Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι τυχαίο που όταν ένα ζευγάρι πάει για ποτό η κοπέλα πρώτα ελέγχει όλες τις γυναίκες και σκέφτεται ποια από αυτές είναι καλύτερη από εκείνη για να διαλέξει τραπέζι που να μην έχει καμία επαφή με αυτήν. .
Ένας άντρας που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι και να φοβάσαι συνεχώς δεν είναι κάποιος που θα ήθελα να είμαι μαζί του πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι το ντυσιμο πολυ κιτσ πολυ δευτερο αμα δεν το εχεις παιδι μου τι να πεις απο τα μεταξωτα περασε και δεν ακουμπησε λεμε.
Ασε που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη χαζη παιδι μου ακατοικητος ο τριτος οροφος αυτη θελει φορητο οτοκιου για να μιλησει χαλια χαλια κριμα το παληκαρι κριμα πολυ στεναχωρηθηκα που τον ειδα μαζι της αλλα .... ας προσεχε ας ειχε ματια τι να πεις εγω δεν ασχολουμαι καθολου ακου ζηλια σιγα μην ζηλεψω............................................................................
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όλες οι γυναίκες έχουν μια ζήλια μέσα τους, είτε τη δείχνουν είτε όχι.. Δεν είναι τυχαίο που όταν ένα ζευγάρι πάει για ποτό η κοπέλα πρώτα ελέγχει όλες τις γυναίκες και σκέφτεται ποια από αυτές είναι καλύτερη από εκείνη για να διαλέξει τραπέζι που να μην έχει καμία επαφή με αυτήν. Αυτό είναι στοιχείο μπορώ να πω τον γυναικών.
Eγώ λέω να καθόμαστε απέναντί τους (βλέπε ανάλογο τόπικ "δίπλα-δίπλα ή απέναντι") να τους φοράμε και παρωπίδες σαν κι αυτές που φοράνε στ΄άλογα, για να κοιτούν μόνο ευθεία δηλαδή εμάς!
Σε αυτή την περίπτωση αν περάσει μια ωραία γκόμενα πίσω μας και βρεθεί στο οπτικό του πεδίο θα την κοιτάξει για 2 δευτερόλεπτα, αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή να χύσουμε το ποτό μας για να του αποσπάσουμε την προσοχή.
Χμμ καλύτερα τελικά είναι να καθόμαστε δίπλα - δίπλα (βλέπε ανάλογο τόπικ "δίπλα-δίπλα ή απέναντι") και να τον υποχρεώνουμε να κοιτάζει συνεχώς εμάς. Ο στόχος θα επιτευχθεί καλύτερα αν του φορέσουμε και χαλινάρι σαν κι αυτά που φοράνε στα άλογα για να καθορίζουμε εμείς προς ποια κατευθυνση θα κοιτάζει.
Και για να απαντήσω και στην ερώτηση του θέματος... όχι δεν την/τις ζηλεύω.
SICX
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Βρίσκεστε σε μία σχέση και το έτερον σας ήμισυ είχε προηγουμένως μία σχέση που πλέον έχει τελειώσει.
Ζηλεύετε τον/την πρώην του/της;
Θέλω και αιτιολόγηση.![]()
Νομίζω οτι αυτό έχει να κάνει με τον σύντροφό μου και με το πώς αναφέρεται σε κάποια πρώην του. Μου έχει συμβεί να κάνω συητήσεις για δικούς μου και δικιές του πρώην και να μη νιώσω την παραμικρή ζήλεια. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις (με άλλους συντρόφους) έχω ζηλέψει παρ'όλο που δεν έγινε εκτενής αναφορά πάνω στην πρώην. Πιό πολύ το αφήνω στη διαίσθησή μου. Έτσι καταλαβαίνω αν ο άλλος έχει μείνει πίσω ή απλά κάνει μια κουβέντα. Ας μην ξεχνάμε οτι όσο πιο εύκολα αναφέρεται κανείς σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, τόσο περισσότερο τον/την έχει ξεχάσει και απομυθοποιήσει.
Goseithor
Διάσημο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο την πρωήν μωρέ; Όλες.
Παλιά τσίτωνα πανεύκολα ακόμα και ονόματα να άκουγα. Σύγκρινα συνέχεια τον εαυτό μου με άλλες, είτε πρώην είτε άλλες που του την έπεφταν μόνο, και μάντεψε; πάντα ένιωθα κατώτερη και ότι η άλλη έχει πιο πολλά από μένα, και γενικά είχα απίστευτη ανασφάλεια και φοβόμουν μήπως δε του αρέσω αρκετά και ότι είναι μαζί μου από οίκτο( ο οποίος δεν ήξερα καν από πού είχε προκύψει), και τέτοιες άλλες βλακείες.
Σε γενικές γραμμές πάντως, πιστεύω ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης και επιβεβαίωσης. Aν δεν τα έχεις, θα ζηλέψεις χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, χωρίς να σου δίνει καν δικαιώματα.
Βέβαια τώρα μετά από καιρό δε είμαι τόσο ζηλιάρα, και δε το δείχνω τόσο έντονα γιατί έχω αλλάξει και εγώ γενικά σα χαρακτήρας, και ούτε έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε για τέτοια θέματα, οπότε αντέχω περισσότερο.
Τώρα που με σκέφτομαι δεν αντέχομαι ρε φίλε, ίσως να έχουν και δίκιο όταν με λένε υστερική.
εγώ είμαι ακόμη στο στάδιο με τα ονόματα

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Μα όταν είσαι ερωτευμένος δεν είναι λογικό να ζηλεύεις? Ο έρωτας είναι εγωιστικό συναίσθημα..
αυτό δεν το λένε οι ερωτευμένοι , το λένε οι εγωιστές

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Kαι όμως, πέρα του ότι το πιστεύω αν και γενικά δεν είμαι εγωίστρια, το έχω διαβάσει σε έρευνα από καθηγητές πανεπιστημίων! Τώρα αν και αυτοί ήταν εγωιστές, δεν ξέρω τι να σου πω!!αυτό δεν το λένε οι ερωτευμένοι , το λένε οι εγωιστές![]()

katalinos
Δραστήριο μέλος

Kαι όμως, πέρα του ότι το πιστεύω αν και γενικά δεν είμαι εγωίστρια, το έχω διαβάσει σε έρευνα από καθηγητές πανεπιστημίων! Τώρα αν και αυτοί ήταν εγωιστές, δεν ξέρω τι να σου πω!!![]()

κοίτα στην βιβλιογραφία
αν έχουν πάνω-πάνω τα βιβλία τους , είναι
vassonoff
Δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο φόβος δεν είναι στις πρώην, είναι στις επόμενες![]()
θα συμφωνησω....

marina289
Δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Και για να είμαι και on:
Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει, πάντα έχω το φόβο ότι δεν τις ξεπέρασε.

(Ηλιθιότητα, ξέρω)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.