Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή επαρχία;

Jim175

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 844 μηνύματα.
ποια πολη θεωρειτε οτι εχει καλυτερη ποιοτητα ζωης; πιστευετε οτι η ζωη σε μια πιο μικρη πολη η χωριο θα ηταν πιο καλη;
 

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Όσο μεγαλύτερο είναι ένα αστικό κέντρο, τόσο μεγαλύτερη ποικιλία κατοίκων και καταστημάτων διαθέτει. Οπωσδήποτε θα έπρεπε να έχουμε αναπτύξει περισσότερα μεγάλα αστικά κέντρα. Πάντως ο όρος «επαρχία» αποτελεί κατά τη γνώμη μου υπεραπλούστευση, δεδομένου ότι υπερτονίζει την πολιτιστική ομοιογένεια της Ελλάδας.
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Αθηνα και Θεσσαλονικη σιγουρα καλυτερες ναι απο ενα απλο χωριο ή κωμοπολη,ομως τωρα και στην επαρχια βρισκει κανεις καταστηματα δηλαδη σουπερ μαρκετ και ηλεκτρικων ειδων για παραδειγμα,στις πολεις της επαρχιας,με εξαιρεση καποιο απομακρυσμενο χωριο που εκει πρεπει να κατεβεις στην πολη για να προμηθευτεις τα απαραιτητα.Τωρα υπαρχει και το ιντερνετ και μαθαινεις ευκολοτερα τι εχει η πολη,ψαχνεις το ακινητο που σε ενδιαφερει αν θες να μεινεις εκει,οποτε ψαχνεις και αν εχει κοντα σουπερ μαρκετ/συγκοινωνια κλπ.
Εχει βελτιωθει η ποιοτητα ζωης στην επαρχια,εκτος αν μιλαμε για απομακρυσμενο νησι ή χωριο που εκει περα απο την προσβαση που ειναι δυσκολη,ειναι και τα ειδη διαβιωσης και φυσικα οι ιατρικες υπηρεσιες.
Τωρα με τις δυνατοτητες του ιντερνετ βλεπεις και συγκρινεις πολλα μεταξυ τους,τι σε διευκολυνει και τι επιλεγεις στην τελικη.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top