infinity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Έχει κανείς να μου πει τίποτα να μου δώσει κουράγιο;
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δοκιμάσω να πληρώσω ό,τι λογαριασμούς έχω απλήρωτους. Λογικά θα μείνω για ένα πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς λεφτά. Πιθανώς να πεθάνω και από ασιτία.
Έχει κανείς να μου πει τίποτα να μου δώσει κουράγιο;
αν μένεις αθήνα θα σου μαγειρέψω εγώ
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Τζελ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Πιστεύω πως πρέπει να ρισκάρουμε, όχι βέβαια αλόγιστα αλλά πολύ περισσότερο απ' ότι κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Επειδή ζούμε σε μια κοινωνία με ανέσεις έχουμε μάθει να υπερσκεφτόμαστε κάποια πράγματα και να διστάζουμε χωρίς λόγο.
αν θεωρείται ρίσκο το να διαβάσεις μόνο δύο ώρες για διαγώνισμα αρχαίων ,τότε ναι!περνω ρίσκα
Δηλαδή εγώ που πήγαινα χωρίς να διαβάσω καθόλου θεωρούμε παράτολμος ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή τι εννοώ - όταν έρχομαι μπροστα στο ρίσκο, την στιγμή που πρέπει να το περάσω, φοβάμαι. Λέω όχι, λέω ΟΟΟΧΙ. Και το ακούν όλοι. Όλοι το ακούν. Και πριν προλάβουν να γυρίσουν, έγω έχω κάνει το άλμα. Δεν το κάνω επίτηδες. Μου βγαίνει. Ο φόβος μου με κάνει να θέλω να πέφτω πάνω του να θέλω να τον κατατροπώσω.
Ρισκάρω λοιπόν και πληρώνω το τίμημα, είτε καλώς είτε κακώς. Μου δίνει δύναμη. Ακόμα κι αν λαβωθώ, βγαίνω ακόμα δυνατότερη και πιο υγιής και νέα. Η ζωή είναι μικρή, μία και μοναδική. Έχω έρθει να ζήσω μια φορά και σκοπεύω να φύγω πλήρης...
Ρισκάρω και να πάει ο φόβος να κάτσει στα αυγά του, όχι εγώ!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Διαχωρίζω τα παρορμητική vs συγκρατημένη
Ρίσκα παίρνει ενα άτομο ακόμα κι αν είναι εκ χαρακτήρος προσγειωμένο και συγκρατημένο.
Επειδή είναι πολύ γενικό το θέμα, θ'απαντήσω κι εγώ γενικά.
Αν δε ρισκάρεις, δε θα μάθεις. Ούτε θα πάθεις. Κι αν δεν πάθεις, σίγουρα δε θα μάθεις.
Ο φόβος είναι χείριστος σύμβουλος. Η δειλία δεν ωφελεί και ο χειρότερος κίνδυνος στη ζωή είναι το να μη ρισκάρεις να ζήσεις, να πέσεις ή ν'ανέβεις. Αν δε ρισκάρεις, δε θα το μάθεις. Ακόμα κι αν πέσεις, έχεις πάρει μαθήματα που θα σε διδάξουν για το επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα....
είναι ρίσκο!
Η μεγάλυτερη ελευθερία είναι σε φάση αμφιταλάντευσης να πιάνεις μια τυχαία κάρτα. Προγεγραμμένη αποτυχία όποιος δεν την τραβήξει και οπισθοχωρήσει. Κάθε τράβηγμα έχει το τίμημά της. Σε κάθε περίπτωση, το μέτρο είναι χρήσιμο κι έξυπνο εργαλείο.
Υπάρχουν οι τύποι που νομίζουν πως ρισκάρουν, αυτοί είναι κάτι χειρότερο απο δειλοί, ανήκουν στα ημίμετρα. Η το παίρνεις το ρίσκο ή όχι. Δεν υπάρχει μέση. Αφού το πάρεις, αν δεν είσαι ανόητος θα ξέρεις πού θα σταματήσεις, ποιά είναι τα όρια σου. Εδώ βλέπε αυτοέλεγχος, αυτογνωσία.
Κορώνα-Γράμματα η ζωή άλλωστε..
απο μόνη της...
Τώρα το είδα.... Ρε συ, ωραία τα λέω...
Δεν έχω αλλάξει γνώμη πάντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.