Που λέτε. Με ρωτούσε χθες ένας φίλος, που δεν έχει δει ποτέ Φιλαράκια, αλλά γενικά παρακολουθεί σειρές (Σκραμπς, κλπ) κι έχει καλό γούστο...
Τι το ιδιαίτερο έχουν τα φιλαράκια.
Κι εκεί σκάλωσα λίγο...
Τι θα του λέγατε;
Ποιο επεισόδιο να του δώσω, να του μεταδώσω το κόλλημα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Όποιο επεισόδιο και να δώσεις καλό θα είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

με ενοχλεί το "γέλιο" που σου δείχνει πότε ακούγεται το αστείο
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

εγώ πάντως ποτέ δεν κατάφερα να δω αυτήν την σειρά
Αυτό πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό... Και το κακό είναι ότι υπάρχει σε όλες σχεδόν τις αμερικάνικες σειρές (π.χ. Married with Children).
borat
Επιφανές μέλος

Αυτή είναι και η δική μου γνώμη.Καλύτερα απο την αρχή και ας κάτσει να δει μερικά επισόδεια!

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν τα Φιλαράκια;;;;;

εγώ πάντως ποτέ δεν κατάφερα να δω αυτήν την σειρά
Α! Εμένα δεν με ενοχλεί...ποτέ δεν με ενοχλούσε αλλά ειδικά τώρα με τίποτα. Το γιατί;;;; ΔΙΟΤΙ πλέον προτού πέσει η ατάκα, ξέρω τι θα ειπωθέί, επομένως γελάω και μόνο στην σκέψη του τι θα πει ο καθένας τους!!!!!!!Αυτό πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό... Και το κακό είναι ότι υπάρχει σε όλες σχεδόν τις αμερικάνικες σειρές (π.χ. Married with Children).

Για παραδειγμα πολλα επεισοδια του "Prince of Bel Air" γινονταν μπροστα σε κοσμο κανονικα...πως ειναι το Saturday Night Live για παραδειγμα?Ε ετσι.
Τωρα δεν ξερω τι ισχυει και σε ποια απλως το λεω οτι σε ορισμενα γινοταν το παραπανω.
Απο εκει και περα το πιο σημαντικο πραγμα που ιχαν τα φιλαρακια ειναι η ημεια αναμεσα στους πρωταγωνιστες και το γεγονος οτι οι προσωπικοτητες τους οι "θετρικες" σε συνδιασμο με αυτη τους την χημεια, εδιναν ενα απιστευτα φιλικο και ζεστο περιβαλλον στον τηλεθεατη.
Και ο ενας συμπληρωνε τον αλλο.
borat
Επιφανές μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Απο εκει και περα το πιο σημαντικο πραγμα που ιχαν τα φιλαρακια ειναι η χημεια αναμεσα στους πρωταγωνιστες και το γεγονος οτι οι προσωπικοτητες τους οι "θετρικες" σε συνδιασμο με αυτη τους την χημεια, εδιναν ενα απιστευτα φιλικο και ζεστο περιβαλλον στον τηλεθεατη.
Και ο ενας συμπληρωνε τον αλλο.
Άλλωστε, 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχίας βασίζονται στην καλή χημεία τους!!!!!!
Αχ τι κρίμα που δεν συνέχισαν και άλους κύκλους... είμαι σίγουρη, θα είχαν την ίδια επιτυχία

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε κανένα δε με ενοχλεί. Ακόμη και σε σειρές που βάζει κατά καιρούς το μακεδονία tv, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το backround γέλιο.Αυτό με το γέλιο με ενοχλεί σε οτιδήποτε άλλο το βλέπω, αλλά στα Φιλαράκια δε με ενοχλεί καθόλου.

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Γενικότερα υπάρχουν πολλά ωραία. Tha one where nobody's ready έχει πολύ γέλιο, the one where rozitta dies, the one with the fireball, the one where ross and reichel take a break ή κάποιο επεισοδιακό με γάμους, γεννήσεις κτλ κτλ...(τώρα για τους τίτλους πιθανόν να είναι και λάθος) γενικότερα υπάρχουν άπειρα ωραία αλλά νομίζω εκείνο που ανέφερα πρώτο το είνaι πολύ αστείο. ΚΑι τα επεισόδια στο Λονδίνο έχουν πλάκα αλλά και αρκετά από την την 6-7-8 καΙ την4-5 σεζον. Τι να λέμε τώρα όλα ωράια είναι

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Άλλωστε, 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχίας βασίζονται στην καλή χημεία τους!!!!!!
Αχ τι κρίμα που δεν συνέχισαν και άλους κύκλους... είμαι σίγουρη, θα είχαν την ίδια επιτυχία![]()
Και μαλιστα υπηρχε ειδικος ορος στο συμβολαιο με το καναλι(?) μεταξυ τους(?) (δεν θυμαμαι ακριβως) οπου ελεγε ρητα πως σε περιπτωση που αποχωρουσε καποιος απο τους 5 η σειρα θα σταματουσε επιτοπου.
ΔΕΝ θα τον αντικαθιστουσαν και ουτε θα συνεχιζαν οι υπολοιποι 4 ας πουμε.

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό, ομολογώ δεν το ήξερα..ούτε καν το είχα ακούσει.Και μαλιστα υπηρχε ειδικος ορος στο συμβολαιο με το καναλι(?) μεταξυ τους(?) (δεν θυμαμαι ακριβως) οπου ελεγε ρητα πως σε περιπτωση που αποχωρουσε καποιος απο τους 5 η σειρα θα σταματουσε επιτοπου.
ΔΕΝ θα τον αντικαθιστουσαν και ουτε θα συνεχιζαν οι υπολοιποι 4 ας πουμε.![]()
Εμ έτσι γίνονται οι μεγάλες και οι σωστές συμφωνίες και δουλειές

Και να σου πω, δίκιο θα είχαν! Ποιος θα μπορούσε να αντικαατστήσει, ας πούμε, τον Τζόι;
How you' doin' ?

Τι λέμε τώρα!!!!!!!!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πουφ, δε μου ρχεται κανενα..ολα μου φαινονται τρομερα, και ακομη και 800 χρονια μετα που τα βλεπω γελαω δυνατα-πραγμα πολυυ δυσκολο να μου συμβει με εργο/σειρα κλπ! Παντως πρεπει για αρχη να τον βομβαρδισεις με 4-5 επεισοδια σερι, για να μπει και λιγο στο νοημα:p
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

ουπς.....Μονο που ηταν 6 οχι 5![]()

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και γω γελώ α-πί-στευ-τα!!!!!!! Καθε μα κάθε φορά χωρίς διακρίσεις.Πουφ, δε μου ρχεται κανενα..ολα μου φαινονται τρομερα, και ακομη και 800 χρονια μετα που τα βλεπω γελαω δυνατα-πραγμα πολυυ δυσκολο να μου συμβει με εργο/σειρα κλπ! Παντως πρεπει για αρχη να τον βομβαρδισεις με 4-5 επεισοδια σερι, για να μπει και λιγο στο νοημα:p
Και ναι... δεν πρέπει να μείνεις μόνο σε ένα επεισόδιο.... διότι ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ

suspiria
Διάσημο μέλος

Μα υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν τα Φιλαράκια;;;;;![]()
Ναι

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.