×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,787 μέλη και 2,440,479 μηνύματα σε 76,679 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 245 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Συνταγές του DrStrangelove

DrStrangelove

Επιφανές Μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.

O DrStrangelove έγραψε: στις 14:30, 28-04-10:

#1
Ριγκατόνι

Βράζεις τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Μετά τα στραγγίζεις. Κόβεις σε μικρούς κύβους 1 ολόκληρο τυρί τσένταρ, 1 τρικαλινό και το μπέικον όσο προθερμαίνεται ο φούρνος (για πόση ώρα θυμήστε μου). Ρίχνεις μετά σε ένα ταψί μια στρώση ριγκατόνι κι από πάνω τα τυριά και το μπέικον, κι από πάνω κρέμα γάλακτος, κι ύστερα άλλη μία στρώση ριγκατόνι, κι απο πάνω τυριά, μπέικον και την κρέμα και το βάζεις στο φούρνο για (40 λεπτά ; θυμήστε μου) περίπου στους (180 βαθμούς ; θυμήστε μου)
6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DrStrangelove

Επιφανές Μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.

O DrStrangelove έγραψε: στις 15:58, 29-04-10:

#2
Λαχανόριζο

Στον πάτο της κατσαρόλας βάζουμε το λάδι, ίσα ίσα ένα δάχτυλο (ξαπλωμένο εννοείται 'Οταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε 3 κρεμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Μετά καθαρίζουμε μισό λάχανο πάνω απ'την κατσαρόλα, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και ύστερα αφού ανακατέψουμε το λάχανο, ρίχνουμε το ρύζι, 1 κουταλιά της σούπας πελτέ με 1 ποτήρι νερό, και 1 δάφνη.

(ελπίζω να τα θυμάμαι αωστά, αν κάνω λάθη ας με διορθώσει καμμιά προκομένη κυρά)
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DrStrangelove

Επιφανές Μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.

O DrStrangelove έγραψε: στις 21:24, 29-04-10:

#3
Mετά το Ριγκατόνι και το λαχανόριζο, σας έχω και γλυκάκι.

Κρεμ καραμελέ

Σε τρία κύπελα νερό χύνουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την καραμέλα Γιώτη, έτσι ώστε να καλυφθεί ο μισός πάτος των κυπέλων με καραμέλα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνουμε 700 ( - δεν θυμάμαι σίγουρα - γάλα (από το δοχείο με τη μεζούρα) και όταν πάει να φουσκώσει, ρίχνουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την σκόνη Γιώτης. Ανακατεύουμε περίπου πέντε λεπτά, και όση ώρα η στάθμη της κατσαρόλας ανεβαίνει και πάει να χυθεί, ανεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι μέχρι να υποχωρήσει η στάθμη, κι ύστερα την κατεβάζουμε ξανά στο μάτι. Στο τέλος μοιράζουμε το γάλα στα κύπελα και το αφήνουμε να κρυώσει για μερικές ώρες.

Τις υπόλοιπες συνταγές που έχω κάνει πρακτική θα τις αποκαλύψω μετά το γάμο.
5
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

self-instructive depressing

Διακεκριμένο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,951 μηνύματα.

O self-instructive depressing έγραψε: στις 05:33, 05-07-10:

#4
Συνταγές του DoctorStangeLove
lol

περίμενα κάτι σε στυλ


6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος