×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,802 μέλη και 2,440,978 μηνύματα σε 76,702 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 376 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Αυγά αλά V for Vendetta

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 01:24, 13-03-12:

#1
Αν έχετε δει την ταινία ίσως θυμάστε το πρωινό που ετοιμάζει ο V στην Evey, που παραδοσιακά ονομάζεται: Eggs in a basket.


Θα χρειαστείτε:

2 αυγά
2 φέτες ψωμί για τοστ
αλάτι, πιπέρι και ό,τι μπαχαρικό σας αρέσει
λάδι ή βούτυρο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Παίρνουμε τις φέτες το ψωμί και τις τρυπάμε κεντρικά με ένα ποτήρι με λεπτό γείσο. Πολλές φορές δεν αρκεί να πιέσουμε με το ποτήρι από τη μια πλευρά και χρειάζεται να γυρίσουμε τις φέτες κι ανάποδα. Τα στρογγυλά κομμάτια που θα αφαιρέσουμε, δεν τα πετάμε, θα χρειαστούν κι αυτά για να βουτήξουμε στο αυγό.
Σε μεγάλο τηγάνι που να χωρά τις φέτες μας, ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας λάδι ή βούτυρο (ή λίγο κι από τα δύο).
Ρίχνουμε τις φέτες το ψωμί κι αφήνουμε λίγο να ροδίσουν κι από τις δύο μεριές.
Σε αυτό το σημείο σπάμε από ένα αυγό σε κάθε τρύπα και με ένα κουτάλι ρίχνουμε από το καυτό λάδι, πάνω στα αυγά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι κι ό,τι άλλο θέλουμε (π.χ. σκόρδο σκόνη). Όταν κάπως στερεοποιηθούν πιάνουμε κάθε φέτα με μια σπάτουλα και με μια επιδέξια κίνηση γυρίζουμε να ψηθούν κι ανάποδα.
Στο ίδιο τηγάνι μπορούμε να ροδίσουμε και τα στρογγυλά κομμάτια το ψωμί που περίσσεψαν.

Σερβίρουμε με σαλάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  eggs-web-portrait.jpg
Εμφανίσεις:  567
Μέγεθος:  311,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  eggs-web-landscape.jpg
Εμφανίσεις:  101
Μέγεθος:  480,5 KB  

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 01:26, 13-03-12:

#2
Πολύ ωραία συνταγή Isiliel.
Αν και έχω μία ενσταση για τα πατατάκια στις φωτογραφίες.
1
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 01:33, 13-03-12:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Mercury
Πολύ ωραία συνταγή Isiliel.
Αν και έχω μία ενσταση για τα πατατάκια στις φωτογραφίες.
Κι εγώ φίλε μου έχω την ίδια ένσταση. Πρόκειται για το πιάτο της κόρης μου.
7
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

νυχτολούλουδο

Δραστήριο Μέλος

Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 425 μηνύματα.

O νυχτολούλουδο ευτυχως ανθρωποι υπαρχουν!!! έγραψε: στις 10:21, 13-03-12:

#4
λεω να το φτιαξουμε οσο ακομα επιτρεπεται το βουτυρο,και δεν θα χρειαστει να το κλεψουμε κ εμεις απο τον χοντρο τον Μπενυ
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 17:40, 14-03-12:

#5
Σήμερα δοκίμασα την συνταγή.
Σαν γεύση πολύ ωραία,η μάνα μου επιτέλους χάρηκε που βοηθάει ο γιόκας στο μαγείρεμα.
Αν και το οπτικό αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε.Στην αλλαγή το αυγο χυνονταν έξω και ήταν ένα μπάχαλο.
Βέβαια η μάνα μου με καθυσήχασε λέγοντας πως πρωτάρης είμαι ακόμα και θα μου δείξει την σωστή τεχνική αναποδογυρίσματος την επόμενη φορά.
Ωστόσο απο γευστικής απόψεως έμεινε όλη η οικόγένεια ενθουσιασμένη!!!
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Dalian (Substrata)

Επιφανές Μέλος

H Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 2,609 μηνύματα.

H Dalian έγραψε: στις 17:57, 14-03-12:

#6
Δείχνουν καταπληκτικά *.*yumm
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Rempeskes

Επιφανές Μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,659 μηνύματα.

O Rempeskes έγραψε: στις 19:53, 14-03-12:

#7
...χαίρομαι που σας έμεινε το σημαντικότερο από αυτή την πολιτική ταινία
6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 21:13, 14-03-12:

#8
Ωραία φαίνονται αλλά νομίζω προτιμώ την οριτζιναλ συνταγή, τα φελία της γιαγιάς, αυγοφέτες για σας.
6
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Mercury (Doctor)

Επιφανές Μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,692 μηνύματα.

O Mercury Madman with a blue box... έγραψε: στις 21:17, 14-03-12:

#9
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
Ωραία φαίνονται αλλά νομίζω προτιμώ την οριτζιναλ συνταγή, τα φελία της γιαγιάς, αυγοφέτες για σας.
Τα κάνει και η μάνα μου αυτά!!!
Τρελό σουξέ.Οι άντρες του σπιτιού(πατέρας και εγώ) τα λατρεύουμε!!
Ειδικά το βράδυ που βαριόμαστε να φάμε και τσιμπολογάμε.
Τρώγονται και ζεστά και κρύα.
Αλλά αυτά της Isiliel είναι ότι πρέπει για πρωινό.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

αδαμαντια52071 (νυσταλέα)

Διακεκριμένο μέλος

H νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,636 μηνύματα.

H αδαμαντια52071 έγραψε: στις 22:00, 14-03-12:

#10
H μητερα μου το λεει ''γαλλικο τοστ'' και το θυμαμαι απο τοτε που ημουν πιτσιρικι πιτσιρικι...
Βαζει και μια φετα τυρι απο πανω ή και ζαμπον αλλα σπανια διοτι σαν δασκαλα δεν εχει χρονο τα πρωινο και ειναι και λιγο παχυντικο...

Παντως ειναι απιστευτοοοοοοοοοο
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 22:29, 14-03-12:

#11
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
Ωραία φαίνονται αλλά νομίζω προτιμώ την οριτζιναλ συνταγή, τα φελία της γιαγιάς, αυγοφέτες για σας.
Αγαπώ αυγόφετες!!!

Η διαφορά με "τ' αυγά στο καλάθι" είναι πως ο κρόκος μένει μελάτος και μπορείς να βουτήξεις το στρογγυλό ψωμάκι που αφαιρείς.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια