Μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα

Ανώνυμος Αλκοολικός

Well-known member

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 5,312 μηνύματα.
Δε σε καταλαβαίνω,οι Έλληνες δεν έκαναν ποτέ εμφύλιους πολέμους; Ο Πελοποννησιακός πόλεμος τί ήταν; Εντάξει,ήταν ανάμεσα σε πόλεις-κράτη αλλά και πάλι ήταν ανάμεσα σε ελληνικά φύλα(Σπαρτιάτες-Δωριείς και Αθηναίοι-Ίωνες). Και ο Εθνικός Διχασμός ανάμεσα στους υποστηρικτές του Βενιζέλου και του βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν μια μορφή εμφυλίου με βιαιότητες της μίας πλευράς απέναντι στην άλλη και το αντίστροφο. Μην πω και για τον Εμφύλιο του 1946-1949. Οι Έλληνες πιο πολύ στην ιστορία πολεμούν Έλληνες και όχι άλλους λαούς. Θα είναι και άλλα γεγονότα τύπου εμφυλίου που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.2


Νομίζω στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 είχαμε 2 εμφυλίους πολέμους.
Από εμφυλίους πολέμους η Ελλάδα άλλο τίποτα
 

[email protected]

Τιμώμενο Μέλος

Η [email protected] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,558 μηνύματα.
1.Δυστυχώς, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις το φαινόμενο του απάτριδος νομίζω.
Και δεν έχει να κάνει με καλλιτέχνες-κουλτουριάρηδες. Δεν τους κάνει η τέχνη τους, πόσω μάλλον η κουλτούρα τους , να μισούν το έθνος τους και την χώρα τους, αλλά η πλύση εγκεφάλου που υφίστανται από μικροί (βλέπε τηλεόραση, σχολεία, πανεπιστήμια κλπ) ή καμιά φορά και τα ίδια τα πάθη τους, αν μιλάμε για αλλοδαπούς, μπορούν να τους οδηγήσουν στον μηδενισμό.
Και αυτό όλο και αυξάνεται, όλο και προωθείται, όλο και αναπαράγεται, όλο και εκδημοκρατίζεται...

Θέλω να ξαναπώ δηλαδή, ότι αν κάτι είναι κακό στην γενιά σου και το αμελήσεις ή το υποβαθμίσεις, στους επομένους θα είναι χειρότερο. Και καλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει, αν αναλογιστούμε το τίμημα που πληρώνουν σήμερα οι δικές μας γενιές εξαιτίας παρελθόντων σφαλμάτων.

2.σωστό είναι ό,τι πει η πλειοψηφία και ό,τι επιβάλλει η πολιτική ορθότητα (σ'αυτό δεν στηρίζεται η δημοκρατία; ).

Το να μην λατρεύεις τη πατρίδα σου δεν σημαίνει ότι την μισείς, σημαίνει ότι κατανοείς ότι το μέρος στο οποίο γεννήθηκες ήταν εντελώς τυχαίο και δεν σου προσδίδει καμία ανωτερότητα ή κατωτερότητα. Περίεργο που έχεις τόσες γνώσεις για την ελληνική γλώσσα και δεν κατανοείς την διαφορά των εννοιών, μήπως τα συγχέεις εσκεμμένα;
 

hack3r

Well-known member

Ο Τολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,514 μηνύματα.
Προτού ξεκινήσω την άσκοπη απάντησή μου

Γιατί είναι άσκοπη?

Άρα η λύση που προτείνεις απ’ότι καταλαβαίνω, είναι εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων φέρει ένα μικρό ποσοστό αλλοδαπού dna (άρα δεν υπάρχουν καθαρές ιθαγένειες), να καταργήσουμε αυτό που ονομάζουμε σήμερα έθνη και κάθε χώρα να θεωρήσει ιθαγενείς (πρόσεξε, όχι υπηκόους) όλους όσους το θέλουν. Σωστά;
(Βλέπε Γαλλία)

Όχι λάθος καταλαβαίνεις. Αυτό που είπα είναι πως η ιθαγένεια δεν μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση της εθνικότητας.Και;
Επειδή κάποιοι ψηφοθήρες πολιτικάντηδες μοιράζουν υπηκοότητες (που τις ονόμασαν και ιθα-γένειες μπας και το πιστέψουν και οι ίδιοι), τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή αν από αύριο ονομάσουμε την σοκολάτα, νερό, λες να μην παχαίνουμε;

Δεν ξέρω που κολλάει αυτό με αυτό που είπα.

Θα πολιτικογραφηθείς, αφού και όταν πληροίς τις προϋποθέσεις, ως Αμερικάνος και άντε να σου δώσουν την υπηκοότητα (αν και άκυρο το παράδειγμα, γιατί αυτό το κράμα φυλών που ονομάστηκε Αμερικάνοι, διερωτώνται κι αναμεταξύ τους, σχετικά με την γραμμή αίματός τους (lineage) αν τους ακούσεις, όταν θίγουν το θέμα σχοινοτενώς σε παρέες).

Ασχέτως του τι λες, οι Αμερικάνοι είναι υπαρκτό έθνος. Πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά ενός έθνους. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως θεωρείς τους Αμερικάνους ειρωνικά ένα κράμα φυλών που ονομάστηκε έθνος, ενώ αυτός είναι εξ ορισμού ο τρόπος που δημιουργείται ένα έθνος. Πως νομίζεις ας πούμε ότι δημιουργήθηκε το Ελληνικό έθνος? Μήπως κάποτε ήμασταν 1200 σκόρπιες φυλές με διαφορετικές γλώσσες και νοοτροπίες οι οποίες αναμείχθηκαν και εξελικτικά δημιούργησαν το Ελληνικό έθνος? Η μόνη διαφορά είναι πως αυτό έγινε πριν 6000 χρόνια, ενώ η Αμερική πριν 300.


Ας πέσει όμως και πιο κάτω το επίπεδο και ας ασχοληθούμε με τα ά-λογα.

Ποτέ οι καθαρόαιμες ράτσες δεν έχουν τα ίδια λεπτομερή χαρακτηριστικά, αυτό δημιουργεί και την ποικιλία τους. Γι΄αυτό και συγκεκριμένες ράτσες είναι καλύτερες για χαλαρή ιππασία, άλλες για ιππόδρομο και άλλες για κουβάλημα- εργασίες.

Ναι, η συνεχής τριβή θα αμβλύνει τις χαρακτηριστικές ιδιότητες τους (κάπως έτσι δεν γίναμε κι εμείς σήμερα; ), αλλά δεν θα γίνουν ποτέ ίδια. Το καθένα θα φέρει τις ιδιότητές του. Τα μάστανγκ, ως ατίθασα αγριάλογα (εξ ου και το όνομά των) και τα φιλικά ήπια αραβικά με τα γερμανικά ως καθαρές ράτσες δεν πρόκειται ποτέ να ομοιάσουν.
Εσύ ξέρεις τι μου λες, επειδή δεν ξέρουμε πόσο καθαρό είναι ένα μάστανγκ ή ένα αραβικό άλογο, ας τα βάλουμε όλα μαζί να ζουν και να αναπαράγονται και ας κάνουμε τα 1000 είδη ένα σταδιακά, με κοινά συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, παρδαλά χρώματα που όλα θα χρησιμεύουν μετρίως στα πάντα.
Γιατί αναπόφευκτα αυτό θα συμβεί. Σκέψου τί θα συμβεί αν ακολουθηθεί η λογική σου με ο,τιδήποτε χωρίζεται σε ράτσες-ποικιλίες!
Αυτό συντελείται και με τους ανθρώπους. Και τα τελευταία χρόνια με γεωμετρική πρόοδο. Ξεκίνησε με αριθμητική πρόοδο μέχρι να χωνευτεί καλά και για να μπορούν να δημιουργηθούν επιχειρήματα σαν αυτό που έθεσες.
Δημιουργείται μια νέα ράτσα χωρίς ταυτότητα και ρίζες. Και άνθρωπος χωρίς ιστορία, ταυτότητα, μνήμη και πατριωτικά ιδανικά είναι καταδικασμένος να αφανιστεί ή να υποδουλωθεί. Και επειδή σε κάποιους πεπεισμένους από την υποκουλτούρα των ιδανικών που τους ενεπότισαν αυτό δεν αρέσει , ότε και αν γίνουν πλειοψηφία (γιατί μέχρι τώρα απλά είναι μια θορυβώδης μειοψηφία που υπερκαλύπτει τους μουγγούς πολλούς) θα καταδικαστούμε όλοι σε μία ανομοιωμένη αφομοίωση χωρίς έθνη, ιστορία, ήθη, χώρα, με κοινή γλώσσα, κοινά πιστεύω κι αυτήν την παρδαλότητα θα την σιχαθείτε στο τέλος κι εσείς οι ίδιοι που τώρα την υπερασπίζεστε.

Οι ράτσες και τα είδη γενικότερα πως δημιουργήθηκαν? Μήπως από επιμιξίες προηγούμενων ρατσών, ειδών και μεταλλάξεις? Ή τα έφτιαξε ο Θεός? Ξαναλέω, το να προσπαθείς να οριοθετήσεις την έννοια του έθνους γενετικά είναι μια γελοιότητα. Αν οι 4 τελευταίες γενικές των προγόνων σου να ζούσαν στην Ελλάδα και οι 150 πριν από αυτές να ζούσαν στην Τουρκία, εσύ είσαι γενετικά Ελληνίδα ή Τουρκάλα? Σχεδόν κανείς μας δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια του πάνω από 4, 5 γενιές. Το concept της Άριας γενετικάς φυλής είναι απλά ένα προπαγανδιστικό εργαλείο, με συγκεκριμένες χρήσεις. Χρήσιμο όταν θες να πετύχεις κάποια πράγματα, αλλά μη τρελαινόμαστε τώρα και αρχίσουμε να λέμε πως στέκει και επιστημονικά.

Γιατί ρε Χάκερ; Κι ο Αχμέτ μπορεί να έστειλε φιάλη και να βρήκε τις κουκκίδες του στην Λακεδαίμονα!

In that case, σύμφωνα με τη λογική σου είναι περισσότερο Σπαρτιάτης και Έλληνας από σένα.


Γνώμη μου, τουλάχιστον να έχει Έλληνες γονείς και να έχει αποκτήσει την ελληνική παιδεία, να μιλά την ελληνική γλώσσα και να έχει το ελληνικό ήθος με ό,τι αυτό συνεπάγεται (το τί είναι ορθό και τι όχι σε όλα αυτά, είναι άλλη συζήτηση). Αλλά όχι μέτοικοι, τουλάχιστον όχι μεμειγμένοι 1ης και 2ης γενιάς.

Και το τρισέγγονο του Αντετοκούνμπο μάλλον μαύρο θα είναι, από τη στιγμή που θα μιλάει Ελληνικά, θα έχει λάβει Ελληνική παιδεία (λολ) και θα έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα θα μπορεί να λέγεται Ελληνόπουλο? Αν ναι τι διαφορά έχει από τον ίδιο τον
Αντετοκούνμπο που έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα? Αν όχι γιατί?
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.
https://www.protothema.gr/greece/ar...iko-mitroo-diasundeseis-me-kartel-narkotikon/

Οι παράνομοι αλλοδαποι που ζουν στη χωρα έχουν μετατρεψει το ιστορικο κέντρο σε σουπερ μάρκετ παρανομιας και εμεις καθομαστε και συζητάμε ποιος ειναι ελληνικης εθνικοτητας και αν ο ένας ή ο άλλος ειναι έλλην ή οχι.

Το τι δουλειες γινονται κάτω με ναρκωτικα , λαθρεμποριες και διακινησεις παρανομων μεταναστων δεν λεγεται. Άραβες - Σενεγαλεζοι - Μαροκινοι - Ιρακινοι και λοιποι. Θα μου πεις .... εχουν καμια αλλη δουλειά να κάνουν ηρθαν σε μια Ελλάδα διχως δουλειές και απλα τους έχουν αφησει να σουλατσάρουν χωρις καμια μέριμνα. Και αμα πεις και τιποτα εισαι και φασιστας - ρατσιστης! Τρεις λαλουν και 2 χορευουν μια ζωη εδω πέρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

McManus

Active member

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 616 μηνύματα.
https://www.protothema.gr/greece/article/850509/i-summoria-tis-asoee-allodapoi-me-varu-poiniko-mitroo-diasundeseis-me-kartel-narkotikon/

Οι παράνομοι αλλοδαποι που ζουν στη χωρα έχουν μετατρεψει το ιστορικο κέντρο σε σουπερ μάρκετ παρανομιας και εμεις καθομαστε και συζητάμε ποιος ειναι ελληνικης εθνικοτητας και αν ο ένας ή ο άλλος ειναι έλλην ή οχι.

Το τι δουλειες γινονται κάτω με ναρκωτικα , λαθρεμποριες και διακινησεις παρανομων μεταναστων δεν λεγεται. Άραβες - Σενεγαλεζοι - Μαροκινοι - Ιρακινοι και λοιποι. Θα μου πεις .... εχουν καμια αλλη δουλειά να κάνουν ηρθαν σε μια Ελλάδα διχως δουλειές και απλα τους έχουν αφησει να σουλατσάρουν χωρις καμια μέριμνα. Και αμα πεις και τιποτα εισαι και φασιστας - ρατσιστης! Τρεις λαλουν και 2 χορευουν μια ζωη εδω πέρα.

Τι προτείνεις ως λύση;
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.

McManus

Active member

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 616 μηνύματα.
Το Αμερικανικο σύστημα. Να εξετάζονται πρώτα οι αιτησεις ασυλου απο δικαστηριο και μετά να δινονται άδειες. Οχι ο καθε ενας μπειτε σκυλοι αλέστε.


Ή αθρόα είσοδος τόσων ανθρώπων δεν νομιζω οτι μπορεί να λυθεί με δικαστήρια και αδειες.
Θα χρονισουμε.

Έχω κάνει πιο πάνω ένα ποστ για τα αντιρατσιστάκια και την επιλογή που κανουν στο ανθρωπισμό.

Θα ηθελα το σχόλιό σου μιας και κανείς δεν το σχολιασε και δεν ξέρω γιατί. :cool:
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.
Ή αθρόα είσοδος τόσων ανθρώπων δεν νομιζω οτι μπορεί να λυθεί με δικαστήρια και αδειες.
Θα χρονισουμε.

Έχω κάνει πιο πάνω ένα ποστ για τα αντιρατσιστάκια και την επιλογή που κανουν στο ανθρωπισμό.

Θα ηθελα το σχόλιό σου μιας και κανείς δεν το σχολιασε και δεν ξέρω γιατί. :cool:


Ακριβως επειδη θέλουμε να περιορισουμε την αθρόα εισοδο τοσων ανθρώπων προτεινεται η λυση ειδικων δικαστηριων που θα μελετάνε τις αιτησεις. Δηλαδη ποιος ειναι κάποιος απο που έρχεται γιατι έρχεται τι θέλει και τι προοπτικές έχει να δουλέψει εδώ. Αν οντως μπορει να προσφέρει στη χώρα θα περάσει. Αν οχι θα απορριφθει η αιτηση του. Χειροτεροι ειναι εκεινοι που το παιζουν αλτρουιστές εξωτερικά αλλα δεν έχουν την ιδια στιγμη κανενα σχέδιο και καμια μεριμνα για αυτους τους ανθρώπους. Έρχονται , πάνε που πάνε; κάθονται απλα στις πλατειες και λιάζονται ;

τι σχολιο να κάνω για ανθρωπους που δεν ξέρω , μπορει να έχουν άλλα οφελη και να ειναι σε κυκλωματα μεταναστων οποτε τι να συζητησουμε ακριβως; για ατομα που δεν ξερω και χωρις στοιχεια δεν παιρνω θέση.
 

McManus

Active member

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 616 μηνύματα.
Φίλε μου εδώ δεν κανουμε δικη για να κουβαλάμε στοιχεία. Εδώ συζητάμε και η απορία μου είναι ευλογη.

Το πως γινεται τα αντιρατσιστάκια να εφαρμοζουν επιλεκτικά τον ανθρωπισμό.

Νομιζα ότι κανετε συζήτηση...

:hi:
 

konstantinantia

Active member

Η konstantinantia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 330 μηνύματα.
Αρχική δημοσίευση από: hack3r
Ασχέτως του τι λες, οι Αμερικάνοι είναι υπαρκτό έθνος. Πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά ενός έθνους. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως θεωρείς τους Αμερικάνους ειρωνικά ένα κράμα φυλών που ονομάστηκε έθνος, ενώ αυτός είναι εξ ορισμού ο τρόπος που δημιουργείται ένα έθνος. Πως νομίζεις ας πούμε ότι δημιουργήθηκε το Ελληνικό έθνος? Μήπως κάποτε ήμασταν 1200 σκόρπιες φυλές με διαφορετικές γλώσσες και νοοτροπίες οι οποίες αναμείχθηκαν και εξελικτικά δημιούργησαν το Ελληνικό έθνος? Η μόνη διαφορά είναι πως αυτό έγινε πριν 6000 χρόνια, ενώ η Αμερική πριν 300.

Άλλο κράτος, άλλο έθνος. Άλλο γλώσσα, άλλο διάλεκτος. Άλλο πολυφυλετικός κι άλλο πολυπολιτισμικός (βλ. Αμερική) . Άλλο έθνος, άλλο υπηκοότητα. Ναι, εκεί είναι στο επόμενο στάδιο. Σύμφωνοι.

Πες μου κι εσύ λοιπόν, τι σχέση μπορεί να έχει ένας Γουατεμαλέζος με έναν Κινέζο, ένας Έλληνας με έναν Αφρικάνο, ένας Ολλανδός με έναν ιθαγενή Ινδιάνο, ένας Αφρικάνος με έναν Ισπανό ή κάποιον απ΄την Αλάσκα; Για την γλώσσα δεν θα κάνω καν νύξη, διότι οι γλώσσες που ομιλούνται εκεί είναι περισσότερες απ’ὀ,τι μπορώ να συγκρίνω γλωσσολογικά. Εφόσον αυτοί καταργούν πέραν του όμαιμου και το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον, μήπως να τα καταργήσουμε και αυτά όταν αναφερόμαστε σε σημερινά έθνη; Ποια η γνώμη σου;

Επίσης μην παραπλανείς τους ανιδέους, αναφερόμενος σε 1200 φυλές. 4 ήταν (+ υποδιαιρέσεις) και πληρούσαν όλα τα παραπάνω. Όσο για την γλώσσα που πολλοί άσχετοι μιλάνε, η ίδια είναι. Άλλη διάλεκτος, που με απλές τροπές αλλάζει κάπως η λέξη. Ξέρεις τι μου λες ότι αν το –σ- γίνει -τ- και τα περισσότερα φωνήεντα, -α- μιλάς άλλη γλώσσα. Δηλαδή εσύ όταν λες φυλάττω αντί φυλάσσω , πλούσιος αντί πλούτιος, ιερός αντί ιαρός, της αντί τας κλπ δεν μιλάς ελληνικά. Γελοία επιχειρήματα που παραπλανούν τους αγνώμονες και τους ανιστορήτους.

Έχω μιλήσει στο παρελθόν για τα γράμματα που καταργήθηκαν, την κατάργηση του πολυτονικού σε συνδυασμό με την στείρα αποστήθηση λέξεων κλπ, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην ξέρουμε την τύφλα μας σήμερα και όταν πέσει στα χέρια μας το πρωτότυπο του Ομήρου, όχι να μην καταλαβαίνουμε τίποτα, αλλά να νομίζουμε ότι έγραψε σε άλλη γλώσσα.
Αρχική δημοσίευση από: hack3r
Δεν ξέρω που κολλάει αυτό με αυτό που είπα.

Ξέρεις. Απλά δεν βοηθάει στα τεκμήρια που ψάχνεις.
Αρχική δημοσίευση από: hack3r
Και το τρισέγγονο του Αντετοκούνμπο μάλλον μαύρο θα είναι, από τη στιγμή που θα μιλάει Ελληνικά, θα έχει λάβει Ελληνική παιδεία (λολ) και θα έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα θα μπορεί να λέγεται Ελληνόπουλο? Αν ναι τι διαφορά έχει από τον ίδιο τον
Αντετοκούνμπο που έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα? Αν όχι γιατί?

Αν οι 4 τελευταίες γενικές των προγόνων σου να ζούσαν στην Ελλάδα και οι 150 πριν από αυτές να ζούσαν στην Τουρκία, εσύ είσαι γενετικά Ελληνίδα ή Τουρκάλα? Σχεδόν κανείς μας δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια του πάνω από 4, 5 γενιές

Όχι, δεν θα είμαι Ελληνίδα στο γένος, αν αναπαραγόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια αυστηρά μεταξύ τους. Πράγμα που μερικές φυλές το κρατάνε και σήμερα (γνώμη μου προς τιμήν τους).
Αν όχι, όμως (και έτσι θα υπάρχει γενετική αλλοίωση σε ικανοποιητικό βαθμό), τότε έχεις απόλυτο δίκιο. Γι’αυτό πρέπει να ληφθούν μέτρα, όσο είναι νωρίς. Ει δε μη, θα γίνουμε Ηνωμένες Πολιτείες του κόσμου.
Αρχική δημοσίευση από: hack3r
In that case, σύμφωνα με τη λογική σου είναι περισσότερο Σπαρτιάτης και Έλληνας από σένα.

Ακόμα κι αν ήταν, έχει αλλοιωθεί. Διαφορετικά είμαι αλμπίνο της Αφρικής, διάλεξε εσύ την χώρα.
Αρχική δημοσίευση από: Devil
Οι παράνομοι αλλοδαποι που ζουν στη χωρα έχουν μετατρεψει το ιστορικο κέντρο σε σουπερ μάρκετ παρανομιας και εμεις καθομαστε και συζητάμε ποιος ειναι ελληνικης εθνικοτητας και αν ο ένας ή ο άλλος ειναι έλλην ή οχι.

Ναι, αγαπητέ μου γιατί η λύση που δίνεις παρακάτω, πλέον είναι κουραφέξαλα. Και ο λόγος είναι ο εξής: Εκεί που έχει περιέλθει η κατάσταση σήμερα, η λύση σου μοιάζει καλή, αλλά μόνο για να αποφασίσεις πόσοι τελικά και ποιοι θα παραμείνουν. Δεν βλέπεις ότι έχει χαθεί το μέτρο; Ή είσαι τόσο πεπεισμένος ότι η Αμερική είναι ιδανικό κράτος για να ζεις, οπότε όλα είναι αποδεκτά αν γίνουμε Αμερικάνοι; Και πώς θα επιλέξεις αν δεν αναλωθείς σκεπτόμενος κριτήρια σαν αυτά τα υποτυπώδη που συζητάμε;
Αρχική δημοσίευση από: olivia
Το να μην λατρεύεις τη πατρίδα σου δεν σημαίνει ότι την μισείς, σημαίνει ότι κατανοείς ότι το μέρος στο οποίο γεννήθηκες ήταν εντελώς τυχαίο και δεν σου προσδίδει καμία ανωτερότητα ή κατωτερότητα. Περίεργο που έχεις τόσες γνώσεις για την ελληνική γλώσσα και δεν κατανοείς την διαφορά των εννοιών, μήπως τα συγχέεις εσκεμμένα;
Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω καλά την ελληνική γλώσσα γιατί είναι απέραντη, αλλά με αναγκάζεις να ασχοληθώ μαζί σου και να πω, ότι μάλλον εσύ δεν την κατανοείς απόλυτα. Διότι για να έφτασες επαγωγικά σε ένα τέτοιο συμπέρασμα δείχνει, είτε ότι δεν εννοείς αυτά που διαβάζεις, είτε ότι έχεις καλή ρητορική στο να αποδομείς (στους νοητικά ομοτρόπους μαζί σου) τον άλλον, με κενά και σαθρά επιχειρήματα (ας πούμε).
Αρχική δημοσίευση από: hack3r
Γιατί είναι άσκοπη?
Τώρα Χάκερ, καταλαβαίνεις γιατί είναι άσκοπη;


Καλή συνέχεια στα υπόγεια…
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.
Φίλε μου εδώ δεν κανουμε δικη για να κουβαλάμε στοιχεία. Εδώ συζητάμε και η απορία μου είναι ευλογη.

Το πως γινεται τα αντιρατσιστάκια να εφαρμοζουν επιλεκτικά τον ανθρωπισμό.

Νομιζα ότι κανετε συζήτηση...

:hi:


Η απορια σου ειναι γενική και αοριστη. Με συγχωρεις. Ποια αντιρατσιστάκια , ποιοι ειναι αυτοι κτλπ κτλπ ο καθε ενας μπορει να έχει ενα κινητρο απο πισω του ενω άλλοι μπορει απλα να έχουν ιδέες χωρις να ξέρουν το γιατί. Πχ ενας τις προαλλες μου ειπε οτι ο Σωρας ειναι πολιτικος κρατούμενος. Τι να πω εγω μετά για αυτο τον άνθρωπο :D

Εμενα με ρωτησες τη γνωμη μου και απάντησα οτι θα ήμουν υπερ του Αμερικανικου μοντέλου. Τωρα για άλλους τι κάνουν και πως κινουνται και τι έχουν μεσα στο κεφάλι τους που να ξέρω εγω;;;

Εδω τσακωνοντουσαν με τον Τζημερο που τους έλεγε το αυτονοητο πως οι τοιχοι πρέπει να ειναι καθαροι λογω νομοθεσιας. Το λέει ο νομος ή οχι; το λέει. Και του λέγανε δεν έχεις το δικαιωμα να τις κατεβάσεις κτλπ. Αφου στην Ελλάδα έχουμε ξεφυγει εντελως εδω δημοσιογράφοι που κάθε μερα εκτειθονται στον φακο λένε τέτοια τι να πέριμενουμε απο τους άλλους ; ο καθενας λέει τα δικά του και δεν υπάρχει συνοχη. Οσο λιγοτερο προσπαθεις να πεισεις με επιχειρηματα τοσο καλυτερο. Μονο αν εισαι πωλητης και θες να πουλήσεις αξιζει κατα τα αλλα σε άλλες συζητησεις δεν εχει κανένα νοημα πιστευω τις περισσοτερες φορές.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

McManus

Active member

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 616 μηνύματα.
Αυτό που δεν καταλαβα ποτέ με το προσφυγικό μεταναστευτικό κτλ, ειναι του πως γίνεται τα αντιρατσιστάκια να τα χώνουν στα χρυσά αυγά
ή στους φασίστες γενικότερα (ισχύει και το αντίθετο) μόνο για θέματα
που αφορούν περιπτώσεις αλλοδαπών
με Έλληνες.

Κατά έναν μυστήριο λόγο, όταν ας πούμε
έχουμε αιματοχυσίες, δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και ρατσιστιλίκια αλλοδαπών με αλλοδαπούς (εκεί να δείτε μίσος), τα αντιρατσιστάκια τηρούν σιγή ιχθύος.

Νόμιζα οτι ο ανθρωπισμός δεν είναι επιλεκτικός. Πάλι με γέλασαν ρε γαμώτο;;;;;;

:yes:

Αυτό το ποστ, Ντέβιλ το χαρακτηρίζεις ως αοριστο;

Περιεργα μου τα λες.

Καλή συνέχεια να έχετε στο τοπικ.

:cool:
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.
Αυτό το ποστ, Ντέβιλ το χαρακτηρίζεις ως αοριστο;

Περιεργα μου τα λες.

Καλή συνέχεια να έχετε στο τοπικ.

:cool:


Δεν στα λέω εγω περιεργα. Περιεργα μπορει να ειναι απο μονα τους. Οταν εγω βλέπω οτι το 60-70% των ανθρωπων δεν ενδιαφέρεται για τον διπλανο του δεν περιμενω ξαφνικά κάποιοι να κόπτωνται για τους προσφυγες χωρις λογο. Σου ειπα δεν ξέρω ποιοι ειναι αυτοι που μου λες. Μπορει να κάνουν δουλειες μεταξυ τους (οπως ξέρουμε οτι γινεται στο κέντρο κατα κορον) και επειδη ο Χασαν για παράδειγμα δεν ειναι με τη δική μας ομάδα αλλα ειναι με τους άλλους δεν μας νοιάζει αμα σφαχτουν μεταξυ τους οι 2 ομάδες προσφυγων ας πουμε.

Αμα δεν υπηρχε βρωμιά και διαπλοκή στο κοσμο τα περισσοτερα προβληματα θα ειχανε λυθει εντος ημερών. Εδω για τον άλλον λέγανε οτι μετειχε σε επισοδεια και ειναι και ιδιοκτητης αρκετων ΜΚΟ. Λοιπον κάποιοι στην Ελλάδα τα αρπάνε χοντρά απο ολες αυτες τις ιστοριες για αυτο και δεν τους νοιάζει αν εσενα πχ σου επιτεθει ενας αλλοδαπος γιατι αυτοι με αυτον μπορει να κάνουνε δουλειές. Αρα με ποιανου το μέρος θα ειναι με το δικο σου ή με το δικο του;
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.
https://www.protothema.gr/greece/ar...iko-mitroo-diasundeseis-me-kartel-narkotikon/

Χρυσές δουλειές κάνουνε οι άνθρωποι. Οταν δεν ελέγχεις τι περνάει απο τα συνορα και κάποιοι τύποι οπως ο Παρασκευοπουλος τους αποφυλακιζουν με ευνοϊκές διαταξεις αυτα τα ... καλά νέα μεταφερονται πολυ γρηγορα! Και αποτελούν βεβαιως πόλο έλξης για ολους αυτους τους κακοποιούς!

Σήμερα το πρωϊ ειχαμε έκρηξη στο Κολωνάκι η οποια τραυμάτισε στα τυμπανα εναν αστυνομικο και εναν νεωκόρο. Τις προάλλες ειχαμε έκρηξη εξω απο το ΣΚΑΪ , η συμμορια με τους 70 αλλοδαπους γυρω απο την ΑΣΟΕΕ έστηνε μεγάλες εγκληματικές επιχειρησεις. Ολα αυτα γυρω απο την εμβέλεια του ιστορικού κέντρου. Πλησιον των Εξαρχείων , Στην Πατησιων , Κολωνάκι γενικά με μικρές μετατοπίσεις μέσα στην εμβέλεια του ιστορικού κέντρου. Μη ξεχνάμε πως περυσι ειχαν συλλάβει τον βομβιστη των τρομοδεμάτων ακριβώς επι της οδου Αλκαμένους. Και επειδη περπατάω συχνά απο εκει. Η οδος αυτη ειναι ακριβως πάνω απο τον σταθμο της Αττικής και της Λιοσίων.

Και η ερώτηση ειναι η εξής ... θέλετε να λυθει το προβλημα της εγκληματικοτητας και της αναρχιας στο κέντρο ή δεν θέλετε;;; γιατι μέχρι προτινος διαβαζαμε απο εδω μεσα οτι τα Εξάρχεια ειναι μια χαρά περιοχή .... και πως οι 400 που έκαναν αναφορά στον εισαγγελέα ειναι απλά δυστροποι και κυνηγάνε τα παιδια που γκαζώνουν με τα μηχανάκια στις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτη ειναι η ερώτηση αν θέλετε ή όχι να λυθει το προβλημα. Μην αμπελο φιλοσοφούμε λοιπον. Δεν έχει κανενα νόημα.
 

Samael

Συντονιστής

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,299 μηνύματα.
Τι ενώνει τους ομογενείς με την Ελλάδα Μάνα;


  • 1.Η γλώσσα

  • 2.Η ιστορία τους

  • 3.Την Κυριακή Καμπάνα

  • Είπε ο Σεφερλής ντυμένος Δίας

1.
Οποτε νιωθουμε οτι καποιοι αξιζουν περισσοτερο επειδη ετυχε να χρησιμοποιουμε την ιδια συμβολοσειρα;
Δεν ξερω,η τεχνη ας πουμε ειναι η πρωτη γλωσσα που δημιουργηθηκε απο τον ανθρωπο,ειναι ενιαια και παγκοσμια.Ολοι την καταλαβαινουν και την εκτιμουν.Επισης ερχεται σε διαφορες και πολλες μορφες,καμια δεν υπερισχυει της αλλης.Ενας γλυπτης δεν σεβεται παραπανω εναν αλλο γλυπτη απο καποιον ζωγραφο,ουτε πιστευει οτι η τεχνη του ειναι ανωτερη.

2.
Πιασε οσους θεωρουν την κοινη ιστορια κατι αλλο απο το οτι ειμασταν στην ιδια πλευρα σε πολεμους και θα το δεχτω.Ασε που δεν ξερεις ποσοι απο αυτους θα γινοντουσαν προδοτες εαν ειχαμε παλι πολεμο και τα πραγματα επαιρναν ασχημη τροπη.Ο αριθμος αυτων που πιστευουν στην "κοινη ιστορια" θα ειχε μειωθει δραματικα,διοτι ναι...ισως εχεις μια κοινη ιστορια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την τιμησεις και στο μελλον.

3.
Η θρησκεια ενωνει ανθρωπους...Τωρα τι γινεται με τους λαους δεν ξερουμε.Ποτε δεν ειπε καποιος οτι η θρησκεια ενωνει ή διαχωριζει λαους...μονο τι κανει στους ανθρωπους ξερουμε.Οποτε δεν ξερω εαν ειναι σωστο να χρησιμοποιηθει ως η ειδοποιος διαφορα.

Ισως και να υπαρχουν πραγματα ανωτερα που συνδεεουν τους ανθρωπους και/περα απο την γλωσσα,και απο την ιστορια,που συμβαδιζουν εαν εισαι πιστος με την θρησκεια-ή δεν εχει σημασια η σχεση τους εαν εισαι απιστος,αφου ουτως η αλλως δεν δεχεσαι την υπαρξη θεου.

Αα και πες μου εαν χρειαστει να ξερεις την γλωσσα τους,που δεν εχει και υποτιτλους,την ιστορια τους ή την θρησκεια τους για να καταλαβεις τι γινεται στο παρακατω βιντεο και να βγαλεις ορισμενα συμπερασματα ;) . Σε οτι ακολουθει μετα την ζωη ,εαν ακολουθει,δεν μπορεις να μεταφερεις ουτε κοινωνικο status,ουτε λογαριασμο τραπεζας,ουτε το αμαξι σου,ουτε τις σχεσεις σου,ουτε την ομορφια σου,ουτε το κομμα σου και τα συμφεροντα σου,ουτε την θρησκεια σου. Στον θανατο-και επομενως στο δικαιωμα για ζωη και στην αξιοπρεπεια αυτης,υπαρχει μια απολυτη αληθεια,που ξεπερναει τα παντα,ακομα και τις πεποιθησεις μας ή τις προτιμησεις μας.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Ανώνυμος Αλκοολικός

Well-known member

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 5,312 μηνύματα.
1.
Οποτε νιωθουμε οτι καποιοι αξιζουν περισσοτερο επειδη ετυχε να χρησιμοποιουμε την ιδια συμβολοσειρα;
Δεν ξερω,η τεχνη ας πουμε ειναι η πρωτη γλωσσα που δημιουργηθηκε απο τον ανθρωπο,ειναι ενιαια και παγκοσμια.Ολοι την καταλαβαινουν και την εκτιμουν.Επισης ερχεται σε διαφορες και πολλες μορφες,καμια δεν υπερισχυει της αλλης.Ενας γλυπτης δεν σεβεται παραπανω εναν αλλο γλυπτη απο καποιον ζωγραφο,ουτε πιστευει οτι η τεχνη του ειναι ανωτερη.

2.
Πιασε οσους θεωρουν την κοινη ιστορια κατι αλλο απο το οτι ειμασταν στην ιδια πλευρα σε πολεμους και θα το δεχτω.Ασε που δεν ξερεις ποσοι απο αυτους θα γινοντουσαν προδοτες εαν ειχαμε παλι πολεμο και τα πραγματα επαιρναν ασχημη τροπη.Ο αριθμος αυτων που πιστευουν στην "κοινη ιστορια" θα ειχε μειωθει δραματικα,διοτι ναι...ισως εχεις μια κοινη ιστορια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την τιμησεις και στο μελλον.

3.
Η θρησκεια ενωνει ανθρωπους...Τωρα τι γινεται με τους λαους δεν ξερουμε.Ποτε δεν ειπε καποιος οτι η θρησκεια ενωνει ή διαχωριζει λαους...μονο τι κανει στους ανθρωπους ξερουμε.Οποτε δεν ξερω εαν ειναι σωστο να χρησιμοποιηθει ως η ειδοποιος διαφορα.

Ισως και να υπαρχουν πραγματα ανωτερα που συνδεεουν τους ανθρωπους και/περα απο την γλωσσα,και απο την ιστορια,που συμβαδιζουν εαν εισαι πιστος με την θρησκεια-ή δεν εχει σημασια η σχεση τους εαν εισαι απιστος,αφου ουτως η αλλως δεν δεχεσαι την υπαρξη θεου.

Αα και πες μου εαν χρειαστει να ξερεις την γλωσσα τους,που δεν εχει και υποτιτλους,την ιστορια τους ή την θρησκεια τους για να καταλαβεις τι γινεται στο παρακατω βιντεο και να βγαλεις ορισμενα συμπερασματα ;) . Σε οτι ακολουθει μετα την ζωη ,εαν ακολουθει,δεν μπορεις να μεταφερεις ουτε κοινωνικο status,ουτε λογαριασμο τραπεζας,ουτε το αμαξι σου,ουτε τις σχεσεις σου,ουτε την ομορφια σου,ουτε το κομμα σου και τα συμφεροντα σου,ουτε την θρησκεια σου. Στον θανατο-και επομενως στο δικαιωμα για ζωη και στην αξιοπρεπεια αυτης,υπαρχει μια απολυτη αληθεια,που ξεπερναει τα παντα,ακομα και τις πεποιθησεις μας ή τις προτιμησεις μας.Μάλλον δε κατάλαβες ότι αναφέρομαι εδώ
 

Samael

Συντονιστής

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,299 μηνύματα.
Μάλλον δε κατάλαβες ότι αναφέρομαι εδώ


Οχι το καταλαβα,ασχετα που δεν παρακολουθω πλεον γιατι μετα απο το 2000 αρχισε η πτωση της ποιοτητας των παραστασεων του. Απλα επειδη σε αυτες τις ατακες του συγκεντρωνει αρκετα χειροκροτηματα και αυτο σημαινει οτι υπαρχει κοσμος που πραγματικα ασπαζεται τετοιες αποψεις,θεωρησα καλο να κανω την παραπανω αναλυση.Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι Ελληνες θα θεωρουν οτι πραγματι αυτο το τριπτυχο ενωνει τους ανθρωπους.
 

Ανώνυμος Αλκοολικός

Well-known member

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 5,312 μηνύματα.
Αα και πες μου εαν χρειαστει να ξερεις την γλωσσα τους,που δεν εχει και υποτιτλους,την ιστορια τους ή την θρησκεια τους για να καταλαβεις τι γινεται στο παρακατω βιντεο και να βγαλεις ορισμενα συμπερασματα ;) . Σε οτι ακολουθει μετα την ζωη ,εαν ακολουθει,δεν μπορεις να μεταφερεις ουτε κοινωνικο status,ουτε λογαριασμο τραπεζας,ουτε το αμαξι σου,ουτε τις σχεσεις σου,ουτε την ομορφια σου,ουτε το κομμα σου και τα συμφεροντα σου,ουτε την θρησκεια σου. Στον θανατο-και επομενως στο δικαιωμα για ζωη και στην αξιοπρεπεια αυτης,υπαρχει μια απολυτη αληθεια,που ξεπερναει τα παντα,ακομα και τις πεποιθησεις μας ή τις προτιμησεις μας.


Το βίντεο που δείχνεις αναφέρεται στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο το 1914
Τα χριστούγεννα πολεμιστές άλλαξαν δώρα και έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο κατά τη δικιά μου γνώμη είναι συνδυασμός όλων

  • Ποδόσφαιρο

  • Χριστούγεννα

  • Δώρα


που για κάποιον λόγο νίκησε τον πόλεμο

Ναι το γεγονός είναι αληθινό και έχει βγει και σε ταινία (μπορεί και ταινίες)
 

hack3r

Well-known member

Ο Τολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,514 μηνύματα.
Άλλο κράτος, άλλο έθνος. Άλλο γλώσσα, άλλο διάλεκτος. Άλλο πολυφυλετικός κι άλλο πολυπολιτισμικός (βλ. Αμερική) . Άλλο έθνος, άλλο υπηκοότητα. Ναι, εκεί είναι στο επόμενο στάδιο. Σύμφωνοι.

Πες μου κι εσύ λοιπόν, τι σχέση μπορεί να έχει ένας Γουατεμαλέζος με έναν Κινέζο, ένας Έλληνας με έναν Αφρικάνο, ένας Ολλανδός με έναν ιθαγενή Ινδιάνο, ένας Αφρικάνος με έναν Ισπανό ή κάποιον απ΄την Αλάσκα; Για την γλώσσα δεν θα κάνω καν νύξη, διότι οι γλώσσες που ομιλούνται εκεί είναι περισσότερες απ’ὀ,τι μπορώ να συγκρίνω γλωσσολογικά. Εφόσον αυτοί καταργούν πέραν του όμαιμου και το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον, μήπως να τα καταργήσουμε και αυτά όταν αναφερόμαστε σε σημερινά έθνη; Ποια η γνώμη σου;

Η κύρια γλώσσα είναι τα Αγγλικά που ομιλείται από την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, ως πρώτη γλώσσα και η κύρια θρησκεία το χριστιανισμός. Το κοινό που έχουν όλοι οι παραπάνω είναι πως είναι άνθρωποι. Όλοι θέλουν να φάνε, να πιούνε, να ζεσταθούνε, να κάνουν οικογένειες κ.ο.κ. Η Αμερική είναι μια προέκταση του Αγγλικού έθνους που ενσωμάτωσε επιτυχώς πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φυλής και τους μετέδωσε σε μεγάλο βαθμό κοινές αξίες και κουλτούρα. Η σαπίλα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή εκεί είναι προϊόν της νεομαρξιστικής κουλτούρας που έχει επικρατήσει, κουλτούρα εντελώς αντίθετη με τις παραδοσιακές Αμερικάνικες αξίες.

Δεν είμαι υπέρ της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης του εθνικού αφανισμού, αλλά μετανάστευση πάντα θα υπάρχει και το να θέτουμε γενετικά χαρακτηριστικά ως κριτήρια μιας πολιτισμικής έννοιας όπως το έθνος είναι ακραίο και ανέφικτο.

Επίσης μην παραπλανείς τους ανιδέους, αναφερόμενος σε 1200 φυλές. 4 ήταν (+ υποδιαιρέσεις) και πληρούσαν όλα τα παραπάνω. Όσο για την γλώσσα που πολλοί άσχετοι μιλάνε, η ίδια είναι. Άλλη διάλεκτος, που με απλές τροπές αλλάζει κάπως η λέξη. Ξέρεις τι μου λες ότι αν το –σ- γίνει -τ- και τα περισσότερα φωνήεντα, -α- μιλάς άλλη γλώσσα. Δηλαδή εσύ όταν λες φυλάττω αντί φυλάσσω , πλούσιος αντί πλούτιος, ιερός αντί ιαρός, της αντί τας κλπ δεν μιλάς ελληνικά. Γελοία επιχειρήματα που παραπλανούν τους αγνώμονες και τους ανιστορήτους.

Πριν τις 4 πόσες ήταν? Ή αυτές 4 απλά εμφανίστηκαν από το πουθενά?


Όχι, δεν θα είμαι Ελληνίδα στο γένος, αν αναπαραγόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια αυστηρά μεταξύ τους. Πράγμα που μερικές φυλές το κρατάνε και σήμερα (γνώμη μου προς τιμήν τους).
Αν όχι, όμως (και έτσι θα υπάρχει γενετική αλλοίωση σε ικανοποιητικό βαθμό), τότε έχεις απόλυτο δίκιο. Γι’αυτό πρέπει να ληφθούν μέτρα, όσο είναι νωρίς. Ει δε μη, θα γίνουμε Ηνωμένες Πολιτείες του κόσμου.

Τι μέτρα θα πάρεις? Τεστ DNA για εξακρίβωση προγόνων σε όλους τους κατοίκους της χώρας?


Ακόμα κι αν ήταν, έχει αλλοιωθεί. Διαφορετικά είμαι αλμπίνο της Αφρικής, διάλεξε εσύ την χώρα.


Μα είσαι αλμπίνο της Αφρικής.

Τώρα Χάκερ, καταλαβαίνεις γιατί είναι άσκοπη;

Όχι.
 

Devil

Well-known member

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,483 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top