×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,805 μέλη και 2,441,312 μηνύματα σε 76,716 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 328 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Γαρίδες Σαγανάκι

perastikos

Νεοφερμένος

Ο perastikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2 μηνύματα.

O perastikos έγραψε: στις 12:55, 07-08-09:

#1
Γνωρίζει κανείς πώς γίνονται οι γαρίδες σαγανάκι ?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,374 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 15:19, 07-08-09:

#2
Αρχική Δημοσίευση από perastikos
Γνωρίζει κανείς πώς γίνονται οι γαρίδες σαγανάκι ?
Λοιπόν,

1ον: Αν είναι κατεψυγμένες τις αποψύχεις, αν είναι φρέσκιες τις ξεπλένεις και τις στραγγίζεις και κόβεις τα μουστάκια για να μην σου μπλεχτούν με τα τυριά μετά.
2ον: Ψιλοκόβεις 1 κρεμμυδάκι και 1-2 σκελίδες σκόρδο.
3ον: ζεσταίνεις λάδι στο τηγάνι ή σε μία κατσαρόλα ρηχή.
4ον: σωτάρεις εκεί το κρεμμυδάκι και το σκορδάκι ελαφρά
5ον: βάζεις τις γαρίδες και φέρνεις 1-2 βόλτες, ίσα ν' αρχίσει ν' αλλάζει το χρώμα
6ον: αν χρησιμοποιήσεις πελτέ βάζεις μια κουταλιά και φέρνεις πάλι 1-2 βόλτες, μην ανησυχήσεις αν κολλήσει λίγο στον πάτο
7ον: "σβήνεις" με ένα ποτηράκι λευκό κρασί ή ούζο και αφήνεις 1 λεπτό να εξατμιστεί
8ον: εδώ προσθέτεις την τομάτα, φρέσκια τριμμένη ή pumaro (εγώ όταν δεν χρησιμοποιώ φρέσκια, βάζω πούμαρο με κομματάκια- κον κασέ το λένε). Αν έχεις χρησιμοποιήσει πελτέ, προσέχεις να μη βάλεις και πολύ από την φρέσκια ή το πούμαρο.
9ον: Φέρνεις πάλι 1-2 βόλτες
10ον: Σε αυτό το σημείο ρίχνεις αλάτι (αν μετά προσθέσεις φέτα ή άλλο αλμυρό τυρί να είσαι συγκρατημένος με το αλάτι), πιπέρι φρέσκο, λίγο μπούκοβο αν θες (γίνεται πικάντικο) και τα μυρωδικά σου. Εγώ βάζω μαϊντανό ψιλοκομένο και βασιλικό.
11ον: Χαμηλώνεις τη φωτιά και τα αφήνεις μέχρι ν' αρχίσει να δένει η σάλτσα.
12ον: Προσθέτεις το τυράκι της επιλογής σου και αφήνεις 1-2 λεπτά για να λιώσει λίγο.
Έτοιμος.
8
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια