×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,122 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 197 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Μοσχάρι κοκκινιστό με πλοφ

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 17:16, 18-11-10:

#1


Οδηγίες για το μοσχάρι:
  1. Τσιγαρίζουμε το κρέας
  2. Όταν το κρέας πάρει χρωματάκι, ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδι
  3. Μόλις τσιγαριστεί το κρεμμύδι, ρίχνουμε μια γεμάτη κουταλιά ντοματοπολτό, ψιλοκομμένη ντοματούλα και πράσινη πιπεριά.
  4. Ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, ρίχνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, πιπέρι(το στογγυλο δε ξέρω πως λέγεται) και τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο για μυρωδιά.
  5. Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσει.
Το πλοφ, είναι κάτι σαν το ποντιακό ριζότο. Με πόντια γιαγιά δε θα μπορούσα να μη το τιμάω συχνα.
Οδηγίες για πλοφ:
  1. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ρύζι(εγώ βάζω μπασμάτι γιατί λατρεύω τη μυρωδιά του).
  2. Στη συνέχεια προσθετουμε τριμμένο καρότο και κρεμμύδι (εγώ για ένα ποτήρι μεγαλο ρύζι βάζω ένα μεσαίο κρεμμύδι και δύο καροτάκια), και τα τσιγαρίζουμε και αυτά.
  3. Προσθέτουμε νερό, αλάτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι το ρυζάκι να απορροφήσει όλο του το νεράκι!
9
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

mindcircus

Επιφανές Μέλος

H mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 4,623 μηνύματα.

H mindcircus Open Mind, Open Heart έγραψε: στις 01:36, 31-05-13:

#2
Εφτιαξα κοκκινιστο χωρις κρεμμυδι κ χωρις σκόρδο και βγηκε μουρλια. Σε ποιον να το πω κ να μη με πιστέψει! Βασικα επρεπε να το μαγειρεψω κ μου χε κολλησει κοκκινιστο. Οταν εκοβα τους κυβους συνεοδητοποιησα μου λειπουν τα βασικα( ψωνισα αλλα κι αλλα κ ξεχασα αυτα- ελεος- φανταζομαι σε ολες μας εχει συμβει. Απογνωση που λετε... Τι να κανω τι να κανω το λαδι εκαιγε κ περιμενε το κρομμυδακι του.. Το οεταω το κρεας κι εγω στην κατσαρολα κ λεω αντε κι οπου μαδ βγαλει.. Παραδοξως βγηκε πεντανοστιμο γιατι το πεθανα στα μπαχαρια... Μου φαινεται θα το ξανακαμω... ασε που το τσιγαρισμα το βαραινει ( η δικαιολογια μου σε περιπτωση που δεν πετυχαινε )
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

φρι

Περιβόητο Μέλος

H φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 1,288 μηνύματα.

H φρι . έγραψε: στις 01:50, 31-05-13:

#3
πωπω πεινασα παλι

πφ
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια