Συνέντευξη με την Α. Τζολί

haroula1924

New member

Η haroula1924 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Στο in.gr ''κυκλοφορεί'' παρακάτω συνέντευξη:

Αλήθεια, δεν σταματάς πουθενά. Ταινίες, οικογένεια, κοινωνικός ακτιβισμός. Πως τα καταφέρνεις όλα;
Σχεδιάζω πολύ, μανιωδώς. Είμαι πολύ, πολύ τυχερή. Μου αρέσουν τα διαφορετικά ερεθίσματα στη ζωή μου και μου αρέσει να εργάζομαι στο εξωτερικό. Μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά μου και με τον Μπραντ. Αυτή είναι η ζωή που επέλεξα να έχω. Θα ήθελα να προσθέσω πολύ περισσότερα παιδιά και πολύ περισσότερα εμπόδια και πάρα πολλά πράγματα...
Ζεις σε έναν κόσμο όπου δεν γνωρίζεις ποτέ ποιόν να εμπιστευτείς, όπου αντίθετα ως δημόσιο πρόσωπο η ζωή σου παρακολουθείται. Πως επηρεάζει αυτό την ζωή σου;
Έβαλα στόχο να μην το αφήσω να αλλάξει τον τρόπο που ζω τη ζωή μου εκτός από το να σχεδιάζω προσεκτικά τις διακοπές μου ή που θα πάμε, ή που θα μείνουμε ή τέτοια πράγματα, ώστε να προσπαθήσω να διασφαλίσω μια ζωή ιδιωτική και καλή για τα παιδιά μου. Αλλά απλώς δεν το αφήνουμε να μας επηρεάσει. Νομίζω ότι η μοναδική στιγμή που είναι δύσκολο να το κάνουμε είναι όταν τα παιδιά θέλουν να πάνε κάπου. Μου έχουν προτείνει τόσοι πολλοί να πάρουν τα παιδιά μου μια βόλτα στην Disneyland ή σε μέρη που δεν μπορώ να τα πάω εγώ, και δεν καταλαβαίνουν πόσο ενοχλητικό είναι αυτό. Το να πάρουν τα παιδιά μου για να κάνουν πράγματα που νομίζουν ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω. Για αυτό σχεδιάζουμε τρόπους για να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα. Και υπάρχουν και χειρότερα προβλήματα.
Ας έρθουμε λίγο στο νέο σου ρόλο, που είναι πολύ διαφορετικός από αυτούς που σε έχουμε γνωρίσει. Η Κλοβερ είναι μια υπερπροστατευτική μητέρα. Πως επηρεάζει ο ρόλος της μητρότητας στην προσωπική σου ζωή, την ερμηνεία σου στην ταινία;
Βασικά αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κράτησε κοντά στον ρόλο και με συνδέει με την ηρωίδα, γιατί κατά τα άλλα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν αναγνωρίζω σε αυτή. Αλλά η αγάπη και η αφοσίωση της στον γιο της και σίγουρα το ότι έχασε την οικογένεια της σε αυτόν τον κόσμο της CIA και τώρα τον σύζυγό της. Και μπροστά στον φόβο ο γιος της να εμπλακεί σε αυτού του είδους τον επικίνδυνο, σιωπηλό κόσμο και το πώς κάτι τέτοιο θα την έκανε να αισθανθεί. Επομένως, ναι το να παλεύει για τον γιο της, είναι κάτι πολύ κοντά σ' εμένα.
Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να μένει με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθεί όλα αυτά τα γεγονότα που επηρεάζουν την οικογενειακή ζωή, να ξετυλίγονται χωρίς να λες τίποτα;
Όχι αλλά πολλά στοιχεία αυτής ταινίας αποτέλεσαν για μένα μια μελέτη σε αυτού του είδους τον περιορισμό. Ζω σε μια εποχή, όλοι μας ζούμε, όπου ως γυναίκα, μπορώ να πω "Φεύγω", "Παίρνω διαζύγιο". "Θα μου πεις τι συμβαίνει" ή ακόμα να μιλήσω με πιο σκληρό τρόπο, χωρίς αυτό να είναι και το πιο άσχημο πράγμα στον κόσμο. Όμως η ηρωίδα πρέπει να διατηρεί ένα είδος ηρεμίας, σιωπηλής αξιοπρέπειας και απλώς να συμβιβαστεί με αυτή τη ζωή. Ήταν εκείνη η εποχή και η CIA, η ιδέα του να ξεφύγεις ήταν απλώς αδιανόητη για μια γυναίκα.. (Γέλια). Έτσι ήταν πολύ δύσκολο για μένα γιατί όλα ενστικτωδώς μέσα μου ήταν αντίθετα (με αυτό.)
Πόσο δύσκολο ήταν για σένα να υποδυθείς μια ερωτικά απογοητευμένη σύζυγο που δεν αγαπήθηκε ποτέ;
Νομίζω ότι βασικά είναι ευκολότερο να παίξει κανείς τέτοιους ρόλους όταν έχει μια ισορροπημένη οικογενειακή ζωή. Γιατί πιστεύω ότι αν είχα πρόβλημα αλκοολισμού στην προσωπική μου ζωή ή η μητέρα μου, ή κάποιο κοντινό μου πρόσωπο, αν είχα αυτή την εμπειρία, θα ήταν πολύ πιο άβολο να υποδυθώ έναν τέτοιο ρόλο. Και μια τέτοιου είδους σχέση με έναν άντρα. Δεν το αντιμετώπισα ποτέ αυτό στη ζωή μου επειδή πάντοτε παντρευόμουνα ηθοποιούς και έτσι ήταν πάντοτε πολύ ομιλητικοί και εκφραστικοί τύποι. Ήταν απλώς περίεργο (το να υποδύομαι μια τέτοια γυναίκα) αλλά ήταν μέρος του χαρακτήρα που ήταν ενδιαφέρον, επειδή αισθανόταν χαμένη και παγιδευμένη και μπερδεμένη και επομένως έτσι ένιωθα κι εγώ.
Συνήθως υποδύεσαι δυνατούς χαρακτήρες. Τι σε γοήτευσε στον ρόλο της Κλοβερ;
Τελικά τη βλέπω όσο δυνατή θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα εκείνη την εποχή. Αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά πράγματα σε αυτήν που ήταν σπασμένα και συνήθως δεν μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω τέτοιους ρόλους. Γ' αυτό νομίζω ότι του πήρε λίγο καιρό του Bob (Ντε Νίρο) να αποφασίσει ότι έπρεπε να παίξω αυτόν τον ρόλο επειδή η ηρωίδα είναι πιο υποτακτική. Είναι πιο ευαίσθητη, είναι κομμάτια. Ως ηθοποιός ήταν μεγάλη πρόκληση και ως γυναίκα, παρόλο που υπάρχουν πράγματα στη ζωή μου για τα οποία νιώθω δυνατή, υπάρχουν κομμάτια μου που είναι σπασμένα.
Γιατί έπρεπε να πειστεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο;
Νομίζω ότι έπρεπε να κατανοήσει ότι πραγματικά γνώριζα την ηρωίδα και τις προθέσεις μου για το πώς θα μπορούσα να την ερμηνεύσω με περισσότερη ακρίβεια. Είναι πολύ ακριβής στην κάθε λεπτομέρεια αυτής της ταινίας. Γνωρίζει και ενδιαφέρεται για όλα. Νομίζω ότι είμαι πολύ μοντέρνα γυναίκα- αν το σκεφτόμουν- με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο. Ακόμα και στην αρχή η ηρωίδα είναι πολύ χαζοχαρούμενη με έναν τρόπο που εγώ συνήθως δεν βγάζω κάτι τέτοιο. Πολλά πράγματα σε αυτήν δεν ήταν σίγουρα κάτι που θα μπορούσε να δει ότι ήμουνα ικανή να κάνω. Επομένως πιστεύω ότι έπρεπε να ξέρει ότι μπορώ να την καταλάβω. Μιλήσαμε πολύ για αυτό έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι την καταλαβαίνω.
Πως ένιωσες όταν είδες τον εαυτό σου γερασμένο στην ταινία; Σε έκανε να σκεφτείς να γεράσεις αξιοπρεπώς στην πραγματικότητα;
Η μητέρα μου γερνάει αξιοπρεπώς, έτσι αν μοιάζω στη μητέρα μου είναι πανέμορφη. Μου αρέσουν τα σημάδια του χρόνου σε ένα πρόσωπο. Γνωρίζω σε αυτήν τη δουλειά δεν υπάρχει πολύ δύναμη στην άποψη των ανθρώπων για το πώς πρέπει να δείχνουμε όταν γερνάμε. Αλλά εγώ προσωπικά το λατρεύω και μου αρέσει να γερνάω στις ταινίες. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπο μου γερασμένο με διαφορετικούς τρόπους. Βασικά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πολύ παρήγορο στο να αισθάνεσαι σαν μια μεγαλύτερη γυναίκα. Γνωρίζεις απλώς ότι όταν φθάσεις σε αυτό το σημείο θα έχεις γνωρίσει τόσα πολλά πράγματα και θα έχεις διαμορφωθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους που φαίνεται να υπάρχει μια παρηγοριά σε αυτό.
Πιστεύεις ότι η αυταπάτη είναι απαραίτητα κάτι κακό σε μια σχέση;
Γενικά στη ζωή μου ή στη ζωή της ηρωίδας στην ταινία; Όχι , πιστεύω ότι το αντίθετο είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί σε μια σχέση. Δεν θέλω να περάσω όλη μου την ζωή προσποιούμενη ότι είμαι κάποια άλλη. Δεν θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να χρειαστεί ποτέ να προσποιηθεί, γιατί έχουμε μια ολόκληρη ζωή μπροστά μας. Θέλεις απλά να μπορείς να είσαι αυτή που είσαι κάθε στιγμή και αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε ποτέ κανείς να είναι πραγματικά ευτυχισμένος.
Έχεις προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε χώρες όπου η CIA δουλεύει παρασκηνιακά. Έχεις βιώσει ποτέ κάποια άμεση ή έμμεση πρακτική στις πολιτιστικές ή στις πολιτικές δομές των χωρών που έχεις επισκεφθεί;
Αυτό είναι ένα τόσο τεράστιο ερώτημα. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ κάτι συγκεκριμένο, αλλά νομίζω ότι σίγουρα έχω βιώσει την εξωτερική μας πολιτική και την αλλαγή στην αντίληψη της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε ταξίδι που κάνω τα αισθήματα είναι διαφορετικά εξαιτίας των αλλαγών που έχουμε κάνει. Και είμαι σίγουρη ότι η CIA βοήθησε σε αυτό.
Ποιες είναι οι αλλαγές που έχεις παρατηρήσει;
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, σκέφτομαι περίπου πριν πέντε χρόνια όταν άρχισα να ταξιδεύω και έλεγα ότι ήμουνα Αμερικανίδα, όλοι ήταν πολύ, πολύ χαρούμενοι και πίστευαν ότι ήταν ότι καλύτερο- και το καλύτερο μέρος στον κόσμο. Και τώρα υπάρχει σίγουρα. Νιώθει κανείς ανήσυχος. Νιώθεις ότι οι άνθρωποι δεν χαίρονται για αυτό. Αμφισβητούν τη χώρα μου. Ξέρεις οι άνθρωποι λένε πράγματα όπως "Είναι περίεργο που είσαι εδώ επειδή είσαι Αμερικανίδα" και αυτό δεν είναι αλήθεια για τους Αμερικανούς. Οι Αμερικάνοι είναι πολύ συμπονετικοί, γενναιόδωροι άνθρωποι. Αυτό αποδεικνύεται από τη δουλειά που κάθε νοικοκυριό έχει κάνει στο εξωτερικό και τη φιλανθρωπία που έχουν κάνει και από το ποιοι είμαστε σαν άνθρωποι. Αλλά δεν είναι αυτό που η κυβέρνησή μας έχει αντιπροσωπεύσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω. Επομένως ήταν δύσκολο να πηγαίνω σε μέρη στο εξωτερικό και να βλέπω ότι δεν υπάρχει.Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάω..(γέλια).
Ο κοινωνικός σου ακτιβισμός έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις τους ρόλους σου;
Όχι νομίζω ότι είναι σημαντικό το να περνάς καλά και να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, γιατί νομίζω ότι υπάρχει χώρος για ψυχαγωγία σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτή είναι στις περισσότερες από τις ταινίες στις οποίες πηγαίνω με τα παιδιά μου. Είναι μέρος αυτών που κάνουμε. Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι απλώς μια ηθοποιός που πρέπει να ψυχαγωγώ και να λέω ιστορίες. Και έτσι φροντίζω να το θυμάμαι αυτό. Αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή εκείνο που με επηρεάζει στην επιλογή των ρόλων μου είναι η διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν νομίζω ότι έχω γυρίσει παραπάνω από 7 εβδομάδες τα δύο τελευταία χρόνια. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι έχω χρόνο για τα παιδιά μου.
Η δουλειά σου στην Cambodia είναι πολύ σημαντική για σας. Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα ήθελες να προσφέρεις από φιλανθρωπικής άποψης;
Ναι υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με πρόσφυγες και δεν θα αποσύρω ποτέ την προσοχή μου από αυτούς γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό. Εκεί βρίσκεται η ψυχή μου. Στην Cambodia- γυρίσαμε εκεί ξανά και έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια. Τώρα υποστηρίζουμε με τον Μπραντ το Millennium Village ( Το Χωριό της Χιλιετίας). Είναι 148,000 εκτάρια προστατευόμενου δάσους, και υπάρχουν πολλοί, πολλοί χωρικοί. Είναι τεράστιο. Ένα τεράστιο, τεράστιο project, που δεν είναι αυτό που σκόπευα. Αλλά είναι υπέροχο και μαθαίνω πολλά.
Ασχολούμαστε με πολλά πράγματα.Η δουλειά του Μπραντ είναι στη Νέα Ορλεάνη.. απλώς προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι μένουμε πάντοτε αφοσιωμένοι στον στόχο γιατί ο μεγαλύτερος πειρασμός είναι να ακούσουμε ότι κάτι συμβαίνει και να θέλουμε να ανακατευτούμε. Επίσης εργαζόμαστε μαζί για τα ορφανά παιδιά από AIDS και προσπαθούμε να περάσουμε κάποια νομοθετικά πλαίσια για αυτά. Δεν υπάρχει κανείς να μάχεται για αυτά και έτσι έχουμε συγκροτήσει μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν ακριβώς αυτό.

Έχουν τη δύναμη οι ταινίες να αλλάξουν τα πράγματα;
Νομίζω ότι μπορούν, αλλά δεν στηρίζομαι στις ταινίες για να το κάνουν αυτό. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να βασιστούμε για αυτό στις ταινίες.
Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μπραντ Πιτ;
Και ποιος θα προσέχει τα παιδιά; (γέλια!!!)
;)
 

Hunter

New member

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 3,212 μηνύματα.
μεγαλο κατεβατο. διαβασα μονο την αρχη και το τελος..
ωραιο γκομενακι παντως η τζολι!
οχι και "γκομενακι" η Αντζελινα - κατσε να σε δει ο Μαριος και μετα θα σου πω εγω :P

η Τζολι ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!
 

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,239 μηνύματα.
Eτσι φιλε Hunter!:D
Η Angelina Jolie εινια για ολα τα λεφτα μιλαμε...:inlove:
Ειτε την δεις σαν ομορφια, ειτε σαν στυλ, ειτε σαν ηθοποιο, ειτε σαν "φιλοσοφια" (την τρελα της, και οτι τους γραφει ολους και δεν μασαει πουθενα)...
Νταξ' τι να λεμε τωρα...
Αν και τελευταια και μετα τον θανατο της μητερας της εχει αδυνατισει αρκετα...πρεπει να ξαναπαρει μερικα κιλακια γιατι ετσι χανει.:redface:
Θα παρω τωρα τηλεφωνο να της το πω γιατι ξερω πως θα με ακουσει...:whistle: :PΤι αλλο μπορω να πω....
 

ALEX_

New member

Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,048 μηνύματα.
Η απόλυτη γυναίκα,τι λέμε τώρα....:worship::worship::worship::worship::worship:
 

Hunter

New member

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 3,212 μηνύματα.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,239 μηνύματα.
Βρε burbuja λυπησου μας δηλαδη...Εσυ εχεις εσενα απο γυναικα.Εισαι καλυμενη.
Ασε και σε μας τιποτα...:P
 

roumana

New member

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2,122 μηνύματα.
Σας πρόλαβε ο άσχημος ο Peter.
 

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,239 μηνύματα.

roumana

New member

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2,122 μηνύματα.
Μου κάνει και ένα απλό ευχαριστώ.:smoke:

Είναι φοβερή γυναίκα όντως. Θα συμφωνήσω μαζί σας.:)[FONT=&quot] [/FONT]
 

bisbirikos

New member

Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλεται Μουσικός . Έχει γράψει 692 μηνύματα.
Ηρεμειστε ολοι.
Ειμαι ο Μ.Πιτ και ειναι δικη μου γυναικα.
Καλα?
 

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,180 μηνύματα.
Τους λυπάμαι τόσο άσχημους ανθρώπους. Λέω να μαζέψουμε λεφτά να την στείλουμε για πλαστική.
 

Niyia

New member

Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Χορευτής . Έχει γράψει 842 μηνύματα.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
2000 λίρες για την κούκλα Angelina

Το ποσό των 2000 λιρών πλήρωσε κάποιος ιδιώτης στο e-bay για να αποκτήσει την κούκλα με τη μορφή της Angelina Jolie η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην αμερικανίδα ηθοποιό.
Ορίστε και φωτογραφίες της κούκλας:


:P
 

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Χαλάλι του. :P
Να δείτε και τη συνέντευξή της στο Actor's Studio, πολύ άμεση, απλή και συμπαθής. :inlove:
(ψάξτε και για τα άλλα 4 μέρη, παραθέτω το 1ο)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top