Γυναικείος οργασμός, αυτός ο άγνωστος

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.
Η εμμονή με τον γυναικείο οργασμό έγινε πολιτισμικά για δύο λόγους πρώτον, γιατί ο πολιτισμός μας στηρίζεται στο δικαίωμα πρόσβασης στην απόλαυση που ενίσχυσε και επέκτεινε το καταναλωτικό μας σύστημα, οπότε όπου υπάρχει οποιαδήποτε απόλαυση πρέπει να έχεις δικαίωμα πρόσβασης ελεύθερα όπως πχ με την ελευθερία της κάνναβης κλπ (το sex and the city επέβαλε ένα πρότυπο γυναικείας συμπεριφοράς που συνίστατο απο οργασμό, ψώνια και clubbing) και ο δεύτερος λόγος, διότι η αριστερά έχει ενισχύσει τα φεμινιστικά και ομοφυλικα κινήματα. Αυτά αναγνωρίζουν την γυναίκα ως άτομο ριγμένο που πρέπει οπωσδήποτε να βιώσει σώνει ντε οργασμό γιατί είναι δικαίωμα της.
Εμένα πάντως η συγχωρεμένη η γιαγιά μου που έζησε αρκετά χρόνια από την ζωή της, χωρίς να έχει καν φτάσει το ηλεκτρικό ρεύμα στα Χανιά της Κρήτης που ζούσε, πολλώ δε μάλλον όλα αυτά που γράφεις, κάπως αλλιώς μου τα έλεγε τα πράγματα.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Εμένα πάντως η συγχωρεμένη η γιαγιά μου που έζησε αρκετά χρόνια από την ζωή της, χωρίς να έχει καν φτάσει το ηλεκτρικό ρεύμα στα Χανιά της Κρήτης που ζούσε, πολλώ δε μάλλον όλα αυτά που γράφεις, κάπως αλλιώς μου τα έλεγε τα πράγματα.

Ήταν η γιαγιά σου βιολόγος;

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,247 μηνύματα.
Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχεις ιδέα από εγκυμοσύνη. Ποια έγκυος γνωρίζει πριν τον 4ηνα το φύλο του παιδιού; Δεν έχει γεννητικά όργανα ακομα, πως να ξέρουμε τι είναι;
Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχεις ιδέα από εγκυμοσύνη. Ποια έγκυος γνωρίζει πριν τον 4ηνα το φύλο του παιδιού; Δεν έχει γεννητικά όργανα ακομα, πως να ξέρουμε τι είναι;
Αν θυμάμαι καλά μπορείς με εξετάσεις αίματος να δείς απο τη 10η βδομάδα το φύλο του παιδιού.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Λάθος! Έγραψα ότι είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να κυνηγά την περισσότερη έξτρα μπόνους απόλαυση αλλά δεν μπορεί να νιώθει ότι ο σύντροφός της είναι υποχρεωμένος να την φέρει σε οργασμό όταν είναι μυστηριο επιστημονικα και αποτελεί ατομικό προσωπικο θεμα.
Tι εννοείς μυστήριο επιστημονικά; Και ο άντρας μπορεί να εκσπερματώσει χωρίς απαραίτητα να φτάνει σε επίπεδο οργασμού, ακριβώς όπως μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ και να γονιμοποιηθεί το ωάριο χωρίς να φτάσει σε επίπεδο οργασμού... Ο οργασμός είναι και σωματικός και συναισθηματικός ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις την πράξη αλλά άμα σιχτηρίζεις την ώρα και τη στιγμή δε πρόκειται να φτάσεις αυτό το σημείο
Είναι ακραία απαιτητική και καταχρηστική μια τέτοια απαιτηση. Είναι για παράδειγμα σαν να έχεις ένα άνθρωπο με κατάθλιψη και να απαιτει από εσένα να τον καταλάβεις και να τον κάνεις χαρούμενο. Μα πως; Αφού όλοι οι ειδικοί ψυχολόγοι θα πουν ότι κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει η να αλλάξει κάποιον άλλο ανθρωπο αν δεν το κάνει μόνος του.
Δε νομίζω το να μεριμνάς την σωματική και συναισθηματική ευμάρεια του συντρόφου σου είναι ακραία απαίτηση. Όπως εύστοχα είπες και με το παράδειγμα της κατάθλιψης, ακριβώς. Αν έχεις κατάθλιψη προσπαθείς να εκτονωθείς και να βρεις χαρά στα κοντινά άτομα, όταν αυτά εκφράζουν ξεκάθαρα οτι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για σένα, λογικό μου φαίνεται να σε παρατήσουνε και να ψάξουνε κάτι καλύτερο, ακριβώς γιατί δε μπορεί να αλλάξει ο καθένας :P
Δηλαδή είναι ένα θέμα που ναι! Μπορεί να συμβάλει ο άντρας με την καθοδήγηση της γυναίκας αλλά όχι να χρεωθεί την αποτυχία του. Όπως και με τον άνθρωπο με την κατάθλιψη,πορεί ο σύντροφός να βοηθήσει με την καθοδήγηση του ίδιου και των ειδικών ψυχικής υγείας αλλά όχι και να χρεωθεί την αποτυχία ανάρρωσης.
Εδώ ψιλοσυμφωνώ. Ναι, ο άντρας εκ φύσεως λόγω της διαφοράς της ανατομίας των σωμάτων δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, εντάξει, ακολουθεί τη γυναίκα τις πρωτες τεσσερις πεντε εξι δεκα φορές, ε, μετά θα μάθει. Δεν εξισώνεται όμως το "τα σωματα μας ειναι διαφορετικά άρα θα κοιτάω να τελειώσω εγώ και μετά εσύ χεράκι και κινητό"

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,810 μηνύματα.
΄Οχι.΄Ηταν απλώς μια γυναίκα που απολάμβανε το σεξ με τον άντρα της έχοντας κανονικότατα οργασμούς.
οι κρητικοπούλες ήταν πάντα αιώνες μπροστά! :air_kiss:

Και η δική μου η μια, πελλοπονήσια, πέταγε κάτι σπόντες <αχ, θα σου δίνει χαρά το πραματάκι σου> και τέτοια χαριτωμένα

Φιλε @ROM32 , διάβασε λίγη βιολογία και έλα ξανά. Προς το παρόν μένεις μεταξεταστέος.
Θέματα: ανατομία της κλειτοριδας, εξέλλιξη.
Να βασιστείς σε σοβαρές, επιστημονικές πηγές

α, έξτρα ύλη : εγκυμοσύνη, γενετική
Έχεις διάβασμα φίλε μου

Στο μόνο που θα συμφωνήσω, είναι πως δε χρειάζεται να αγχώνεται το ζευγάρι με τους οργασμούς. Αν και όταν έρθουν, καλώς να ορίσουν. Αν όχι, δεν πειράζει. Το σεξ είναι ωραίο και χωρίς οργασμό. Σημασία έχει η επικοινωνία και η αμοιβαία ευχαρίστηση

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια