×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,205 μηνύματα σε 76,711 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 330 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε: στις 21:31, 28-06-10:

#1
Μετα πάμε στη σαλάτα....

Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά

Θερμίδες ανα μερίδα:223

Για περιπου 6-8 ατομα θα χρειαστείτε:

1/2 κεφάλι από 1 μικρό άσπρο λάχανο
1/2 κεφάλι από 1 μικρό κόκκινο λάχανο
1 φινόκιο, καθαρισμένο
2 καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά
1 μεγάλο κόκκινο μήλο, ξεφλουδισμένο
4 - 5 ραπανάκια, με τη φλούδα τους, βιολογικά, πλυμένα καλά
τα φύλλα από 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα
2 μέτρια, τρυφερά κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα

Για τη vinegret:

χυμός από 1 ζουμερό πορτοκάλι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα, απαλή
2 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
1 κουτ. γλυκού μέλι της αρεσκείας μας
40 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Για τη σαλάτα κάνουμε τα εξης απλα!
Περνάμε από το «μαντολίνο», από τον κόφτη για το λάχανο, το άσπρο και το κόκκινο λάχανο, το φινόκιο, τα καρότα, το μήλο και τα ραπανάκια (εναλλακτικά, περνάμε όλα αυτά τα υλικά από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη). Βάζουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε μια μεγάλη σαλατιέρα, προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο κέντρο της σαλάτας το σέλερι.


Βινεγκρέτ: Σε ένα μπολάκι χτυπάμε καλά με το πιρούνι το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα, το ξίδι, το μέλι και το ελαιόλαδο (ή τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα γυάλινο βαζάκι με βιδωτό καπάκι και το ανακινούμε έντονα). Νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε αμέσως.



πηγή
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 28-06-10 στις 22:45. Αιτία: προσθήκη πηγής
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια