×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,232 μέλη και 2,423,789 μηνύματα σε 75,676 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 214 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός Java

Ποιο Java IDE προτιμάτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
Intellij IDEA
3
100,00%
Eclipse
0
0%
NetBeans
0
0%
JDeveloper
0
0%
Android Studio
0
0%
Άλλο
0
0%

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 13:53, 04-05-14:

#21
import java.util.Scanner; int answer = 0; do{ System.out.print(" Bale eisodo: "); Scanner in = new Scanner(System.in); answer = in.nextInt(); }while(answer != 1 && answer != 2); καλη αρχη!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 15:02, 04-05-14:

#22
Ευχαριστώ πολύ!
(Σημείωση: Είδα κάπου οτι μπορώ όταν είναι διάφορο του 1 ή του 2, να βάζω τον μετρητή count να μειώνετε κατά 1 έτσι ώστε να επαναλαμβάνεται η ερώτηση για εισαγωγή)

Ωραία γλώσσα,πολύ διάβασμα !
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 15:56, 04-05-14:

#23
Επισης, για να κάνω έναν ατέρμων βρόγχο όπου να εμφανίζει πολλαπλάσια του 2 (2,4,8,16,32 κλπ)?

public class epi { public static void main(String args###91;###93;) { int count = 1; int poso = 1; int total; while (count > 0) { total = poso * 2; System.out.println(total); poso = total * 2; //ή poso = poso * 2 ++count; } } }
Με αυτά μου εμφανίζει 0.
Δεν θα έπρεπε να αποθηκεύει τη τιμή στο "poso" μόλις το ξανα εκτελεί?
Υπόψιν,δεν έχω κάνει τον for.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazos87 : 04-05-14 στις 16:03.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 16:13, 04-05-14:

#24
υπαρχουν 2 αθη στο προγραμμα σου

1. Λογικο λαθος: Αν εξεραισεις το πρωτο αποτελεσμα που γινεται διπλασιασμος, στην υπολοιπη εκτελεση τετραπλασιαζεις !
2. Λαθος τυπων μεταβλητων: Χρησιμοποιεις τον τυπο int(integer) για την αποθηκευση και των υπολογισμο των αποτελεσματων. Ψαξε να δεις πληροφοριες για τη μεγιστη και ελαχιστη τιμη που παιρνει εναs int.

Extra hint: Θες ατερμων βροχο και δε προλαβαινεις να δεις αποτελεσματα ακομα και να διορθωσεις τα παραπανω παλι θα προλαβαινεις να δεις μηδενικα ή ακυρες τιμες. Ψαξε για μια συναρτηση που κανει sleep το συστημα και βαλε την σε καταλληλο σημειο. Ετσι θα δεις τι παιζει !
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 16:39, 04-05-14:

#25
Ευχαριστώ και πάλι!
Έβαλα στο τέλος της while το
if (total >= 100000000)
(εσοχή) break;

τότε μου εμφάνισε κανονικά!
Άρα δεν χρειάζεται να αλλάξω σε long τη μεταβλητή ε?
(Είχες δίκιο,πριν μου εμφανίσει τα 0 πριν,για κλάσματα δευτερολέπτου μου εμφάνιζε τους αριθμούς,αλλά τόσο γρήγορα που είναι αδύνατον να δει κάποιος καθαρά)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 16:44, 04-05-14:

#26
Σου εχω ηδη απαντησει Τασο
Ψαξε να δεις πληροφοριες για τη μεγιστη και ελαχιστη τιμη που παιρνει εναs int.
Μπορεις να κανεις ενα ατερμων και καθε για παραδειγμα ενα χ αριθμο αποτελεσματων να σε ρωταει "Θες να συνεχισεις; " συνδιαζοντας την παραπανω απορια σου. Γενικα παιξε και αν κατι το προσπαθησεις και δεν καταφερεις κατι ποσταρει κομματια της αποριας σου και οποιος μπορει βοηθαει. . . Καλο το βιβλιο αλλα ετσι παει ο προγραμματισμος μεχρι τωρα, τουλαχιστον για μενα!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 17:27, 05-05-14:

#27
Σαν άσκηση κάνω και καλά κωδικοποίηση ενός εισαγόμενου αριθμού...

Απλά αφού προσθέσω 7 σε καθε ψηφίο και πάρω το υπόλοιπο της διαίρεσης του με το 10,
μετά δεν μπορώ να το επαναφέρω (το κάθε ψηφίο, όχι ολόκληρο τον αριθμο) στην αρχική του τιμή!

Υ.Γ: Κάνω πολύ χρήση του System.out.println για να βλέπω το αποτέλεσμα

Κώδιξ:


package secret; import java.util.*; public class secret { public static void main(String args[]) { Scanner input = new Scanner(System.in); int number; System.out.println("Enter the number: "); number = input.nextInt(); // Παίρνω μεμονωμένα τα ψηφία απο τον εισαγόμενο αριθμό int ena = (number / 1000) % 10; int duo = (number / 100) % 10; int tria = (number / 10) % 10; int tessera = number % 10; System.out.println(ena + " " + duo + " " + tria + " " + tessera); // Κρυπτογράφηση και καλά!!! int newEna = (ena + 7) % 10; int newDuo = (duo + 7) % 10; int newTria = (tria + 7) % 10; int newTessera = (tessera + 7) % 10; System.out.println(newEna + " " + newDuo + " " + newTria + " " + newTessera); // Και αλλάζω και τη σειρά System.out.println(newTria + " " + newTessera + " " + newEna + " " + newDuo ); // Μετατρέπω σε String String i = "" + newTria+""+newTessera+""+newEna+""+newDuo; System.out.println(i); // Μετατρέπω από String σε Int int mi = Integer.valueOf(i).intValue(); System.out.println(mi); /* Πως κάνω με κωδικοποίηση πάλι να επιστρέψει τον αρχικό αριθμό? * Δηλαδή κυρίως πως να επαναφέρω το κάθε ψηφίο μετά τη μετατροπή του με το '(ena + 7) % 10' */ } }
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 22:19, 05-05-14:

#28
Δεν νομίζω πως μπορείς, για να επανέλθεις στην αρχική πρέπει να γνωρίζεις τον αρχικό πολλαπλασιαστή. Όταν κάνεις (ena-7)%10 θα πάρεις το ακέραιο υπόλοιπο της διαίρεσης της παρένθεσης με το δέκα. Έστω ότι η παρένθεση είναι 42 άρα θα πάρεις το 2. Αν από το δύο αφαιρέσεις το 7 θα πάρεις -5 δηλαδή 5 με μια δεκάδα λιγότερη. Δεν μπορείς όμως να ξέρεις πόσες δεκάδες έκανες % εξ αρχής, μπορεί π.χ να ήταν 45 ή και 85. Αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχει πράξη αντιστροφής στο % όπως είναι το * στο /, καθώς το % είναι πράξη που αγνοεί τις ν-άδες που είναι μεγαλύτερες του αριθμού δεξιά του %. Έτσι 82%10 == 22%10 == 1453452%10. Ο μόνος τρόπος να επανέλθεις είναι να κρατήσεις σε ξεχωριστή μεταβλήτη τις ν-άδες (backupena = (ena-7)/10) Αν θες μια απλή κρυπρογράφhση δοκίμασε κρυπτογράφηση XOR
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hack3r : 05-05-14 στις 22:24.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 22:55, 05-05-14:

#29
Θες να κανεις αποκωδικοποιηση και ζητας ενα μερος αυτης. Οταν η αλγεβρα δε βοηθαει τοτε προσωπικα παω σε ενα χαζο αλλα κατ εμε αποτελεσματικο τροπο, καποιες φορες

Ψαχνωντας το μοτιβο !
(0+7)%10 = 7
(1+7)%10 = 8
(2+7)%10 = 9
(3+7)%10 = 0
(4+7)%10 = 1
(5+7)%10 = 2

Μια ιδεα ακολουθει, κανε μια προσπαθεια με το παραπανω και επειτα ανοιγεις το spoiler να ριξεις μια ματια !!!



0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 23:04, 05-05-14:

#30
Γιώργο το θέμα είναι πως το μοτίβο θα επαναλαμβάνεται κάθε 10 αριθμούς οπότε δεν θα μπορέσει να βρει ποτέ τον αρχικό με αυτό τον τρόπο. Το ε[0,9] δεν είναι το ζητούμενο ψηφίο, αυτό το παίρνεις εύκολα αφαιρώντας το 7 από το result. Το ζητούμενο ψηφίο είναι οι ν-άδες οι μεγαλύτερου βαθμού του ε.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 14:02, 06-05-14:

#31
Είχα γράψει κάτι πριν σχετικά...
Το προγραμματάκι κάνει τα εξής 2 πράγματα:
1) Παίρνει τον 4ψήφιο κωδικό που εισάγει ο χρήστης,τον κωδικοποιεί και τον ανακατεύει και τον προβάλλει στην οθόνη.
2) Στη 2η κλάση που εισάγω ως constructor τη 1η κλασση, δεν μου παίρνει τη μέθοδο setNumber().
Θα πρέπει να εμφανίζει τον "κωδικοποιημένο" αριθμό στην αρχική μορφή που έβαλε ο χρήστης.
Οτι και να δοκιμάσω,το βγάζει λάθος...

Η κλάση με constructor:

package secret; import java.util.*; public class secret { Scanner input = new Scanner(System.in); private int number; public secret(int theNumber) { theNumber = number; } public void setNumber(int theNumber) { theNumber = number; System.out.println("Enter the number: "); number = input.nextInt(); // Παίρνω μεμονωμένα τα ψηφία απο τον εισαγόμενο αριθμό int ena = (number / 1000) % 10; int duo = (number / 100) % 10; int tria = (number / 10) % 10; int tessera = number % 10; // Κρυπτογράφηση και καλά!!! int newEna = (ena + 7) % 10; int newDuo = (duo + 7) % 10; int newTria = (tria + 7) % 10; int newTessera = (tessera + 7) % 10; String teliko = newTria+""+newTessera+""+newEna+""+newDuo; // Μετατρέπω σε String number = Integer.valueOf(teliko).intValue(); } public int getNumber() { return number; } public void displayMessage() { System.out.println( getNumber() ); } } Η 2η κλάση που εισάγω τις μεθόδους (αλλά βγαίνει λάθος εκτος απο το getNumber() ):

package secret; public class secreTest { public static void main(String[] args) { secret mySecret = new secret(); mySecret.setNumber(); mySecret.getNumber(); // Εδώ και κάτω θα έκανα τη μετατροπή του "κωδικοποιημένου" αριθμού στον αρχικό int a = (newEna + 3) % 10; int b = (newDuo + 3) % 10; int c = (newTria + 3) % 10; int d = (newTessera + 3) % 10; String teliko = ""+a+""+b+""+c+""+d; // Μετατρέπω σε String int telos = Integer.valueOf(teliko).intValue(); // Μετατρέπω σε Int System.out.println(telos); } }
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazos87 : 06-05-14 στις 14:17.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 17:19, 06-05-14:

#32
Γιατί απλά δε συνεχίζεις στο προηγούμενο ποστ και φτιάχνεις καινούργιο? Είναι και το ίδιο πρόγραμμα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

damn

Περιβόητο Μέλος

Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 1,357 μηνύματα.

O damn έγραψε: στις 09:23, 09-05-14:

#33
Επειδη μολις τελειωσω θελω να αρχισω και εγω να μαθαινω μια γλωσσα προγραμματισμου θα μπυ προτινατε την java:
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 10:00, 09-05-14:

#34
Θα σου προτεινα να συμβαδιζει η γλωσσα με τις αναγκες σου
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 13:26, 09-05-14:

#35
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666
Επειδη μολις τελειωσω θελω να αρχισω και εγω να μαθαινω μια γλωσσα προγραμματισμου θα μπυ προτινατε την java:
Ξεκίνα με C και μετά C++. Είναι αρκετά πιο δύσκολες από JAVA αλλά θα αποκτήσεις καλύτερη γενική εικόνα του προγραμματισμού.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε: στις 00:22, 15-05-14:

#36
Είμαι αρχάριος,οπότε συγχωρείστε με για όποιο χάος δείτε.
Εχω μάθει while,if,switch και κάποια βασικά μεθόδων + constructor.

Θέλω να κάνω σαν κουίζ που έχει πολλαπλές απαντήσεις...
Είδα κάπου οτι για να το κάνω αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσω arrays, είδα και γι'αυτά οπότε...ωστόσο δεν νομίζω να έκανα καλή χρήση των arrays στο πρόγραμμα που θα δείτε.

Το ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι οτι δεν μου πιάνει για σωστές τις απαντήσεις.
πχ είτε γράψω "b" είτε "Obama" (χωρις εισαγωγικα) στη πρώτη ερώτηση, δεν αυξάνεται ο μετρητης για τις σωστές απαντήσεις που έχω βάλει(correct++).
Γιατί? (ή αν έχετε εναλλακτικό τρόπο -αλλά οχι πολύ προχωρημένο- για τη καταμέτρηση των απαντήσεων)

package quizAdvanced; import java.util.*; public class quizAdvanced { public static void main(String[] args) { Scanner input = new Scanner(System.in); String[] a = new String[5]; String[] b = new String[5]; String[] c = new String[5]; int count = 0; String answer; int correct = 0; int wrong = 0; a[0] = "G. Bush Jr."; a[1] = "Obama"; a[2] = "Lincoln"; a[3] = "Washington"; a[4] = "Papandreou"; b[0] = "Apple"; b[1] = "Motorola"; b[2] = "Lenovo"; b[3] = "Sony"; b[4] = "Google"; c[0] = "Doha"; c[1] = "Boha"; c[2] = "Al Khtor"; c[3] = "Loha"; c[4] = "Dammam"; while (count < 3) { switch (count) { case 0: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "Who is the president of U.S.A?", a[0],a[1],a[2],a[3],a[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "b" || answer == "Obama") ++correct; else ++wrong; break; case 1: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "Which company of the following created Android software?", b[0],b[1],b[2],b[3],b[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "e" || answer == "Google") ++correct; else ++wrong; break; default: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "What's the capital of Qatar?", c[0],c[1],c[2],c[3],c[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "a" || answer == "Doha") ++correct; else ++wrong; break; } ++count; } System.out.println("Results: "); if (correct == 3) System.out.println("Congrats! 3 out of 3."); else if (correct == 2) System.out.println("Good,but you could be better."); else System.out.println("You failed!"); System.out.println(correct +" - " + wrong); } } Όποιες προτάσεις έχετε και διορθώσεις, δεκτές!
Θα είχα περιέργεια πως γίνεται οι ερωτήσεις (αν είχα 100 ας πούμε αντι για 3) να ανακατεύονται καθώς και οι απαντήσεις! Δηλαδή σε μια ερώτηση να μην είναι η σωστή απάντηση πάντα στο b,να πηγαίνει και σε άλλη θέση.

Ευχαριστώ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 01:54, 15-05-14:

#37
Γράψε if (answer == a[1]) και δες αν δουλεύει

Αν θες να έχεις 100 και να ανακατεύονται φτιάχνεις ένα πίνακα string erotiseis[100] με τις ερωτήσεις, και ένα πίνακα string apantiseis[100][4]. Ο δευτερος είναι δυσδιάστατος πίνακας με 100x4 θέσεις όπου σε κάθε θέση θα αποθηκεύεις τις 4 απαντήσεις της κάθε ερώτησης, δηλαδή η erotiseis[0] θα εχει τις απαντισεισ apantiseis[0][0], apantiseis [0][1].... κτλ.

Αν θες να ανακατεύονται οι ερωτήσεις δεν θα βάλεις switch θα βάλεις μια for με 100 επαναλλήψεις καθώς και μια μεταβλητή int tuxaio = rand() % 100; αυτό καταχωρεί στη μεταβλητή μια τυχαία τιμή από 0 ως 99. Η rand() είναι συνάρτηση της C όχι Java γκοογκάρε την αντίστοιχη της Java.

Μετα απλά κάνεις system.out ( %s, erotiseis [tuxaio]);
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hack3r : 15-05-14 στις 02:04.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 18:53, 17-05-14:

#38
πως θα μπορουσα να βρω ποσο χωρο καταλαμβανει ενα hashmap ;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε: στις 20:28, 17-05-14:

#39
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
πως θα μπορουσα να βρω ποσο χωρο καταλαμβανει ενα hashmap ;
Αν δεν κάνω λάθος κάνεις System.out.println("Size of HashMap : " + hMap.size());
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,536 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε: στις 20:40, 17-05-14:

#40
τελικως αυτο θα χρησιμοποιησω αλλα δεν ηθελα αυτο στην ερωτηση μου. Αυτο δινει #entries αλλα εγω ηθελα τροπο να βρω το memory usage ολου του hashmap.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βιβλίο για Java ή C++ - Από thanos523
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-01-10 στις 09:42.
    • Απορίες στη Java - Από teo
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-12-09 στις 18:52.
    • Αρχάριος στην Java - Από billthevampire
      Το θέμα έχει λάβει 11 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-10-05 στις 02:41.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα