×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,803 μέλη και 2,441,128 μηνύματα σε 76,704 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 133 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κουνουπίδι αλλιώτικο

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 22:48, 06-03-12:

#1
Μήπως όταν ακούτε τη λέξη κουνουπίδι, ξινίζετε τη μούρη σας; Ήρθε η ώρα η φήμη του κουνουπιδιού ν' αποκατασταθεί!



Θα χρειαστείτε:
1 κουνουπίδι (ή λιγότερο) πλυμένο και κομμένο σε φουντίτσες
2 κ.γ. κάρυ
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Λίγο λάδι και το χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι & πιπέρι

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βάζουμε τις φουντίτσες σε ένα ταψάκι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το κάρυ, το σκόρδο και περιχύνουμε με το μίγμα το κουνουπίδι.
Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. (Περίπου 30 λεπτά).
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 07-03-12 στις 02:37.
6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος