×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,242 μέλη και 2,424,382 μηνύματα σε 75,699 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 125 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Oι 8 Αναπτυξιακοί Στόχοι του ΟΗΕ για τη Χιλιετία

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,042 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 17:28, 04-10-10:

#1


Στην αυγή της νέας χιλιετίας (2000), η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών συνέταξε τη Διακήρυξη της Χιλιετίας, για να θέσει νέους στόχους και να επιβεβαιώσει τους παλαιούς, θέτοντας για πρώτη φορά τόσο επίσημα την έννοια της «συλλογικής ευθύνης», την ανάγκη ύπαρξης μιας συλλογικής συνείδησης για την ευθύνη που ο καθένας από μας, και όλοι μαζί, πρέπει να αισθανόμαστε απέναντι στο μέλλον του πλανήτη και στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων να ζήσουν με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και ισότητα, στο δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και από άλλα είδη σκλαβιάς όπως είναι η πείνα, η φτώχεια, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η αρρώστια, ο αναλφαβητισμός###8230;
Έτσι από το 2000, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Χιλιετίας, τα 191 κράτη-μέλη του ΟΗΕ δεσμεύονται μέχρι το 2015 να συμβάλλουν στην επίτευξη 8 στόχων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν η φτώχεια, η πείνα και οι ασθένειες που επηρεάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.
 • 1ος στόχος: Μέχρι το 2015 να μειωθεί κατά το ήμισυ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εισόδημα λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα.
 • και των ανθρώπων που υποφέρουν από πείνα.
 • 2ος στόχος: Μέχρι το 2015 να διασφαλιστεί ότι αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο θα ολοκληρώνουν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
 • 3ος στόχος: Μέχρι το 2015 να εξαλειφθεί η ανομοιογένεια των δυο φύλων από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
 • 4ος στόχος: Μέχρι το 2015 να μειωθεί κατά 2/3 η θνησιμότητα των παιδιών κάτω από 5 χρονών.
 • 5ος στόχος: Μέχρι το 2015 να μειωθεί κατά 3/4 η θνησιμότητα των γυναικών λόγω επιπλοκών της κύησης, της διακοπής της και του τοκετού.
 • 6ος στόχος: Μέχρι το 2015 να μειωθεί κατά το ήμισυ ο αριθμός των φορέων του AIDS, των θυμάτων της ελονοσίας και άλλων μολυσματικών ασθενειών.
 • 7ος στόχος: Να ενταχθούν οι αρχές της αειφόρου ανάπτυξης στις εθνικές πολιτικές και τα προγράμματα όλων των κρατών, να μειωθεί η απώλεια των φυσικών πηγών, να μειωθεί κατά το ήμισυ το ποσοστό των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και υγειονομικές υπηρεσίες.
 • 8ος στόχος: Να δημιουργηθεί παγκόσμια συνεργασία για την ανάπτυξη.
Η Διακήρυξη των 22 ελληνικών οργανώσεων υπεβλήθη στο ECOSOC, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ «Millennium Summit +5» που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.
πηγή

Φέτος στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε σύνοδος για να εξετασθεί η πρόοδος που έχει συντελεσθεί σε σχέση με την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων και να δοθεί νέα ώθηση στις παγκόσμιες προσπάθειες για την καταπολέμηση της φτώχειας.
Η ΕΕ αποτελεί τον σημαντικότερο χορηγό βοήθειας παγκοσμίως, δεδομένου ότι συνεισφέρει το 56% περίπου της συνολικής βοήθειας, και παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας έως το 2015. Η ΕΕ θα καλέσει όλους τους εταίρους να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να επικεντρωθούν στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Για τον σκοπό αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε τη διάθεση ενός ποσού της τάξεως του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, αφενός, για την επιβράβευση των χωρών εταίρων που εμφανίζουν καλές επιδόσεις και, αφετέρου, για την υποστήριξη των χωρών που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη υστέρηση στον συγκεκριμένο τομέα, ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν και των αναγκών τους.

10 χρόνια μετά την εξαγγελία των οκτώ Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας («ΑΣΧ»), συνεκλήθη η υψηλού επιπέδου σύνοδος της ολομέλειας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη με σκοπό την εκτίμηση και την επιτάχυνση της προόδου όσον αφορά την επίτευξη του παγκόσμιου στόχου μείωσης της φτώχειας κατά το ήμισυ έως το 2015. Μέχρι τώρα, οι παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη των ΑΣΧ απέφεραν ανάμεικτα αποτελέσματα. Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένους τομείς, όπως η μείωση της φτώχειας και η αύξηση του αριθμού εγγραφών παιδιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εντούτοις, εξακολουθεί να καταγράφεται υστέρηση σε σχέση με μια σειρά στόχων, όπως η καταπολέμηση της πείνας και η μείωση της παιδικής θνησιμότητας και της θνησιμότητας των μητέρων. Από γεωγραφική άποψη, οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη υστέρηση.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, επετεύχθη γενική συμφωνία επί ενός εγγράφου συμπερασμάτων, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τις προσπάθειες που θα καταβληθούν διεθνώς κατά τα προσεχή έτη. Η ΕΕ παραμένει αποφασισμένη να στηρίξει την επίτευξη όλων των στόχων ανά την υφήλιο έως το 2015 και είναι πεπεισμένη ότι τούτο είναι εφικτό. Τον Ιούνιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για τη διάθεση του 0,7% του ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος για αναπτυξιακή βοήθεια έως το 2015. Εξάλλου, οι ηγέτες της ΕΕ κάλεσαν την υψηλού επιπέδου σύνοδο της ολομέλειας να συμφωνήσει επί συγκεκριμένων δράσεων. Στόχος των δράσεων αυτών θα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος ενστερνισμός των στόχων από τις αναπτυσσόμενες χώρες, η επικέντρωση των προσπαθειών σε στρατηγικούς τομείς, η βελτίωση του αντικτύπου των πολιτικών, η ενεργοποίηση περισσότερης και πιο προβλέψιμης χρηματοδότησης για την ανάπτυξη και η αποδοτικότερη αξιοποίηση των αναπτυξιακών πόρων.

Για να υποστηριχθεί η εφαρμογή των ανωτέρω αρχών, η Επιτροπή είναι πρόθυμη να διαθέσει για την επίτευξη των ΑΣΧ έως 1 δισεκατομμύριο ευρώ στις χώρες εκείνες της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού που είτε επιδεικνύουν τον μεγαλύτερο ζήλο είτε έχουν τις σοβαρότερες ανάγκες.

πηγή

Πιστεύετε αλήθεια πως υπάρχει ελπίδα να δούμε τους παραπάνω στόχους να επιτυγχάνονται;
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

JosefK (Μιχαήλ)

Δραστήριο Μέλος

Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Tatoo artist . Έχει γράψει 358 μηνύματα.

O JosefK Μην ακούς τι λέω, φοβάμαι έγραψε: στις 18:17, 04-10-10:

#2
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Έτσι από το 2000, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Χιλιετίας, τα 191 κράτη-μέλη του ΟΗΕ δεσμεύονται μέχρι το 2015 να συμβάλλουν στην επίτευξη 8 στόχων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν η φτώχεια, η πείνα και οι ασθένειες που επηρεάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη
......
10 χρόνια μετά την εξαγγελία των οκτώ Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας («ΑΣΧ»), συνεκλήθη η υψηλού επιπέδου σύνοδος της ολομέλειας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη με σκοπό την εκτίμηση και την επιτάχυνση της προόδου όσον αφορά την επίτευξη του παγκόσμιου στόχου μείωσης της φτώχειας κατά το ήμισυ έως το 2015. Μέχρι τώρα, οι παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη των ΑΣΧ απέφεραν ανάμεικτα αποτελέσματα. Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένους τομείς, όπως η μείωση της φτώχειας και η αύξηση του αριθμού εγγραφών παιδιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εντούτοις, εξακολουθεί να καταγράφεται υστέρηση σε σχέση με μια σειρά στόχων, όπως η καταπολέμηση της πείνας και η μείωση της παιδικής θνησιμότητας και της θνησιμότητας των μητέρων. Από γεωγραφική άποψη, οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη υστέρηση.
Υπάρχουν ακριβή στοιχεία με νούμερα για τους 8 στόχους, σε τι σημείο βρίσκονταν το 2000 και σε τι σημείο βρίσκονται σήμερα;

Πόσοι πόλεμοι έχουν γίνει μέσα στα 10 αυτά χρόνια;
Πόσα φασιστικά καθεστώτα εξακολουθούν να υπάρχουν και να καταδικάζουν τους πολίτες της χώρας τους σε δυστυχία και εξαθλίωση;;

Και τι μπορεί άραγε να κάνει ο καθένας από εμάς ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου;;
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Great Chaos (Όττο)

Επιφανές Μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 50 ετών , επαγγέλεται Παραγωγός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,520 μηνύματα.

O Great Chaos I took a wrong turn in the Freak Parade έγραψε: στις 20:52, 04-10-10:

#3
Συλλογική ευθύνη; Τι σημαίνει πάλι αυτό;

Μια παλιότερη έκθεση του ΟΗΕ, ανέφερε ότι εάν οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, διέθεταν μόλις το 5% της περιουσίας τους, όλοι αυτοί οι στόχοι θα είχαν μέχρι σήμερα καλυφθεί. Με γνώμονα αυτήν την έκθεση αποφάσισε και ο Μπιλ Γκαίητς να διαθέσει αυτό ακριβώς το ποσοστό της δικής του περιουσίας.

Οι υπόλοιποι 99 όμως, εκώφευσαν. Τώρα το βάρος και πάλι μετατίθεται στους πολίτες. Δηλαδή, μάλλον θα πρέπει εκείνοι να μειώσουν τα εισοδήματά τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους φτωχούς, ενώ οι πραγματικοί υπεύθυνοι της κατάστασης δεν θα δίνουν δεκάρα τσακιστή. Και πώς άραγε να μην υστερούν των στόχων που έχουν τεθεί, οι χώρες της υποσαχάρειας Αφρικής, όταν ακόμη τις λυμαίνονται οι ίδιοι παλιοί αποικιοκράτες, κρυμμένοι πλέον πίσω από δικτάτορες και πολέμαρχους αθύρματα των συμφερόντων τους; Οι μεγάλες και πλούσιες χώρες στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τον πλούτο και τη στρατιωτική τους ισχύ στην υφαρπαγή και στη στυγνή εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών εκείνων των καθημαγμένων χωρών.

Η έννοια της συλλογικής ευθύνης, θεωρείται φασιστικής έμπνευσης και απ' ό,τι βλέπω όχι άδικα. Πόση υποκρισία μπορεί να χωρέσει σε μόλις δύο λέξεις...
7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kaleidoscope

Επιφανές Μέλος

H kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

H kaleidoscope Your attitude determines your altitude έγραψε: στις 20:59, 04-10-10:

#4
Μου θυμίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βάζει στόχους που ποτέ δεν καταφέρνει να πετύχει. Καλοί οι στόχοι παιδιά, το θέμα είναι να υπάρχει ένα σχέδιο που να μπορεί να γίνει πράξη...
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Buggs

Επιφανές Μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 57 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.

O Buggs έγραψε: στις 21:08, 04-10-10:

#5
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos
Με γνώμονα αυτήν την έκθεση αποφάσισε και ο Μπιλ Γκαίητς να διαθέσει αυτό ακριβώς το ποσοστό της δικής του περιουσίας.
Oι Γκειτς αν δεν είχαν φτιάξει το (υποτιθέμενο) φιλανθρωπικό ίδρυμα τους θα έχαναν απο την φορολογία πολλαπλάσια.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Sir dreamer

Νεοφερμένος

Ο Sir dreamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Sir dreamer έγραψε: στις 21:23, 04-10-10:

#6
Μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να βάζουμε στόχους χιλιετίας. Ποιοί νομίζουμε ότι είμαστε; Ο κόσμος είναι τόσο ευμετάβλητος που δε μπορούμε να προβλέψουμε τις συνθήκες του αύριο, πόσο μάλλον της επόμενης χιλιετίας. Η όλη κατάσταση μου θυμίζει λίγο το ρητό που λέει ότι όταν ο άνθρωπος έκανε σχέδια ο Θεός γελούσε ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, δε θυμάμαι ακριβώς. Αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια χιλιετίας φαντάζουν ακόμα πιο γελοία όταν δεν είμαστε σίγουροι αν η γη θα είναι κατοικήσιμη μέσα στις επόμενες ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Οχι , δε προσπαθω να καταστροφολογήσω και ούτε υποβαθμίζω την αξία του να θέτουμε στόχους, απλά η όλη κατάσταση με κάνει και γελάω. Εγώ λέω ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας, εδώ και τώρα, με όποιο τρόπο μπορούμε και με ό,τι μέσα διαθέτουμε και ας αφήσουμε τα μεγαλόπνοα σχέδια κατά μέρος. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα προβλήματα που αναφέρει ο ΟΗΕ να εξαλειφθούν (που μεταξύ μας χλωμό το βλέπω), θα βρεθούν άλλα να πάρουν τη θέση τους, κάθε εποχή έχει τα δικά της δεινά και κάθε γενιά περνά τις δικές ης δοκιμασίες, έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Νωεύς (Ιάσων)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.

O Νωεύς επιπεδο : Μηδεν έγραψε: στις 21:51, 04-10-10:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Sir dreamer
...έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι.
Το ζητούμενο είναι, να μην είναι έτσι...
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Sir dreamer

Νεοφερμένος

Ο Sir dreamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Sir dreamer έγραψε: στις 21:57, 04-10-10:

#8
Αρχική Δημοσίευση από Νωεύς
Το ζητούμενο είναι, να μην είναι έτσι...
Είναι πράγματι αυτό το ζητούμενο?
Τι θα κάναμε σε ένα κόσμο χωρίς προβλήματα, για τι θα αγωνιζόματαν, τι θα είχαμε να διορθώσουμε; Με τι κίνητρο θα ζούσαμε;Για ποιά θέματα θα έβγαζε ο ΟΗΕ ανακοινώσεις;
Πρέπει να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Το ζητούμενο δεν είναι να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματα...
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ να μην πάψουμε ποτέ να θέλουμε να τα εξαλείψουμε.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Νωεύς (Ιάσων)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.

O Νωεύς επιπεδο : Μηδεν έγραψε: στις 22:28, 04-10-10:

#9
Αρχική Δημοσίευση από Sir dreamer
... Το ζητούμενο δεν είναι να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματα...
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ να μην πάψουμε ποτέ να θέλουμε να τα εξαλείψουμε.
Συμφωνώ απόλυτα! Γιατί τότε μόνον ο άνθρωπος δεν θα είναι και μέρος του προβλήματος...
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Buggs

Επιφανές Μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 57 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.

O Buggs έγραψε: στις 07:31, 05-10-10:

#10
Αρχική Δημοσίευση από Sir dreamer
Τι θα κάναμε σε ένα κόσμο χωρίς προβλήματα, για τι θα αγωνιζόματαν, τι θα είχαμε να διορθώσουμε; Με τι κίνητρο θα ζούσαμε;
Mε πολύ μαριχουάνα, ρεμβασμό, ται τσι, γιόγκα, σεξ, ταξίδια, διαλογισμό και χαλάρωση;
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mel999 (Τζάνα η Μελι(τζά)να)

Δραστήριο Μέλος

H Τζάνα η Μελι(τζά)να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών . Έχει γράψει 180 μηνύματα.

H mel999 χασκογελώντας έγραψε: στις 18:03, 05-10-10:

#11
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν άνθρωποι και να μην υπάρχουν προβλήματα?
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
   
 • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
  Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

 • Παρόμοια Θέματα
  • Γενικό Οι στόχοι σας - Από Iliaso
   Το θέμα έχει λάβει 469 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Α' Λυκείου.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 20-05-18 στις 23:42.
  • Οι στόχοι και τα μέσα - Από libre
   Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 19-01-16 στις 13:37.
  • Όνειρα - Στόχοι - Από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
   Το θέμα έχει λάβει 231 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Νεανικά θέματα.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 15-10-13 στις 15:26.
  • Στόχοι - Από Αννουλα
   Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία The Chat & Fun Section.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 10-12-08 στις 14:47.
 • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα