Isiliel
Επιφανές μέλος
Ας πούμε π.χ. πως οι άδειές σας για κάποιο λόγο δεν συμπίπτουν...
Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Η ερώτηση είναι μόνο μια: Γίνεται αρμονική σχέση και χωριστές διακοπές? Θα σας πείραζε αν ο σύντροφος σας σας έλεγε οτι θέλει να πάει πχ 3-4 μέρες διακοπές μόνος του ή με ένα φίλο του;
Υποθέτουμε χάριν απλούστευσης οτι αυτό δεν επηρεάζει τις κοινές σας διακοπές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά, και απλά είναι κάτι έξτρα γι'αυτόν/ην.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Εξαλλου μερικες μερες χωριστα διακοπες δεν το θεωρω και αναγκαστηκα αρνητικο ... ισως ειναι και θετικο
misslittledevil
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Παντως εγω ... θα τσαντιζομουν, βασικα θα στενοχωριομουν, αν χαλαγε τα δικα μας σχεδια για διακοπες ωστε να παει με τις φιλες!
Καλα.. αυτο εννοειται! Συμφωνω κι εγω..
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Εμενα λοιπον δεν μου εχει συμβει, αλλα θελω να πιστευω πως δεν θα ειχα προβλημα να τον αφησω να παει με την παρεα του διακοπες ενω εγω δεν εχω αδεια.
+1... Αλλά νομίζω ότι θα μου την έσπαγε να ξέρω ότι αυτός μαυρίζει δίπλα σε ημίγυμνες καλλονές (γιατί εξ ορισμού στο μυαλό μου -και των περισσοτέρων που ξέρω!- αν δεν είμαστε εκεί οι παραλίες γεμίζουν αποκλειστικά από δίμετρες κουκλάρες!!!!), διασκεδάζει, ξενυχτάει κτλ και εγώ είμαι κλεισμένη σε ένα γραφείο στην Αθήνα...
Αλλά νομίζω δεν θα είχα πρόβλημα. Ίσα ίσα υπό συνθήκες ίσως να έκανε και καλό!
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Θα αφήνατε τον καλό σας ή την καλή σας να πάει μόνος του/της διακοπές;
Ας πούμε π.χ. πως οι άδειές σας για κάποιο λόγο δεν συμπίπτουν...
Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Η ερώτηση είναι μόνο μια: Γίνεται αρμονική σχέση και χωριστές διακοπές?
Εννοείται ότι υφίσταται αρμονική σχέση και χωριστές διακοπές. Τι έχω να φοβηθώ άραγε; Αν είναι να γίνει κάτι... "κακό", θα γίνει, είτε πάμε διακοπές χωριστά είτε μαζί. Κι αν είναι να φοβάμαι ότι, σε περίπτωση που η κοπέλα μου πάει διακοπές χωρίς εμένα θα βρει άλλον γκόμενο, τότε υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη σχέση.
Το οποίο δεν θα επιλυθεί με το να μην πάμε χωριστές διακοπές...
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όποτε υπάρχει αρκετός χρόνος, είναι ενδεδειγμένο για την ψυχική υγεία ενός ζευγαριού να πηγαίνουν και χωριστές διακοπές. Καιρού και χρήματος επιτρεπόντων, και μαζί και χωριστά.
Τώρα εάν δεν συμπίπτουν καθόλου οι άδειες ή οι ελεύθερες μέρες, το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος/α είναι να... απαγορεύσει (με τον τρόπο του ο καθένας, βλ. μούτρα, γκρίνια κλπ) στο έτερον ήμισυ να πάει διακοπές μόνος/η. Τι είναι αυτό, τιμωρία; Ή σαδισμός;
Διότι "συμπαράσταση" με το ζόρι δεν γίνεται...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Μπα για εμενα το χειρότερο είναι ... το έρερον ήμιση να κάθεται για συμπαράσταση γιατι σε λυπάται και μαλιστα να μην το λεει ... και σε μια δυσκολη στιγμη να το πετάξει ως παράπονοΑρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Τώρα εάν δεν συμπίπτουν καθόλου οι άδειες ή οι ελεύθερες μέρες, το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος/α είναι να... απαγορεύσει (με τον τρόπο του ο καθένας, βλ. μούτρα, γκρίνια κλπ) στο έτερον ήμισυ να πάει διακοπές μόνος/η. Τι είναι αυτό, τιμωρία; Ή σαδισμός;
Διότι "συμπαράσταση" με το ζόρι δεν γίνεται...
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μπα για εμενα το χειρότερο είναι ... το έρερον ήμιση να κάθεται για συμπαράσταση γιατι σε λυπάται και μαλιστα να μην το λεει ... και σε μια δυσκολη στιγμη να το πετάξει ως παράπονο
Μα ακριβώς αυτό θα γίνει κάποια στιγμή αν... απαιτήσω "συμπαράσταση".
Όπως επίσης αυτό θα γίνει αν απαιτήσει αυτή "συμπαράσταση" από εμένα.
Συν τοις άλλοις, πολύ απλά θεωρώ ότι μερικές μέρες χαλάρωσης και μακρυά ο ένας από τον άλλο δεν έχουν βλάψει ποτέ κανέναν (σίγουρα όχι εμένα). Μια χαρά θα περάσω μερικές μέρες με τους κολλητούς, μια χαρά θα περάσει κι αυτή με τις φίλες της ή με την παρέα της.
By the way, έτσι ακριβώς είχα κανονίσει τις περσινές διακοπές μου: έξι μέρες με την κοπέλα τον Ιούλιο κι άλλη μια βδομάδα με έναν κολλητό φίλο τον Αύγουστο. Και βγήκε μια χαρά...
adespoto
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Εννοείται ότι υφίσταται αρμονική σχέση και χωριστές διακοπές. Τι έχω να φοβηθώ άραγε; Αν είναι να γίνει κάτι... "κακό", θα γίνει, είτε πάμε διακοπές χωριστά είτε μαζί. Κι αν είναι να φοβάμαι ότι, σε περίπτωση που η κοπέλα μου πάει διακοπές χωρίς εμένα θα βρει άλλον γκόμενο, τότε υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη σχέση.
Το οποίο δεν θα επιλυθεί με το να μην πάμε χωριστές διακοπές...
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όποτε υπάρχει αρκετός χρόνος, είναι ενδεδειγμένο για την ψυχική υγεία ενός ζευγαριού να πηγαίνουν και χωριστές διακοπές. Καιρού και χρήματος επιτρεπόντων, και μαζί και χωριστά.
Συμφωνώ απόλυτα.
όταν είμαστε σε μια σχέση είναι επιτακτικό να έχουμε το χρόνο, το χώρο μας και γιατί όχι κατ' επέκταση και χωριστές διακοπές.
Δε σημαίνει ότι από τη στιγμή που είμαστε σε σχέση πρέπει οι υπόλοιπες ανάγκες μας να καταπίνονται από αυτή τη σχέση και να βάζουμε συνέχεια στην άκρη το ''εγώ'' για το ''εμείς''.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όχι επειδή θα φοβόμουν μην μου κάνει λαδιά, αυτή την κάνει οπουδήποτε αν θέλει και είναι ευνοικές οι συνθήκες. Αλλά επειδή θα μου λείψει τρομερά, και θα με πονάει το οτι θα είναι επιλογή του να μείνουμε χωριστά αυτή την πχ μία εβδομάδα. Θα με πλήγωνε πάρα πολύ το οτι θα έβαζε τους φίλους του και το νησί πάνω απο μένα, ίσως γιατί ξέρω οτι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.
Ίσως βέβαια τα βλέπω έτσι τα πράγματα επειδή είμαστε απο απόσταση, οπότε η κάθε μέρα που μπορούμε να περάσουμε μαζί είναι πολύ πολύτιμη για να "πεταχτεί" και μάλιστα με τη θέληση ενός απο τους 2.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Με τίποτα. Αν πήγαινα μόνη μου, θα περνούσα χάλια (το έχω κάνει για 2 ημέρες και δεν θέλω να το θυμάμαι), αν πήγαινε μόνος θα σκύλιαζα (το έχει κάνει για μια εβδομάδα και πήγα να σαλτάρω από τα νεύρα και την στεναχώρια). Απλά δεν το αντέχω. Δεν είναι πως φοβάμαι μη μου κάνει στραβή ή δεν του έχω εμπιστοσύνη, απλά στεναχωριέμαι τόσο που δεν νομίζω πως αξίζει.
Και ναι, οκ, αν δεν συμπέφτουν οι άδειες ίσως ακούγεται σκληρό, αλλά μη ξεχνάτε πως θα είναι σκληρό και για τους δύο. Και σίγουρα αν εκείνος νιώθει πως πρέπει οπωσδήποτε να φύγει δεν θα του βάλω το μαχαίρι στον λαιμό για να μη πάει (απλά θα τον περιμένω με τον πλάστη όταν γυρίσει! ), αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να φύγω με τις φίλες μου διακοπές ενώ έχω σχέση χωρίς εκείνον. Άσε, που όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, θα με πλήγωνε πολύ να θέλει να φύγει χωρίς εμένα..
Είμαι μια καταπιεστική συντηριτικούρα, το ξέρω!
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Ανήκω και γω στις συντηρητικές υπάρξεις του φόρουμ!
erodia
Δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται διαφορετικά....τα καλοκαίρια μας βλεπόμαστε κάθε ΣΚ, εκτός από την περίοδο που εγώ παίρνω άδεια ....εκτός από μια βδομάδα (στάνταρ) την οποία και αφιερώνω στις φίλες μου και κάνουμε καμιά εξόρμηση σε κανά νησί ή κάπου έκτος Ελλάδος....
Πάντως οφείλω να ομολογήσω....πως είναι τρομέρα μεγάλη αναννέωση....και για τους 2....αρκεί κανείς τους να μην είναι υστερικός και κάθε τρεις και λίγο είναι κραμεσμένος από ένα τηλέφωνο και προσπαθεί να "ελέγξει" τον άλλο.
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από erodia:....αρκεί κανείς τους να μην είναι υστερικός και κάθε τρεις και λίγο είναι κραμεσμένος από ένα τηλέφωνο και προσπαθεί να "ελέγξει" τον άλλο.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:....αλλά θα ήμουν συνέχεια στο τηλέφωνο για να τον ακούω!
χμ......
Το ενδεχόμενο να σου λείπει, το αποκλείουμε εντελώς????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.