• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
'Ετσι. :thumbup:
Στο μεταξύ είναι πραγματικά τραγικό να υπάρχουν τη σήμερον ημέρα τόσο βόδια που να βγαίνουν και να λένε ότι δεν υπάρχει επιδημια/πανδημία διότι δεν πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους!:whatever:

Μα είναι δυνατόν; Στο μεσαίωνα ζούμε ή στην κατοχή για να πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους; Αυτά συνέβαιναν τότε χωρίς περίθαλψη ,νοσοκομεία κλπ δηλαδή συγνώμη..μας λένε ότι πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να πεθαίνει ο κόσμος στο δρόμο για να πιστέψουν ότι υπάρχει πανδημία; :jumpy:σοβαρά και δεν πάει ο μπόγιας να τους μπουζουριάσει για θανατηφόρα ηλιθιότητα; ΟΚ έχει ξεφύγει πολύ η ηλιθιότητα και δεν μαζέυεται .

Αυτη η πανδημία δυστυχώς καταδεικνύει το πόση ηλιθιότητα κουβαλάει πάρα πολύς κόσμος,αμορφωσιά αλλα και παρτακισμό και αντικοινωνικότητα διότι οταν δεν συμμορφώνεσαι με τους κανόνες της κοινωνίας για το κοινό καλό, είσαι άκρως ηλίθιος και παρτάκιας(ηλιθιωδώς βέβαια διότι και τους αυτούς τους βλάπτουν αλλα δεν το καταλαβαίνουν) οπότε τη μπανάνα σου και στη σπηλιά σου.Αν δεν σου αρέσουν οι νόμοι ωραία,αλλα φυγε απο την κοινωνία.
Οχι να απολαμβάνεις όλα τα αγαθα της αλλά εκεί που δεν σου αρέσει να κάνεις του κεφαλιού σου.

Αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνος του ο καθένας και σίγουρα όχι κάνοντας ο καθένας ότι γουστάρει.

Όμως πραγματικα αυτή η αντίληψη ότι επειδή δεν πεθαίνει στον δρομό κόσμος,άρα δεν υπάρχει πανδημία πραγματικα σε κάνει να βγαίνεις απο τα ρούχα σου.
Βέβαια αν όλοι ακούσουν αυτούς και δεν κάνουν τίποτα, τότε σαφώς θα πεθαίνει κόσμος στους δρόμους αφού θα καταρεύσει το σύστημα υγείας.Γεμάτα νοσοκομεία και εντατικές ναι... αυτό θα συμβεί.Και όχι μόνο απο κορονοιό αλλα και απο ατυχήματα και άλλες ασθένειες αφού δεν θα μπορούν να νοσηλευτούν.

Τότε θα πειστούν;
ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

Πόσο σωστά τα είπες Averkina!!!:clapclap:
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα κι ένα 30-40% του πληθυσμού έχει αυτές τις μεσαιωνικές αντιλήψεις.
Είναι αδιανόητο να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη κι η τεχνολογία και η κοινή λογική να πηγαίνει περίπατο. Θα ήταν και λίγο αστείο αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά. Τώρα είναι θλιβερό και επικίνδυνο..
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,986 μηνύματα.
Όπως έχω ξαναπεί ο Κούλης ποτέ δε θα αποφασίσει να κλείσει ΟΛΑ τα σχολεία γιατί θα αναγκαστεί να δώσει επιδόματα και αποζημιώσεις για ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά ή να ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Αυτό που θα γίνει είναι η μεσοβέζικη λύση πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι τύπου κλείνουμε άμεσα όποιο σχολείο έχει ένα κρούσμα και τα υπόλοιπα δουλεύουν ώσπου να έχουν κι αυτά κρούσματα όπως είχε γίνει τον Μάρτιο που έκλεισαν τα σχολεία στην Πάτρα μετά το καρναβάλι που αναβλήθηκε κι όμως έγινε. Τότε, με κλειστά σχολεία στην Πάτρα, κανείς δεν τόλμησε να ζητήσει επιδόματα αφού ήταν προσωρινό και τοπικό. Θα βγαίνουν κάθε μέρα ανακοινώσεις τύπου "κλείνουν για 15 μέρες τα σχολεία Α, Β και Γ". Έτσι και τα σχολεία "είναι ανοιχτά" και επιδόματα δε χρειάζεται να δοθούν. Ξέρει τί κάνει ο Κούλης.
Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω...

 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Σε καμία περίπτωση μην ακούτε τσαρλατάνους ή ανεγκέφαλους ψεκασμένους που θέλουν να κολλήσουν κορονοιο για να «πιστέψουν ότι υπάρχει» ή για να «το περάσουν και μην χρειαστεί εμβολιο». Άλλη μια περίπτωση νεαρού στην ΜΕΘ παρακάτω:



@fockos
Όταν λέει ότι έγινε εισαγωγή στη ΜΕΘ αλλά δεν είναι διασωληνομένος, τι σημαίνει;
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
@fockos
Όταν λέει ότι έγινε εισαγωγή στη ΜΕΘ αλλά δεν είναι διασωληνομένος, τι σημαίνει;
Του παρακολουθούν ζωτικά , κορεσμό και αν χρειαστεί τον δισωληνωνουν... εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τον βαλανε για να προλάβουν το κακό
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,765 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Θα το πω απλά παιδιά πηγαίντε σε ιδιωτικά...σχολεία.

Το να είναι θετικός μαθητής το δέχομαι το να είναι καθηγητής και διευθυντής, οχι...
Επίσης το να κλείνει το σχολείο 15 μέρες απαραδεκτο ακομα πιο απαράδεκτη η απολύμανση... αφού θα είναι κλειστό για 15 μέρες πιο το νόημα της απολύμανσης.

Ποιο θα ήταν ο σωστό.... καθηγητές 1 βδομάδα πριν να υποβληθούν σε τεστ κορονοιού. ... ανεξαρτήτως συμπτωμάτων

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω...

μη σκέφτεσαι κομματικά .... ο Τσίπρας θα τα κανε πολύ χειρότερα όπως και αδιάφορη είναι η αντιπολίτευση που κάνει.
 

annfire

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,319 μηνύματα.
6 Σχολεία ήδη κλειστά λόγω κορονοϊού.

Στο μεταξυ, τι γίνονται τα παπαγαλάκια της ΝΔ καλά είναι; Σκέφτομαι ότι αν αυτό με τις μάσκες γινόταν επι Σύριζα...ξέρετε τώρα τι θα γινόταν εδώ;
Της πόπηηηηηηηηηηηηηηης!:loltooth:

Δυσχυχώς η κομματική λάσπη στην κοινωνία, γενικά μιλάω,όχι μόνο για εδώ, είναι πολύ ισχυρή.Η κομματικοπροβατοποίηση δηλαδή.

Βλέπεις ΝΔλες να βγάζουν το σκασμό στις μαλάκίες της κυβέρνησης,οπως στο ηλιθιωδώς ανοιγμα στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τουρισμό, στο ότι βαφτίζουν εγχώρια κρούσματα σε αντίθεση με αυτά του εξωτερικού, όλα τα κρούσματα που απλά δεν προέρχονται απο τουρίστες, λες και αυτοί οι τουρίστες που ήρθαν Ελλάδα και ήταν φορείς και άρρωστοι (δηγματοληπτικούς ελέγχους είχαμε όχι καθολικούς,δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστέυει ότι σε δειγματολιπτικούς ελέγχους τυγχάνει να πίανουμε όλα τα κρούσματα :hehe: ) ζούσαν σε γυάλα,δεν έρχονταν σε επαφή με τον ξενοδόχο,τον μανάβη,τον ταξιτζή, τον υπάλληλο στο ΣΜ κοκ,και όταν νοσει ο ταξιτζής που τον κόλλησε ο τουρίστας, πως τον βάφτιζε η κυβέρνηση; ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΡΟΥΣΜΑ! Μα τον κόλλησε ο τουρίστας μανάρι μου!Όοοοοοοοοοχι..ειναι εγχώριο κρούσμα! Γελάει και το πιο ηλίθιο κατσίκι.:whatever:

Σε αυτά, μούγκα στη στρούγκα τα κομματόσκυλα.Τα ίδια αυτά κομματόσκυλα, αν κυβερνούσε ο Συριζα θα ωρύονταν για ολα αυτά.Για αυτά που τώρα τα δικαιολογούν ή δεν μιλάνε καθόλου ή λένε έλα μωρέ μια αστοχεία ήταν,για αυτά ακριβώς τα ίδια θα ζήταγαν την παραίτηση του Τσίπρα αν ήταν κυβέρνηση ο Συριζα.
Αμφιβάλλει κανείς;

Καλά... να μιλήσουμε για τις μάσκες αλεξίπτωτα;:hehe:
Που ειναι οι Νδλες να σχολιάσουν;
Αν κυβερνουσε ο τσίπρας τώρα πάρτυ δεν θα έκαναν;
Θέλετε να φανταστουμε όλοι μαζί τι θα έλεγε ο Αδωνης αν κυβερνούσε ο Σύριζα για το θέμα των μασκών; :jumpy:

Για αυτό και φτύνω και δεν έχω σε καμία υπόλειψη κανένα κομματικοπρόβατο απο όποιο κόμμα και αν προέρχεται.
'Ιχνος αντικειμενικότητας και προβατικοποίηση σε βαθμό μαλάκινσης και κυρίως ίχνος ανθρωπισμού αφου πάνω απο το όφελος της κοινωνίας, βάζουν το να βγει το δικό τους κόμμα να κυβερνήσει.

Αντίστοιχα φτύνω απο πάνω μέχρι κάτω οποιοδήποτε σκουλίκι ,διότι για σκουλίκια μιλάμε,κομματικοποιούν τα μέτρα για τον κορονοϊό και γίνονται πολέμιοι της μάσκας και όλων των μέτρων απλά για να κανουν αντιπολίτευση.Είναι πραγματικά εγκληματικό να κομματικοποιείς μια πανδημία και τα μέτρα που παίρνονται και να τα εκμεταλευσαι για να χτυπήσεις το κόμμα που δεν γουστάρεις.

Και βέβαια τον χορό αυτό τον ξεκίνησε ωραιότατα η ΧΑ και τα ψεκασμενα φασιστάκια,ξεκάθαρα πλέον φαίνεται καθώς τις περισσότερες πορείες εναντια στα μέτρα και στη μάσκα οργανώνονται αποδεδειγένα απο ΧΑυγίτες και ονόματα έχουν βγει στη δημοσιότητα,ακόμα και εκείνος ο καδιολόγος που βγηκε και έλεγε τι κακό ειναι οι μάσκες ειναι ΧΑΥΓΙΤΗΣ και έχει μάλιστα και εκρεμότητες με τη δικαιοσύνη παρακαλώ!
Δυστυχώς ακολουθούν παντός τύπου ψεκασμένα μαρούλια συν κάποια ακροαριστερά πάλι ψεκασμένα.

Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις απο αυτή την ιστορία;
Μάθημα ιστορίας,ψυχολογίας και κοινωνιολογίας είναι όλο αυτό.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,765 μηνύματα.
Στο Ισραηλ των 9 εκατομμύριων ειναι 551 ατομα στην εντατική. Πως τους ξέφυγε τοσο πολυ;

Στο Ομαν, μια χωρα 5 εκατομμύριων ειναι πανω απο 175...

Edit
Ισπανια 239 νεκροι :/
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,319 μηνύματα.
Επιτέλους ένας επιστήμονας που δεν φοβάται ότι δεν θα είναι αρεστός στους παπάδες και στα θρήσκα και λέει απλα την αυτονόητη αλήθεια που όλοι οι λογικοί ξέρουμε.
Δερμιτζάκης: Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν εστιατόρια και επιχειρήσεις
Την άποψη πως «έπρεπε να έχει σταματήσει η Θεία Κοινωνία ήδη πριν συζητήσουμε για να κλείσουμε εστιατόρια και οικονομικές δραστηριότητες» εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.


Ο κ. Δερμιτζάκης έκανε λόγο για έλλειψη γενναιότητας στο θέμα των εκκλησιών από τα μέτρα που λαμβάνονται ενώ γίνεται συζήτηση για κλείσιμο εστιατορίων και άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων. «Πρέπει να δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας ως κοινωνία σε σχέση με τα κριτήρια της υγείας, τα κριτήρια της οικονομίας και βέβαια τις κοινωνικές επιπτώσεις των όποιων μέτρων», είπε ακόμη ο κ. Δερμιτζάκης διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στις λειτουργίες, που μπορούν να γίνουν κανονικά με τη χρήση μάσκας αλλά μόνο στη Θεία Κοινωνία, καθώς δεν μπορούν να μοιράζονται ένα κουτάλι ηλικιωμένοι που αντιμετωπίζουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο από τον κορονοϊό.

Ταυτόχρονα, ο καθηγητής Γενετικής υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν να κλείνουν επιχειρήσεις, να υπάρχει πρόβλημα στο ΑΕΠ και να μην επιδεικνύεται από την πλευρά της Εκκλησίας ευελιξία, με τη χρήση για παράδειγμα πλαστικού κουταλιού ή μεταλλικού που θα φέρει από το σπίτι του ο πιστός για τη Θεία Μετάληψη.

Ο κ. Δερμιτζάκης είπε ότι η Θεία Κοινωνία αποτελεί αδιαμφισβήτητο πυρήνα μετάδοσης με βάση τα επιστημονικά δεδομένα. «Δεν μπορώ να το αποδείξω, διότι δεν μπορούμε να το δούμε αυτό, όπως δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα. Το βλέπουμε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα. Όπως εμπλέκουμε πάρτι, εστιατόρια, όπως εμπλέκουμε λεωφορεία χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε, δεν μπορεί να αποκλείσουμε την εμπλοκή Εκκλησιών όπου δεκάδες άνθρωποι μοιράζονται ένα κουτάλι», σημείωσε ο καθηγητής.

Δείτε το βίντεο από το 0.50

Να αγιάσει το στόμα του.:clapping:
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,765 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,163 μηνύματα.
Πολύ σωστή απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία.Τωρα μερικοί που κράζετε για τα κρούσματα στα σχολεία είναι απλά αστείο όταν την ήμερα έχουμε 320 κρουσμάτα εκ των οποίων το 99% δεν αφορά σχολικές μονάδες.

Πάμε να δούμε κάποια νέα νούμερα για σήμερα:


•Γερμανία: + 2.194 κρούσματα (270.000 σύνολο).
•Γαλλία: + 10.000 κρούσματα (377.000
σύνολο)
•Ισπανία: + 11.270 κρούσματα (627.000 σύνολο)
•Βραζιλία: + 37.000 κρούσματα (4.37 εκατομμύρια σύνολο)
•ΗΠΑ: + 39.000 κρούσματα (6.7 εκατομμύρια σύνολο)
•Ινδία: + 97.000 κρούσματα (5.12 εκατομμύρια σύνολο
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,986 μηνύματα.
μη σκέφτεσαι κομματικά .... ο Τσίπρας θα τα κανε πολύ χειρότερα όπως και αδιάφορη είναι η αντιπολίτευση που κάνει.
Για σε παρακαλώ, εγώ δε σε προσβάλλω. Δεν το λέω κομματικά, κριτική στην κυβέρνηση κάνω όπως δικαιούμαι ως πολίτης. Δεν το είπα σε σύγκριση με άλλο κόμμα για να πεις οτι σκέφτομαι κομματικά. Θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα εδώ μέσα. :angry:
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,163 μηνύματα.

Θαυμάστε την μελλοντική γενιά της Ελλάδας.
 

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,660 μηνύματα.
Δημοσκόπηση του Prorata δείχνει ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την πανδημία, έπεσε στο 47% από το 71% που ήταν τον Μάιο.

prorata1.jpg


prorata2.jpg
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,792 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,163 μηνύματα.
Παρακαλώ θέλω άποψη από τους κινέζους υποστηρικτές.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Για σε παρακαλώ, εγώ δε σε προσβάλλω. Δεν το λέω κομματικά, κριτική στην κυβέρνηση κάνω όπως δικαιούμαι ως πολίτης. Δεν το είπα σε σύγκριση με άλλο κόμμα για να πεις οτι σκέφτομαι κομματικά. Θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα εδώ μέσα. :angry:
συγγνώμη
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top