Τεράστιες Διαδηλώσεις στην Κίνα - Θα κινητοποιηθεί ο στρατός;

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Εδώ και πολλά χρόνια γίνονται διαδηλώσεις στην Κίνα, κυρίως στις μεγαλύτερες και πιο φιλελεύθερες πόλεις, όπως το Χονκ Κονγκ και το Πεκίνο. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας κάνει ό,τι μπορεί για να «θάψει» τα γεγονότα του 1989, τότε που ο Κομμουνιστικός στρατός έστρεψε τα όπλα κατά του σινικού λαού και εκτέλεσε χιλιάδες ανθρώπους.
Στις 4 Ιουνίου 2019 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την αιματηρή λήξη της διαδήλωσης, αλλά σχεδόν κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτή, ούτε τίμησε τα γεγονότα και τους νεκρούς όπως θα έπρεπε. Πολλά στόματα μιλούν για δημοκρατία, για αντι-φασισμό, για δικαιοσύνη, για το λαό κ.τ.λ. Όμως τέτοιες αγνές διαδηλώσεις περνούν απαρατήρητες από τους δήθεν προοδευτικούς και δημοκρατικούς.

Το 2014 ξεκίνησε ένα νέο κύμα διαδηλώσεων, το γνωστό Umbrella Movement. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα στο Χονγκ Κονγκ, με τον φόβο του στρατού και του θανάτου να είναι πάντα παρών. Η Δύση παραμένει ενοχοποιητικά σιωπηλή μπροστά στην παντοδύναμη, φασιστική κρεατομηχανή του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Προτείνω σε όλους να παρακολουθούν το κανάλι China Uncensored στο Youtube, ένα μικρό κανάλι που μεταφέρει τις ειδήσεις με σωστό και αντικειμενικό τρόπο. Ένα πρόσφατο live video από την διαδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ. https://www.youtube.com/channel/UCgFP46yVT-GG4o1TgXn-04Q

Ψάξε την ιστορία. Μην είσαι απαθής. Μην χάφτεις ό,τι προπαγάνδα παράγουν οι Κομμουνιστές, και οι κάθε είδους φασίστες. Η Κίνα δολοφονεί, και η Δύση παραμένει σιωπηλή για να μην χάσει την Κινεζική αγορά.

30 Years of Amnesia for Tiananmen Square Massacre | China Uncensored

 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Ελεύθερος ο πολιτικός ακτιβιστής Joshua Wong. Σχεδιάζει να λάβει μέροςστην τεράστια διαδήλωση στο Χονκ Κονγκ.

 

Nick890

Διακεκριμένο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 6,642 μηνύματα.
Εεεε εδώ που τα λέμε 2εκ διαδηλωτές σε 1.4 δις πληθυσμό .....είναι σαν να πάνε 10 άτομα για διαδήλωση μπροστά στην βουλή εδώ στην Ελλάδα
 

giannhs2001

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 6,715 μηνύματα.
Τα 30 εκατομμύρια και καλά του Μάο είναι πέρα για πέρα ψεύτικα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top