×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,246 μέλη και 2,424,717 μηνύματα σε 75,711 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 435 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός Java

Ποιο Java IDE προτιμάτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
Intellij IDEA
3
100,00%
Eclipse
0
0%
NetBeans
0
0%
JDeveloper
0
0%
Android Studio
0
0%
Άλλο
0
0%

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε: στις 21:26, 11-08-10:

#1
Καλησπερα.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω win7 64bit και προσπαθω να περασω την εφαρμογη της java αλλα δυστυχως δεν κανει κατι.μου αναφερει μη εγκυρη ψηφιακη υπογραφη και με πεταει εξω πρωτου αρχισω την εγκατασταση.το προσπαθησα και με firefox και με explorer αλλα δυστυχως δεν κατεστει δυνατη η εγκατασταση.αν ξερει καποιος η εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα θα ηθελα λεπτομερεις οδηγιες για την εγκατασταση.την εφαρμογη την κατεβαζω απο το site της java.com που ειναι ο επισημος ιστοτοπος αλλα δεν γινετε κατι.ευχαριστω....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 22:31, 11-08-10:

#2
Ποια έκδοση προσπαθείς να βάλεις;
Δοκίμασε αυτή, είναι το μόνο που βρήκα στο internet ως προτεινόμενη λύση. Δοκίμασε και πες μας.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε: στις 23:26, 11-08-10:

#3
Δυστυχως δεν κανει τιποτα.Αυτη η εκδοση που μου παραθετεις πρεπει να ειναι για 32bit.Εγω εχω 64bit,αλλα και παλι μου ζηταει αδεια ψηφιακης υπογραφης την οποια δεν ξερω που θα βρω!Ευχαριστω!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 23:47, 11-08-10:

#4
Δοκίμασες κάτι αντίστοιχο από το ελεύθερο λογισμικό; Βρήκα αυτό αλλά είμαι λίγο άσχετη οπότε δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάω.
OpenSSO
https://opensso.dev.java.net/
Το έργο OpenSSO παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ταυτοτήτων χρηστών για την απλοποίηση της διαδικασίας διαφανούς μονής πιστοποίησης (SSO) σε μια δικτυακή υποδομή. Επίσης, παρέχει τη βάση για την ενοποίηση διαφορετικών διαδικτυακών εφαρμογών που μπορεί να βρίσκονται σε ανόμοια αποθετήρια ταυτοτήτων και φιλοξενούνται σε πληθώρα πλατφορμών και διαδικτυακών εξυπηρετητών. Το OpenSSO παρέχει πλήρη διαχείριση πρόσβασης και ασφαλείς διαδικτυακές λειτουργίες, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τους οργανισμούς στην προσπάθεια διαχείρισης ασφαλών εφαρμογών, τόσο εταιρικών όσο και B2B. Η εφαρμογή, χρησιμοποιώντας ένα κεντρικό σημείο πιστοποίησης, έλεγχο πρόσβασης που βασίζεται σε ρόλους και μονή πιστοποίηση παρέχει ένα κλιμακωτό μοντέλο ασφαλείας, το οποίο απλοποιεί την ανταλλαγή πληροφοριών συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια ζωτικών πληροφοριών ταυτοτήτων. Το έργο αυτό βασίζεται στον πηγαίο κώδικα του Sun Java System Access Manager, που είναι προϊόν πιστοποίησης ταυτοτήτων της Sun Microsystems
από εδώ.

Sorry αν είπα βλακεία.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε: στις 23:53, 11-08-10:

#5
Κοιτα αυτο που μου περιγραφεις ειναι κατα καποιο τροπο η λειτουργεια της java το οποιο δεν με βοηθαει σε κατι.εγω δεν μπορω να κανω εγκατασταση καθολου.τον τροπο αναζητω ωστε να κανω την εγκατασταση.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου αλλα αν βρεις κατι στειλτο μου.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 23:57, 11-08-10:

#6
Έχει και ένα download εκεί, δεν κάνει;
Θα ψάξω πάλι αλλά αν πω βλακεία συγγνώμη.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

koum

Διάσημο Μέλος

Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Συνταξιούχος . Έχει γράψει 874 μηνύματα.

O koum έγραψε: στις 00:07, 12-08-10:

#7
Εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Παίζει ρόλο η έκδοση του browser σου.

Ελπίζω να βοήθησα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε: στις 11:49, 12-08-10:

#8
Αρχική Δημοσίευση από theodora
Έχει και ένα download εκεί, δεν κάνει;
Θα ψάξω πάλι αλλά αν πω βλακεία συγγνώμη.
Αρχική Δημοσίευση από koum
Εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Παίζει ρόλο η έκδοση του browser σου.

Ελπίζω να βοήθησα.
Σας ευχαριστω και τους δυο σας για την βοηθεια...θα κανω αυτα που μου ειπατε και θα σας πω τι εγινε!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 14:40, 31-08-10:

#9
Τελικά βρέθηκε λύση; Αν ναι, ποια;
Να ξέρουμε και εμείς.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε: στις 20:30, 01-09-10:

#10
Αρχική Δημοσίευση από theodora
Τελικά βρέθηκε λύση; Αν ναι, ποια;
Να ξέρουμε και εμείς.
Βρέθηκε!!!Επρεπε να κατεβασω τον internet explorer 64bit ωστε να εγκαταστησω το java διαφορετικα δεν μπορουσα να κανω κατι!
Ευχαριστω παντως ολους σας για τη βοηθεια σας!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moxa15

Επιφανές Μέλος

Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 2,493 μηνύματα.

O moxa15 oooleee έγραψε: στις 00:54, 28-12-11:

#11
εχω windows xp 32bit και δεν μπορω να βαλω την βασικη βιβλιοθηκη της java


δλδ να γραφω το προγραμμα(εντολες) και μετα να μπορω να κανω
javac,class κτλπ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 15:58, 22-04-14:

#12
Εχω φτιάξει αυτη τη κλάση
public class Ena {

public void displayMessage(String name)
{
System.out.println("Your name is: " + name);

}



}

και θέλω να την εισάγω σε άλλη που χρησιμοποιεί τη μέθοδο main:

import java.util.*;

public class Duo {

public static void main(String[] args)
{
Scanner key = new Scanner(System.in);
Ena onoma = new Ena();

System.out.println("Enter your name: ");
String yourName = key.nextLine();

onoma.displayMessage(yourName);


}

}

Το λάθος που μου βγάζει είναι αυτό:
Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problems:
Ena cannot be resolved to a type
Ena cannot be resolved to a type

at Duo.main(Duo.java:9)

Γιατί?? (είμαι newbie)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast (Θεόδωρος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Θεόδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,470 μηνύματα.

O Fast έγραψε: στις 17:15, 22-04-14:

#13
Τo cmd μου το τρέχει κανονικά.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 17:31, 22-04-14:

#14
Πως γίνεται?
Βασικα παταγα import package.Ena και δεν δουλευε...
Τελικα εκανα δεξι κλικ στο παραθυρο Package explorer στα αριστερα του Eclipse, μετα "Import" ---> General ---> Existing projects into Workspace.
Μετα διάλεξα το σωστό directory, και μόλις ανοιξε, έσειρα το αρχείο στο πακετο που είναι και το duo.
Τα κατάφερα δλδ,αλλά μπερδεμένο...και γιατι σε σενα να παίζει?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast (Θεόδωρος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Θεόδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,470 μηνύματα.

O Fast έγραψε: στις 19:29, 22-04-14:

#15
Ε. γιατί λοιπόν χρησιμοποιείς ολόκληρο IDE στα ξεκινήματα. NP++ και cmd μέχρι να μάθεις.
Δε δούλευε γιατί άθελα σου έφτιαξες 2 διαφορετικά πακέτα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 01:36, 23-04-14:

#16
Πως γίνεται να τα έχω στο ίδιο πακέτο??
Ευχαριστώ για την απάντηση!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast (Θεόδωρος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Θεόδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,470 μηνύματα.

O Fast έγραψε: στις 17:07, 23-04-14:

#17
Μην φτιαχνεις καινουργιο προτζεκτ για την δευτερη κλαση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 17:22, 23-04-14:

#18
Αρχική Δημοσίευση από tazos87
Πως γίνεται να τα έχω στο ίδιο πακέτο??
Ευχαριστώ για την απάντηση!
πανω στο πακετο πατα new->class και θα μπει στο ιδιο πακετο
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 20:43, 23-04-14:

#19
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τώρα κατάλαβα και τι έκανα πριν...
Τα λέμε!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 13:40, 04-05-14:

#20
Σε αυτό το προγραμματάκι απο κάτω πχ, ρωτάω τον χρήστη να εισάγει 10 φορές μία απο τις προεπιλεγμένες τιμές.
Το θέμα είναι ΑΝ δεν εισάγει μια απο τις 2 τιμές, πως μπορώ να κάνω να επαναλαμβάνεται η ερώτηση μέχρι να εισάγει μια απο τις δύο επιλογές? (εδω πχ το 1 ή το 2).

Σημείωση: Εχω μάθει if,else, while, τελεστές (++χ κλπ), αντικείμενα κλάσης,είμαι αρχή δηλαδή.
Απλά από το βιβλίο που διαβάζω είχε στο τέλος του κεφαλαίου μια παρόμοια άσκηση και σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Ο κώδικας:

package analysis; import java.util.*; public class Analysis { public static void main(String###91;###93; args) { Scanner input = new Scanner(System.in); int pass = 0; int fail = 0; int count = 0; int result; while (count < 10) { System.out.println("Enter the result (pass = 1, failure = 2) : "); result = input.nextInt(); if (result == 1) pass += 1; else if (result == 2) fail += 1; else //τι κανω εδώ? count += 1; } System.out.println("The passes are " + pass); System.out.println("The failures are " + fail); if (pass >= 8) System.out.println("Congratulations!"); } }

Ευχαριστώ!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βιβλίο για Java ή C++ - Από thanos523
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-01-10 στις 09:42.
    • Απορίες στη Java - Από teo
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-12-09 στις 18:52.
    • Αρχάριος στην Java - Από billthevampire
      Το θέμα έχει λάβει 11 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-10-05 στις 02:41.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα