×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,815 μέλη και 2,441,801 μηνύματα σε 76,734 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 265 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

ΠΑΣΟΚ: Έχει συλλογική ευθύνη, έστω και με όρους Αστικού Δικαίου;

Νωεύς (Ιάσων)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.

O Νωεύς επιπεδο : Μηδεν έγραψε: στις 12:14, 03-11-11:

#1
Τυπικά, το ΠΑΣΟΚ είναι μία "αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα", κάτι δηλαδή σαν τις λεγόμενες "Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις"- κάτι που εξάλλου, ολοφάνερα είχε κατά νου του και ο ΓΑΠ με τους αυλικούς του, ακόμη πριν το πρώτο μεγάλο ψέμα, με τα "χρήματα"! Από εκεί και πέρα όμως, το ΠΑΣΟΚ, έστω και ως "ΜΚΟ", διαχειρίστηκε την "τύχη της χώρας" από τον Οκτώβριο 2009, παντελώς εθελοντικά και με τρόπους αντικειμενικά δόλιους( πχ, ψέματα και εκβιασμοί ), σε σημείο που την οδήγησε -ως "μη ώφειλε"!- σε πλήρη και σφαιρικά ιστορική καταστροφή( πχ "Επιτροπεία από Τρόικα", για την "επόμενη γενιά"!!!) της Ελλάδας(ως ιστορικογεωγραφικό μόρφωμα του σύγχρονου Διεθνούς Δικαίου!). Δικονομικά και άμεσα, θα έπρεπε, και ενόψει των " γεγονότων στις Κανές"(+02.11.2011μ.Χ.), ο Εισαγγελέας του πιο κοντινού Πρωτοδικείου (ή και Ειρηνοδικείου, σε έσχατη ανάγκη!) να εκδώσει εντάλματα σύλληψης, για τα μέλη της "παρούσας Διαχειριστικής Επιτροπής της εν λόγω " ...ΜΚΟ, ως "επικίνδυνους προς διαφυγή εις το Εξωτερικό". Στη συνέχεια να θέσει ζήτημα "οικονομικού ελέγχου και εκκαθάρισης των οικονομικών του εν λόγω σωματείου" και με ρώτημα προς τον Άρειο Πάγο, για "τυχόν ποινικές ευθύνες, προσωπικά και συλλογικά"!
Πολιτικά βέβαια, το ΠΑΣΟΚ, ως "κίνημα", δεν διαλύεται έτσι: δλδ "δικονομικά". Εκτιμώ ότι ουσιαστικά έχει διαλυθεί, μέσα στην ελλαδική κοινωνία, προ πολλού(από το 1994, όταν "πέρασε στα χέρια της Λιάνη"!), αλλά ειδικά, κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή τη θεμελειώδη και γενεσιουργό έννοια εξάλλου, νομίζω, έχει και η πρόσφατη επιθυμία του φίλου μου Γ. Φλωρίδη(βουλευτή Κιλκίς), να προχωρήσει στη δημιουργία μίας νέας ΜΚΟ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Νωεύς (Ιάσων)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.

O Νωεύς επιπεδο : Μηδεν έγραψε: στις 12:58, 06-11-11:

#2
Το "Μάαστριχ", ω μεγαλόσχημοι Πασόκοι, προέβλεπε ρητά τον "διαχειριστικό έλεγχο", αλλά δεν προέβλεπε, ούτε το ενδεχόμενο "εκκαθάρισης" μίας οποιασδήποτε "μετέχουσας εθνικής οικονομίας", πόσο μάλλον, την "εκμετάλλευσή" της!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Νωεύς (Ιάσων)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.

O Νωεύς επιπεδο : Μηδεν έγραψε: στις 22:13, 06-01-12:

#3
Ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην Βουλευτής (Κιλκίς) και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό στέλεχος της κίνησης "Κοινωνικός Σύνδεσμος", δήλωνε πρόσφατα σε ελληνικό μεγάλο Κανάλι :" Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κονιορτοποιηθεί" ! Και τον ρωτάω επιπροσθέτως: "...και μετά να γίνει εισαγγελικός εκκαθαριστικός έλεγχος;;;". ( : Έχω τη βεβαιότητα, ότι θα συμφωνήσει μαζί μου! Αυτό βέβαια, δεν τον κάνει "αριστερό"! )
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια