×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,802 μέλη και 2,440,984 μηνύματα σε 76,702 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 170 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Χανιώτικη Μπουγάτσα

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 00:47, 21-05-08:

#1
Χανιώτικη Μπουγάτσα...
  • 500γρ. μυζήθρα
  • 100γρ. στάκα
  • 7-8 κ. σ. αλεύρι για όλες της χρήσεις
  • 7-8 κ. σ. βούτηρο
  • 2 νεροπότηρα γάλα
  • 1/2 κιλο έτοιμο φύλλο το πιο λεπτό που υπάρχει

Οδηγίες

  1. Σε ενα μπολ ριχνουμε την μυζηθρα, τη στακα και το γαλα και τα ανακατευουμε μέχρι να γινει μια αφρατη κρεμα.
  2. Λαδωνουμε ενα ταψι και τοποθετουμε μεσα 4 φυλλα, το ενα πανω απο το αλλο λαδωνοντας τα. Απλωνουμε το μειγμα και το διπλωνουμε μαζι με τα φυλλα σε σχημα παραλληλογραμμου. Απο πανω απλωνουμε αλλα 4 φυλλα λαδωνοντας τα και κατοπιν τα φερνουμε τουμπα ολα μαζι και τα ξαναδιπλωνουμε σε σχημα παραλληλογραμμου.
  3. Το ψηνουμε στο φουρνο για 30 λεπτα στους 200 βαθμους. Στο σερβιρισμα μπορουμε να πασπαλισουμε το κοματι με ζαχαρη (οχι αχνη) και κανελα.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

underwater

Επιφανές Μέλος

H underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.

H underwater έγραψε: στις 01:06, 21-05-08:

#2
Τι είναι η στάκα βρε?
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 01:09, 21-05-08:

#3
Παραθέτω από άλλους:

παιρνεις το γαλα το βραζεις και το ξαφριζεις.τον αφρο τον βαζεις σε ενα βαζο με πολυ αλατι.εξακολουθεις αυτη τη διαδικασια αφρο-αλατι.αυτο λεγετε στακα.μετα βραζεις την στακα και ξαφριζοντας το φτιαχνεις το βουτυρο!!αλλα ειναι παρα πολυ παχυντικο[στακα στο ψωμι ονειρο!]
η στακα ειναι η κρεμα απο το γαλα που προκυπτει απο το κτυπιμα του κατι σαν το αφρογαλα και ειναι μαγαλη σε λιπαρα.τρωγεται σκετη,ωμη στο ψωμι,ψημενη στο τιγανι,ως συνοδευτικο σε αλλα φαγητα,κυριος κρεατικα,η με αυγα τηγανιτα(εξαιρετο εδεσμα).
αλλά γίνεται και χωρίς στάκα.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια