×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,802 μέλη και 2,440,996 μηνύματα σε 76,701 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 318 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Εύκολη ζύμη

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 18:42, 04-02-10:

#1
Ήρθε η ώρα για την πιο εύκολη ζύμη που υπάρχει. Βάζετε από πάνω ή μέσα ότι έχετε στο σπίτι. Ψήνετε. Τρώτε!

1 φαρίν-απ
1 γιαούρτι
Λάδι λιγότερο από το κεσεδάκι του γιαουρτιού
αλάτι

Βάζουμε το αλεύρι πρώτα. Οχι όλο. Το γιαούρτι. Και το λαδι. Ανακατεύτε με τα χέρια. Αν χρειαστεί βάζουμε και άλλο αλεύρι. Μέχρι να γίνει μία ωραία και οχι πολύ σκληρή ζύμη. Ανοίγουμε με τα χέρια σε ενα λαδωμένο ταψάκι και βάζουμε απο πάνω ότι τραβαει η ορεξη μας. Εναλλακτικα φτιαχνουμε μικροτερα στρογγυλα γεμιζουμε με γεμιση και τα κλεινουμε κάτι σαν καλτσόνε.

Καλή όρεξη!
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

woochoogirl (Αλεξάνδρα)

Τιμώμενο Μέλος

H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,799 μηνύματα.

H woochoogirl που βρίσκεται πολύ μακριά... έγραψε: στις 20:27, 06-02-10:

#2
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω
Ήρθε η ώρα για την πιο εύκολη ζύμη που υπάρχει. Βάζετε από πάνω ή μέσα ότι έχετε στο σπίτι. Ψήνετε. Τρώτε!

1 φαρίν-απ
1 γιαούρτι
Λάδι λιγότερο από το κεσεδάκι του γιαουρτιού
αλάτι

Βάζουμε το αλεύρι πρώτα. Οχι όλο. Το γιαούρτι. Και το λαδι. Ανακατεύτε με τα χέρια. Αν χρειαστεί βάζουμε και άλλο αλεύρι. Μέχρι να γίνει μία ωραία και οχι πολύ σκληρή ζύμη. Ανοίγουμε με τα χέρια σε ενα λαδωμένο ταψάκι και βάζουμε απο πάνω ότι τραβαει η ορεξη μας. Εναλλακτικα φτιαχνουμε μικροτερα στρογγυλα γεμιζουμε με γεμιση και τα κλεινουμε κάτι σαν καλτσόνε.

Καλή όρεξη!
Το έκανα με πατάτα και κρεμμύδι σήμερα. Αλλά τα ανακάτεψα μέσα στη ζύμη, δεν τα έβαλα στο κέντρο. Πεντανόστιμο και απλό. Λίγα μπαχάρια μπορεί να βάλει κάποιος για να το βελτιώσει. Μπράβο πάντως
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 00:10, 07-02-10:

#3
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl
Το έκανα με πατάτα και κρεμμύδι σήμερα. Αλλά τα ανακάτεψα μέσα στη ζύμη, δεν τα έβαλα στο κέντρο. Πεντανόστιμο και απλό. Λίγα μπαχάρια μπορεί να βάλει κάποιος για να το βελτιώσει. Μπράβο πάντως
Πολύ καλή η ιδέα σου!!!Δεν το ειχα σκεφτει αυτο...τοσο καιρο την φτιαχνω σαν πίτσα συνηθως!

Πολυ χαιρομαι να βλεπω δημιουργικους ανθρωπους στην κουζίνα!!Μπράβο woochoogirl!!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 00:15, 07-02-10:

#4
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω
Πολυ χαιρομαι να βλεπω δημιουργικους ανθρωπους στην κουζίνα!!Μπράβο woochoogirl!!!
Μόνο στην κουζίνα; Δεν χαίρεσαι να βλέπεις δημιουργικούς ανθρώπους γενικώς, ανεξαρτήτως αντικειμένου;
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 00:22, 07-02-10:

#5
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Μόνο στην κουζίνα; Δεν χαίρεσαι να βλέπεις δημιουργικούς ανθρώπους γενικώς, ανεξαρτήτως αντικειμένου;
Φυσικά!Εννοείται!!!!Αλλά το θεμα εδω ειναι η κουζίνα και ειπα να το συγκεκριμενοποιήσω!
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

woochoogirl (Αλεξάνδρα)

Τιμώμενο Μέλος

H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,799 μηνύματα.

H woochoogirl που βρίσκεται πολύ μακριά... έγραψε: στις 02:41, 07-02-10:

#6
Μάρω δοκίμασε να βάλεις φέτα και ζαμπόν ή/και μπέικον μέσα στη ζύμη. Να το κάνεις ένα μείγμα όχι σκεπαστό. Πανεύκολο και πεντανόστιμο. Η πατάτα είναι επίσης ωραία αλλά πιο φτωχή σε γεύση από το τυράκι με το μπείκον, μιαμ μιαμ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια