kleftra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα ειμαι υπερ του γαμου,αλλα οχι με ορια κ χρονικα πλαισια κτλ.Οταν ειναι να γινει,θα χαρω παρα πολυ να παντρευτω!
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

ούτε εγώ προλαβαίνω τα 30... 6/11/10 παντρεύομαι ντιντίνι και ο emufear κουμπάρος...

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Προσωπικά αυτή η ευχή με έχει κουράσει να την ακούω...Έχει γίνει αυτοσκοπός γιατί έτσι μας την έχουν περάσει!Έτσι την παρουσιάζουν....Δεν είμαι κατά του γάμου,ναι θέλω να παντρευτώ αλλά χωρίς να πρέπει αυτή την στιγμή να απαρνηθώ τους στόχους μου....έχω τελειώσει σχέση γιατί ο τότε σύντροφός μου ήθελε γάμο εδώ και τώρα,δηλάδη με το που θα πάρω το πτυχίο...Σόρρυ αλλά στα 22 δεν είμαι έτοιμη, έχω άλλους στόχους και προταιρεότητες...Όταν θα'ρθει η ώρα να αγχωθώ, γιατί μία φίλη μου στην ίδια ηλικία αγχώνεται ότι πρέπει ΤΩΡΑ να βρούμε άντρα ώστε μέχρι τα 30αντα να είμαστε παντρεμένη με παιδιά, θα αγχωθώ...Στα 22 μου δεν θα συμβιβάσω τα όνειρα και τις φιλοφοξίες μου για να αποκατασταθώ...Αργότερα το ξανασυζητάμε 8)
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx :δεν θεωρώ ότι είναι αυτοσκόπος... Όταν τύχει, τυχαίνει ανεξάρτητα από ηλικία.. Αλλά θα είναι άσχημο να μεγαλώσει κάποιος και να μην έχει κάνει οικογένεια...
ούτε εγώ προλαβαίνω τα 30... 6/11/10 παντρεύομαι ντιντίνι και ο emufear κουμπάρος...![]()
![]()
hehe, πρώτα θα παντρέψω αυτούς και μετά βλέπουμε...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Να ζήσετε!!!!!!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Εγώ δεν θα προλάβω να περάσω τα 30. Κυριακή 4 σεπτεμβρίου παντρέυομαι και 8 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου. Πραγματικά παντρεύομαι δεν κάνω πλάκα, άντε να ζήσω.

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

emufear σου μετέρω τα λόγια της ίριδας ότι δεν μας τα λες καλά και ότι τρίζει η θέση σου...Αρχική Δημοσίευση από emufear :hehe, πρώτα θα παντρέψω αυτούς και μετά βλέπουμε...

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Να ζήσετε!!!!!!!!!!!!Θα περάσεις και τα πρώτα σου γενέθλια...διπλός!
Thanks! διπλός πιστεύω να μην θες να πείς σε κιλά σωστά ?

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :πωπω ρυζια... να ζησεις yiannis!! εγω με το καλό του χρονου τον Απριλη!![]()
Και τι γυναίκα πέρνει το παλικάρι την καλύτερη άντε και στα δικά σου
openopen
Νεοφερμένος

Σε όσους παντρεύονται τώρα κοντά : Να ζήσετε

kleftra
Διάσημο μέλος

Καλημέρα σε όλους!Και φυσικά δεν εννοώ σε κιλά φίλε μου,αν και οι στατιστικές έχουν αποδείξει πως ο γάμος "παχαίνει"(δεν κάνω πλάκα).Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Thanks! διπλός πιστεύω να μην θες να πείς σε κιλά σωστά ?
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Θα σου εξηγήσω γιατί έβλα αυτό το θέμα.Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχα την Τρίτη το βράδυ.Έχουμε μαζευτεί γυναικοπαρέα για μπυρίτσα και κοπέλα,25χρονη,με σχέση τριών χρόνων μας ανακοινώνει πως είναι αποφασισμένη να θέσει στον καλό της ζήτημα ή θα δώσουν λόγο μέσα στο καλοκαίρι ή θα χωρίσουν.Και ξεκινά ένα παραλήρημα απο μέρους της για τις αρετές του γάμου.Τέσπα όταν εκφράζω την γνώμη μου(ότι είναι μικρή,ότι αυτά δεν γίνονται με το ζόρι)μου αποκρίνεται πως εγώ είχα την ευκαιρία μου και την έχασα(χώρισα με δική μου πρωτοβουλία απο αρραβώνα).Όταν της εξηγώ πως είμαι καλύτερα έτσι μου απαντά"όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".Και καταλήγουμε να απολογούμαι λέγοντας πως απο τότε που χώρισα έκανα σημαντικά πράγματα για μένα(έμεινα μόνη μου σε σπίτι,έδωσα Πανελλήνιες ξανά και πέρασα,πήρα Proficiency k.a.).Και το μόνο που μου απάντησε σε ολα αυτά είναι να φροντίσω να "τυλίξω"το παιδί που είμαι τώρα(μόνο 2 μηνες)για να μην μείνω μόνη επειδή με πήραν τα χρόνια(26 είμαι),με τη λογική ότι αν περιμένω να ξανακάνω σοβαρή σχέση θα περάσω τα τριάντα.Και το γελοίο είναι πως κι οι υπόλοιπες ψιλοσυμφώνησαν.Και γύρισα σπίτι μου αναρωτούμενη"ή στραβά πάει ο γυαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω"Αρχική Δημοσίευση από openopen :Ο Γάμος είναι ο προορισμός του ανθρώπου γιατί έτσι μεγαλώνουμε και αυτό μαθαίνουμε. Όσο αφορά kleftra στο ότι παλαιότερα όπως λες όταν έφτανες σε μια ηλικία, περνούσες τα 25 για τις γυναίκες και τα 30 για τους άντρες, έπεφταν επάνω σου συγγενείς, φίλοι και λοιποί καλοθελητές για να αποκατασταθείς, γίνετε ακόμα σε πληροφορώ και σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως και παλαιότερα . Μην σε ξεγελάει το πέρασμα των χρόνων και η αύξηση του δείκτη ποιότητας ζωής. Μερικά πράγματα αντέχουν ακόμα στο χρόνο .δυστυχώς
Σε όσους παντρεύονται τώρα κοντά : Να ζήσετε! Και στα δικά μας
!
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην τελική όπως είπε και ο Porcelain, μιλάμε απλά για ένα θεσμό, e-leos. (πώς λέμε e-steki, ok ok ok κλεμμένο

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- A350
- Memetchi
- Kate1914
- Paragontas7000
- taketrance
- Μήτσος10
- touvlo
- iew
- Scandal
- NeosUser2023
- charmander
- Ωρορα
- back2967
- ROM32
- rafaela11
- dreamer!!
- Αλκίμαχος
- teacher_40
- thequickbrownfox
- American Economist
- grtt
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Joji
- Ariana2018
- Jim175
- ougkampougka
- okatapeltis
- Phantomas
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- lugar
- Janne 007
- DimitraA.
- Evelynne
- Κλημεντίνη
- Αναστασία197
- gmoutzour
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- edweimaste
- Stacypap
- User2350
- Ilma
- camil
- Μαυρίκιος
- J.Cameron
- Meow
- Εχέμυθη
- Libertus
- nicks1999
- fourkaki
- Mt73
- sofoula2430
- magdalicious
- Nickx
- e1995valk
- Euge.loukia
- jj!
- korlef
- Γλυκα
- An_uknown_world
- Thundergirl
- Έμμα
- aggelosst9
- Athens2002
- T C
- Insertcoin
- Viedo
- Ryuzaki
- fmarulezkd
- Slytherin
- globglogabgalab
- physicscrazy
- AK-92
- Idontknoww
- nicole1982
- anathimatikos
- Thoba19
- orchidea
- Μάρκος Βασίλης
- GiorgosAsi
- lena_nn2
- Jocaste
- uni77
- itisjustme
- Unseen skygge
- fretoe
- Vold
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- JohnGreek
- cortomaltese
- SweetGirl
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.