×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,054 μηνύματα σε 76,701 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 320 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Επίθεση hackers σε ιστοσελίδες ελλήνων τραγουδιστών

ledia

Νεοφερμένος

H ledia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

H ledia έγραψε: στις 16:48, 11-08-11:

#1
Σε επίθεση εναντίον ιστοσελίδων γνωστών τραγουδιστών προέβησαν άγνωστοι, σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που απεστάλει στο SecNews.
Πιο συγκεκριμένα η επίθεση είχε ως στόχο στις επίσημες ιστοσελίδες των τραγουδιστών / τραγουδοποιών:Οι άγνωστοι κατόρθωσαν να τοποθετήσουν κώδικα στις ανωτέρω ιστοσελίδες και να αναρτήσουν μήνυμα που δεν είναι άμεσα ορατό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι άγνωστοι δεν προέβησαν σε διαγραφή των ιστοσελίδων ενώ είχαν την δυνατότητα, αλλά ανάρτησαν το προσωπικό τους μήνυμα σε αρχείο index_.html [μετονομασμένο αρχείο ώστε να μην αλλοιώσουν τις κεντρικές ιστοσελίδες των τραγουδιστών]. Οι προθέσεις των hackers φαίνετε ότι ήταν απλά η κοινοποίηση της επίθεσης και όχι η καταστροφή των ιστοσελίδων. Θεωρούμε οτι η συγκεκριμένη επίθεση βασίστηκε σε αδυναμία σε μια εκ των ιστοσελίδων, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στον εξυπηρετητή. Εφόσον οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες ήταν σε ανασφαλές virtual hosting environment, η πρόσβαση σε μια εκ των ιστοσελίδων αυτομάτως προσέδωσε πρόσβαση στο σύνολο των ιστοσελίδων του εξυπηρετητή με αποτέλεσμα την επιτυχή αλλοίωση στο σύνολο των ιστοσελίδων.
Η αλλαγή στις ιστοσελίδας φαίνετε παρακάτω:
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα: screenshots.gif
Εμφανίσεις: 52
Μέγεθος: 424,6 KB

Παραθέτουμε αυτούσιο το πολιτικό μήνυμα που αναρτήθηκε, σχετιζόμενο με την οικονομική κατάσταση της χώρας και πολλαπλούς αποδέκτες:

@Hacked By:~# Bk & Alb0wZ
Don’t worry Admin Nothing has been Deleted. Relax and read about the truth
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
Όταν το ΔΝΤ «επισκέπτεται» μία χώρα, η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, σε σχέση με τη φυσική καταστροφή που θα προκαλούσε ένας βομβαρδισμός εκ μέρους του ΝΑΤΟ – το αποτέλεσμα για τη χώρα «υποδοχής» του, είναι σχετικά το ίδιο: η απόλυτη καταστροφή της.
H αλήθεια
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο που εφαρμόζει το ΔΝΤ σε όλες τις χώρες, το πρώτο βήμα που απαιτείται είναι οι ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών εταιριών.Το δεύτερο βήμα είναι η απελευθέρωση των κεφαλαιαγορών. Η πολιτική αυτή σημαίνει ότι το κεφάλαιο αποκτά πανίσχυρη διαπραγματευτική θέση. Η δυνατότητα του να μπορεί να αποχωρεί όποτε θέλει από την εγχώρια αγορά είναι ο κύριος αποσταθεροποιητικός παράγοντας των αναπτυσσόμενων χωρών.Το τρίτο βήμα είναι «ο καθορισμός των τιμών από τις δυνάμεις της αγοράς». Η πολιτική αυτή σημαίνει κατακόρυφη αύξηση των τιμών σε μια σειρά από προϊόντα βασικά για την επιβίωση των εργατικών μαζών και παράλληλη άρση οποιωνδήποτε κρατικών επιδοτήσεων σε βασικά προϊόντα.Το τέταρτο βήμα είναι το ελεύθερο εμπόριο. Ελεύθερο εμπόριο που φυσικά δε σημαίνει ότι τα αγροτικά προϊόντα των αναπτυσσόμενων χωρών συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τα αντίστοιχα των πλούσιων χωρών, καθώς οι αναπτυγμένες χώρες δεν εξαλείφουν τις επιδοτήσεις των δικών τους προϊόντων ούτε τους προστατευτικούς δασμούς που κρατούν κλειστές τις οικονομίες τους, ενώ, αντίθετα, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το μάθημα που πρέπει να μάθουν οι λαοί όλου του κόσμου είναι ότι οι πολιτικές του ΔΝΤ δεν έχουν ως στόχο την ισομερή ανάπτυξη και ούτε πολύ περισσότερο την ευημερία των εργαζόμενων μαζών, αλλά :
 1. την κερδοφορία των μεγάλων πολυεθνικών και των μεγάλων εγχώριων επιχειρήσεων που βρίσκουν αφορμή να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις και να καρπωθούν φτηνά τα μέσα παραγωγής.
 2. την καταλήστευση και αλόγιστη εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου των αναπτυσσόμενων χωρών.
 3. Την εξάπλωση και γιγάντωση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής με την ενδυνάμωση των δομικών δυνατοτήτων του κεφαλαίου στο εσωτερικό των φτωχών κρατών έναντι των εργαζομένων, όπως εξασφαλίζεται με νομοθετικές ρυθμίσεις. Ενώ, επιπλέον εξασφαλίζεται και η δυνατότητα του κεφαλαίου να αποχωρεί ό,τι ώρα θέλει, ενώ οι εργαζόμενοι απαγορεύεται να μεταναστεύσουν για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.
 4. Τέλος, όσον αφορά τα ίδια τα λεφτά από τα δάνεια του ΔΝΤ αποσκοπούν στο να πληρώσουν οι αναπτυσσόμενες χώρες τους τραπεζίτες πιστωτές τους στο κέντρο του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

Dedicated to them who have provided many in the community:
| Insider | igbtbt | zelda | Vstealer | cogito | MiNdKilLeR | Dimon | Affe | psychogr | Axtarmas7 | ~C0d3X~ | admid0RAS | snakedoc | kostaskiller | STRANGEGEORGE | spectrum | Black Angel |[/QUOTE]
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iJohnnyCash : 11-08-11 στις 17:28. Αιτία: Μορφοποίηση
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Great Chaos (Όττο)

Επιφανές Μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 51 ετών , επαγγέλεται Παραγωγός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,520 μηνύματα.

O Great Chaos I took a wrong turn in the Freak Parade έγραψε: στις 20:00, 11-08-11:

#2
Καλά τα λένε, όμως για ποιο λόγο επέλεξαν τις σελίδες κάποιων τραγουδιστών για ν' αναρτήσουν τα μηνύματά τους; Μήπως ήθελαν να προειδοποιήσουν τους καλλιτέχνες ότι η σιωπηρή στάση τους ισοδυναμεί με συνενοχή ή μήπως απλά θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναγνωσιμότητα τούτων των σελίδων; Μήπως και τα δύο ταυτόχρονα; Σίγουρα πάντως αποτελεί μια ενέργεια ακτιβισμού κι όχι καταστροφής...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 17,207 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 20:05, 11-08-11:

#3
Είμαι σίγουρος ότι επέλεξαν τους καλλιτέχνες κυρίως με βάση που βρίσκαν κενά ασφαλείας.
Πχ χτυπήσαν και την Sadahzinia
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
   
 • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
  Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

 • Παρόμοια Θέματα
  • Ιστοσελίδες για IQ test - Από Eileen
   Το θέμα έχει λάβει 32 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Νεανικά θέματα.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 28-10-12 στις 21:23.
  • Έλληνες hackers χτύπησαν site της FYROM - Από iJohnnyCash
   Το θέμα έχει λάβει 32 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διαδίκτυο και καθημερινή ζωή.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 03-11-11 στις 11:15.
  • png σε ιστοσελίδες - Από Subject to change
   Το θέμα έχει λάβει 34 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Internet και τοπικά δίκτυα.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 28-09-05 στις 05:12.
 • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα