io-io

Πολύ δραστήριο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,840 μηνύματα.
Το εφτιαξα προχτες, και ηταν καταπληκτικο! Νομιζω οτι ειναι καλυτερο να προτιμησετε light κρεμα γαλακτος, για να μη γινει πολυ φουσκωτικο! Για 3 ατομα! (ή 4 λιτοδιαιτα!)


Ανηθικες πεννες!


Υλικα

500γρ. πεννες (εγω εφτιαξα σπαγγετι)
500ml κρεμα γαλακτος
200γρ. τυρι φετα
1 κουτι μανιταρια τεμαχισμενα
αλατι, πιπερι, ανηθο


Διαδικασία

Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι και λάδι.


Ακόμη, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.


Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα:
Σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά.

Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.
Σερβιρουμε τα μακαρονια και απο πανω τη σαλτσα! Καλη ορεξη!!!




 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Διάσημο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.
Πολύ νόστιμο ακούγεται! Αν κι εγώ θα το δοκιμάσω μόνο με τα μανιτάρια, δεν είμαι και πολύ μακαρονού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io

Πολύ δραστήριο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,840 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top