akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,985 μηνύματα.
17-07-24
22:23
Είδα trailer για την 2η season της αγαπημένης μου σειρά πέρσυ. Συνεπώς ήρθε η ώρα να ανοιχτεί το θέμα για τις ελληνικές σειρές της επόμενης τηλεοπτικής season.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
17-07-24
23:13
Ζεύγος Μοντιλιάνι
Έτσι όπως τα λένε οι ηθοποιοί, ακούγεται σαν κάτι πρωτόγνωρο..
Έτσι όπως τα λένε οι ηθοποιοί, ακούγεται σαν κάτι πρωτόγνωρο..
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,985 μηνύματα.
19-07-24
00:01
Καθημερινή μούφα μυρίζει
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
19-07-24
00:12
Πατήρ Ιωάννης Ζαλμάς, του Φυσούν και της Ναθαναήλ
Καθημερινή μούφα μυρίζει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α ο Γκοτσόπουλος παίζει; Τώρα το είδα..
Αυτές οι μέλισσες έχουν εξαπλωθεί παντού πια (και τίποτα δεν προσφέρουν)
19-07-24
08:06
Δε θέλω να ακουστώ μπιτς (αλλά θα ακουστώ): Με τόσες σειρές από το εξωτερικό όλων των ενδιαφερόντων που βγαίνουν κάθε χρόνο, πώς βλέπετε ελληνικές; Πραγματικά αηδιάζω με την ανύπαρκτη ηθοποιία τους.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,346 μηνύματα.
19-07-24
08:25
Δεν ειναι οτι δενε χουμε καλους ηθοποιους...ειναι οτι και οι καλοι...με προχειρες δουλειες και μάπα σκηνοθεσια...μάπα θα παιζουν.Μονο την Καβογιαννη παραδεχομαι και τον Ψαρα.Στα μοναδικα σηριαλ που εχω δει.Δε θέλω να ακουστώ μπιτς (αλλά θα ακουστώ): Με τόσες σειρές από το εξωτερικό όλων των ενδιαφερόντων που βγαίνουν κάθε χρόνο, πώς βλέπετε ελληνικές; Πραγματικά αηδιάζω με την ανύπαρκτη ηθοποιία τους.
Και θα συμφωνησω μαζι σου.Πραγματικα δεν διαφερουν πολυ απο την Λαμψη του φωσκολου.Εντελως ψευτικη ηθοποιια που δεν ειναι ηθοποιια...αλλα απλοικο ή στομφωδες παιξιμο να βγει η σειρα.
Να λεμε και αληθειες αγαπουλες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
10:22
Εγώ μόνο το Μαράκι μου βλέπω. Δεν μου αρέσει κανένας Έλληνας ηθοποιός.
Αλλά ας μην ανοίξω πάλι το θέμα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία θεατρική παιδεία και κανένας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους ταλαντούχους από τους ατάλαντους (που είναι οι περισσότεροι).
Αλλά ας μην ανοίξω πάλι το θέμα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία θεατρική παιδεία και κανένας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους ταλαντούχους από τους ατάλαντους (που είναι οι περισσότεροι).
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,669 μηνύματα.
19-07-24
11:08
Πολυ σωστο. Δεν ειναι τυχαιο που παιζονται ακομα κωμωδιες του 2000 σε επαναληψη. Δυστυχως για κανα ριαλιτι ειμαστε πλεον σαν χωρα... Απορω πως ριχνουν λεφτα τα καναλια για τετοιες σαπιες και μετριες παραγωγες.Δε θέλω να ακουστώ μπιτς (αλλά θα ακουστώ): Με τόσες σειρές από το εξωτερικό όλων των ενδιαφερόντων που βγαίνουν κάθε χρόνο, πώς βλέπετε ελληνικές; Πραγματικά αηδιάζω με την ανύπαρκτη ηθοποιία τους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
11:11
Εγώ τα λέω καιρό αλλά με λέτε κακιά. Δεν υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες ηθοποιοί, οι περισσότεροι είναι για καμιά διαφήμιση και αν.. Δεν ξέρω από πού αποφοιτούν και πώς, αλλά δεν μπορούν να σταθούν σε τίποτα. Και το κακό είναι ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι ατάλαντοι παίζουν ΠΑΝΤΟΥ πλέον, μαϊντανοί.
Καλά, για σκηνοθέτες δεν θα μιλήσω, δεν υπάρχει κανένας ταλαντούχος..
Καλά, για σκηνοθέτες δεν θα μιλήσω, δεν υπάρχει κανένας ταλαντούχος..
akikos
Επιφανές μέλος
19-07-24
18:50
Δε θέλω να ακουστώ μπιτς (αλλά θα ακουστώ): Με τόσες σειρές από το εξωτερικό όλων των ενδιαφερόντων που βγαίνουν κάθε χρόνο, πώς βλέπετε ελληνικές; Πραγματικά αηδιάζω με την ανύπαρκτη ηθοποιία τους.
Μήπως δεν σας αρέσουν γιατί δεν τις έχετε δει καν; Μήπως είστε εγκλωβισμένοι σε μια πλατφόρμα (π.χ. Netflix) και δεν βλέπετε τίποτα έξω από αυτήν. Τότε δεν χάνετε μόνο κορυφαίες ελληνικές σειρές αλλά και ξένες.Δεν ειναι οτι δενε χουμε καλους ηθοποιους...ειναι οτι και οι καλοι...με προχειρες δουλειες και μάπα σκηνοθεσια...μάπα θα παιζουν.Μονο την Καβογιαννη παραδεχομαι και τον Ψαρα.Στα μοναδικα σηριαλ που εχω δει.
Και θα συμφωνησω μαζι σου.Πραγματικα δεν διαφερουν πολυ απο την Λαμψη του φωσκολου.Εντελως ψευτικη ηθοποιια που δεν ειναι ηθοποιια...αλλα απλοικο ή στομφωδες παιξιμο να βγει η σειρα.
Να λεμε και αληθειες αγαπουλες.
Ελληνικές σειρές καλές υπάρχουν. Ελληνικά καλά ριάλιτυ δεν υπάρχουν. Είχαμε το master chef παλιά αλλά αποφάσισαν να το επιμηκίνουν σε σημείο που δεν βλέπεται. Αν θες να δεις σοβαρό ελληνικό ριάλιτυ δες το survivor του 2003. Αν δεις τα πρώτα 3 επεισόδια θα κολλήσεις. Τα επεισόδια είναι 40λεπτα και 4, 5 ώρες χωρίς ουσία.Δυστυχως για κανα ριαλιτι ειμαστε πλεον σαν χωρα...
Τότε σταμάτα να αποθεώνεις κάτω του μετρίου ελληνικές σειρές όπως τις άγριες μέλισσες μόνο και μόνο επειδή συμπαθείς την πρωταγωνίστρια.Εγώ τα λέω καιρό αλλά με λέτε κακιά.
Διαφωνώ τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σειρές που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορούσαν να γυριστούν στην Ελλάδα. Ψυχοκόρες, 17 κλωστές, έρημη χώρα, Τα νούμερα, Καρποσταλ, Τα καλύτερά μας χρόνια.Καλά, για σκηνοθέτες δεν θα μιλήσω, δεν υπάρχει κανένας ταλαντούχος..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
18:53
Η Μαρία Κίτσου είναι η μοναδική ηθοποιός που αξίζει να βλέπουμε και μεγάλη χάρη μας που κάνει και tv τα τελευταία χρόνια..μόνο και μόνο επειδή συμπαθείς την πρωταγωνίστρια.
Δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω ατάλαντους (οι πολλοί βέβαια που βγήκαν από τις μέλισσες) να τους αποθεώνουν ως Χορν και Συνοδινού. Κάπου καταντάει γελοίο και όσοι ξέρουμε από θέατρο ή πόσω μάλλον όταν το σπουδάζουμε κιόλας, δεν μπορούμε να βλέπουμε ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ "ηθοποιούς" να κατακλύζουν την τηλεόραση, προσφέροντας το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.
akikos
Επιφανές μέλος
19-07-24
19:07
Όσο καλή ηθοποιός και να είναι αν παίζει σε σειρές τύπου μάγισσες (φέτος νομίζω ότι έπαιζε σε μια ότι να ναι σειρά του alpha) αυτό το αξίζει σταματά να ισχύει.Η Μαρία Κίτσου είναι η μοναδική ηθοποιός που αξίζει να βλέπουμε και μεγάλη χάρη μας που κάνει και tv τα τελευταία χρόνια..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
19:08
Πουθενά δεν έπαιζε φέτος!Όσο καλή ηθοποιός και να είναι αν παίζει σε σειρές τύπου μάγισσες (φέτος νομίζω ότι έπαιζε σε μια ότι να ναι σειρά του alpha) αυτό το αξίζει σταματά να ισχύει.
Από Σεπτέμβρη θα παίξει σε μια πολύ τρυφερή σειρά, που έχει να κάνει με την μητρότητα, 8 επεισοδίων και ποιοτική..
19-07-24
19:13
Το νετφλιξ έχει ελάχιστες ποιοτικές σειρές. Εγώ κατεβάζω και βλέπω αυτές που θέλω. Μιλάμε για σειρές που κάθε επεισόδιο είναι επιπέδου ταινίας, το ίδιο και οι ηθοποιοί και όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα βλέπω και χαζομάρες για να περνάει η ώρα, αλλά αυτό που κυρίως θέλω είναι κοινωνικές δραματικές σειρές. Ελληνική σειρά η τελευταία που είχα δει ήταν ο μεγάλος θυμός. Τόσο παλιά. Άντε και τη βέρα στο δεξί που ήταν για ψυχαγωγία. Γκώσαμε με τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς παντού.Μήπως δεν σας αρέσουν γιατί δεν τις έχετε δει καν; Μήπως είστε εγκλωβισμένοι σε μια πλατφόρμα (π.χ. Netflix) και δεν βλέπετε τίποτα έξω από αυτήν. Τότε δεν χάνετε μόνο κορυφαίες ελληνικές σειρές αλλά και ξένες.
akikos
Επιφανές μέλος
19-07-24
19:16
Από Σεπτέμβρη θα παίξει σε μια πολύ τρυφερή σειρά, που έχει να κάνει με την μητρότητα, 8 επεισοδίων και ποιοτική..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
19:16
Δεν έπαιζε η Μαρία εδώ, λάθος κάνεις άλλη θα είδεςΑυτή πρέπει να είναι. Μήπως ήταν quest. Λίγια δευτερόλετα την είχα δει που μιλούσε με έναν που έπαιζε επίσης στις άγριες μέλισσες (έκανε τον δάσκαλο).
akikos
Επιφανές μέλος
19-07-24
19:18
Δεν έπαιζε η Μαρία εδώ, λάθος κάνεις άλλη θα είδες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
19:19
Αυτή είναι η Γωγώ Μπρέμπου βρεΑυτή είναι άλλη; Ωχ δεν ξέρω μοιάζουν.
Και πού ακριβώς μοιάζουν, στα μαλλιά;
akikos
Επιφανές μέλος
19-07-24
19:20
Και στην φωνή μοιάζουν. Δεν είναι στο cast.Αυτή είναι η Γωγώ Μπρέμπου βρε
Και πού ακριβώς μοιάζουν, στα μαλλιά;
Ωχ. Πρέπει να δω του χρόνου μάγισσα για να εξιλεωθώ που την αδίκησα.
17 κλωστές - 8 επεισόδια έχει σύνολο. Έρημη χώρα το ίδιο. Υπάρχουν netflixoειδή σειρές πλέον λίγων επεισοδίων. Και εγώ πλέον μόνο σειρές λίγο επεισοδίων/season προτιμών πλέον.Το νετφλιξ έχει ελάχιστες ποιοτικές σειρές. Εγώ κατεβάζω και βλέπω αυτές που θέλω. Μιλάμε για σειρές που κάθε επεισόδιο είναι επιπέδου ταινίας, το ίδιο και οι ηθοποιοί και όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα βλέπω και χαζομάρες για να περνάει η ώρα, αλλά αυτό που κυρίως θέλω είναι κοινωνικές δραματικές σειρές. Ελληνική σειρά η τελευταία που είχα δει ήταν ο μεγάλος θυμός. Τόσο παλιά. Άντε και τη βέρα στο δεξί που ήταν για ψυχαγωγία. Γκώσαμε με τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς παντού.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
19-07-24
19:25
Καλά, άσε την μάγισσα αν δεν σε ψήνει το σενάριο (κι εγώ είμαι λίγο αρνητική)Και στην φωνή μοιάζουν. Δεν είναι στο cast.
Ωχ. Πρέπει να δω του χρόνου μάγισσα για να εξιλεωθώ που την αδίκησα.
Δες όμως το "Να με λες μαμά" που θα είναι η δασκάλα που σώζει το παιδάκι από την κακοποίηση.. εκπληκτικό κόνσεπτ και πρωτόγνωρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.