Το νέο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού

και εμένα αυτό με ξίνισε αρκετά
Σ' αυτό μου θυμίζει την αγαπητή Sara Wageknecht. Θα το βγάλει πιστεύω, όπως κάνει και η Σάρα, γιατί σε πολλούς δεν αρέσει, λες και είναι το κουδούνι του σπιτιού τους.....

Πιο πολύ ενδιαφέρον είχε το ρούχο της πάντως (έγραψε ο Ζουλιας ) παρα το πρόγραμμα της

1000005764.jpg

Τελικά το πουλέν της Καρυστιανού αναδεικνύεται ο μεσιέ Ζιάγκος. Καλό είναι βέβαια να του κρατάει κάποιες... αποστάσεις. 🤗

Πιο πολύ ενδιαφέρον είχε το ρούχο της πάντως (έγραψε ο Ζουλιας ) παρα το πρόγραμμα της
Έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να χάσει τη δυναμική που θα της έδινε σίγουρα διψήφιο και πάνω στις εκλογές:

1) Και με τις εκτρώσεις και με τις εισβολές των λάθρο, έδειξε αδυναμία και πολιτική ασχετοσύνη. Δύο φορές πήρε θέση για πολιτικά ζητήματα και τις δύο τα γύρισε την επόμενη ημέρα
2) Το "αγάπη και ενσυναίσθηση" είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να διαλέξεις για "αντισυστημικό" κόμμα. Θες μίσος, πάθος, ένταση, μπινελικια και τρελά καταγγελτικό λόγο, στιλ Χρυσής Αυγής ή Σύριζα προ 2015
3) Το μεγαλύτερο λάθος, απέφυγε να τοποθετηθεί πολιτικά και έκανε υπερκομματικό κόμμα. Όταν ψαρεύεις παντού δεν πιάνεις τίποτα
4) Το πρόγραμμά της είναι τρελά βαρετό. Μου θυμίζει τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που κάνουν εδώ και τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια ξερω'γω. Γενικότητες που -όπως ειπώθηκε- συναντάς σε έκθεση Λυκείου, όχι σε πολιτικό
5) Φυσικά όλοι οι γονείς των θυμάτων της γύρισαν την πλάτη.

Όποιος είδε την ομιλία του θύμισε αντιμνημονιακές εποχές, χωρίς το πιο απαραίτητο στοιχείο, το μίσος. Δηλαδή και ξεπερασμένη και ανούσια.

Από την άλλη αυτοί που θα ψηφίσουν την Καρυστιανού ίσως δεν ενδιαφέρονται καν να δουν ένα πρόγραμμα ή ένα σχέδιο, ίσως το ότι είναι η χαροκαμμένη μάνα τούς είναι αρκετό. Πιστεύω θα υπάρξουν αρκετοί τέτοιοι.

😂😂

5) Φυσικά όλοι οι γονείς των θυμάτων της γύρισαν την πλάτη.
Ό,τι πιο άσχημο για εμένα προσωπικά...

Θα είχα τελείως διαφορετική οπτική σήμερα αν έβλεπα όλους αυτούς τους γονείς εκεί και όχι τον κάθε άσχετο πλέον, χωρίς καμία αναφορά. Αν δεν έχεις τη στήριξη των ανθρώπων οι οποίοι, μαζί με εσένα, ψάχνουν δικαίωση από το κόμμα που δήθεν έφτιαξες μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, λέει πολλά...

Ούτε ένας... Και μάλιστα σε 2 εβδομάδες, αν θυμάμαι καλά, όλοι αυτοί έχουν να δώσουν μια σκληρή μάχη στα δικαστήρια και είναι σε κακή κατάσταση, τη στιγμή που βγαίνει ως «νικήτρια των Τεμπών»...

Ακομα και τον "χαροκαμένη μανα " για εμενα προσωπικά έσβησε ...

Ό,τι και να λέμε, δυστυχώς το έχασε. Και όχι, άλλο ένα μονοψήφιο % δεν έχει νόημα εφοσον ειναι ξεκάθαρο ποιος θα κυβερνήσει μονος ή με συγκυβέρνηση

Καλού κακού από αύριο κανονίστε με τους εργοδότες σας τα 249.000€ να τα παίρνετε μετρητά και το υπόλοιπο χιλιάρικο σε κουπόνια Σκλαβενίτη μη σας πιάσει τ' όριο!:lol:

Καλού κακού από αύριο κανονίστε με τους εργοδότες σας τα 249.000€ να τα παίρνετε μετρητά και το υπόλοιπο χιλιάρικο σε κουπόνια Σκλαβενίτη μη σας πιάσει τ' όριο!:lol:

Θα αλώσει ο Μητσοτάκης στις εκλογές του 27...

Να τον ανταγωνιστεί ποιος; ποιος; Ο Ανδρουλάκης; Ο Αλέξης ; Η Καριστιανού; Με τι πρόγραμμα; Με θεωρίες για αγρίους;

Με τον μακακα τον Τσιπρα φτάσαμε και 87% φορολογία επι των ακαθαρίστων...

Δεν μας τρομάζει το Μαράκι....
Κλασικά ο εύκολος στόχος....Πιο αριστερά θα βρεις ...

Χίλιες φορές Μητσοτάκης....

Να τον ανταγωνιστεί ποιος; ποιος; Ο Ανδρουλάκης; Ο Αλέξης ; Η Καριστιανού; Με τι πρόγραμμα; Με θεωρίες για αγρίους;
Αρχίζω και πιστεύω ότι ΟΛΟΙ οι αρχηγοί μικρότερων κομμάτων που μπήκαν (ή είχαν τη δυναμική να μπουν) στη Βουλή από το 2019 και μετά ήταν/είναι 100% άνθρωποι του Μητσοτάκη, ΔΕΝ είναι δυνατόν 8+ γ@μημένα χρόνια να μην έχουν βρεθεί μια χούφτα φυσιολογικοί άνθρωποι να σχηματίσουν έναν έστω μικρό πολιτικό φορέα να κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση και να «ταρακουνήσουν» έστω και λίγο τη Ν.Δ.!

Σε ποια άλλη χώρα στον πλανήτη έπαιζε ένα κόμμα μπάλα ολομόναχο επί τόσα συναπτά έτη (και πόσα ακόμη θα συμβαίνει αυτό ένας Θεός ξέρει);!

Πρώτος θα βγει, αλλά δεν προβλέπεται αυτοδυναμία με την καμία. Πάρα πολλά νέα κόμματα που θα μπουν βουλή, όπως η Καρυστιανού, θα κάνει κόμμα και ο Σαμαράς οπότε θα υπάρξει μεγάλη διάσπαση.
Συγκυβέρνηση θα έχουμε, πιστεύω.

Ο Κασελάκης είχε προγραμμα, αυτός θα μας έσωζε. Αλλιώς, τόσο απατεώνες που ειναι ολοι αυτοι, η μοναδική πιθανότητα να χάσει ο Μητσοτάκης οποτεδήποτε είναι αν βγάλουν τον Κασιδιάρη απο τη φυλακή.

Πρώτος θα βγει, αλλά δεν προβλέπεται αυτοδυναμία με την καμία. Πάρα πολλά νέα κόμματα που θα μπουν βουλή, όπως η Καρυστιανού, θα κάνει κόμμα και ο Σαμαράς οπότε θα υπάρξει μεγάλη διάσπαση.
Συγκυβέρνηση θα έχουμε, πιστεύω.
Έννοια σου και θα σκοτωθούν όλα αυτά τα μικροκομματίδια ποιο θα συγκυβερνήσει πρώτο μαζί τους!;)

Έννοια σου και θα σκοτωθούν όλα αυτά τα μικροκομματίδια ποιο θα συγκυβερνήσει πρώτο μαζί τους!;)
Ξέθαψαν την Μουτσάτσου, που ήταν πρόσωπο των αντιμνημονιακών τότε που είχαμε το μνημονιακοί vs αντιμνημονιακοί. Τόσο ξεπερασμένοι, αυτό το κόμμα θα είναι μεγάλο ανέκδοτο και θα γελάσουμε γενικά με τη νέα βουλή:

-κόντρες Σαμαρά vs ΝΔ
-συνάντηση ξανά Τσίπρα με Κωνσταντοπούλου
-το πολιτικά γελαδομούσχαρο που λέγεται Ανδρουλάκης
-πολιτικές τοποθετήσεις Καρυστιανού...

...εν γένει πάμε σε κάτι που θα μοιάζει αρκετά με 2015, μόνο που τότε υπήρχε αυθεντική οργή από τον κόσμο. Τώρα τους περισσότερους εκ των «αντισυστημικών» ψηφοφορων, ένα ρουσφέτι να τους τάξεις έχουν ψηφίσει την άλλη μέρα ΝΔ.

δεν προβλέπεται αυτοδυναμία με την καμία
Ούτε το 23' προβλεπόταν
Αρχίζω και πιστεύω ότι ΟΛΟΙ οι αρχηγοί μικρότερων κομμάτων που μπήκαν (ή είχαν τη δυναμική να μπουν) στη Βουλή από το 2019 και μετά ήταν/είναι 100% άνθρωποι του Μητσοτάκη, ΔΕΝ είναι δυνατόν 8+ γ@μημένα χρόνια να μην έχουν βρεθεί μια χούφτα φυσιολογικοί άνθρωποι να σχηματίσουν έναν έστω μικρό πολιτικό φορέα να κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση και να «ταρακουνήσουν» έστω και λίγο τη Ν.Δ.!
Μπορει να ισχύει αυτό που λες , μπορεί και όχι όμως. Πιστευω ότι δεν ισχύει , απλα ο Μητσοτάκης αυτη τη στιγμή ειναι ο μονοφθαλμος μεταξύ των απόλυτα τυφλών. Το δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος ισχύει 100% . Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με Ανδρουλάκη πχ Φαντάζεσαι με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να κρατικοποιηθεί ξανα η ΔΕΗ ; Και να καταχρεωθεί ξανα;

Μπορει να ισχύει αυτό που λες , μπορεί και όχι όμως. Πιστευω ότι δεν ισχύει , απλα ο Μητσοτάκης αυτη τη στιγμή ειναι ο μονοφθαλμος μεταξύ των απόλυτα τυφλών. Το δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος ισχύει 100% . Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με Ανδρουλάκη πχ Φαντάζεσαι με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να κρατικοποιηθεί ξανα η ΔΕΗ ; Και να καταχρεωθεί ξανα;
α)Με την έναρξη καταβολής των μνημονιακών δόσεων (πέρα από τους τόκους που ήδη πληρώνουμε) από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας, ούτε στον εφιάλτη μου δε θέλω να δω πασοκική/συριζαϊκή/whatever μπουρδελοκυβέρνηση, β)πριν καιρό πόνταρα ό,τι έχω και δεν έχω ότι η Καρυστιανού θα κάνει κόμμα (τότε που η ίδια δήλωνε με στόμφο ότι δε θ' ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική), τώρα ποντάρω στ' ότι αν μπει στη Βουλή και τη χρειαστεί ο Κούλης θα συγκυβερνήσει μαζί του και με τα δύο χέρια!;)

Με την έναρξη καταβολής των μνημονιακών δόσεων (πέρα από τους τόκους που ήδη πληρώνουμε) από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας, ούτε στον εφιάλτη μου δε θέλω να δω πασοκική/συριζαϊκή/whatever μπουρδελοκυβέρνηση
Θα δημιουργηθουν πολλα ζητήματα την επόμενη δεκαετία και με την ΤΝ νοημοσύνη να καλπάζει...θα δούμε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ πράγματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back