Ελληνικές σειρές 2024 - 2025

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,985 μηνύματα.
Πωωω είναι αυτή που έπαιζε στο περί των ανέμων και υδάτων:
gogo-mprempoy-i-agapi-stin-astrologia-to-diazygio-me-ton-kontantino-kappa-i-sygkatoikisi-kai-o...jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
Ωχ δεν ξέρω μοιάζουν.

Με 12 ποτά τις λες τρίτες ξαδέρφες. :P

Εμένα με ψήνει η νέα Μάγισσα (σκοτεινό crime drama, Κίτσου μάλλον villain και με μεταφυσικό στοιχείο πιο έντονο από πέρσι). Το άλλο που θα κάνει το Μαρικάκι στον ALPHA μού φαίνεται μελούρα και δεν με πολυενθουσιάζει η ιδέα. Επίσης, έχω μάθει ότι βασίζεται σε τουρκικό σαπούνι (Ανέ).

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
Με 12 ποτά τις λες τρίτες ξαδέρφες. :P

Εμένα με ψήνει η νέα Μάγισσα (σκοτεινό crime drama, Κίτσου μάλλον villain και με μεταφυσικό στοιχείο πιο έντονο από πέρσι). Το άλλο που θα κάνει το Μαρικάκι στον ALPHA μού φαίνεται μελούρα και δεν με πολυενθουσιάζει η ιδέα. Επίσης, έχω μάθει ότι βασίζεται σε τουρκικό σαπούνι (Ανέ).
Σε κορεάτικη βραβευμένη βασίζεται😌

Μα άκου τι λέει για την Μάγισσα, είναι να μη την δεις; (Ναι, κακίστρω θα είναι🤤🔥)

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,126 μηνύματα.
Δεν είναι σειρά της φετινής σεζόν, αλλά χάζευα στο Μεγκα το Παρά 5 αυτές τις μέρες και απορώ πως είναι δυνατόν να θεωρείται από τις κορυφαίες κωμωδίες και σειρές γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση.

Το χιούμορ είναι μισό σκαλί πάνω από επίπεδο Σεφερλη και δε βλέπω πως μπορεί να γελάει κάποιος με τις ατάκες και τα «αστεία» που πετάνε. Πριν 15+ χρονια που είχε βγει δικαιολογούμουν που γελούσα γιατί ήμουν ακόμα σχολείο αλλά τώρα μου φαίνεται αδιανόητο.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,879 μηνύματα.
Από έλλειψη ταλέντου η αλήθεια είναι πως έχουμε. Καφέ της Χαράς (το sequel), Ναυάγιο, Πανθέοι. Σειρές που είχαν τρομερά χρήματα από τη παραγωγή είχαν υποκριτική για τα μπάζα. Τα παιδάκια καλλίτερα παίζουν.

Νομίζω πως είναι μια κλειστή ελίτ μερικών γνωστών ονομάτων από τα 90s έως σήμερα οι καλοί ηθοποιοί, και μετά το χάος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι σειρά της φετινής σεζόν, αλλά χάζευα στο Μεγκα το Παρά 5 αυτές τις μέρες και απορώ πως είναι δυνατόν να θεωρείται από τις κορυφαίες κωμωδίες και σειρές γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση.

Το χιούμορ είναι μισό σκαλί πάνω από επίπεδο Σεφερλη και δε βλέπω πως μπορεί να γελάει κάποιος με τις ατάκες και τα «αστεία» που πετάνε. Πριν 15+ χρονια που είχε βγει δικαιολογούμουν που γελούσα γιατί ήμουν ακόμα σχολείο αλλά τώρα μου φαίνεται αδιανόητο.
Το Παρά 5 νομίζω περισσότερο για την εκτύλιξη της ιστορίας το βλέπεις παρά για το χιούμορ. Το είχα δει πολύ παλιά στο ίντερνετ και αν και μικρός ούτε τότε με συγκίνησε πέρα από την ιστορία. Ζουμπουλία και Ντάλια είναι αυτό που λες, για να γελάσουν τα μικρά. Οι άλλοι τρεις τέρμα κρυόκωλοι και κάτι λίγο κουβάλησε η Θεοπούλα με ορισμένες ατάκες που έμειναν. Ως εκεί. Νομίζω περισσότερο ως Περιπέτειας/Δράσης πρέπει να ταξινομηθεί παρά ως κωμική.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Καφέ της Χαράς (το sequel), Ναυάγιο, Πανθέοι. Σειρές που είχαν τρομερά χρήματα από τη παραγωγή είχαν υποκριτική για τα μπάζα. Τα παιδάκια καλλίτερα παίζουν.
Δεν έχω δει τίποτα από αυτά, αλλά στους πανθέους δεν έπαιζε ο Σαράντης; Αυτός ήταν πολύ καλός. Χάλασε κι αυτό;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,879 μηνύματα.
Δεν έχω δει τίποτα από αυτά, αλλά στους πανθέους δεν έπαιζε ο Σαράντης; Αυτός ήταν πολύ καλός. Χάλασε κι αυτό;
Οι Πανθέοι είχαν καλό καστ αλλά κάτι δευτερεύοντες ρόλοι ήταν για γέλια. Υπήρχαν μερικές σκηνές όπου κυριολεκτικά έκανα facepalm. Στο Καφέ της Χαράς η Βάλια (ως μεγάλη πια) και ο Παπάς ήταν μεγάλη απογοήτευση.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Οι Πανθέοι είχαν καλό καστ αλλά κάτι δευτερεύοντες ρόλοι ήταν για γέλια. Υπήρχαν μερικές σκηνές όπου κυριολεκτικά έκανα facepalm. Στο Καφέ της Χαράς η Βάλια (ως μεγάλη πια) και ο Παπάς ήταν μεγάλη απογοήτευση.
Ρε συ αυτοί δεν είναι ηθοποιοί κι εσύ. Δεν τελείωσαν τίποτα. Η Βάλια είναι ανιψιά του Ρώμα. Και ο παπάς τελείωσε Δήλο (κλαίω).

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Από έλλειψη ταλέντου η αλήθεια είναι πως έχουμε. Καφέ της Χαράς (το sequel), Ναυάγιο, Πανθέοι. Σειρές που είχαν τρομερά χρήματα από τη παραγωγή είχαν υποκριτική για τα μπάζα. Τα παιδάκια καλλίτερα παίζουν.

Το ακριβώς αντίθετο. Ταλέντα έχουμε, απλά δεν έχουμε τα κατάλληλα στάνταρντς παραγωγής. Χρήμα, χρόνο, καλούς παραγωγούς κ.α.
Στις Μέλισσες, για παράδειγμα, όλες οι σκηνές πήγαιναν με ένα ή δύο το πολύ takes. Ο ίδιος ο Χαρίτος έχει πει ότι τις πιο πολλές σκηνές η Κίτσου τις έβγαζε μία κι έξω. Βάλε τους Αμερικανούς ηθοποιούς να σου βγάλουν τέτοια ερμηνεία με μία φορά. Spoiler : Δεν θα τα καταφέρουν.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ο ίδιος ο Χαρίτος έχει πει ότι τις πιο πολλές σκηνές η Κίτσου τις έβγαζε μία κι έξω.
Η Κίτσου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν πιάνεται 🥺❤️ Οι υπόλοιποι από τις μέλισσες, λυπάμαι που το λέω, είναι του πάτου (και έχουν εξαπλωθεί και παντού γαμώτο)

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κίτσου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν πιάνεται 🥺❤️ Οι υπόλοιποι από τις μέλισσες, λυπάμαι που το λέω, είναι του πάτου (και έχουν εξαπλωθεί και παντού γαμώτο)

Εν πάση περιπτώσει, εγώ απλά θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλό υλικό σε ηθοποιούς και λοιπούς καλλιτέχνες, απλά δεν έχουμε όλα τα υπόλοιπα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εν πάση περιπτώσει, εγώ απλά θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλό υλικό σε ηθοποιούς και λοιπούς καλλιτέχνες, απλά δεν έχουμε όλα τα υπόλοιπα.
Δεν έχουμε καν ηθοποιούς βρε αγάπη μου. Και να έχουμε παίζουν σε μικρά θεατράκια και δεν τους ξέρει το ευρύ κοινό..

Όλοι αυτοί οι μαϊντανοί της τηλεόρασης δεν βλέπονται. Αν τους δεις στο θέατρο θα γελάς 10 χρόνια.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,985 μηνύματα.
Νέα σειρά από ερτφλιξ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Θα πνιγώ η φαν🥺
ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ❤️🔥
IMG_20240809_224510.jpg

Μάγισσα να δείτε, Μάγισσα!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,952 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,952 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν με ενθουσιάζει καθόλου μα καθόλου σαν σειρά.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τη Ράντου, αλλά δεν υπόσχομαι πολλά.
Κοίτα. Εγώ θα πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που κάνουν σειρά την Κάλλας. Είναι και λίγο γελοίο να έχουν κάνει για άλλες προσωπικότητες και όχι για εκείνη! Οπότε θα την έβλεπα ούτως ή άλλως🤍

Scandal

Διαχειριστής

Κοίτα. Εγώ θα πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που κάνουν σειρά την Κάλλας. Είναι και λίγο γελοίο να έχουν κάνει για άλλες προσωπικότητες και όχι για εκείνη! Οπότε θα την έβλεπα ούτως ή άλλως🤍
Είχαν πριν λίγα χρόνια συναυλία Κάλλας σε ολόγραμμα. Πήγε γρήγορα sold-out και δεν πρόλαβα :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια