• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
με δυο μάσκες που φευγουν δωρο μια τριτη ειδικα διαμορφωμενη για συμμετέχοντες σε φορουμ.Εντος σποιλερ η δωρεαν μάσκα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,145 μηνύματα.
Η πηγή είναι έγκυρη ,το κατά πόσο ισχύει η ουσία της είδησης δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , το ευχόμαστε πάντως .Καλό θα είναι και ένα φάρμακο μέχρι να βγει το εμβόλιο.Αν είναι παιχνίδια φαρμακευτικών εταριών ελπίζω πως όχι.
''Βιέννη: Ανακαλύφθηκε ουσία που φέρεται να καταπολεμά τον κοροναϊό

Ουσία που ανακαλύφθηκε από την εταιρεία βιοτεχνολογίας «Apeiron», η οποία έχει την έδρα της στη Βιέννη, φέρεται να καταπολεμά τον νέο κοροναϊό και δοκιμάζεται ήδη σε ασθενείς στην Κίνα που έχουν προσβληθεί από βαριές λοιμώξεις όπως του SARS-CoV-2.
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, στο πλαίσιο της έρευνας -που διενεργείται από ερευνητική ομάδα ειδικών από την Κίνα, την Αυστρία, τον Καναδά και στην οποία συμμετέχει ο γενετιστής και ιδρυτής της "Apeiron" Γιόζεφ Πένινγκερ- χορηγείται σε 29 ασθενείς για επτά ημέρες η πειραματική ουσία APN01.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από την τρέχουσα έρευνα, θα μπορούσε στη συνέχεια να δοκιμαστεί σε μεγαλύτερες έρευνες η ουσία ΑΡΝΟ1 που έχει ως βάση της το ένζυμο rhACE2.

Με την έρευνα του ενζύμου ασχολείται ο Γιόζεφ Πένινγκερ, ο οποίος είχε διατελέσει επικεφαλής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιοτεχνολογίας της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών και εδώ και καιρό εργάζεται στο University of British Columbia του Καναδά.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το γενετικό υλικό του νέου κοροναϊού ταυτίζεται σε ποσοστό 80% με εκείνο του παθογόνου SARS που είχε εμφανιστεί το 2003, και όπως παρατηρεί ο 'Αρτουρ Σλάτσκι του St. Michael's Hospital του Τορόντο, ο νέος κοροναϊός‚ SARS-Cov-2, χρησιμοποιεί τον παθογόνο για να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα, και οι επιστήμονες ευελπιστούν πως με την χορήγηση της νέας ουσίας μπορεί να αποτραπεί η βλάβη του πνεύμονα και η ανεπάρκεια των οργάνων.

Το ότι η προσέγγιση αυτή μπορεί καταρχήν να λειτουργήσει, απέδειξαν νέες έρευνες στα εργαστήρια του Γιόζεφ Πένινγκερ σε συνεργασία με τον Τσενγιού Γιανγκ του Union Medical College του Πεκίνου.

Ο Αυστριακός ερευνητής εκφράζει τη χαρά του που, όπως σημειώνει, στη βάση των ερευνών τους εξετάζεται τώρα η δυναμική του APN01 σε κλινικές έρευνες για την θεραπεία ασθενών, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον νεοεμφανισθέντα κοροναϊό.''
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,444 μηνύματα.
Καλό αυτό μακάρι..
Συνοπτικά οι θεραπείες που δοκιμάζονται περιγράφονται εδω:
https://www.athensvoice.gr/world/62...0shHr0e65962pM_ZO6eKEpVID3TskTZBD1lAOrY_Cdvcg
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα υπόλοιπα ύποπτα κρούσματα Ελλάδα τι απεγιναν; Μυτιλήνη, 2 χθεσινά Θεσσαλονίκη, Κερκυρα;
 

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 425 μηνύματα.
Πρώτα κρούσματα σε Νορβηγία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία.

Αυτό για τη θνησιμότητα που λέτε ότι είναι μικρότερη δεν έχει νόημα για τον εξής απλό λόγο. Όπως θεωρείτε ότι υπάρχουν φορείς που δεν έχουν ανιχνευθεί, άρα μεγαλύτερος παρονομαστής, έτσι μπορεί να υπάρχουν και νεκροί που δεν έχουν αναφερθεί σαν νεκροί λόγω κορωνοϊού, άρα μεγαλύτερος αριθμητής επίσης. Οπότε αυτό είναι σαν τη γάτα του Σρέντινγκερ, ταυτόχρονα μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι και ισχύει και ότι δεν ισχύει, άρα δεν έχει νόημα στην πράξη. Οπότε καλό θα είναι να μείνουμε στα επιβεβαιωμένα στοιχεία και νούμερα: θνησιμότητα 3.4%

Ναι αλλά είναι πολύ πιθανότερο αν πεθάνει κάποιος να ψάξεις γιατί πέθανε, και άρα να σου ξεφύγουν πολύ λιγότερα περιστατικά από το να περάσει κάτι που μπορεί να είναι μία απλή γρίπη και να γίνει καλά, χωρίς να το ψάξει
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,444 μηνύματα.
Ναι αλλά είναι πολύ πιθανότερο αν πεθάνει κάποιος να ψάξεις γιατί πέθανε, και άρα να σου ξεφύγουν πολύ λιγότερα περιστατικά από το να περάσει κάτι που μπορεί να είναι μία απλή γρίπη και να γίνει καλά, χωρίς να το ψάξει
Προφανώς και θα το ψάξεις. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που εννοώ, ο γιατρός θα γράψει επίσημα και θα ανακοινώσει αιτία θανάτου κάτι άλλο και όχι τον κορωνοϊό, πχ πνευμονία, ενώ θα ξέρουν ότι είχε τον ιό προφανώς λόγω των εξετάσεων. Άρα ο αριθμητής που είναι οι νεκροί λόγω του κορωνοϊού δεν αυξάνεται, ενώ ο παρονομαστής αυξάνεται που είναι τα κρούσματα, άρα η θνησιμότητα τείνει να μειώνεται έτσι αν συμβαίνει αυτό. Δε λέω ότι γίνεται όντως αυτό, απλά λέω ότι και τα δύο μπορεί να ισχύουν, άρα δεν έχει νόημα να λέμε διάφορα για τη θνησιμότητα δικά μας, παρά να μένουμε στα καταγεγραμμένα νούμερα προς το παρόν.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,145 μηνύματα.
Ξεχνούν κάποιοι ότι οι Κινέζοι δεν έβαζαν ως θύματα του ιού όσους δεν είχαν διαγνωστεί με τεστ με αυτόν τον ιό .Μιλάμε για παραπάνω θύματα στην Κίνα.Μετά άλλαξαν το μέτρημα και έβαζαν μέσα και αυτούς με την κλινική εικόνα και μετα το ξαναάλλαξαν διότι είδαν ότι αυξάνονταν οι θάνατοι κατακόρυφα.Δεν συνέφερε .Μην το ψάχνετε έτσι ,δεν βγάζετε άκρη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάτι που άκουσα τώρα στην ΕΡΤ και το βρήκα στο internet είναι το παρακάτω.
''Γιαπωνέζα βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊο - Πώς το εξηγούν οι γιατροί
Η γυναίκα νοσηλεύτηκε, αποθεραπεύτηκε, πήρε εξιτήριο είναι ξανά θετική.



Μία Γιαπωνέζα, τουριστική οδηγός, βρέθηκε θετική στον νέο κοροναϊό για δεύτερη φορά, όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η κυβέρνηση της επαρχίας Οσάκα. Όπως διευκρινίστηκε είναι η πρώτη φορά που στην Ιαπωνία που παρουσιάζεται τέτοια περίπτωση.

Η είδηση, όπως αναφέρει το Reuters, ήρθε ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ιαπωνία ανέρχεται πλέον 186 αντί 170 χθες ενώ η χώρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη εστία κορονοϊού, εκτός Κίνας.

Σύμφωνα με το Υπ.Υγείας της Ιαπωνίας η γυναίκα που είναι κάτοικος της Οσάκα και ηλικίας περίπου 40 ετών, προσβλήθηκε από τον ιό περί τα τα τέλη Ιανουαρίου, νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο την 1η Φεβρουαρίου. Η νέα διάγνωση έγινε χθες Τετάρτη αφού παρουσίασε ξανά συμπτώματα όπως πονόλαιμο και πόνους στο στήθος.

Ο υπουργός Υγείας, Κατσουνόμπο Κάτο ανέφερε, απευθυνόμενος στο Κοινοβούλιο, πως η κεντρική κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει τις λίστες ασθενών και να παρακολουθεί στενά στην εξέλιξη της υγείας όσων έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Αν και πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους περιστατικό στην Ιαπωνία, μολύνσεις ατόμων για δεύτερη φορά από τον νέο κοροναϊό έχουν καταγραφεί στην Κίνα.

«Όταν μολυνθείς μια φορά ενδέχεται ο ιός να παραμένει εν υπνώσει στον οργανισμό και με σχεδόν ανύπαρκτα συμπτώματα, αν όμως βρει τον δρόμο προς τους πνεύμονες, τότε ενδέχεται να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του ασθενούς», δήλωσε ο Φίλιπ Τιέρνο καθηγητής Μικροβιολογίας και Παθολογίας στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πολλά είναι τα πράγματα που δεν είναι γνωστά για τον νέο κοροναϊό. «Δεν είμαι βέβαιος ότι δεν είναι διφασική (νόσος), όπως ο άνθρακας», πρόσθεσε, κάτι που σημαίνει ότι αφού η ασθένεια φαίνεται να υποχωρεί, επανέρχεται.

Πηγές: Reuters ''
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Intruder123

Νεοφερμένος

Ο Intruder123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Επιβεβαιώθηκε και το δεύτερο κρούσμα.

 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.
Πάνε και τα καρναβάλια...αλλά θα αψηφήσουμε την απόφαση του υπουργού -τρολ !
Με τα πάρτι τι θα γίνει ; Θα απαγορευτούν και αυτά ;
Ερώτηση : Όσοι πέθαναν αντιμετώπιζαν και άλλα προβλήματα ;

Η μάσκα δεν είναι για να προστατεύεις εσύ κάποιον άλλον απο μια πιθανή ασθένεια που έχεις? Μου φαινεται λιγο περίεργος τόσος αλτρουισμός
Ναι έτσι ακριβώς. Την μάσκα την παίρνει ο άρρωστος.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.
Ας με διαφωτίσει κάποιος , γιατί να ακυρωθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ;
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
Ας με διαφωτίσει κάποιος , γιατί να ακυρωθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ;
:laugh: Εθνική αυτοκτονία. Αν δουν οι ξένοι ότι παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις δεν θα έρθουν για διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Οι δήμαρχοι και οι τοπικοί παράγοντες έχουν δίκαιο που διαμαρτύρονται. Ο δήμαρχος Πατρών άφησε το ενδεχόμενο να γίνει καρναβάλι τέλη Ιουνίου :laugh:

Στη Πάτρα το ένα group μετά το άλλο ανακοινώνουν ότι θα αγνοήσουν την ανακοίνωση του δημάρχουν και θα παρελάσουν κανονικά.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,145 μηνύματα.
Κάποιος να το μαζέψει το ηλίθιο που θέλει και αποζημιώσεις.Παραέχει γίνει το κακό με τους εμπόρους .
«Η απόφαση δημιουργεί πικρία αλλά καλούμαστε να υλοποιήσουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση», είπε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και πρόσθεσε πως επειδή ανατράπηκε ο σχεδιασμός της πόλης ζητάει αποζημίωση από την κυβέρνηση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο δήμος θα οργανώσει καρναβάλι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αχαϊας, πάντως, πολλά καρναβαλικά πληρώματα δηλώνουν αποφασισμένα να παρελάσουν κανονικά την Κυριακή.
Και ζητάει αποζημίωση και για καρναβαλιστές ,το ηλίθιο έχει ξεφύγει εντελώς .
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.
Κάποιος να το μαζέψει το ηλίθιο που θέλει και αποζημιώσεις.Παραέχει γίνει το κακό με τους εμπόρους .

Και ζητάει αποζημίωση και για καρναβαλιστές ,το ηλίθιο έχει ξεφύγει εντελώς .
1. Μιλάμε για τον Πελετίδη, ίσως από τους καλύτερους δημάρχους τα τελευταία χρόνια.
2. Δεν βλέπω γιατι να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις ; Ας κλείσουν τότε και σχολεία, πανεπιστήμια,κλαμπ,ταβέρνες,αστικά,κτελ, σουπερ μαρκετ
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,145 μηνύματα.
1. Μιλάμε για τον Πελετίδη, ίσως από τους καλύτερους δημάρχους τα τελευταία χρόνια.
2. Δεν βλέπω γιατι να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις ; Ας κλείσουν τότε και σχολεία, πανεπιστήμια,κλαμπ,ταβέρνες,αστικά,κτελ, σουπερ μαρκετ
Το ηλίθιο πάει στο ότι ζητάει αποζημιώσεις.Αυτά μόνο στο Ελλάντα γίνονται καρντιά μου.Εδώ ολόκληρη Βενετία ακύρωσε το καρναβάλι και το ηλίθιο ζητάει και αποζημίωση; Και μάλιστα και για τους καρναβαλιστές; Ποιοί νομίζουν ότι είναι;
Θα πληρώσω εγώ τον κάθε ψωνισμένο που θέλει να ντυθεί και να τα μπεκρουλιάσει στην Πάτρα;:whatever:
Υπάρχει κάτι παραπάνω απο τους καρναβαλιστές και τους εμπόρους.
Και αυτό λέγεται δημόσιο συμφέρον και ασφάλεια.
Όχι της κάθε συντεχνίας ,αλλά του συνόλου.
Μιλάμε για τεράστιο συνωστισμό.Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.Και αλλού υπάρχει ,αλλά όχι τόσο πολύ και όχι για μπεκρούλιασμα .Αργότερα μπορεί να κλείσουν και άλλα . Για την ώρα θεωρούν ότι πρέπει να μην γίνουν τα καρναβάλια.Live with it.Δεν είμαστε ακόμα σε σημείο να κλείσουν και άλλα.

Το κράτος δεν έκανε τίποτε παραπάνω απο αυτά που κάνουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη ,μάλιστα κάνουν και λιγότερα.
Και σχολεία έκλεισαν και θα κλείσουν και καλά θα κάνουν ,όπως γίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη ,που κλείνουν και σχολεία και πανεπιστήμια ακόμα και μπαράκια.

Και άλλο πράγμα τα σχολεία ,που κλείνουν και αυτά βέβαια στην Ευρώπη , άλλο πράγμα τα καρναβάλια.
Αν δεν σου αρέσει η Ευρώπη πήγαινε στο Κουρδιστάν.:bye2:
 

Διομήδης Κουκουβάγιας

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Παρατηρώ έκπληκτος μια τάση για χιούμορ, εξυπνάδες του στιλ...ας κλείσουμε τα πάντα, και όπως πάντα μια ευκαιρία από τους κλασικά "στον κόσμο τους" για πολιτική εκμετάλλευση.
Μα πόσο ανεγκεφαλίαση πια, τι χρειάζεται επιτέλους για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι την πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση που βρέθηκε η ανθρωπότητα αυτή την στιγμή;
Η επιδημία αυτή, συνυπολογίζοντας τις παραμέτρους, μοιάζει ό,τι πιο επικίνδυνο από την εποχή της πανώλης, που σημειωτέον, αναλογικά με τα τότε μέσα ίσως είναι και δυσκολότερα αντιμετωπίσιμη.
Ας βάλουν την γλώσσα στο μάγουλο λοιπόν, η βλακεία έχει και τα όρια της !
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,145 μηνύματα.
''
Κοροναϊός: Πληροφορίες για δύο ύποπτα κρούσματα στη Βουλή
Συναγερμός έχει σημάνει στη Βουλή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πληροφορίες για δύο ύποπτα κρούσματα για κοροναϊό.
Οι ίδιες πληροφοφίες του CNN Greece αναφέρουν πως πρόκειται για δύο εργαζόμενους στη Βουλή που πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία και οι οποίο εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες έχουν αποσταλλεί στο ΠΑΣΤΕΡ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Θωρακίζεται η Βουλή
Μέτρα προστασίας απέναντι τον κοροναϊό που «χτύπησε» την πόρτα της χώρας, λαμβάνει η Βουλή, καθώς στους χώρους της κινούνται καθημερινά εκτός από τους βουλευτές, περισσότεροι από 1.000 άτομα, υπάλληλοι, συνεργάτες βουλευτών, αστυνομικοί και επισκέπτες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Τασούλας αποφάσισε να διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος στον προαύλιο χώρο, προκειμένου να ελέγχονται όλοι όσοι εμφανίσουν συμπτώματα, δηλαδή, υψηλό πυρετό, καταρροή και βήχα.

Οι υπάλληλοι που θα εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα καλούνται να μην προσέρχονται στο ιατρείο της Βουλής, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει ανοιχτό.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή να αντικατασταθούν στις τουαλέτες τα «στέρεα» σαπούνια από υγρά, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού εάν υπάρξει κρούσμα στο Κοινοβούλιο. Έξω από τις αίθουσες, τοποθετήθηκαν επιπλέον αντισηπτικά χεριών.

Πριν από λίγες ημέρες η υγειονομική μονάδα της Βουλής είχε αποστείλει σε όλους όσοι εργάζονται στο Κοινοβούλιο ενημερωτικό e-mail με βασικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. ''


:cleaning:
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.
Το ηλίθιο πάει στο ότι ζητάει αποζημιώσεις.Αυτά μόνο στο Ελλάντα γίνονται καρντιά μου.Εδώ ολόκληρη Βενετία ακύρωσε το καρναβάλι και το ηλίθιο ζητάει και αποζημίωση; Και μάλιστα και για τους καρναβαλιστές; Ποιοί νομίζουν ότι είναι;
Θα πληρώσω εγώ τον κάθε ψωνισμένο που θέλει να ντυθεί και να τα μπεκρουλιάσει στην Πάτρα;:whatever:
Υπάρχει κάτι παραπάνω απο τους καρναβαλιστές και τους εμπόρους.
Και αυτό λέγεται δημόσιο συμφέρον και ασφάλεια.
Όχι της κάθε συντεχνίας ,αλλά του συνόλου.
Μιλάμε για τεράστιο συνωστισμό.Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.Και αλλού υπάρχει ,αλλά όχι τόσο πολύ και όχι για μπεκρούλιασμα .Αργότερα μπορεί να κλείσουν και άλλα . Για την ώρα θεωρούν ότι πρέπει να μην γίνουν τα καρναβάλια.Live with it.Δεν είμαστε ακόμα σε σημείο να κλείσουν και άλλα.

Το κράτος δεν έκανε τίποτε παραπάνω απο αυτά που κάνουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη ,μάλιστα κάνουν και λιγότερα.
Και σχολεία έκλεισαν και θα κλείσουν και καλά θα κάνουν ,όπως γίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη ,που κλείνουν και σχολεία και πανεπιστήμια ακόμα και μπαράκια.

Και άλλο πράγμα τα σχολεία ,που κλείνουν και αυτά βέβαια στην Ευρώπη , άλλο πράγμα τα καρναβάλια.
Αν δεν σου αρέσει η Ευρώπη πήγαινε στο Κουρδιστάν.:bye2:
Ζητάει δικαίως αποζημίωση διότι κάποιες πόλεις όπως Πάτρα, Κοζάνη, Ξάνθη ζουν από αυτές τις εκδηλώσεις. Εδώ πληρώνεις την κάθε ψωνισμένη που πήγε στην Ιταλία, γύρισε Ελλάδα και δεν μπήκε σε καραντίνα.
Και σήμερα θα λειτουργήσουν μεγάλα κλαμπ ή πάρτι σε κλειστούς χώρους λόγω αποκριών....Τα μέσα μεταφοράς ;

Σπέρνετε τον πανικό χωρίς λόγο. Σαν πρόβατα λειτουργείτε.
1) Τα στατιστικά βρίσκονται με ένα γκουκλάρισμα.
2) Μάσκες να φοράνε οι υγιείς άνθρωποι ; :whatever:
3) Πήγατε στα σούπερ μάρκετ λες και έχουμε πόλεμο.

Παρατηρώ έκπληκτος μια τάση για χιούμορ, εξυπνάδες του στιλ...ας κλείσουμε τα πάντα, και όπως πάντα μια ευκαιρία από τους κλασικά "στον κόσμο τους" για πολιτική εκμετάλλευση.
Μα πόσο ανεγκεφαλίαση πια, τι χρειάζεται επιτέλους για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι την πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση που βρέθηκε η ανθρωπότητα αυτή την στιγμή;
Η επιδημία αυτή, συνυπολογίζοντας τις παραμέτρους, μοιάζει ό,τι πιο επικίνδυνο από την εποχή της πανώλης, που σημειωτέον, αναλογικά με τα τότε μέσα ίσως είναι και δυσκολότερα αντιμετωπίσιμη.
Ας βάλουν την γλώσσα στο μάγουλο λοιπόν, η βλακεία έχει και τα όρια της !
Ό,τι πιο επικίνδυνο ; Μάλλον δεν διαβάζεις σωστά τα νούμερα ή δεν έχεις μάθει να τα διαβάζεις.
Δεν ξέρω τι είναι πιο ανησυχητικό.
@Διομήδης Κουκουβάγιας @Averkina ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κάντε μια βόλτα να πάρετε λίγο αέρα


Και το μετρό θα πάρεις, και το λεωφορείο θα πάρεις, και το κτελ, και στο κλαπμ θα πας και στην ταβέρνα θα πας

Θέατρα δεν ακυρώθηκαν, κινηματογράφοι επίσης, ποδοσφαιρικοί αγώνες επίσης αλλά τα καρναβάλια είναι επικίνδυνα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top