Νόμιμος στάβλος χωρίς άδεια

Guest 399413

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Στο άρθρο 30 του νόμου 4495/2017 καταγράφονται εργασίες για τις οποίες δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ή έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.

Εκεί διάβασα ότι δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ούτε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, μεταξύ άλλων, για τις εξής εργασίες, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων που αφορούν την περιοχή ή το κτίριο:
ια) τοποθέτηση ή εγκατάσταση εξοπλισμού σε κτίρια, όπως ντουλάπες και γλάστρες, αλλαγή, τοποθέτηση ή και αφαίρεση διαχωριστικών στοιχείων εξωστών, καθώς και τοποθέτηση μικρής έκτασης μόνιμων διακοσμητικών και χρηστικών στοιχείων, όπως αγάλματα, σιντριβάνια, εικονοστάσια, πάγκοι και τραπέζια, ή πρόχειρων καταλυμάτων ζώων επιφάνειας έως τρία (3) τ.μ. σε ακάλυπτους χώρους οικοπέδων και γηπέδων (εκτός σχεδίου οικόπεδα).
 

Agaphbou

Well-known member

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών . Έχει γράψει 2,949 μηνύματα.
Ναι αρκεί να αποσυναρμολογείται σχετικά εύκολα, πχ να είναι από λαμαρίνες και πέτρες. Εγώ διάβασα επίσης ότι μπορείς να κατασκευάσεις και κτηνοτροφικη εγκατάσταση, αν θες, σύμφωνα μ ένα προτύπο της πολεοδομίας χωρίς να απαιτείται άδεια εγκατάστασης. Δες εδώ

http://ecopress.gr/?p=12798
 

Guest 399413

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπορείτε να ζητήσετε από τον μαραγκό, που θα σας φτιάξει το πρόχειρο κατάλυμα ζώων (σκυλόσπιτο, κοτέτσι, προβατοστάσιο, κλπ) επιφάνειας έως τρία (3) τ.μ, να σας δώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών που θα αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην περιγραφή "Πρόχειρο κατάλυμα ζώων < 3 τ.μ σύμφωνα με το άρθρο 30 του νόμου 4495/2017".


Ενδεικτικό σχέδιο για κατασκευή ξύλινου σκυλόσπιτου:
https://www.wikihow.com/Build-a-Dog-House
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top