×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,242 μηνύματα σε 76,719 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 275 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Τυροπιτάκια πορτοκαλιού

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 01:08, 08-09-11:

#1
Τα δοκίμασα στο σπίτι μιας φίλης που τα έκανε, όταν τα δοκίμασε κι αυτή σε φιλικό σπίτι που ήταν καλεσμένη...
Ενθουσιάστηκε και την επόμενη μέρα τα ετοίμασε....
Με τη σειρά μου τα ετοίμασα κι εγώ...
Η συνταγή είναι πάρα πολύ εύκολη
1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
3/4 ποτηριού αραβοσιτέλαιο
1/4 ποτηριού ελαιόλαδο
3 ποτήρια αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
Τα ανακατεύετε όλα μαζί, τα ζυμώνετε, βάζετε τη ζύμη για μισή ώρα το ψυγείο και μετά πλάθετε 40 μπαλάκια σαν να φτιάχνετε κιοφτεδάκια...
Ανακατεύετε τυρί φέτα ή ανθότυρο με ένα αυγό και αρχίζετε να γεμίζετε τα μπαλάκια στη μέση με τη γέμιση...πατάτε τη ζύμη να κλείσει μέσα της τη γέμιση και έτοιμα για τηγάνισμα...

Καλύτερα να τηγανιστούν σε αραβοσιτέλαιο για να μην γίνουν βαριά...
Θα πρέπει να κάψει καλά το λάδι πρώτα.....
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0694.JPG
Εμφανίσεις:  147
Μέγεθος:  1,43 MB
λαχταριστό τυροπιτάκι πορτοκαλιού
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_0695.jpg
Εμφανίσεις:  19593
Μέγεθος:  400,2 KB
11
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

IreneGr (Ειρήνη)

Πολύ δραστήριο μέλος

H Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 541 μηνύματα.

H IreneGr έγραψε: στις 01:16, 08-09-11:

#2
Έχω μια απορία. Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με χυμό λεμονιού αντί πορτοκαλιού;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 01:22, 08-09-11:

#3
Αρχική Δημοσίευση από IreneGr
Έχω μια απορία. Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με χυμό λεμονιού αντί πορτοκαλιού;
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί μην ξεχνάμε ότι το λεμόνι είναι ξινό.....Μια δοκιμή θα σε πείσει αν είναι νόστιμο....
Απλά αν τα έκανα με λεμόνι τότε θα έβαζα ανθότυρο και μια πρέζα δυόσμο....για να υπάρχει ισορροπία στη γεύση
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venividivici : 08-09-11 στις 01:38. Αιτία: ξυνό=ξινό
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 01:34, 08-09-11:

#4
Μπορούν άραγε να ψηθούν στο φούρνο;

Μέχρι εδώ μοσχομύρισαν!!!
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 01:40, 08-09-11:

#5
Ναι μπορούν να ψηθούν και στο φούρνο.....
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 01:47, 08-09-11:

#6
Τι ωραία που φαίνονται! Θέλω και εγώ να τα δοκιμάσω! ^_^

βββ έχουμε το ίδιο πιατάκι! ♥
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 02:11, 08-09-11:

#7
βρηκα το νεο φαγητο της παρεας!!! τερμα οι πιτσες και τα σουβλακια τωρα τρωμε πορτοκαλιου τυροπιτακια
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 02:21, 08-09-11:

#8
Ἀναρωτιέμαι τὶ πραγματικὰ εἶναι πιο λαχταριστό: Ἡ ὑπέροχη συνταγὴ μὲ τὰ πορτοκαλένια τυροπιτάκια ἢ ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖον μᾶς τὰ παρουσίασες Venividivici;
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 02:28, 08-09-11:

#9
Το δεύτερο Πατρεύς μην γελιόμαστε είναι ηλίου φανερότερο...
Αλλά δοκίμασε τα πρώτα για να είσαι σίγουρος ...μην μένεις μόνο στην εικόνα
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 22:49, 08-09-11:

#10
Από μυρωδιά σκίζουν. Από γεύση ..θα σας πω σε λίγο, γιατί τα ψήνω ακόμα (έβαλα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και δεν κολλήσανε..)

ΥΓ. Κερνάω όποιον θέλει, βγήκαν αρκετά και είμαι μόνη!

Edit: Κι απο γεύση σούπερ, απλώς έπρεπε να τα κανω πιο λεπτά και μικρά..
7
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 22:59, 08-09-11:

#11
Περιμένουμε να μας πεις γευστικές εντυπώσεις......
και να βάλεις και φωτογραφία αν θέλεις....
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Boom

Επιφανές Μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 23:02, 08-09-11:

#12
kajira, εγώ θέλω.

Όχι φωτό. Ανοίγει η όρεξη με τη φαντασία, αρκεί. :hungry:
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 23:18, 08-09-11:

#13
Αρχική Δημοσίευση από kajira
Από μυρωδιά σκίζουν. Από γεύση ..θα σας πω σε λίγο, γιατί τα ψήνω ακόμα (έβαλα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και δεν κολλήσανε..)
Άμα γίνονται χωρίς λάδι στο τηγάνι, ακόμη καλύτερα να μην ανάβουμε και φούρνο... Δεν έχω πορτοκάλια αλλιώς θα τα είχα ήδη δοκιμάσει.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 00:42, 09-09-11:

#14
Δεν βάζω φώτο, δεν είναι τόσο ωραία όσο τα δικά σου. Βασικά δεν έχω φτιάξει πολλές φορές ζύμες και τα έκανα χοντρούλια, όποτε έμειναν άψητα σε κάποια σημεία - αλλά που θα πάει, την επόμενη φορά θα βγουν καλύτερα Από γεύση σκίζανε πάντως!
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,741 μηνύματα.

H venividivici έγραψε: στις 00:56, 09-09-11:

#15
Να συμπληρώσω ότι αν βάλετε αλευρι για όλες τις χρήσεις καλό είναι να βάλετε ενα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ....αλλιως χρησιμοποιήστε το κλασικο αλεύρι φαρίνα απ που φουσκώνει μόνο του.....
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 01:04, 09-09-11:

#16
Απ' αυτό που κάνουμε το κέικ; Δηλαδή αν πάρουμε κι εκείνο με τη γεύση πορτοκάλι ακόμη καλύτερα σαν να λέμε;
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 14:58, 09-09-11:

#17
Α δεν παίζωωωωωωωωωωω, δεν μας τα είπες αυτά εγκαίρως!
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 16:25, 09-09-11:

#18
δεν γλυκιζουν?

ψητα γινονται?

για να διατηρουνται καλυτερα..

(παντως με χυμο πορτοκαλι αντι για γαλα ,γινεται τελειο κεικ και ταρτα και κουλουρακια,,μυρωδατα και δεν χαλανε ..και διατηρουνται ιδια..
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 17:35, 09-09-11:

#19
Δεν γλυκίζουν καθόλου, είναι πάρα πολυ ωραία, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 19:51, 18-09-11:

#20
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  tyropitaki.jpg
Εμφανίσεις:  134
Μέγεθος:  197,5 KB
Τα έκανα στο φούρνο και η οικογένεια τα κατευχαριστήθηκε.
Εγώ, να πω την αμαρτία μου, έφαγα δύο ζεστά, μόλις βγήκαν απ' το φούρνο και μου έκατσαν βαριά στο στομάχι.
Είναι πάντως πεντανόστιμα και λαχταριστά!
7
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια