[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Πολύ γέλιο με το Ερρίκος Ντυνάν. Κατηγορούν τον Άδωνι που το πούλησε στην Πειραιώς με 120 εκατομμύρια ευρώ με χρέη 230 εκατομμύρια. Η Πειραiώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το πουλήσει με 60 εκάτομμύρια. Συνεπώς πολύ σωστά ο Άδωνις ζήτησε από τον ΠΤΔ να τον βραβεύσει γι αυτό το Deal
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,760 μηνύματα.
Στην Ελλαδα οτι και αν κάνεις βγαινει ο κάθε φωστηρας και κράζει και κρινει λες και αν ηταν αυτος πάνω θα τα έκανε καλυτερα. Γενικα ειμαστε σαν λαος .... στη θέση που μας αξιζει, αργοπορια , γραφειοκρατια , ειρωνιες και γενικά ο ξερεις ποιος ειμαι εγώ. =S
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Ενας σκουπιδοδημοσιογραφος με ονομα Πετροπουλος ειπε οτι ο Συριζα δεν μειωσε τις συνταξεις.Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Είδα να αναφέρεται το όνομα του κου Κοτζιά θυμήθηκα ότι παλιά (τον Ιούνιο) υπήρξε μια προστριβή με την Ντόρα Μπακογιάννη για το πτυχίο του.

Αυτή

https://www.kathimerini.gr/969677/article/epikairothta/politikh/antipara8esh-mpakogiannh-kotzia-sth-voylh-gia-ptyxia-kai-aporrhta-eggrafa

Υπήρξε μια τοποθέτηση του Πανεπιστημίου Πειραιά

Αυτή

https://tvxs.gr/news/ellada/ti-apanta-panepistimio-peiraios-gia-ta-ptyxia-toy-kontzia

Τώρα διαβάζω αυτό

https://amfipolinews.blogspot.com/2018/12/3.html?m=1&fbclid=IwAR3UbtaSmAVi01bt3V-Y6wHiXfLGwwTA4OO4gau_aAR0dJrujYf4bf1A0XE

https://www.tilestwra.com/pseytiko-viografiko-kotzia-dilonei-oti-einai-katochos-3-ptychion-diapseydoyn-ta-panepistimia/


Κι έρχεται τώρα η επίσημη απάντηση από τα τρία πανεπιστήμια που λένε «δεν τον ξέρουμε τον κύριο!» (The replies we received confirmed that Mr Kotzias has never been Professor at Oxford and Harvard universities, and has never been elected Associate Professor in Marburg (the title of Associate Professor [C3-Professor] does not even exist in German universities).

Πραγματικά τώρα που μάθαμε ότι η καθαρίστρια του παιδικού σταθμού πλαστογράφησε το πτυχίο του Δημοτικού .... Δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουν ποια είδηση είναι Fake News; Τι συμβαίνει με τα πτυχία του Κοτζιά, εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stitchpunk

Δραστήριο μέλος

Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Μιας κ αναφέρατε τη φράση fake news, καθαρά για να μην γίνονται παρανοήσεις, το μαιλ π διαβάσαμε ήταν αυτό:


Και το βιογραφικό γράφει αυτό:
..σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, Πολιτική και Φιλοσοφία, Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Εργάστηκε ως ερευνητής και δίδαξε στα Πανεπιστήμια Μαρβούργου, Οξφόρδης και Χάρβαρντ και κατέχει τη θέση Καθηγητή Πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά..
Φήμες που λένε πως υπήρξε καθηγητής στο Hogwards απορρίπτονται ως ανακριβείς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Είναι ειρωνικό(και σίγουρα όχι έκπληξη) που το ικανότερο στέλεχος(Κοτζιάς) στη κυβέρνηση Συριζανελ δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο κόμματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω είναι Καθηγητής στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη και στο Μάρμπουργκ. ; διαβάζω:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): […] Το λόγο έχει η κυρία Μπακογιάννη.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω, ότι χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που βλέπουμε τον κ. Κοτζιά στην αίθουσα αυτή… [...] Τέλος, κύριε Υπουργέ, σας θέλω ψύχραιμο. Έχετε μία προσωπική αντιδικία με μία εφημερίδα που λέγεται Athens Review και υπήρξαν ορισμένα δημοσιεύματα στο Βήμα. Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω, επειδή αυτή άπτεται της προσωπικής αξιοπιστίας του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών και είναι βασικό να γνωρίζουμε τι από αυτά έχει βάση και τι από αυτά αποτελεί δυσφήμηση, να σας ρωτήσω το εξής: Έχετε καταθέσει στο Εφετείο Αθηνών, όταν ήσασταν Υπουργός στις 5 Μαρτίου, ότι εξελέγητε αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάρμπουργκ. «Συν τοις άλλοις, το θέρος του 2001, λόγω της θέσης του Καθηγητού που κατείχα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν την ανάληψη καθηκόντων στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των Ηνωμένων Πολιτειών...». Όπως αποκαλύφθηκε ή τουλάχιστον ισχυρίζεται η Athens Review, την οποίαν καταδικάσατε….
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Παρακαλώ συντομεύετε, έχετε υπερβεί το χρόνο.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το ξέρω, αλλά εδώ θα με αφήσετε να τελειώσω. Αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι δυσάρεστη. Εγώ σας ρωτώ και περιμένω δηλώσεις δικές σας. Απεκαλύφθη ότι δεν υπήρξατε καθηγητής σε αυτά τα τρία Πανεπιστήμια. Εκτός εάν υπήρξατε. Οπότε, εάν πραγματικά υπήρξατε φαντάζομαι ότι θα έχετε κάποια στοιχεία να καταθέσετε στην Επιτροπή τα οποία να το αποδεικνύουν. Διότι εκ των υστέρων, μεταφράστηκαν απαντήσεις των Πανεπιστημίων αυτών προς την εφημερίδα και οι απαντήσεις αυτές έλεγαν πως δεν υπήρξατε Καθηγητής και δυστυχώς ενημερώθηκαν και συνάδελφοί σας. [Σημ. ARB: Αναφέρεται στις επιστολές της ARB προς τους 27 υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ και τον Τζον Κέρι των ΗΠΑ].
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών):Δεν υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις, κυρία Ντόρα.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κυρία Μπακογιάννη με λένε. Χαίρομαι πάντως για το κυρία Ντόρα. Κύριε Υπουργέ, εγώ ένα χαρτί θέλω το οποίο να αποδεικνύει ότι ήσασταν Καθηγητής στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη και στο Μάρμπουργκ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κυρία Μπακογιάννη, τα χαρτιά εάν είμαι ορθώς ή όχι Καθηγητής, είναι στα Πανεπιστήμια.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Άρα τα Πανεπιστήμια που το αρνούνται σήμερα τι είναι;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Δεν το αρνούνται. Διατείνεται ο ψεύτης, καταδικασθείς εις συκοφαντία και τα επαναλαμβάνετε. Η επανάληψη της συκοφαντίας που καταδικάζεται από τα δικαστήρια δεν την κάνει πιο πραγματική.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν είθισται.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ψεύδεσθε.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εγώ ψεύδομαι; – μία απάντηση θέλω. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, αν αμφισβητηθεί παράγραφος της διδακτορικής διατριβής ενός ανθρώπου, κύριε Πρόεδρε, φαντάζομαι ότι ξέρετε τι γίνεται.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Η επανάληψη της συκοφαντίας με χαμόγελο δεν παύει να είναι συκοφαντία.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Υπουργέ, ψυχραιμία. Η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η Νέα Δημοκρατία για την ακρίβεια στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, σας ζητά να καταθέσετε τους πανεπιστημιακούς τίτλους που ισχυρίζεστε ότι έχετε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ωραία, το είπατε κυρία Μπακογιάννη. Να τελειώσουμε;
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Όχι, έχω συνέχεια.
Το δεύτερο αφορά τη θέση της Ελλάδος και εδώ υπάρχει ένα άκρως ανησυχητικό σημείωμα. Η Ελλάδα με τον κ. Καμμένο, αλλά δυστυχώς και με εσάς προσωπικώς, έκανε δηλώσεις ότι θα υπάρξουν τζιχαντιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη. (…)
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Θεωρώ ότι όταν υπάρχει μια φράση, η οποία λέει ότι η Ευρώπη ασκεί πολιτικό ρατσισμό εναντίον της Ελλάδας και είναι χιλιάδες οι τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη. Έγινε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης από τον Υπουργό Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας, στις 6.3.2015. Τη βρήκε πάρα πολύ ευφυή ο κ. Καμμένος και την ξαναείπε. Αυτή είναι η θέση σας σήμερα;
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Έχετε το απόσπασμα στα γερμανικά;[2]
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τα γερμανικά μου είναι καλά όπως ξέρετε, όπως και τα δικά σας. Θα σας το φέρω. Θέλω λοιπόν μία θέση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, επειδή τα πράγματα είναι σοβαρά τώρα, δεν είναι αηδίες. Η εικόνα ενός Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος τη μία μιλά για τζιχαντιστές μαζί με τον Υπουργό Άμυνας και την άλλη μέρα προσπαθεί να πείσει ολόκληρη την Ευρώπη….
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Είναι ντροπή σας.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Να πείσει ολόκληρη την Ευρώπη ότι βεβαίως η τρομοκρατία είναι άσχετη με το προσφυγικό. Άρα, περιμένω αποφάσεις, δεσμεύσεις και αποδείξεις, κ. Υπουργέ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας ευχαριστώ πολύ.
Να πω δύο πράγματα. Εδώ νομίζω ότι συζητάμε εξαιρετικά σημαντικά θέματα και υπάρχει μια ποδοσφαιρική έκφραση, αν ξέρετε, «παίζουμε την μπάλα και όχι τον παίκτη».
Να σας πω και το εξής: στο αγγλικό νομικό σύστημα, όταν είχε παρθεί απόφαση από δικαστήριο τελεσίδικα, ότι μία δημοσίευση ήταν συκοφαντική, η επανάληψή της είναι contemptus court, περιφρόνηση του δικαστηρίου και οδηγεί σε ποινική δίωξη. Δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι στο μέτρο που υποστηρίζουμε το κράτος δικαίου, εφόσον υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, είναι καλό να μην προχωράμε στην επανάληψη συκοφαντιών. Το λόγο έχει ο κ. Παππάς.
[….]
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Εμμανουηλίδης.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: […] Έχοντας χρηματίσει Υπουργός Εξωτερικών, περίμενα τη συνεισφορά επί ουσιαστικών κυρία Μπακογιάννη θεμάτων, και όχι να αδικήσετε τον εαυτό σας πρωτίστως αλλά και τις εργασίες της Επιτροπής, υπεισερχόμενη σε θέματα που έχουν σχέση για αξιολόγηση τίτλων ως εάν επρόκειτο για μια ακαδημαϊκή έδρα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και σπαταλήθηκε, νομίζω, άσκοπα.
[….]
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): […] Είμαι Καθηγητής Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων και έχω δουλέψει 18 χρόνια ως υπάλληλος –παραιτήθηκα επί Υπουργίας σας, κυρία Μπακογιάννη–, στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Με βάση λοιπόν τις γνώσεις μου και τις συζητήσεις που κάνω, γράφω όλα τα κείμενα μόνος μου και δεν δέχομαι κανέναν ψόγο για αυτό. […] Δεν θα σας διαβάσω εγώ κείμενα που μου ετοίμασαν υπάλληλοι και δεν καταλαβαίνω. Για να τελειώνω με αυτό.
(Θόρυβος στην αίθουσα)
Ομιλεί η κυρία ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ εκτός μικροφώνου.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Εσάς ενόχλησε. Δεν αντέχετε, κυρία Μπακογιάννη. Έχετε πρόβλημα προσωπικό μαζί μου και θα σας πω. Δεν είπα για ελεύθερα. Είπα, κυρία μου, ότι μιλήσατε απαξιωτικά για μία εισήγηση που δεν ήταν γραφειοκρατικού, υπηρεσιακού χαρακτήρα. Δεν καταλάβατε τίποτα. Έχει διαφορά εάν έλεγε κάτι ή όχι. Το μόνο το οποίο αναφέρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η κυρία Μπακογιάννη, και παίζει ρόλο σήμερα που η ΝΔ έχει άλλα ζητήματα, είναι να τσακώνεται μαζί μου. Θέλει προβολή μέσα από αυτό, δι’ αντανακλάσεως. Θα πω τη σοφή, κινέζικη παροιμία που είπα και σε κάποιον άλλον που μου έγραψε στα ΜΜΕ αυτά που μου είπατε και εσείς σήμερα. Ακριβώς, ένας από τους υποψηφίους της ΝΔ. Πιο δύσκολο από το να επιλέγει κανείς φίλους είναι να επιλέγει εχθρούς. Διότι ο εχθρός είναι σημαντικό, σπουδαίο πράγμα. Δεν θα σας επιλέξω για εχθρό μου, κυρία Ντόρα μου, έστω και εάν ως κυρία Μπακογιάννη επιλέγετε εμένα για εχθρό σας. Πάμε παρακάτω.
Τέταρτον. Οι επιθέσεις. Για άλλη μία φορά το είδα αυτό. Αντί να γίνεται κριτική στην πολιτική, κατά κανόνα γίνονται προσωπικές επιθέσεις. Και μάλιστα προσωπικές επιθέσεις, που με καλούν να αποδείξω εάν είμαι ελέφαντας, εάν είμαι στραβός και ανάποδος, κ.λπ. Δεν απαντώ σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Εντάξει, ρωτήστε το Πανεπιστήμιό μου και θα δείτε εάν είμαι. Κυρία Μπακογιάννη, επειδή ένας φίλος μου Καθηγητής [: εννοεί τον Θ. Βερέμη] έγραψε μία επιστολή [Η Καθημερινή, 10.11.2015], θα σας πω μόνο το εξής: Ο κύριος αυτός έχει κάνει τρεις διαλέξεις στην Οξφόρδη, σε ένα πρόγραμμα σπουδών το SEESOX που το έχω φτιάξει εγώ. Εκεί τελειώνω.
(Θόρυβος στην αίθουσα. Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ομιλεί εκτός μικροφώνου)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Δεν είμαι σε ανάκριση.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Είστε ή δεν είστε Καθηγητής;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κυρία Μπακογιάννη σας παρακαλώ. Δεν συζητάμε αυτό. Δεν είναι θέμα Ημερησίας Διάταξης εάν είναι Καθηγητής ή όχι.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Έχει σημασία.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Να υποβάλετε ερώτηση στο Πανεπιστήμιό μου. Κυρία Μπακογιάννη, οι κύριοι τους οποίους υπερασπίζετε με τις ύβρεις ότι εγώ τάχα δεν δίδασκα σε αυτά τα Πανεπιστήμια, λέγεται ότι είναι άνθρωπος της οικογένειάς σας. Εγώ όμως τέτοιες συκοφαντίες δεν τις επαναλαμβάνω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ, μην το συνεχίσουμε. Ας προχωρήσουμε σας παρακαλώ. Αφήστε το τώρα. Τελείωσε. Δεν είναι θέμα της Ημερησίας Διάταξης.
(Θόρυβος από την κυρία ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ η οποία ομιλεί εκτός μικροφώνου)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στυλ ανακρίσεων. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι είμαι και τα Πανεπιστήμια αυτά ξέρουν πολύ καλά τι είμαι. Λοιπόν, τελειώνω.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Αλλά απάντηση δεν παίρνουμε.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο βαριά πράγματα και το επόμενο που θα κάνετε, θα είναι να με ρωτάτε αυτά που έχουν στους τίτλους, τις αθλιότητες και τις μεταφράζουν στο εξωτερικό. Τις αθλιότητες για την προσωπικότητά μου και την προσωπική μου ζωή. Αυτές τις αθλιότητες τις φτιάχνουν μαζί σας από ό,τι αποδεικνύεται. Και κάθε φορά βάζετε ένα ερώτημα από αθλιότητες, Κυρία Μπακογιάννη θα ακούσετε εσείς τώρα, που καταδικάστηκαν από το Δικαστήριο. Καταδικάστηκαν επί Κυβερνήσεώς σας το 2013, τους είπα να ζητήσουν συγνώμη, αλλά επειδή έχουν πλάτες δεν ζήτησαν.Πήγαν στο Εφετείο, καταδικάστηκαν στο Εφετείο και τις συκοφαντίες τους, τις τελεσίδικα καταδικασμένες, επαναλαμβάνετε εσείς εν είδει πρόκλησης.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δήλωση θέλω εγώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Κυρία Μπακογιάννη, δεν μας αφορά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αυτό που λέει ο κύριος Υπουργός είναι αντικειμενικό γεγονός. Υπάρχει τελεσίδική απόφαση που καταδικάζει για συκοφαντία.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Πρόεδρε, έχει καταδικαστεί για συγκεκριμένη φράση που τον είπε Σταλινικό.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Αυτά τα λέτε εσείς.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο δημοσιογράφος. Με ενδιαφέρει ο Υπουργός της Ελλάδος. Θέλω μία απάντηση από τον κύριο Κοτζιά. Είναι Καθηγητής στην Οξφόρδη; Ναι ή όχι; Είναι Καθηγητής στο Χάρβαρντ; Ναι ή όχι; Αυτό θέλω!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Δεν είναι του παρόντος.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ: Κύριε Πρόεδρε, να επανέλθουμε στα θέματα του Υπουργείου; Αν είναι δυνατόν;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν είναι του παρόντος.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κυρία Μπακογιάννη, δεν έχετε παρά να διατυπώσετε ερώτηση στο Πανεπιστήμιό μου που έχει όλα τα έγγραφα.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εσάς ερωτώ, δώστε μου μια απάντηση.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ως εκπρόσωπος συκοφάντη με ρωτάτε;
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Κοτζιά, σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας ξαναρωτήσω, αν αυτή τη στιγμή ενώπιον της Επιτροπής πείτε: «ναι, είμαι καθηγητής στο Χάρβαρντ», «ναι, είμαι καθηγητής στην Οξφόρδη».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Με συγχωρείτε, το ρωτήσατε πέντε φορές και σας λέει, να ρωτήσετε το Πανεπιστήμιο. Ας το σταματήσουμε το θέμα και ας προχωρήσουμε.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών):Κυρία Μπακογιάννη, για να τελειώνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι εν αναστολή καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και, με βάση τον νόμο, δεν είμαι καθηγητής σε κανένα ξένο Πανεπιστήμιο. Στα τρία ξένα Πανεπιστήμια που ρωτάτε, έχω διδάξει με διαφορετικές ιδιότητες ανάλογα με το status αυτών των Πανεπιστημίων.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τώρα βγαίνει η αλήθεια, κύριε Κοτζιά, και όχι στο βιογραφικό.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών):Συγνώμη, τι εννοείτε τώρα βγαίνει η αλήθεια;
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (Ομιλεί εκτός μικροφώνου)
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Με υβρίζει η κυρία συκοφαντικά. Επαναλαμβάνει συκοφαντίες, που λέει άνθρωπος στο γραφείο της. Δικός σας άνθρωπος είναι αυτός, κυρία Μπακογιάννη; Στο δικαστήριο μού έλεγε ότι καν δεν έχω σπουδάσει. Δεν έχω σπουδάσει, δεν είμαι καθηγητής, δεν έχω διδάξει. [Σημ. ARB: Δεν διστάζει μπροστά σε κανένα ψέμα ο συγγραφέας διαφόρων επονείδιστων προπαγανδιστικών βιβλίων].
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ, να μην ξαναγίνει αναφορά σ’ αυτό το θέμα σήμερα. Μπορείτε να το λύσετε στις εφημερίδες.
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Βγάλατε συναδέλφους από τον κατάλογο.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Έχετε απόλυτο δίκιο κυρία Κανέλλη. Η κυρία Μπακογιάννη με έχει αναλάβει εργολαβικά και φαίνεται ότι ο κ. Βασιλάκης είναι η αιχμή της. Να μην πω ότι είμαι σε αναστολή καθηγητής γιατί είμαι Υπουργός;
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: (Ομιλεί εκτός μικροφώνου)
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κυρία Κανέλλη, με υβρίζουν δημόσια και επαναλαμβάνουν συκοφαντίες, καταδικασθέντες σε δικαστήρια. Είναι συκοφάντες. Να καθίσω εγώ να αναλύω τον καθένα; Κυρία Μπακογιάννη, μου έχουν γράψει και πιο βαριά πράγματα.
[….]
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κύριε Πρόεδρε, μου επιτρέπετε να συνεχίσω επί του Κυπριακού;
Λοιπόν, οι εγγυήσεις δεν τέθηκαν από εμένα για το θεαθήναι και φαίνεται ότι, δυστυχώς, δεν γίνεται κατανοητό, πως πρέπει να γίνεται η εξωτερική πολιτική. Η δε, απαίτηση της κυρίας Μπακογιάννη να μείνουν οι εγγυήσεις στο τέλος είναι η απαίτηση του ξένου παράγοντα και των Τούρκων.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:Ομιλεί εκτός μικροφώνου.
Ε! Να είστε μαζεμένος όταν μιλάτε γι’ αυτά. Ρωτήστε τους Κυπρίους.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Αυτή την απαίτηση μου διατυπώνουν. Αυτή την διατύπωση έχουν και ρωτήστε τους διπλωμάτες τους οποίους γνωρίζετε καλά. Αυτή είναι η απαίτηση και του ξένου παράγοντα και του διαμεσολαβητή και των Τούρκων.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:Ομιλεί εκτός μικροφώνου.
Γνωστή η μέθοδος αυτή, κύριε Κοτζιά. Πολύ φθηνή.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Έχετε καταπιεσμένο έρωτα, δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητά σας.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου.
Σοβαρευτείτε, κύριε Κοτζιά. Σοβαρευτείτε όταν μιλάτε για εμένα. Σοβαρευτείτε!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Σταματήστε να ακούσετε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ και τους δύο.
Κύριε Κοτζιά, αν θέλετε τελειώνετε.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου μη ακουόμενη.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ναι, αλλά να με αφήσουν.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αυτό είναι αλήθεια. Σταματήστε όμως και εσείς τις προσωπικές αναφορές.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου μη ακουόμενη.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Έχω μεγάλη συζήτηση με υπουργούς και ξένους απέναντι και το ξέρουν όλοι. Ρωτήστε και τον εκπρόσωπο, ο οποίος.…
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου.
Δεν θέλετε να ακούσετε την απάντηση.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κυρία Μπακογιάννη, τι φταίω εγώ που δεν είστε Υπουργός;
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μα, αφήστε την κυρία Μπακογιάννη, κύριε Κοτζιά. Εμφανίζεστε και εσείς ερωτευμένος μαζί της.
Ας προχωρήσουμε τέλος πάντων, την συζήτηση.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ναι, αλλά να με προστατεύσετε, κύριε Πρόεδρε, δεν διακόπτω εγώ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, δεν ξέρω αν είναι απωθημένος έρωτας. Πάντως είναι απωθημένος έρωτας για την εξουσία. Έτσι είναι.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ομιλεί εκτός μικροφώνου μη ακουόμενη. [….]

https://athensreviewofbooks.com/arxeio/teyxos98/3483-i-dora-bakogianni-vs-polykathigiti

Είναι ειρωνικό(και σίγουρα όχι έκπληξη) που το ικανότερο στέλεχος(Κοτζιάς) στη κυβέρνηση Συριζανελ δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο κόμματα.

Το ικανότερο;;;;;; Γιατί επειδή υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών που πχ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως την λέει ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ; Ξέρετε πόσο βαριά είναι η λέξη αυτή;


επαίσχυντος -η -ο [epésxindos] Ε5 : που προκαλεί ντροπή (συνήθ. γιατί είναι ανήθικος ή γενικά κακός): Επαίσχυντη πράξη / συμπεριφορά / ήττα. Tο επαίσχυντο παρελθόν κάποιου. επαίσχυντα ΕΠIΡΡ. [λόγ. < αρχ. ρ. ἐπαισχύν(ομαι) `ντρέπομαι για κτ.΄ -τος]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Η Annegret kramp-karrenbauer η διαδοχος της Μερκελ στην κεφαλη του CDU.Να δουμε τι πολιτικη θα ακουλουθησει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Η Annegret kramp-karrenbauer η διαδοχος της Μερκελ στην κεφαλη του CDU.Να δουμε τι πολιτικη θα ακουλουθησει.


Ίδια με την Μερκελ και λίγο πιο σκληρή (για τους Έλληνες)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Το CDU έχει ανακάμψει καπως από το 25% έχει φτάσει στο 28-30%.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,626 μηνύματα.
Η Annegret kramp-karrenbauer η διαδοχος της Μερκελ στην κεφαλη του CDU.Να δουμε τι πολιτικη θα ακουλουθησει.

Κακή επιλογή .
Οι πράσινοι είναι έτοιμοι για κυβέρνηση ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Οι πράσινοι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ.Σε συνασπισμό μπορεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,626 μηνύματα.
Οι πράσινοι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ.Σε συνασπισμό μπορεί.


Η Γερμανία σε κριση, η Γαλλια επισης με τον μακρόν να βρίσκεται με την πλατη στον τοίχο που παει αυτη η Ευρώπη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Η Γερμανία σε κριση, η Γαλλια επισης με τον μακρόν να βρίσκεται με την πλατη στον τοίχο που παει αυτη η Ευρώπη;

Η Γερμανια θα βρει την λυση,οικονιμικα ειναι σε αριστο επιπεδο.Η Γαλλια εχει μεγαλο προβλημα ο Μακρον απο το 28.9% που πηρε στις βουλευτικες περσι τωρα ειναι στο 18% πισω απο το κομμα της Λεπεν που ειναι στο 21%.

Βεβαια εμεις εχουμε τον Τσιπρα χαχαχα τραγικο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,626 μηνύματα.
Η Γερμανια θα βρει την λυση,οικονιμικα ειναι σε αριστο επιπεδο.Η Γαλλια εχει μεγαλο προβλημα ο Μακρον απο το 28.9% που πηρε στις βουλευτικες περσι τωρα ειναι στο 18% πισω απο το κομμα της Λεπεν που ειναι στο 21%.

Βεβαια εμεις εχουμε τον Τσιπρα χαχαχα τραγικο.


Η Γερμανία οικονομικα δεν ειναι σε αριστο επίπεδο και το εδειξαν οι προηγούμενες καλπεις.
Οσο για την Γαλλία ευτυχως υπαρχουν και τα κίτρινα γιλεκα και παραδιδουν δωρεάν μαθήματα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Η Γερμανια ειναι στην καλθτερη οικονομικη θεση απο ολη την Ευρωπη.Οι καλπεις εβγαλαν το αποτελεσμα αυτο λογο του μεταναστευτικου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akakia

Νεοφερμένος

Η akakia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ακριβώς. Όσο μεγαλυτερο κρατισμό έχεις τόσο εμείς οι φορολογούμενοι θα χάνουμε τα χρήματα μας για τις μίζες των κυβερνώντων.


γιατί αλλιώς,χωρίς κρατισμό θα ιδιωτικοποιηθούν τα υπουργεία κ δεν θα έχουν μίζες?τι λογική είναι αυτή?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Η… βουλεύτρια (έτσι αποκαλούν τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ!)
Ανέττα Καββαδία, η οποία απευθυνόμενη προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο, του φώναξε «κάτσε κάτω ρε γελοίε».

Η απάντηση Γρηγοράκου: «κάτσε κάτω ρε τσόκαρο. Πήγαινε σε κανέναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να σε διορίσει».

Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο ... Κατσίκης, ο οποίος κάτι είπε για βουλευτές που δεν επιδεικνύουν την ευγένεια που θα έπρεπε.
«Είστε αναιδέστατος», του απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κεγκέρογλου.

Για να ανταπαντήσει… ευγενώς ο Κατσίκης: «Στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν να μιλάς έτσι. Σου λείπει ο σεβασμός, είσαι γεμάτος αγένεια! Δεν ντρέπεσαι! Κάνεις συνέχεια φασαρία μέσα στο κοινοβούλιο! Κλείσε το στόμα σου! Στήσου σε ένα καθρέφτη και φτύσε τον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου…».

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Η… βουλεύτρια (έτσι αποκαλούν τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ!)
Ανέττα Καββαδία, η οποία απευθυνόμενη προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο, του φώναξε «κάτσε κάτω ρε γελοίε».

Η απάντηση Γρηγοράκου: «κάτσε κάτω ρε τσόκαρο. Πήγαινε σε κανέναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να σε διορίσει».

Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο ... Κατσίκης, ο οποίος κάτι είπε για βουλευτές που δεν επιδεικνύουν την ευγένεια που θα έπρεπε.
«Είστε αναιδέστατος», του απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κεγκέρογλου.

Για να ανταπαντήσει… ευγενώς ο Κατσίκης: «Στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν να μιλάς έτσι. Σου λείπει ο σεβασμός, είσαι γεμάτος αγένεια! Δεν ντρέπεσαι! Κάνεις συνέχεια φασαρία μέσα στο κοινοβούλιο! Κλείσε το στόμα σου! Στήσου σε ένα καθρέφτη και φτύσε τον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου…».


Ναι είπε η Καββαδία που έχει διοριστεί στο Δημόσιο με ΦΑΞ τον Γρηγοράκο "γελοίο" και που είχε ο Γρηγοράκος άδικο;
Πουθενά
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,760 μηνύματα.
Ένα λεπτό ένσταση για το τελευταίο που λες πριν τον Συριζα υπήρχαν μερικοί βουλευτές πρότυπα (και υπάρχουν)
Θες από την Νέα Δημοκρατία

  • Ντορα

  • Ολγα

  • Αδωνις

  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

  • Κωνσταντίνος Καραμανλής


και πολλοί άλλοι
Θες από το ΠΑΣΟΚ

  • Κώστας Σημίτης

  • Mελίνα

  • Βενιζέλος

  • Λοβέρδος


και πάλι δε σταματάει η λίστα

Επειδή υπάρχουν 5 γελοίοι των Σανελ οχι και όλοι οι βουλευτές


Ο Λοβερδος διορισε στο Ερικος Ντυναν έναν γνωστο του αντιπροεδρο του διοικητικου συμβουλιου. Μισθος 2.200-2.500 ευρώ.

Τον ρωτησε ο Κασιδιαρης στην εξεταστική επιτροπη πως διοριστηκε και απαντησε οτι επειδη μου ειχε εμπιστοσυνη (ειχε βεβαια πτυχια κτλπ απο οτι ειπε).

Πηγαινε εσυ να ψαχνεις δουλειες με 500 ευρω το μηνα. 2.500 ευρω το μηνα μισθος σημαινει αυτοκινητο audi ή κάποιο καλο τζιπ. Διακοπες στην αραχωβα το χειμωνα. Μέσα στο 6μηνο θα βρεις και την καλη (αυτη θα σε βρει βασικα δεν θα χρειαστει να ψάξεις καν εσυ λιγο εκει στο μπάρ τι κανεις πως εισαι με τι ασχολεισαι ειμαι αντιπροεδρος στο ερικος ντυναν - πάρε το κινητο μου και στειλε μου αυριο για καφέ! ) χαχαχα ειδες οι γνωριμιες στο ελλαδα που μπορουν να σε πάνε.

Ο Λοβερδος ... που το 2012 βγηκε να κυνηγησει κάτι πρεζάκια στην Ομονοια που εκδιδονταν για να βγάλουν τη δοση τους και μετά το εμφάνιση ως μεγάλη επιτυχια!!! Για την δημοσια υγεια και καλα χαχα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top