commie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η commie αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη).
Έχει γράψει
370 μηνύματα.

15-07-08

04:26
Μακαρόνια μπολονέζ :
Υλικά:
½ κιλό κιμά χοιρινό
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωναράκι σέλερι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ
½ φλ. λευκό κρασί
1 κοφτή Κ. σ. θυμάρι
1 κοφτή Κ. σ. βασιλικό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ φλιτζ. Ελαιόλαδο
παρμεζάνα
500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε Τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά και τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί σβήνουμε με το κρασί.
Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε τα ντοματάκια και λίγο αλάτι.
Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Υλικά:
½ κιλό κιμά χοιρινό
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωναράκι σέλερι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ
½ φλ. λευκό κρασί
1 κοφτή Κ. σ. θυμάρι
1 κοφτή Κ. σ. βασιλικό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ φλιτζ. Ελαιόλαδο
παρμεζάνα
500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε Τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά και τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί σβήνουμε με το κρασί.
Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε τα ντοματάκια και λίγο αλάτι.
Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Palladin αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει γράψει
1,606 μηνύματα.

15-07-08

10:24
ωραία η συνταγή της commie, αλλά εγώ βάζω μόνο μοσχαρίσιο κιμά, τον χοιρινό γενικά τον αποφεύγω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η commie αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη).
Έχει γράψει
370 μηνύματα.

15-07-08

12:13
εγώ αποφεύγω το μοσχαρίσιο νομίζω ότι είναι πολύ βαρετός ο μοσχαρίσιος.ωραία η συνταγή της commie, αλλά εγώ βάζω μόνο μοσχαρίσιο κιμά, τον χοιρινό γενικά τον αποφεύγω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Είναι 42 ετών
και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική).
Έχει γράψει
8,688 μηνύματα.

17-07-08

13:31
Δοκιμάστε κιμά από κοτόπουλο και θα με θυμηθείτε 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Palladin αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει γράψει
1,606 μηνύματα.

17-07-08

13:35
αυτός είναι τέλειος και για μπιφτέκιαΔοκιμάστε κιμά από κοτόπουλο και θα με θυμηθείτε![]()

πάντως εγώ το χοιρινό το αποφεύγω και για λόγους υγείας, είναι πολύ πιο λιπαρός από τον μοσχαρίσιο και έχει πολλές τοξίνες. Έτσι και φάω χοιρινό το δέρμα μου γίνεται χάλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...