×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,122 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 203 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Φιλέτο κοτόπουλο αλα κρέμ με σως μουστάρδας

teol20

Επιφανές Μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9,426 μηνύματα.

O teol20 αφού χασμουρήθηκε έγραψε: στις 14:08, 14-11-10:

#1
Η απόλυτικη γευστική εμπερία μιας παραλλαγμένης συνταγής για κοτόπουλο αλα κρέμ αφού πρόσθεσα μια πινελιά από σως μουστάρδας.

Υλικά:
5 κομμάτια μεσαίου μεγέθους από στήθος κοτόπουλο(όσο πιο λεπτά τόσο πιο τραγανά γίνονται)

Για τη σως:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σουπας μουστάρδα(κατα προτίμηση πικάντικη)
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Για την αλα κρέμ:
250-300 ml κρέμα γάλακτος light(με 35% λιπαρά η κανονική δεν λέει)
1 κ.σ. μαργαρίνη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 gr μανιτάρια κονσέρβα
50 ml λευκό κρασί ή ρετσίνα
50 gr κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα(ή σκληρό τυρί της προτίμησης σας)
2 πιπερίες μικρές ψιλοκκομένες
Λίγο σκόρδο τριμμένο(προαιρετικά)

Εκτέλεση:
1) Παρασκευάζουμε την σως μουστάρδας μας ανακατεύοντας όλα μας τα υλικά μαζί ωπου να γίνουν ενα ομοιογενές μείγμα σχετικά παχύρευστο.
2)Αλείφουμε με ένα πινέλο ένα-ένα τα φιλετάκια μας και τα τοποθετούμε σε ένα αλουμινόχαρτο.
3)Ψήνουμε τα φιλετάκια μας σε κάποιο μπάρμπεκιου για να γλιτώσουμε πολυτιμες θερμίδες ή σε ενα αντικολλητικο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ως ότου να ροδίσουν.
4)Οταν τελειωσει το ψήσιμο ρίχνουμε λίγο λεμονάκι στα ψημένα μας φιλετάκια τα οποία πρέπει να εχουν αποκτήσει ενα βαθύ χρυσαφί χρώμα.
5)Σε ενα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε τη μαργαρίνη ,τα μανιτάρια μαζί με το κρεμμύδι και τις πιπερίες και τα σοτάρουμε καλά σε δυνατή φωτιά.
6)Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα υλικά χαμηλώνετε στο μισό τη φωτιά και ανακατευοντας τακτικα την αφήνεται να βράσει.Λογικα σε 5-7 λεπτά θα σας είχε πήξει.Αν πάρετε γνωστή μάρκα κρέμας γάλακτος 3% δεν σας κόβει κιόλας.
7)Σερβίρουμε περιχύνοντας την κρεμα πάνω απο τα φιλέτα και γαρνίρουμε με λιγο μαϊντανό.

Ενα απολαυστικότατο πιάτο είναι έτοιμο.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  100_1504.JPG
Εμφανίσεις:  738
Μέγεθος:  681,4 KB  
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teol20 : 14-11-10 στις 14:34.
8
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

teol20

Επιφανές Μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9,426 μηνύματα.

O teol20 αφού χασμουρήθηκε έγραψε: στις 14:35, 14-11-10:

#2
Και μόλις ανέβασα και μια φωτογραφία 10λέπτου του πιάτου!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

~LoVeR BoY~

Περιβόητο Μέλος

Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,220 μηνύματα.

O ~LoVeR BoY~ E.K.A.M. έγραψε: στις 14:40, 14-11-10:

#3
Τέο καλά που βάλαμε την αλα κρεμ και δεν φαίνεται το φιλέτο που έκαψα
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

tsarachaf (Allah 1/3 MEΤΣ)

Επιφανές Μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,246 μηνύματα.

O tsarachaf Do/Νot έγραψε: στις 15:25, 14-11-10:

#4
Ψηνομαι αγρια να το φτιαξω μολις παω Θεσ/νικη!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

teol20

Επιφανές Μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9,426 μηνύματα.

O teol20 αφού χασμουρήθηκε έγραψε: στις 15:28, 14-11-10:

#5
Θα έλεγα να σας το φέρω στη συνάντηση αλλα δεν λέει!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 15:32, 14-11-10:

#6
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...αλλά θέλω να κάνω δίαιτα.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

tsarachaf (Allah 1/3 MEΤΣ)

Επιφανές Μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,246 μηνύματα.

O tsarachaf Do/Νot έγραψε: στις 15:33, 14-11-10:

#7
Ε, γι' αυτο εχει την κρεμα γαλακτος light!! Ποιον νομιζεις οτι σκεφτεται... Κι αντι για μαργαρινη βαλε ελαιολαδο εσυ...
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

teol20

Επιφανές Μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9,426 μηνύματα.

O teol20 αφού χασμουρήθηκε έγραψε: στις 15:37, 14-11-10:

#8
Πραγματικα και ελαχιστη μαργαρινη βαλετε καλο θα βγει.Απλα ειναι πως θα σοταριστουν τοσα υλικα.Με το ελαιολαδο βγαίνει μια πιο "βαριά" γεύση στην κρέμα γάλακτος αλλα θα το προτείνω αντιστοιχα!
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια