×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,806 μέλη και 2,441,392 μηνύματα σε 76,720 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 221 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε με το λογαριασμό σας στο φόρουμ!

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 08:37, 20-07-05:

#1
Τα ξαναγράφω κι εδώ γιατι μερικοί μπορεί να μην διαβάσατε το e-mail που σας στείλαμε (φτου σας! ):

Οι διαχειριστές του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν οτι η αναβάθμιση σε vBulletin 3.0.7 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το φόρουμ είναι ανοιχτό. Συνεχίστε ωστόσο να διαβάζετε αυτό το κείμενο καθώς υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να κάνετε για να μπορείτε να μπείτε με το παλιό σας username καθώς και για να διαβάσετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το εγχείρημα αυτό.

Κατ'αρχήν το βασικότερο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι για λόγους δικής σας ασφάλειας, οι κωδικοί δεν έχουν μεταφερθει στο νέο φόρουμ. Έτσι ο παλιός σας κωδικός δεν θα λειτουργει. Για να μπορείτε να μπειτε με το ψευδώνυμο που είχατε πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο http://www.e-steki.com/forum/login.php?do=lostpw και να εισάγετε το ίδιο e-mail που έχετε δώσει για την εγγραφή σας. Αμέσως, ένας νέος κωδικός θα σας αποσταλεί με e-mail και θα μπορείτε να μπείτε με αυτόν στο λογαριασμό σας. Φυσικά έπειτα μπορείτε μέσω του προσωπικού σας πίνακα ελεγχου να τον αλλάξετε στον κωδικό της αρεσκείας σας ώστε να τον θυμάστε πιο εύκολα. Μπορείτε ακόμα να βάλετε και τον παλιό σας κωδικό. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτή τη διαδικασία και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψευδώνυμο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@e-steki.com .

Μιας και η μεταφορά σε vBulletin ενός φόρουμ με τελειώς διαφορετικό κώδικα και ρυθμίσεις δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα του κόσμου, κάποια πράγματα δεν μπόρεσαν να ανακτηθούν. Αυτά είναι: οι δημοσκοπήσεις (ωστόσο τα θέματα στα οποία αντιστοιχούν είναι απόλυτα ακέραια), τα συννημένα αρχεία, τα avatars και κάποιες ρυθμίσεις στο προφίλ του κάθε χρήστη (όπως η ώρα). Επίσης παρ'οτι οι υπογραφές μεταφέρθηκαν στο ακέραιο, ορισμένες χρειάζονται μικρές τροποποιήσεις για να εμφανίζονται όπως πρέπει.
Έτσι, όταν μπείτε με το ψευδώνυμο σας, παρακαλείστε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας, την υπογραφή σας και να διορθώσετε τυχόν λάθη. Επίσης εαν επιθυμείτε να έχετε avatar, πρέπει να το φορτώσετε ξανα, απο όποια πηγή κι αν προερχόταν.

Καθώς προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το φόρουμ το συντομότερο δυνατόν, πιθανόν να υπάρχουν κάποια πράγματα που να μην λειτουργούν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Σε αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας: Όποτε βλέπετε κάτι που πιστεύετε οτι δεν λειτουργεί σωστά, ανοίγετε ενα νέο θέμα στο Σχολιασμό ή απαντάτε στο ήδη υπάρχον Bug Report. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα. Δεν έχει σημασία αν αυτό που παρατηρήσατε είναι λεπτομέρεια, πιστεύουμε οτι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και θα μας βοηθούσατε πολύ αν μας ενημερώνατε.
Για τον ίδιο λόγο (να μην περιμένετε πολύ για να ανοίξει το φόρουμ) προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα Κάρμα. Αυτό είναι κάτι που τις επόμενες μέρες θα διορθωθει και μάλιστα το νέο κάρμα θα είναι βλετιωμένο και πολύ πιο λειτουργικό απο το παλιό. Επίσης μιας και φτιάξαμε μόνοι μας τα χρώματα και όλο το theme ώστε να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο στην προηγούμενη εμφάνιση του φόρουμ, έαν παρατηρήσετε κάποια ανομοιομορφία ή κάτι άσχημο στο μάτι θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε, είτε με προσωπικό μήνυμα είτε με θέμα στο σχολιασμό.

Αντιστρόφως, μιας και το software που χρησιμοποιεί τώρα το φόρουμ είναι τελείως διαφορετικό απο τον προκάτοχο του και είναι λογικό να μην μπορείτε να βρείτε που είναι τι, όποτε έχετε κάποια απορία, όσο χαζή κι αν πιστεύετε οτι είναι, ανοίγετε ένα νέο θέμα στο Σχολιασμό και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εαν δεν μπορείτε να βρείτε πως να ανοίξετε νέο θέμα ή πως να στείλετε προσωπικό μήνυμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@e-steki.com. Έτσι βοηθάτε και άλλα μέλη που πιθανόν να έχουν την ίδια απορία. Ωστόσο για να μην υπάρχουν πολλά θέματα με τις ίδιες απορίες, παρακαλείστε να εκτελείτε μια Αναζήτηση προτού δημιουργήσετε νέο θέμα.

Τέλος, για να μήν αναρωτιέστε προς τι όλη η φασαρία και ο κόπος, ιδού ένας κατάλογος των σημαντικότερων πλεονεκτημάτων του vBulletin έναντι του προηγούμενου SMF που μπορείτε να διαπιστώσετε εσείς οι ίδιοι σαν μέλη (τα πλεονεκτήματα που έχει για μας τους διαχειριστές δεν νομίζω οτι έχει νόημα να τα αναφέρουμε, ε?):
-WYSIWG editor για μηνύματα και υπογραφές, δηλαδή μπορείτε να γράφετε όπως στο Word ή σε παρεμφερή προγράμματα, βλέποντας τη μορφοποίηση πριν το στείλετε. Φυσικά αν αυτό δεν σας αρέσει, στον πίνακα ελεγχου μπορείτε να το αλλάξετε και να χρησιμοποιείτε παρόμοιο editor με αυτον του SMF.

 • Drop down μενού ώστε αφενός μεν να υπάρχουν συγκεντρωμένες επιλογές, με πρόσβαση σε αυτές απο κάθε σελίδα του φόρουμ, αφετέρου να μην γεμίζει η σελίδα με κουμπιά και επιλογές που πιθανόν να μην χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή.
 • Αναζήτηση όχι μόνο μέσα σε έναν συγκεκριμένο υποπίνακα αλλά και σε ένα συγκεκριμένο thread (ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλα threads όπως το "Κουβεντούλα χωρίς Θέμα")
 • Προσωπική εικόνα στο προφίλ (επιπλέον του avatar) που θα βλέπει μόνο όποιος επισκεφτεί το προφίλ σας.
 • Πιο λεπτομερή κριτήρια στις σύνθετες αναζητήσεις
 • Εμφάνιση παρόμοιων θέμάτων κάτω απο κάθε thread, εφόσον φυσικά βρεθούν τέτοια.
 • Δυνατότητα αξιολόγησης κάθε θέματος απο τα μέλη
 • Δυνατότητα αναίρεσης αποστολής προσωπικού μηνύματος εαν δεν έχει διαβαστει απο τον παραλήπτη ακόμα.
 • Δυνατότητα αναφοράς για τα προσωπικά μηνύματα ώστε να ξερετε εαν έχουν διαβαστει απο τον παραλήπτη τους
 • Δυνατότητα εμφάνισης του φόρουμ σε "Lite" έκδοσης, ιδανική για εμφάνιση σε κινητά και PDA.
 • Δυνατότητα όταν δημιουργείτε μια νέα δημοσκόπηση να επιλέξετε να είναι φανερό ποιός ψήφισε τι. Φυσικά, όταν ψηφίζετε σε μια τέτοια δημοσκόπηση ενημερώνεστε πριν ψηφίσετε οτι θα φαίνεται η επιλογή σας ώστε να πράξετε αναλόγως.
 • Εμφάνιση του περιεχομένου του πρώτου αδιάβαστου μηνύματος στο e-mail ειδοποίησης (εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις)
 • Λίστα φίλων
 • Διάφορες επιλογές ειδοποιήσεων (εβδμαδιαία, καθημερινή, άμεση ειδοποίηση)
 • Δυνατότητα επιλογής του αριθμού των μηνυμάτων που εμφανίζονται σε κάθε σελίδα μιας συζήτησης
...Και πολλά άλλα τα οποία θα ανακαλύψετε στην πορεία!!!

Πιστεύουμε ότι καθώς θα χρησιμοποιείτε το νέο φόρουμ, θα συμφωνήσετε μαζί μας οτι άξιζαν οι όποιες απώλειες και η τόση δουλειά απο μέρους μας (καθώς και οι άπειροι καφέδες και τσιγάρα που καταναλώσαμε αυτές τις 2 μέρες για να μην μας πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο), καθώς αυτά που κερδίσαμε όλοι πιο σημαντικά και ελπίζουμε σύντομα να σας ξαναδούμε online!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Subject to change : 23-07-05 στις 00:23.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Scandal (Πέτρος)

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 5,284 μηνύματα.

O Scandal έγραψε: στις 20:09, 20-07-05:

#2
Πράγματι άξιζαν αυτές οι απώλιες, αλλά να κάνω και εγώ μια πρόταση... μετά την αναβάθμιση καλό είναι να κάνετε καθαρισμό της cache του browser σας για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα στη προβολή των σελιδών.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 20:24, 20-07-05:

#3
Πολύ καλή ιδέα Πέτρο! Αν και τέτοια προβλήματα συνήθως υφίστανται με τον firefox που έχει μια cache που σου σπάει τα *(^&*&%^&%*^&%*&!
Εγώ την έχω απενεργοποιήσει πάντως κι έχω βρει την υγειά μου κι ας κάνουν περισσότερη ώρα να φορτώσουν οι σελίδες.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

gademis (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 40 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,298 μηνύματα.

O gademis "ένα προσωπικό μήνυμα" έγραψε: στις 00:26, 21-07-05:

#4
Αν και τέτοια προβλήματα συνήθως υφίστανται με τον firefox που έχει μια cache που σου σπάει τα *(^&*&%^&%*^&%*&!
Ctrl-F5 κανει refresh απο το δίκτυο παρακάμπτωντας τυχόν cache.
Michelle οταν λές για τις δημοσκοπήσεις εννοείς οτι δέν μπορούμε να δημιουργήσουμε ούτε καινούριες; Δε βλέπω κουμπί add new poll.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 09:15, 21-07-05:

#5
Αρχική Δημοσίευση από gademis
Ctrl-F5 κανει refresh απο το δίκτυο παρακάμπτωντας τυχόν cache.
Michelle οταν λές για τις δημοσκοπήσεις εννοείς οτι δέν μπορούμε να δημιουργήσουμε ούτε καινούριες; Δε βλέπω κουμπί add new poll.
Όχι βέβαια! Για να προσθέσεις μια δημοσκόπηση σε ένα υπάρχον θέμα θα πας "Εργαλεία Θεμάτων" ---> "Προσθήκη δημοσκόπησης σε αυτό το θέμα".
Για να προσθέσεις μια δημοσκόπηση σε ενα θέμα που τώρα δημιουργείς θα τσεκάρεις το "Ναι, αναρτήστε μία δημοσκόπηση μαζί με αυτό το θέμα" και θα πατήσεις αποστολή οπότε μετά θα σου βγει το παράθυρο των επιλογών των δημοσκοπήσεων.

Πάντως χρήσιμο αυτό με το Ctrl+F5, μπορεί τώρα που το έμαθα να την ξαναενεργοποιήσω!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Subject to change : 21-07-05 στις 09:18.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
   
 • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
  Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια