nearos
Περιβόητο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,039 μηνύματα.
15-07-24
12:42
Ειτε φορμες η τζιν με μπλουζα χωρις κουκουλα (με ενοχλει οταν εχω το μαλλι κοτσο) η κοντομανικη, και τα δυο oversized
Ειτε σορτς με φλοραλ πουκαμισα και ασπρο φανελακι απο μεσα
Ειτε σορτς με φλοραλ πουκαμισα και ασπρο φανελακι απο μεσα
Joji
Διακεκριμένο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,891 μηνύματα.
15-07-24
12:51
Μπορείς να έχεις το μαλλί κότσο τώρα που το έχεις κόψει;(με ενοχλει οταν εχω το μαλλι κοτσο)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,176 μηνύματα.
15-07-24
12:56
Αυτήν την εποχή φοράω κυρίως φορέματα, φούστες και σορτσάκια.
nearos
Περιβόητο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,039 μηνύματα.
15-07-24
13:41
Ε,, οχι, αλλα ουτε φουτερ μπορψ να φορεσω με τετοιον καιροΜπορείς να έχεις το μαλλί κότσο τώρα που το έχεις κόψει;
Γενικα παντοτε με ενοχλουσαν οι κουκουλες. Μονο στα μπουφαν τα αντεχω και αν..
Joji
Διακεκριμένο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,891 μηνύματα.
15-07-24
14:17
Ρε σήμερα δεν είμαι καλά. Φαντάσου μου έστειλε μια φίλη μου βίντεο παλιό με ζακέτα χοντρή και της λέω «Α έχεις βγει τώρα με τον τάδε;» και μετά από λίγο κάνω «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ;»Ε,, οχι, αλλα ουτε φουτερ μπορψ να φορεσω με τετοιον καιρο
Γενικα παντοτε με ενοχλουσαν οι κουκουλες. Μονο στα μπουφαν τα αντεχω και αν..
nearos
Περιβόητο μέλος
15-07-24
14:40
ρε εγω εδω εκανα βολτες με το google maps στο χωριο μου κια ξαφνικα βγηκε φωτογραφια με χιονι και λεω "τι φαση χιονιζει εκει;"Ρε σήμερα δεν είμαι καλά. Φαντάσου μου έστειλε μια φίλη μου βίντεο παλιό με ζακέτα χοντρή και της λέω «Α έχεις βγει τώρα με τον τάδε;» και μετά από λίγο κάνω «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ;»
Paladin
Νεοφερμένος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
15-07-24
15:10
Αντιγραφετε και σεις άλλα άτομα που θεωρείται ότι έχουν καλό γούστο; Εγώ ναι
nearos
Περιβόητο μέλος
15-07-24
15:11
Το σκεφτομαι αλλα ειμαι πολυ φτωχατζας να αγορασω ρουχα και βαριεμαι να στυλαρω και παπαριες, βαζω το χερι στη ντουλαπα και οτι βρωΑντιγραφετε και σεις άλλα άτομα που θεωρείται ότι έχουν καλό γούστο; Εγώ ναι
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,322 μηνύματα.
15-07-24
16:08
Καλοκαίρι: Παντα μακριά παντελόνια καλοκαιρινά και κοντομάνικα πουκάμισα
Το χρώμα παντα ανοιχτό κατά προτίμηση άσπρο παντελόνι με γαλάζιο ή ανοιχτό πράσινο πουκάμισο
Χειμώνας:
το ίδιο με το καλοκαίρι απλός μαζί με το πουκάμισο βάζω κι από πάνω pullover πάλι πράσινο, γαλανό ή και κόκκινο. Αυτή την φορά τα παντελόνια μπορεί να είναι και πιο σκούρα.
Το χρώμα παντα ανοιχτό κατά προτίμηση άσπρο παντελόνι με γαλάζιο ή ανοιχτό πράσινο πουκάμισο
Χειμώνας:
το ίδιο με το καλοκαίρι απλός μαζί με το πουκάμισο βάζω κι από πάνω pullover πάλι πράσινο, γαλανό ή και κόκκινο. Αυτή την φορά τα παντελόνια μπορεί να είναι και πιο σκούρα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,176 μηνύματα.
15-07-24
16:10
Πολύ σικάτο σε βρίσκωΚαλοκαίρι: Παντα μακριά παντελόνια καλοκαιρινά και κοντομάνικα πουκάμισα
Χειμώνας:
Poirot
Διάσημο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,448 μηνύματα.
15-07-24
16:15
Τον χειμώνα συνήθως φοράω πουλόβερ ή κανένα φούτερ (χωρίς κουκούλα ) με τζιν παντελόνι κατά κανόνα, είτε μαύρο (συχνότερα) είτε μπλε.
Το καλοκαίρι φοράω συχνά μπλούζες πόλο και ή βερμούδα ή μακρύ παντελόνι υφασμάτινο (πήρα και ένα λινό την προηγούμενη εβδομάδα και το λάτρεψα). Στην καθημερινότητα βάζω t-shirts και αθλητικές βερμούδες.
Σε καμία βόλτα αν πηγαίνω σε ωραίο σημείο μπορεί να φοράω και κανένα πουκαμισάκι, αλλά γενικά δεν προτιμώ τα κοντομάνικα. Και το καλοκαίρι με μακρύ μανίκι βάζω και το διπλώνω.
Το καλοκαίρι φοράω συχνά μπλούζες πόλο και ή βερμούδα ή μακρύ παντελόνι υφασμάτινο (πήρα και ένα λινό την προηγούμενη εβδομάδα και το λάτρεψα). Στην καθημερινότητα βάζω t-shirts και αθλητικές βερμούδες.
Σε καμία βόλτα αν πηγαίνω σε ωραίο σημείο μπορεί να φοράω και κανένα πουκαμισάκι, αλλά γενικά δεν προτιμώ τα κοντομάνικα. Και το καλοκαίρι με μακρύ μανίκι βάζω και το διπλώνω.
Pak
Επιφανές μέλος
15-07-24
16:19
Ναι ναι ναι λινά
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,129 μηνύματα.
Joji
Διακεκριμένο μέλος
15-07-24
17:25
Ανάψαμεslutty
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,480 μηνύματα.
15-07-24
17:57
Εδω και κάνα 3μηνο προσπαθώ να ντύνομαι λίγο πιο vintage streetstyle γιατί η ένδυση της εργασίας μου ήταν πολύ "κυριλέ" και δεν ένιωθα ωραία
nearos
Περιβόητο μέλος
28-07-24
15:42
μου λειπει ο χειμωνας με το μακρυ μαλλι μπλεγμενο οριακα τζιβα απο τον αερα με την χιλιοφορεμένη puffy μαυρη ζακέτα, το τζιν και το σχεδον σαπιο παπούτσι που επεφτε η σόλα με μια τσαντα 5 ευρω απο πακιστανο στο μοναστηράκι...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,383 μηνύματα.
28-07-24
15:47
Τον χειμώνα με βελούδινα φορέματα, πλεκτές μακριές ζακέτες με μαύρα τζιν, παντελόνες με λεπτές μακρυμάνικες μπλούζες. Και πάντα παλτά.
Το καλοκαίρι με floral ή λευκά φορέματα, σανδάλια/πέδιλα, σαλβάρια και λουλουδάκια στα μαλλιά (που δεν τα αποχωρίζομαι).
Το καλοκαίρι με floral ή λευκά φορέματα, σανδάλια/πέδιλα, σαλβάρια και λουλουδάκια στα μαλλιά (που δεν τα αποχωρίζομαι).
Κάμπια
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,943 μηνύματα.
Γενικά παρατήρησα ότι δεν έχω πολύ ωραία ρούχα για τον χειμώνα. Κυρίως φοράω κάτι απλά φούτερ από τις αδελφές μου που τα έχουμε 20 χρόνια και τζιν ή φόρμες.
Το ρούχα του καλοκαιριού που έχω μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Προτιμώ το vintage στυλ. Φάση 90's-00's
Το ρούχα του καλοκαιριού που έχω μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Προτιμώ το vintage στυλ. Φάση 90's-00's
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- Joji
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- vasilis123321
- Johny4Life
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- American Economist
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- nPb
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- brizoulis
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- Euge.loukia
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.