Μικρές απορίες και προβλήματα με τους Υπολογιστές

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Από τότε που έκανα εγκατάσταση το Panda, κάθε φορά που είμαι στο internet, μου βγάζει ένα πινακάκι: ¨θέλετε να επιτρέψετε την εκτέλεση λογισμικού όπως είναι οι προσθήκες και τα στοιχεία ελέγχου ActiveX ?
Δοκίμασε να κάνεις τα εξής:

  1. Open your Internet Explorer Browser and click on the "Tools" menu option.
  2. Click on "Internet Options..." at the bottom of the menu - this brings up the "Internet Properties" window.
  3. In the "Internet Properties" window, click on the "Security" tab.
  4. Click on "Internet Zone" (globe icon) to see the security settings for the Internet.
  5. Set the slider bar to "Medium". This is the recommended security setting for the Internet.
  6. Έπειτα πάτα στο κουμπί προσαρμοσμένο επίπεδο και δες αν οι επιλογές για το activeX είναι οι παρακάτω (αν όχι κάνε τις έτσι):


Από εκεί και πέρα δεν ξέρω από Panda :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστροφεγγιά

New member

Η αστροφεγγιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Θοδωρή είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ !!! :thumbup:
Υποκλίνομαι στις γνώσεις σου και στην πολύτιμη βοήθειά σου. :worship: :worship: :worship: :worship:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

New member

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 3,895 μηνύματα.
παιδια ειναι στις εξαιρεσεις το μσν. και πάλι δεν συνδεεται:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
παιδια ειναι στις εξαιρεσεις το μσν. και πάλι δεν συνδεεται:(
Σου βγάζει κάποιο σφάλμα ή απλά τα ανθρωπάκια χορεύουν για πάντα; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

New member

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 3,895 μηνύματα.
ναι μου βγαζει το 31000306 αλλα δεν λυνεται οταν παταω επίλυση:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα στο internet βρήκα ότι όσοι είχαν αντίστοιχο πρόβλημα, απλά ξαφνικά έφτιαξε από μόνο του. Η μοναδική λύση που προτάθηκε αλλά δεν φαίνεται σωστή είναι η παρακάτω:
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica]This is how to fix it:
a. Start Windows Live Messenger.
b. On the "Tools" menu, click "Options."
c. Click "Connection" in the left navigation pane.
d. Click "Advanced Settings" in the "Connection Settings" section.
e. Delete the content of the "SOCKS" field.
f. Save settings.
[/FONT]
Μέχρι να φτιάξει όμως, μπορείς να χρησιμοποιείς την αντίστοιχη web εφαρμογή:
Code:
http://webmessenger.msn.com/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

New member

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 3,895 μηνύματα.
τα εχω κανει αυτκαι παλι δεν μπαινει
σκέφτομα μηπως το μπλοκάρει το νορτον αντιβαιρους το ειχε ηδη εγκατεστημενο ο υπολογιστής και τωρα θα παρω το νοντ και θα το απεγκαταστησω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
τα εχω κανει αυτκαι παλι δεν μπαινει
σκέφτομα μηπως το μπλοκάρει το νορτον αντιβαιρους το ειχε ηδη εγκατεστημενο ο υπολογιστής και τωρα θα παρω το νοντ και θα το απεγκαταστησω.
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Norton AV και αν όντως αυτό φταίει, μπορείς να επιταχύνεις τις διαδικασίες για να βάλεις άλλο AV :P
Κατά τ' άλλα δεν βρίσκω λύση στο internet :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maik85

New member

Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και επαγγέλεται IT . Έχει γράψει 515 μηνύματα.
Δεν έψαξα για το συγκεκριμένο error, αλλά εμένα όταν μου βγάζει κάποιο error, είναι είτε επειδή υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το messenger, είτε επειδή το pc έχει παλιότερη ημερομηνία από τη σημερινή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Niyia

New member

Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Χορευτής . Έχει γράψει 842 μηνύματα.
Παιδιά, θέλω να μεταφέρω με bluetooth από το laptop στο κινητό ένα mp3 κ δεν μου βρίσκει το κινητό με search. Μήπως μπλοκάρει με το ασύρματο ρούτερ (ή λέω @@)? Αν μπορεί κάποιος ας πει μια γνώμη γτ έχω κολλήσει τρελά τώρα :/::confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Είναι απαραίτητο να είναι ενεργοποιημένο το bluetooth και στις δύο συσκευές. Για την περίπτωση που το ξέχασες το λέω :P

Δοκίμασες να βρεις το laptop με το κινητό; Επίσης υπάρχει η επιλογή (νομίζω) στο κινητό να μην φαίνεται σε όλους όταν είναι ενεργοποιημένη η συσκευή και να φαίνεται μόνο στις ήδη καταχωρημένες ως "Συσκευές μου". Τι κινητό έχεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koulee

New member

Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Πρίν 2 μέρες έκανα φορμάτ.το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο fire-fox---explorer δεν μου ανοίγουν
κάποιες συγκεγκριμένες σελίδες. πχ facebook,gamato.info,hotmail-yahoo.com(για να δω τα e-mail Μου). Έχω κάνει άπειρα scan για ιούς,άλλαξα απο explorer σε firefox, αλλά τίποτα..η μπάρα(πράσινη) φορτώνει ως ένα σημείο(ως την μέση) αλλά ως εκεί,δεν ανοίγουν καθόλου..όχι ότι κολάει το Pc σε κείνο το σημείο, μόνο η σελίδα..άλλες σελίδες πχ Novasport,e-steki τις ανοίγει κανονικά..έχετε ιδέα τι φταίει. δεν θέλω να ξανακάνω φορμάτ γι αυτό τον λόγο, έλεος δλδ:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

New member

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,331 μηνύματα.
Δοκιμασες απεγκατασταση καθαρισμα και επανεγκατασταση ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koulee

New member

Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
φίλε μου είχα στην αρχή τον explorer-τον έβγαλα, έκανα restart,εγκατέστησα το firefoχ αλλά....same
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koulee

New member

Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
οκ Guys χωρίς να ξέρω τι έγινε μπένει στα e mail μου και στο gamato αλλά στο facebook δεν μπένει με τπτ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Γεια σου koulee, χρησιμοποιείς κάποιο firewall ή κάποιο Antivirus; Και αν ναι, ποια; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koulee

New member

Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
καλημέρα χρησιμοποιώ το Nod32 έχω και το spyware6,καθώς και των windows security.έχω δοκιμάσει να είναι όλα είναι κλειστά όταν προσπαθώ να ανοίξω τις σελίδες αλλά πάλι σέρνετε(για τα καλά)..μάλλον δεν το γλιτώνω το format
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

New member

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13,507 μηνύματα.
Παιδια, βοηθεια! Απο εχτες το pc μου ειναι εντελος νεκρο... Παταω το πληκτρο για ανα αναψει και δεν αντιδραει καθολου... Τσεκαρα να μην ειναι στο off το τροφοδοτικο, εβγαλα και ξαναβαλα τα καλωδεια μην τυχων και δεν ητανε καλα μεσα, αλλα τιποτα. Συχνα δεν ανταπωκρινοτανε με την μια, αλλα μετα απο λιγο αναβε μονος του. Τωρα εδω και ενα 24ωρο δεν λεει να αναψει με τιποτα...
Και το ερωτιμα ειναι, φταιει το τροφοδοτικο η τιποτα αλλο; Πως να το διαπιστωσω που δεν εχει κανενας κοντινος αναλογο pc για να το δοκιμασω;
Σε περιπτωση που το προβλημα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο, με πιων τροπο μπορω να κανω τους εσωτερικους σκληρους εξωτερικους για να τους συνδεσω στο λαπτοπ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
καλημέρα χρησιμοποιώ το Nod32 έχω και το spyware6,καθώς και των windows security.έχω δοκιμάσει να είναι όλα είναι κλειστά όταν προσπαθώ να ανοίξω τις σελίδες αλλά πάλι σέρνετε(για τα καλά)..μάλλον δεν το γλιτώνω το format
Πήγαινε Έναρξη > εκτέλεση (αν έχεις Vista γράψε στο λευκό κουτάκι)> γράψε cmd > στο παράθυρο που θα ανοίξει γράψε ping www.facebook.com και πες μας τι γράφει. Δοκίμασε αντί για το www.facebook.com και άλλα site που δουλεύουν και πες μας αποτέλεσμα. :)
Παιδια, βοηθεια! Απο εχτες το pc μου ειναι εντελος νεκρο... Παταω το πληκτρο για ανα αναψει και δεν αντιδραει καθολου... Τσεκαρα να μην ειναι στο off το τροφοδοτικο, εβγαλα και ξαναβαλα τα καλωδεια μην τυχων και δεν ητανε καλα μεσα, αλλα τιποτα. Συχνα δεν ανταπωκρινοτανε με την μια, αλλα μετα απο λιγο αναβε μονος του. Τωρα εδω και ενα 24ωρο δεν λεει να αναψει με τιποτα...
Και το ερωτιμα ειναι, φταιει το τροφοδοτικο η τιποτα αλλο; Πως να το διαπιστωσω που δεν εχει κανενας κοντινος αναλογο pc για να το δοκιμασω;
Σε περιπτωση που το προβλημα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο, με πιων τροπο μπορω να κανω τους εσωτερικους σκληρους εξωτερικους για να τους συνδεσω στο λαπτοπ;
Δοκίμασε να κάνεις reset την μητρική σου. Υπάρχουν δύο τρόποι αφού βγάλεις τον υπολογιστή τελείως από το ρεύμα:

  1. να βρεις το jumperάκι που το κάνει (αν υπάρχει) ή
  2. να αφαιρέσεις την μπαταρία της μητρικής και να αφήσεις τον υπολογιστή για 1-2 ώρες χωρίς την μπαταρία. Η μπαταρία είναι μια στρογγυλή πλακουτσωτή, σαν αυτές που μπαίνουν στα ρολόγια χειρός αλλά μεγαλύτερη.

Έπειτα, βάλτην πάλι και κάνε προσευχή για να δουλέψει :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

New member

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 916 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_Kronos:
Σε περιπτωση που το προβλημα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο, με πιων τροπο μπορω να κανω τους εσωτερικους σκληρους εξωτερικους για να τους συνδεσω στο λαπτοπ;
Αγόρασε μια θήκη για εσωτερικό σκληρό, πουλάνε στο e-shop.gr. Για το άλλο με κάλυψε ο Fandago.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top