• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,184 μηνύματα.
To 3% επίπεδο θνησιμότητα είναι μεγάλο ποσοστό. Ο πραγματικός αριθμος είναι πολύ κάτω από 3% καθώς στο σύνολο δεν παίρνουμε τα μην επιβεβαιωμένα δείγματα.
Στις δυτικές χώρες δεν υπάρχουν θάνατοι στην Κίνα που οι ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία αφήνουν τους ανθρώπους και πεθαίνουν.Σοσιαλιστικος βόθρος.
 

PromitheasGatos

Νεοφερμένος

Ο PromitheasGatos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Θελώ να προσθέσω μια καινούργια θεωρητική έρευνα στην συζήτηση που δείχνει κίνδυνο στειρότητας και ζημιά στα νεφρά σε άντρες με κορονoϊό ακόμα και με ελαφρά συμπτώματα.
Το λίνκ Η έρευνα
Αν μπορεί κάποιος με όρεξη και γνώσεις να μας διαφωτίσει αν έχει κάποια βάση.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Είδατε ,με το που άλλαξαν το τρόπο μετρήματος ραγδαία αυξήθηκαν τα κρούσματα .Και πόσοι θάνατοι παραπάνω μέσα σε λίγες μέρες; :'( Επιβεβαιωμένοι θάνατοι πάνω απο 1500 .

Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τα 67.000 τα κρούσματα – Ο χάρτης της επιδημίας
Περισσότερους από 67.000 ανθρώπους έχει μολύνει πλέον ο νέος κοροναϊός COVID-19, ο οποίος συνεχίζει την προέλασή του και εκτός Κίνας, καθώς ένας επιβεβαιωμένος ασθενής από την Αίγυπτο αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην αφρικανική ήπειρο, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η Χαβάη καθώς ένας Ιάπωνας τουρίστας που είχε επισκεφτεί το νησί πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε θετικός στον φονικό ιό.
Οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι ανέρχονται πλέον στους 1.526 μετά και την προσθήκη 143 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους χθες, Παρασκευή. Η συντριπτική πλειονότητα των νέων θανάτων (139) καταγράφηκε στην επαρχία Χουμπέι, εστία της επιδημίας στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Εν τω μεταξύ, οι υγειονομικές αρχές της Χαβάης ξεκίνησαν σήμερα έρευνα αναζητώντας οποιοδήποτε πιθανόν είχε στενή επαφή με τον Ιάπωνα τουρίστα που ασθένησε στο νησί Ουάχου και βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό λίγο καιρό αφού επέστρεψε στην πατρίδα του.

Το κρούσμα αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στη Χονολουλού, όπου υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι δήλωσαν πως ο άνδρας εκτιμάται ότι είχε μολυνθεί στην Ιαπωνία πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ή ενώ μετέβαινε στη Χαβάη.

Η υπόθεση αυτή βασίζεται στην περίοδο επώασης των 14 ημερών του ιού και στο γεγονός ότι ο άνδρας εμφάνισε συμπτώματα ενώ βρισκόταν λιγότερο από μία εβδομάδα στη Χαβάη, εξήγησαν οι κρατικοί αξιωματούχοι.

Ο ασθενής και η σύζυγός του επισκέφθηκαν το νησί του Μάουι από την 28η Ιανουαρίου έως την 3η Φεβρουαρίου και στη συνέχεια ταξίδεψαν στο Ουάχου, όπου έμειναν έως την 7η Φεβρουαρίου οπότε και πέταξαν για την πατρίδα τους, στην επαρχία Αϊτσί στην κεντρική Ιαπωνία, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Πρώτος θανατος χθες σε Ιαπωνία και σήμερα στη Γαλλία.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
μικρέ ακικο δε μπορούσα να φανταστώ πόσο άχρηστες οι ελληνικες υγειονομικές αρχές ώστε να μην εντοπίσουν φορέα στις βδομάδες που έθεσα ως περιθώριο.

Απέτυχα στην πρόβλεψη μου αλλά σε παρακαλώ φίλε μου μη με λες τρολ γιατί δεν είμαι.

1581796581791.png

ο χάρτης της Ευρώπης με τα κρούσματα δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουμε κρούσμα στην Ελλαδα μας,.. απλά περιμένουμε να επιβεβαιωθεί :(
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Πρώτο κρούσμα χθες στην Αίγυπτο, Αφρική.
Πρώτος νεκρός σήμερα στην Ταϊβάν.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Κοροναϊός: Δύο Έλληνες στο Diamond Princess - Η έκκληση από τον ΠΟΥ

Τον επαναπατρισμό των δύο Ελλήνων του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς συνεχίζει να αυξάνει ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κοροναϊό COVID-19, ο οποίος μετρά ήδη 1.669 θύματα, καθώς και τον πρώτο νεκρό εκτός Ασίας. Έκκληση από τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας να γίνουν περισσότερες επενδύσεις για την αντιμετώπιση των επιδημιών.
Η επιχείρηση επαναπατρισμού δυο Ελλήνων που βρίσκονται στο κρουαζεριόπλοιο Diamond Princess, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία, θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ήδη συντονίζουμε και οργανώνουμε μια επιχείρηση ενδεχομένως για την άλλη εβδομάδα επαναπατρισμού αυτών των δυο Ελλήνων σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και όλους τους συναρμόδιους φορείς», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας, δεν αποκάλυψε περισσότερα για τους δύο Έλληνες που βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό 355 άνθρωποι.

Επίσης, αναφέρθηκε στον επιτυχή επαναπατρισμό δυο Ελλήνων από την Κίνα μέσω Μεγάλης Βρετανίας και Ιταλίας, τους οποίους και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους με το προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία όπου μπήκαν σε καραντίνα.

«Όποιον συμπατριώτη μας χρειαστεί από τις τέσσερις άκρες του κόσμου θα τον επαναπατρίσουμε, σωστά, δομημένα, οργανωμένα», διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.
Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από τον κορoναϊό στην Ελλάδα, ο κ. Κικίλιας είπε πως ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημερώνει, ελέγχει, δίνει ειδικές οδηγίες για στα λιμάνια, στα ξενοδοχεία, στους χώρους εξόδου – εισόδου στη χώρα.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι είναι μια πραγματικότητα πως μπορεί να φτάσει και στην Ελλάδα ο ιός. Σε τέτοια περίπτωση είπε ότι το περιστατικό θα αντιμετωπιστεί «με ψυχραιμία και επαγγελματικά και με τις οδηγίες των επιστημόνων, όχι υπό το κράτος του πανικού και της κακής αναμετάδοσης των fake news».

«Θα αντιμετωπίσουμε στη ρίζα της, την αλυσίδα της μετάδοσης. Θα την ανακόψουμε. θα απομονώσουμε το περιστατικό», τόνισε ο κ. Κικίλιας.
Το κρουαζιερόπλοιο, που ανήκει στην Carnival Corp και μετέφερε 3.711 επιβάτες και πλήρωμα, τέθηκε σε καραντίνα στη Γιοκοχάμα την 3η Φεβρουαρίου, αφού ένας άνδρας ο οποίος αποβιβάστηκε στο Χονγκ Κονγκ πριν το σκάφος πλεύσει προς την Ιαπωνία διαγνώστηκε πως έχει μολυνθεί από τον ιό.

Πάνω από τους 1.600 οι νεκροί
Ο απολογισμός των νεκρών της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας την οποία έχει προκαλέσει ο COVID-19 ανήλθε σε 1.665 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην ηπειρωτική Κίνα, αυξημένος κατά 142, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας σήμερα Κυριακή.

Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων καταγράφηκε στην επαρχία Χουμπέι χθες Σάββατο. Τα νέα θύματα στην επαρχία όπου εμφανίστηκε ο κοροναϊός τον Δεκέμβριο ήταν 139.

Σε όλη την ηπειρωτική Κίνα, καταγράφηκαν 2.009 νέα κρούσματα της επιδημίας χθες Σάββατο, κάτι που σημαίνει ότι το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί φθάνει τους 68.500.

Η Γαλλία ανακοίνωσε χθες Σάββατο τον πρώτο θάνατο εξαιτίας του COVID-19 εκτός Ασίας, τροφοδοτώντας την ανησυχία για την παγκόσμια επιδημία.

Μόλις τέσσερις θάνατοι έχουν καταγραφεί εκτός Κίνας σε διεθνές επίπεδο: ένας στην ημιαυτόνομη περιοχή της Χονγκ Κονγκ, από ένας στην Ιαπωνία, στις Φιλιππίνες και στη Γαλλία.
Ενώ η Χουμπέι παραμένει αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο επί τρεις εβδομάδες και πολλές πόλεις της ανατολικής Κίνας επιβάλλουν δραστικά μέτρα περιορισμού, το Πεκίνο με τη σειρά του ανακοίνωσε προχθές Παρασκευή πως ενισχύει τα μέτρα περιορισμού για να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού.

Η κινεζική πρωτεύουσα δίνει πλέον εντολή σε όλους όσοι φθάνουν σε αυτήν να επιβάλλουν στον εαυτό τους καραντίνα 14 ημερών, στο σπίτι τους ή στο ξενοδοχείο τους, επί ποινή κυρώσεων εάν δεν συμμορφώνονται, ανέφερε η Ημερησία του Πεκίνου, επίσημη εφημερίδα. Η δραστηριότητα στην πόλη συνεχίζει να έχει παραλύσει και πολλές εταιρείες επιβάλλουν στους εργαζομένους τους να δουλεύουν εξ αποστάσεως, με τη χρήση υπολογιστών.
Συνεχείς επαναπατρισμοί
Το Νεπάλ επαναπάτρισε σήμερα 175 υπηκόους του από την κινεζική πόλη Γουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19, δήλωσε αξιωματούχος, έπειτα από διαμαρτυρίες γονέων φοιτητών οι οποίοι σπουδάζουν στην πόλη. Πρόκειται για 134 άνδρες και 41 γυναίκες, κυρίως φοιτητές και φοιτήτριες. Οι επαναπατρισθέντες θα μείνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες στη γειτονική πόλη Μπακταπούρ. Το Νεπάλ έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού.

Αλλά και ο Καναδάς μίσθωσε αεροσκάφος για να απομακρύνει τους πολίτες του που βρίσκονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess στο λιμάνι της Γιοκοχάμα, στην Ιαπωνία.
Οι Καναδοί επιβάτες που εμφανίζουν συμπτώματα του νέου κοροναϊού δεν θα επιτραπεί να επιβιβαστούν στην πτήση: αντ’ αυτού θα μεταφερθούν σε ιαπωνικές μονάδες υγείας για να λάβουν την κατάλληλη περίθαλψη, όπως διευκρίνισε η κυβέρνηση.

Μετά την άφιξή τους στον Καναδά, οι επιβάτες θα τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Οι ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ έχουν ανακοινώσει ότι θα στείλουν αεροσκάφος στην Ιαπωνία για να μεταφέρει πίσω επιβάτες από το κρουαζιερόπλοιο που παραμένει σε καραντίνα και έχει συγκεντρωμένο τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων του Covid-19 εκτός Κίνας.

Έκκληση από τον ΠΟΥ
Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους απηύθυνε έκκληση να γίνουν περισσότερες επενδύσεις στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση των ασθενειών, με αφορμή την επιδημία ιενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός ο οποίος εντοπίστηκε τον Δεκέμβριο στην Κίνα.

«Ο κόσμος δαπανά δισεκατομμύρια δολάρια για να προετοιμαστεί για τρομοκρατικές ενέργειες, όμως σχετικά λίγα χρήματα για να προετοιμαστεί για την επίθεση ενός ιού που μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο φονικός και καταστροφικός από οικονομική, πολιτική και κοινωνική σκοπιά», τόνισε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, ο οποίος εκφράστηκε από το βήμα της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια.

«Αυτό είναι επικίνδυνα μυωπικό», προειδοποίησε. Ο ΠΟΥ, συνέχισε ο γενικός διευθυντής του, ανησυχεί για την έλλειψη συναίσθησης του επείγοντος χαρακτήρα που έχει η χρηματοδότηση των μέτρων προετοιμασίας και ετοιμότητας από πλευράς της διεθνούς κοινότητας. Ο ΠΟΥ απηύθυνε έκκληση να συγκεντρωθούν 675 εκατομμύρια δολάρια για να προσφερθεί βοήθεια σε χώρες όπου τα συστήματα υγείας είναι αδύναμα ώστε να προετοιμαστούν για το πιθανό ξέσπασμα επιδημιών όπως αυτή του COVID-19.

Ακόμη, ο γενικός διευθυντής του ΠΟY προειδοποίησε ότι οι φήμες και οι ψευδείς ειδήσεις διαδίδονται ακόμη πιο γρήγορα από τον νέο κοροναϊό.

Ο ΠΟΥ συνεργάζεται με εταιρείες-κολοσσούς του Διαδικτύου, όπως οι Facebook, Google, Twitter, YouTube και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να προληφθεί η διασπορά ψευδών πληροφοριών και η κινδυνολογία, συνέχισε.

Η Κίνα τουλάχιστον καθυστέρησε την εξάπλωση του ιού σε διεθνές επίπεδο επιβάλλοντας δραστικά μέτρα, όπως η απομόνωση πόλεων με εκατομμύρια κατοίκους, είπε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους. Με αυτόν τον τρόπο, κέρδισε χρόνο ώστε ο υπόλοιπος κόσμος να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, συμπλήρωσε απευθύνοντας έκκληση στη διεθνή κοινότητα να δείξει αλληλεγγύη.

Οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να προειδοποιήσουν επαρκώς και έγκαιρα τον κόσμο για τους κινδύνους αλλά χωρίς «να δυναμώνουν τις φλόγες της υστερίας», τόνισε ο Τέντρος.

«Είναι ώρα για γεγονότα, όχι για να ενσταλάζεται φόβος. Είναι ώρα για αλληλεγγύη, όχι για στιγματισμό», επέμεινε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΫ.

 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Ε να ,αυτά βλέπω και σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ο κοροναϊός «σκότωσε» και τον διοικητή του νοσοκομείου της Γουχάν!
Ο κοροναϊός δεν γνωρίζει αξιώματα. Θύμα του έπεσε και ο διοικητής νοσοκομείου της Γουχάν.


Ο Dr Liu Zhiming, διοικητής του νοσοκομείου Γουτσάνγκ της Γουχάν πέθανε σήμερα από τον κοροναϊό. Είναι ο δεύτερος γιατρός που χάνει την ζωή του από τον κοροναϊό και ανακοινώνεται επίσημα. Την Κίνα είχε συγκλονίσει ο οφθαλμίατρος που έγινε ήρωας μετά θάνατον αφού κανείς δεν τον πίστεψε όταν είχε μιλήσει πολύ νωρίς για την επιδημία προσπαθώντας να προειδοποιήσει φίλους, συναδέλφους και συγγενείς.
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον κοροναϊό έχει ξεπεράσει τους 1.770 και τα κρούσματα τις 71.000.

Μα με την γρίππη που έρχονται συνέχεια σε επαφή οι γιατροί δεν πεθαίνουν. Ούτε ήταν κανένα χούφταλο.Η θνησιμότητα προσωπικά εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγαλύτερη απο 3% . Για αίσθηση μιλάω δεν έχω καμία απόδειξη.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,001 μηνύματα.
Πάντως παιδιά παραπάνω αναφέρθηκε η Averkina στο ότι οι Κινέζοι τρώνε ο,τι κινείται ή πετάει κι ότι αυτός είναι ο λόγος για τις αρρώστιες που συχνά προκύπτουν και την αποπήρατε αλλά άκουσα ότι οι κανόνες υγιεινής σε υπαίθριες αγορές διαφόρων ζώων είναι ανύπαρκτες. Αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς αλήθεια δεν έχουν περισσότερες αρρώστιες.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Για την θνησιμοτητα ειναι ακομα νωρις για να ξερουμε ποσο ειναι. Το πιο ανησυχητικο ειναι η μεταδοση του. Απο οτι φαινεται μεταδιδεται πολυ ευκολα, σαν γριπη και ακομα και με 1% θνησιμοτητα, οι νεκροι θα ειναι 10πλασιοι σε σχεση με την γριπη. Αν τα συστηματα υγειας κορεστουν, η θνησιμοτητα θα εκτοξευθει. Το ενθαρρυντικο μεχρι στιγμης ειναι η κατασταση στο κρουαζιεροπλοιο στην Ιαπωνια. Εχουν νοσησει σχεδον 500 αλλα ακομα δεν εχει πεθανει κανεις.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Κρούσματα: 75199
Νεκροί: 2012


2 νεκροί στο Ιράν
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Παιδιά μην γελιόμαστε.Άν ήταν μια ίωση ''συνηθισμένη'' έστω και με λίγη παραπάνω θνησιμότητα απο αυτή της γρίπης ,δεν θα γινόταν όλο αυτό. Η Κίνα θα κινδύνευε την οικονομία της για κάτι με θνησιμότητα λίγο παραπάνω απο τη γρίπη;Θα έμπαιναν σε καραντίνα 50 εκατομμύρια άτομα ; Θα έκαναν καραντίνα τα κρουαζιερόπλοια ; Εδώ απολυμαίνουν τα χρήματα ,έχουν σταματήσει οι εισαγωγές απο την Κίνα και όλα αυτά για 2,5 % θνησιμότητα ;:no:
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,184 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Κρούσματα: 75727
Νεκροί: 2128
  • 2 Ιάπωνες νεκροί στο πλοίο Diamond Princess (μεγάλης ηλικίας με προϋπάρχουσα ασθένεια)
  • 2 νεκροί στο Ιράν (οι οποίοι δεν είχαν έρθει σε επαφή με άτομα από Κίνα)
  • Η θνησιμότητα αυξήθηκε στο 2.81%
  • Η Κίνα επανέφερε τον παλιό τρόπο καταμέτρησης κρουσμάτων με το τεστ. Αν δεν βγει θετικό, δεν προσμετρώνται.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
  • Πρώτος νεκρός στην Νότια Κορέα
  • 3 νέα κρούσματα στο Ιράν
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Κρούσματα: 75727
Νεκροί: 2128
  • 2 Ιάπωνες νεκροί στο πλοίο Diamond Princess (μεγάλης ηλικίας με προϋπάρχουσα ασθένεια)
  • 2 νεκροί στο Ιράν (οι οποίοι δεν είχαν έρθει σε επαφή με άτομα από Κίνα)
  • Η θνησιμότητα αυξήθηκε στο 2.81%
  • Η Κίνα επανέφερε τον παλιό τρόπο καταμέτρησης κρουσμάτων με το τεστ. Αν δεν βγει θετικό, δεν προσμετρώνται.
Με πρόλαβες και ετοιμαζόμουν εγώ να τα γράψω αυτά ! :lol:
Όσον αφορά την ουσία του μηνύματος δεν πάμε καλά και ας βαρέθηκαν τα κανάλια να το λένε συνέχεια .
Γιατί άραγε η Κίνα επανέφερε τον παλιό τρόπο μέτρησης ; Ντάξει ,το καταλάβαμε το παραμύθι.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,184 μηνύματα.
Υπάρχει και ένα θετικό παιδια!!!
17.000 γιατρεύτηκαν πλήρως!!!
 

Johny4Life

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Johny4Life αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 295 μηνύματα.
Είναι γνωστό το ιστορικό των νεκρών από την λοίμωξη σε χώρες εκτός Κίνας ?
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Κρούσματα: 76724
Νεκροί: 2247
Ανάρρωσαν: 18547
  • Κι άλλος ιατρός νεκρός, πρότερα υγιής 29 χρονών
  • 2 άτομα που επαναπατρίστηκαν στην Αυστραλία από το Diamond Princess βγήκαν θετικά στο τεστ -> άρα αυτό μήπως σημαίνει ότι όσοι βγήκαν καθαροί και από το Diamond Princess (το πλοίο σε καραντίνα) ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικοί και μπορούν να μολύνουν κι άλλους σε όλες τις χώρες που επέστρεψαν ???
    Αν ισχύει αυτό τότε εν δυνάμει μιλάμε για εκατοντάδες, ενδεχομένως και χιλιάδες φορείς που δεν έχουν εντοπιστεί λόγω false negative test κι έχουν επαναπατριστεί.
  • Έξαρση του ιού στη Νότια Κορέα
  • 500 κρατούμενοι σε φυλακές στην Κίνα βγήκαν θετικοί (κόλλησαν από το προσωπικό)
  • Η θνησιμότητα αυξήθηκε ελαφρώς στο 2.9%
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top