×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,789 μέλη και 2,440,564 μηνύματα σε 76,682 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 198 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Butterscotch με παγωτο βανίλια

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε: στις 22:55, 27-06-10:

#1
Παιδιά απλα ΤΕΛΕΙΟ!! και ευκολο!

Θελουμε

200 γρ ζαχαρη
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, ελαφρώς ζεσταμένη
80 γρ. βούτυρο, σε κυβάκια
παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα

Ρίχνουμε τη ζάχαρη σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό, τόσο ώστε να βραχεί όλη η ζάχαρη, και βάζουμε στη φωτιά. Μόλις η ζάχαρη λιώσει και γίνει σκούρα καραμέλα, προσθέτουμε τη χλιαρή κρέμα γάλακτος, με πολλή προσοχή, γιατί θα πιτσιλίσει.

Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να ενσωματωθεί στην καραμέλα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και σερβίρουμε πάνω από παγωτό βανίλια. Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε το μπάτερ σκοτς σε μπολάκι μαζί με μπισκότα, κέικ κ.ά.


Πειρασμός.....Αχ!

Αν θελετε για πιο καλή γευση παρτε παγωτο βανιλια Μαδαγασκάρης...Ταιριαζουν περισσοτερο οι γευσεις τους λογω της αυθεντικης βανιλιας(απο τα μπαστουνακια) που εχει μεσα...
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerina192 : 27-06-10 στις 23:25. Αιτία: Η Μαδαγασκάρη....
5
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 23:57, 27-06-10:

#2
Πολύ καλή ιδέα!
Να προσθέσω επίσης ότι καλύτερα να το δοκιμάσετε με καστανή ζάχαρη, που χρησιμοποιείται στο αυθεντικό butterscotch.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια