Οικονομική ή Πολιτική Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.
Με αφορμή την προάσπιστη του Ευρώ (?) από τις "επιθέσεις των κερδοσκόπων" και την όποια "ανευθυνότητα Πολιτικών κάποιων χωρών" της Ε.Ε., αλλά και την "έκδοση ευρωομολόγου", συχνά πυκνά ακούγεται και ο όρος "οικονομική διακυβέρνηση", για την Ε.Ε.. Γιατί όμως οικονομική και όχι πολιτική διακυβέρνηση; Μήπως έτσι προτάσσεται η οικονομία της πολιτικής; Μήπως έτσι υποκλίνονται οι Πολιτικοί στις "Αγορές", ως Ιμάμηδες και Μουλάδες στη ...Μέκκα; Εμείς προπάντων οι Ελλαδίτες, έχουμε πολλούς λόγους, για ...πονηρές απορίες/σκέψεις:redface:!
-Στην Καθημερινή 16.01.2011 και στη τακτική του επιφυλλίδα, ο σεβαστός (κατ' εμέ) Δάσκαλος Χρ. Γιανναράς, με λίγα λόγια, προτρέπει: "Τώρα που τελειώνει ο ελλαδισμός, ας σωθεί τουλάχιστον η ελληνικότητα"!
-Ο Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Παναγ. Ψωμιάδης δηλώνει απερίφραστα σε Κανάλι που τον φιλοξενεί τακτικά: "Όχι στον Φράχτη του Έβρου", διότι "τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ε.Ε.".
-Μηδέ εξαιρουμένων των ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, όλες οι καθεστωτικές οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας θεωρούν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, "ποτήρι γεμάτο από φαρμάκι" και αποστρέφονται τη Δραχμή, όπως ο διάβολος το λιβάνι.
-Τουλάχιστον τα 2/3 των ελλαδιτών ψηφοφόρων, ουσιαστικά αρνούνται να εκπροσωπούνται πλέον από ελλαδίτες πολιτικούς, σύμφωνα με τα δεδομένα των πρόσφατων περιφερειακών εκλογών .
-Είναι πλέον πανελλαδικά γνωστό, ότι το δικαίωμα της κοινωνίας μας να αυτοδιοικείται(δικαίωμα κατακτημένο κυρίως, από τη λεγόμενη "Γενιά του Πολυτεχνείου") είναι είδος υπερπολυτελείας, πιο ακριβό και από μελλοντικά ταξίδια τουρισμού στο Διάστημα: μέχρι το 2014, το Ελληνικό Δημόσιο, θα χρωστάει το 150% περίπου του ΑΕΠ! Τόσο ακριβοπληρωμένοι ιστορικά δεν υπήρξαν, ούτε οι Σουλτάνοι της οθωμανικής αυτοκρατορίας ή οι Σατράπες της περσικής!!!
Έχοντας λοιπόν υπόψη μας αυτά και άλλα τόσα και τόσα παρόμοια, εμείς και τόσοι άλλοι δεινοπαθούντες παρομοίως λαοί της Ε.Ε., γιατί να μην αρχίσουμε να μιλάμε πια ανοιχτά, για την πολιτική διακυβέρνηση της Ε.Ε. και όχι μόνον την οικονομική;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top