• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Πόσο έγκυρο λέτε να ναι?

θα είναι με την μέθοδο elisa και θα είναι λιγοτερο αξιοπιστα από αυτό που κάνουν τώρα. Δηλαδή το αρνητικό αποτέλεσμα δε θα αξιολογείται, θα μπορεί να εφαρμοστεί μαζικά όμως στην κοινότητα. Εκτός από την amazon θα βγουν και στην χώρα μας τέτοια τεστ.
τετοια τεστ κυκλοφορουν για την γριπη για τον στρεπτόκοκκο και είναι πολύ εύκολο να γίνουν.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,356 μηνύματα.
Άλλο ένα fake δεν θυμάμαι αν γράφτηκε ότι είναι fake το βάζω όμως διότι μάλλον όλοι το χάψαμε.

«Fake» το βίντεο με τον γιατρό από την Ισπανία για τον κορωνοϊό
Fake είναι τελικά το βίντεο ενός «γιατρού» που αναφέρεται στις δραματικές στιγμές που ζει η χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό αποκάλυψε με κείμενό της στο Facebook η ανταποκρίτρια της δημόσιας τηλεόρασης στην Ισπανία, Δώρα Μακρή, ενώ προειδοποιεί πως οι αρχές διαψεύδουν συνεχώς ανάλογες αναφορές που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.


Dora Makri
10 ώρες πριν
ΔΙΑΨΕΥΣΗ
και μην « κλαίτε» τόσο πολύ για την Ισπανία με τον φερόμενο «γιατρό» που κλαίει μπροστά στην κάμερα!
Ο τύπος δεν είναι καν γιατρός και το υπ. Υγείας αλλά και ο σύμβουλος Υγείας της τοπικής κυβέρνησης της Μαδρίτης διαψεύδει κάθε λέξη αυτού του βίντεο! Επιπλέον δεν διαθέτει στις λίστες του το όνομα του συγκεκριμένου τύπου ως γιατρού! Ούτε και ο ιατρικός σύλλογος! Είναι παντελώς άγνωστος. Και είναι μέλος του ακροδεξιού κόμματος Βοξ. Δεν φοράει καν ποδιά γιατρού δεν αναφέρει πουθενά όνομα και επάγγελμα και μας προτρέπει να ακούσουμε μια ηχογράφηση μιας γυναικείας φωνής η οποία λέει όλα τα περί αναπνευστήρων! Ούτε ποιά είναι η τύπισσα γνωρίζουμε αλλά από βωμολοχίες το στόμα της πάει ροδάνι διότι και ισπανικές βωμολοχίες γνωρίζουμε αλλά και αυτό δεν είναι ύφος γιατρού! Αλλά μάλλον υποκόσμου!
Επιπλέον το υπουργείο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι στα νοσοκομεία της Μαδρίτης βγάζουν τους αναπνευστήρες από ηλικιωμένους και τους αφήνουν να πεθάνουν για να τους βάλουν σε νεότερους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.
Το συγκεκριμένο βιντεάκι κυκλοφορεί κατ επανάληψη σε λογαριασμούς Twitter μελών της ακροδεξιάς Βοξ.

Μάθημα δημοσιογραφίας 1ο: Διασταυρώνουμε πάντα την πηγή.
Ακολούθησα την πορεία αυτού του βίντεο για το οποίο όλοι μιλούσατε και ανησυχούσατε . Η ισπανική αστυνομία διαψεύδει καθημερινά εκατοντάδες ιστοσελίδες που κυκλοφορούν τα bulos όπως λέγονται . Δηλαδή τα fake news - τις ψεύτικες ειδήσεις δηλαδή.
Το βρήκα καταρχήν σε μια Αμερικάνα από το Λος Άντζελες η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ρεπόρτερ. Το ανέβασε συγκινημένη λέει για όσα περνούν οι «καημένοι οι Ισπανοί» . Κάτω από το βίντεο υπάρχει ένα όνομα και πηγαίνω στη σελίδα του. Κι εκεί τα είδα όλα! Τα περί ακροδεξιάς Βοξ εννοώ! Ανεβάζει συνεχώς fake βίντεο που κατασκευάζουν συνεχώς ψεύτικες ειδήσεις για ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Και που όσοι ζούμε εδώ τα γνωρίζουμε. Το βίντεο κυκλοφόρησε σε διάφορες χώρες ( από τα τζιμάνια που δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν) και επειδή « πουλούσε» και ως θέμα και ως δάκρυ μια χαρά κυκλοφόρησε!
Ηρεμήστε λοιπόν. Κανένας γιατρός και κανένα νοσοκομείο στην Ισπανία δεν αφαιρεί αναπνευστήρες στην εντατική από ηλικιωμένους. Το λέει και ο επικεφαλής Υγείας της αυτόνομης κυβέρνησης της Μαδρίτης.
Αφήστε επιτέλους τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και μην αμαυρώνετε την εικόνα τους!
Ρωτήστε και κανέναν γιατρό για το πότε κάνουν κάτι τέτοιο.

Καλημέρα σας
( Μαμά! Ηρέμησε. Όλα καλά)

Προσθέτω και το λινκ για τα bulos που κυκλοφορούν. Πρόκειται για επίσημη ιστοσελίδα των γιατρών της Ισπανίας που προειδοποιεί:
https://www.redaccionmedica.com/…/coronavirus-y-bulos-no-es…)

Α και κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα ειδοποίηση απο τα HOAX,σημαντικό!

Ισχυρισμός:
Υπάρχει διαγνωστικό τεστ για τη νόσο COVID-19 το οποίο μπορεί να γίνει στο σπίτι από τον κάθε πολίτη.
Συμπέρασμα:
Αυτά τα τεστ δεν έχουν καμία τεκμηρίωση λειτουργίας από αρμόδιο φορέα υγείας. Μάλιστα ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στις 20 Μαρτίου αναφέροντας ρητά ότι τέτοια τεστ δεν έχουν καμία έγκριση από τον οργανισμό και καλεί τους πολίτες που βρίσκουν τέτοια τεστ στο διαδίκτυο να τα αναφέρουν άμεσα.
Σελίδα του Facebook διαφημίζει διαγνωστικό τεστ για τη νόσο COVID-19 το οποίο μπορεί να γίνει στο σπίτι από τον κάθε πολίτη. Αυτά τα τεστ δεν έχουν καμία πιστοποίηση από αρμόδιο φορέα υγείας.


Η υπό εξέταση σελίδα φέρει το όνομα “COVID -19 Home Test Kit” ενώ σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση έχει ακολουθήσει τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη διάθεση του εν λόγω τεστ ενώ στα χαρακτηριστικά του τεστ αναφέρουν το προϊόν τους είναι:

Το μόνο διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό COVID19 με άδεια CE & FDA.

1585163784785.png


Ωστόσο, αφενός η σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δε κάνει πουθενά λόγο για σπιτικά τεστ διάγνωσης της COVID-19, και αφετέρου ο FDA εξέδωσε στις 20 Μαρτίου του 2020 σχετική ανακοίνωση στην οποία εφιστούσε τη προσοχή του κοινού για τη κυκλοφορία απατηλών “σπιτικών διαγνωστικών τεστ” για την COVID-19 αναφέροντας ξεκάθαρα ότι ο FDA δεν έχει εγκρίνει τη κυκλοφορία κανενός τέτοιου τεστ ενώ καλεί τους πολίτες να αναφέρουν την εμφάνιση τέτοιων τεστ στο διαδίκτυο. [πηγή]

'Ηταν και είναι αναμενόμενο σε αυτή τη φάση να οργιάζουν τα fake θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και για να μην διαδίδουμε βλακείες και για να μην πιαστούμε κορόϊδα, αλλά το χρηματικό είναι το λιγότερο αυτή τη στιγμή σημασία έχει μην κάνει κανείς αυτά τα τεστ και κοιμάται όμορφα .

Γω νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μπόυμε στα Ελληνικά hoax και να δεχόμαστε ειδοποίηση απο αυτά για να είμαστε ενημερωμένοι διότι γίνεται της π@νίτσας απο fake.Εγώ το έκανα πάντως και βλέπω συνέχεια ειδοποιήσεις για τα hoax που τρέχουν.Είναι πολύ χρήσιμο.
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Πόσο έγκυρο λέτε να ναι?
Τα τεστ που χρησιμοποιούν (q-pcr) τώρα ανιχνεύουν τον γενετικό υλικό του ιού στον οργανισμό του ασθενή.
Τα τεστ που αναφέρει το άρθρο ανιχνεύουν τα αντισώματα που παράγει ο οργανισμός έναντι του ίου, δλδ είναι έμμεσος ο εντοπισμός του. Είναι πολύ χειρότερα από τη pcr για διάφορους λόγους. Ένας είναι οτι χρειάζεται να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να παράξει ο οργανισμός αντισώματα, οπότε παράθυρο εντοπισμού μεγαλώνει. Επίσης η ευαισθησια της μεθόδου είναι μικρότερη (δλδ δε μπορεί να εντοπίσει μικρές ποσότητες αντισωμάτων) από της pcr. Τα ψευδώς θετικά είναι επίσης πιθανότερα σε σχέση με pcr.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,356 μηνύματα.
Κορωνοϊός: Η καραντίνα στον Εχίνο και οι μαζικές επιστροφές στην ορεινή Ξάνθη

Πολλοί είναι οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης που επιστρέφουν τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό, γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό τις υγειονομικές Αρχές για το ενδεχόμενο αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.
Συμφωνά με πληροφορίες από αρμόδιους του Δήμου Μύκης, που δημοσιεύονται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτιμάται ότι το τελευταίο διάστημα επέστρεψαν σταδιακά στην περιοχή περίπου 500 άτομα. Υπολογίζεται ότι γύρω στα 3.000 άτομα, με καταγωγή από την περιοχή, απασχολούνται ως εργάτες σε ναυπηγία και κατασκευαστικά έργα στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Στον αριθμό αυτό προστίθενται και οι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Σε όσους επιστρέφουν γίνονται συστάσεις να παραμείνουν για 14 ημέρες στα σπίτια τους. Οι περισσότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών, ωστόσο ο μειονοτικός δικτυακός τόπος «Azinlikca» αναφέρει ότι γίνεται αποδέκτης καταγγελιών για πολίτες που παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα.

Ο έλεγχος της τήρησης των μέτρων στα Πομακοχώρια της Ξάνθης είναι αρκετά δύσκολος, καθώς η περιοχή είναι ορεινή, απομονωμένη και βρίσκεται μακριά από το κέντρο της πόλης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Εχίνος
Η κοινότητα του Εχίνου στη Θράκη τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καραντίνας από τις 18:00 το απόγευμα, λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά.

«Από σήμερα στις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την 7η Απριλίου κηρύσσεται σε έκτακτη κατάσταση η περιοχή της κοινότητας Εχίνου της δημοτικής ενότητας Μύκης στην Ξάνθη. Επιβάλλεται προσωρινός περιορισμός κατοίκων χωρίς καμία δυνατότητα κατ' εξαίρεσης μετακίνησης», ανακοίνωσε κ. Χαρδαλιάς και όπως είπε η έκτακτη κατάσταση θα ισχύσει για δύο εβδομάδες, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παρατασή της.

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής και ειδικότερα των χωριών του Δήμου Μύκης να παραμείνουν στα σπίτια τους. «Ήδη οι έλεγχοι είναι εξαντλητικοί και ο κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου στην περιοχή είναι υψηλότατος», είπε.

 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
422 οι νεκροι σημερα στην Βρετανια...

Δηλ. τριπλασιοι θανατοι απο την Κορεα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

62 οι νεκροι στην Σουηδια
22 οι νεκροι στην Ελλαδα
 
Τελευταία επεξεργασία:

SkyBlu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η SkyBlu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 243 μηνύματα.
"Από μόνα τους, τα μέτρα περιορισμού δεν θα εξαλείψουν τον κορονοϊό", προειδοποιεί ο γενικός δ/ντης του ΠΟΥ

"Την ξεκάθαρη θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σχετικά με το ότι οι «καραντίνες» δεν είναι από μόνες τους αποτελεσματικές στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό και απαιτείται παράλληλα επιθετική αντιμετώπιση με συνεχή, μαζικά τεστ, επανέλαβε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στη Γενεύη. «Από μόνα τους, τα μέτρα περιορισμού δεν θα εξαλείψουν την επιδημία. Καλούμε όλες τις χώρες να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για να επιτεθούν στον ιό. Έχετε δημιουργήσει ένα δεύτερο παράθυρο ευκαιρίας» ανέφερε μεταξύ άλλων. (...) "
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,356 μηνύματα.
46χρονο με υποκείμενα νοσήματα τον λέει ο enikos θα δούμε τι ισχύει.
Κορονοϊός: Νεκρός 46χρονος στην Ξάνθη - Συνολικά 23 τα θύματα στη χώρα μας
Ένας άνδρας 46 χρονών με υποκείμενα νοσήματα είναι ο δεύτερος νεκρός από κορονοϊό στην Ξάνθη, που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 23. Σύμφωνα με το xanthinews.gr, πρόκειται για στρατιωτικό του ΔΣΣ που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον διοικητή του στην αναφορά στη μονάδα του στην Ξάνθη

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα κατέληξε ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε διαγνωστεί θετικός από τον δήμο Μύκης στην Ξάνθη. "Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του" ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.Επίσης, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κήρυξε την κοινότητα Εχίνου στην Ξάνθη σε έκτακτη κατάσταση και οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν σε προσωρινό κατ' οίκον περιορισμό για δύο εβδομάδες, έως τις 7 Απριλίου, οπότε και θα συνεκτιμηθεί η άρση του μέτρου ή η παράτασή του. Δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα εξαίρεσης στη μετακίνησή τους.Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τη λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και από τον αρμόδιο δήμο για την τροφοδοσία και παροχή ειδών πρώτης ανάγκης των κατοίκων της συγκεκριμένης κοινότητας, ενώ θα συνδράμει και η Πυροσβεστική. Την επίβλεψη θα έχουν οι αστυνομικές αρχές, ενώ το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έχει προχωρήσει στην ενίσχυση του νοσοκομείου Ξάνθης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. "Ο κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου στην περιοχή είναι υψηλότατος" ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους. Επισημάνθηκε ότι τις τελευταίες έξι ημέρες εννέα κάτοικοι έχουν βρεθεί θετικοί, γεγονός που αποτελεί ένδειξη υψηλού επιδημιολογικού πολλαπλασιαστή.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στην ΕΡΤ τώρα είπε ότι δεν είχε υποκείμενο νόσημα απλά ήταν παχύσαρκος.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,356 μηνύματα.

Να τα μας..
Τι βλάκες!
Νομίζω ξέρουν τι θα πάρουν.
Κάτι με 3.:P
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,795 μηνύματα.
91230917_4166479583366092_6299725839269363712_n.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

91216657_10219840384215249_7158008885108801536_n.jpg

Γιατί ως γνωστών δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα πέραν της ελληνικής η λέξη φιλότιμο! :king:
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

91371768_3032040913507876_7942748437139685376_n.jpg
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.

Να τα μας..
Το χωριό καίγεται και οι που***ες λούζονται :laugh:
 

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,666 μηνύματα.
Πέρα από τους θανάτους λόγω κορωνοιού
Στατιστικά θανάτων στην Ελλάδα από μνημονιακές αυτοκτονίες

2008 333
2009 391
2010 377
2011 477
2012 508
2013 533
2014 565
2015 529

Παραπέρα δεν έχω στοιχεία σίγουρα συνεχίστηκαν σε μεγαλύτερο ρυθμό, σύνολο 3680 σε μια πενταετία λόγω έλλειψης χρημάτων, τώρα που όχι μόνο τους έκοψαν τα λεφτά αλλά τους έκλεισαν και στο σπίτι τους πόσους θανάτους από αυτοκτονίες θα έχουμε?
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top