16-09-24
09:57
Τελείως γελοίο. Κάνεις ένα παιδί και το καταδικάζεις σε ορφάνια από μωρό.Ναι. Και τώρα το παλληκαράκι του ζει με τη μνήμη, τις φωτογραφίες και τις ταινίες τού πατέρα του. Και στο μυαλό μερικών (ακόμα και της μητέρας του...), αυτό είναι αρκετό...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,546 μηνύματα.
16-09-24
10:10
Σε αυτό θα με βρεις απόλυτα σύμφωνη. Και τέρμα ανώριμο και ανεύθυνο, θα προσθέσω.Τελείως γελοίο. Κάνεις ένα παιδί και το καταδικάζεις σε ορφάνια από μωρό.
Κάπου είχα πετύχει μια δήλωσή της που έλεγε "είμαι και μάνα και πατέρας..."....
Όποτε ακούω κάτι τέτοιες δηλώσεις, τρελαίνομαι. Κανείς δεν μπορεί ν' αντικαταστήσει κανέναν. Ούτε η μάνα τον πατέρα, ούτε το αντίστροφο...
Άλλο πράγμα "παλεύουμε για δυο" και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όταν δεν υπάρχει πατέρας δίπλα, κι άλλο "είμαι μάνα και πατέρας μαζί..."...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,898 μηνύματα.
16-09-24
15:41
Πείτε ότι θέλετε να πείτε για τον Βουτσά, αλλά δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο που όποιος μπορεί, το κάνει ακριβώς μόνο και μόνο επειδή μπορεί.
Γιατί και στο δικό μου το μυαλό, γιατί να χει 2-3-4 παιδιά ο κάθε βουτσάς και μηδεν εγω, και να μην έχω εστω ένα; Δε λεω να μην κανουν, να κανουν, μεχρι οτι ηλικία θέλουν θα πω εγω. Αλλά δεν ειναι λιγο άδικο;
Δεν πάει όμως έτσι η ζωή. Η ζωή ειναι αμειλικτη.
Βλέπεις τον άλλο μυαλο μηδεν, μπαμ παιδί, μπαμ δευτερο παιδι κλπ κλπ. Και μετα ερχεται ο μικροαστικος σεβασμός των γύρω του "ααα οικογενειάρχης, αααα μανούλα, πατέρας".
Σκαστε και καντε υποκλίσεις ενα πράγμα γιατι έκανε πλιτς μια δυο τρεις φορές.
Εμείς; Δεν έχει πλιτς; Δεν έχει σέβας;
Οποτε καποια στιγμή με πιάνει ο doomer μέσα μου και ειμαι σε φάση, αφου επιλέξατε να την κανετε ετσι την κοινωνία σας, σ αυτην να ζήσετε, σ αυτην να ζησουν και τα παιδιά σας, εγω θα παω σε μια βουνοκορφή μονάχος με τα ζωα και τα βιβλία, σ ενα ξυλινο σπιτάκι, κι εσείς κόφτε τα λαιμά σας.
Γιατί και στο δικό μου το μυαλό, γιατί να χει 2-3-4 παιδιά ο κάθε βουτσάς και μηδεν εγω, και να μην έχω εστω ένα; Δε λεω να μην κανουν, να κανουν, μεχρι οτι ηλικία θέλουν θα πω εγω. Αλλά δεν ειναι λιγο άδικο;
Δεν πάει όμως έτσι η ζωή. Η ζωή ειναι αμειλικτη.
Βλέπεις τον άλλο μυαλο μηδεν, μπαμ παιδί, μπαμ δευτερο παιδι κλπ κλπ. Και μετα ερχεται ο μικροαστικος σεβασμός των γύρω του "ααα οικογενειάρχης, αααα μανούλα, πατέρας".
Σκαστε και καντε υποκλίσεις ενα πράγμα γιατι έκανε πλιτς μια δυο τρεις φορές.
Εμείς; Δεν έχει πλιτς; Δεν έχει σέβας;
Οποτε καποια στιγμή με πιάνει ο doomer μέσα μου και ειμαι σε φάση, αφου επιλέξατε να την κανετε ετσι την κοινωνία σας, σ αυτην να ζήσετε, σ αυτην να ζησουν και τα παιδιά σας, εγω θα παω σε μια βουνοκορφή μονάχος με τα ζωα και τα βιβλία, σ ενα ξυλινο σπιτάκι, κι εσείς κόφτε τα λαιμά σας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,546 μηνύματα.
17-09-24
10:35
Πουθενά δεν πιάνεστε, ώρες ώρες...
Τη μια τα θέλετε και την άλλη τα λέτε μούλικα που συνέχεια κλαίνε, χαλάνε τον κόσμο σε παραλίες ή κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, κ.λπ.
Απλά να υπενθυμίσω ότι...έρχονται μαζί με το κλάμα τους (είναι και το πρώτο πράγμα που κάνουν, σαν βγαίνουν στον κόσμο, άλλωστε...)...
Τη μια τα θέλετε και την άλλη τα λέτε μούλικα που συνέχεια κλαίνε, χαλάνε τον κόσμο σε παραλίες ή κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, κ.λπ.
Απλά να υπενθυμίσω ότι...έρχονται μαζί με το κλάμα τους (είναι και το πρώτο πράγμα που κάνουν, σαν βγαίνουν στον κόσμο, άλλωστε...)...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,060 μηνύματα.
17-09-24
16:13
Γυρίζω σε αυτό που είπε ο Σλιμ ΣέιντιΥπαρχει ενας κανονας οπου διαιρεις την ηλικια σου δια 2 και επειτα προσθετεις 7, το αθροισμα ειναι το κατωτατο που μπορεις να κανεις dating. Πχ για εμενα ειναι 20:2= 10, 10+7=17.
Για εμένα είναι 16,5 (βοήθεια δεν θα το έκανα ποτέ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Hased Babis
- grtt
- tete
- Libertus
- SlimShady
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- nearos
- Joji
- Μήτσος10