Υιοθεσία ορφανών παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια

Υιοθεσία ορφανών παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια. Συμφωνείτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 94)
 • Ναι

  Ψήφοι: 57 60.6%
 • Όχι

  Ψήφοι: 34 36.2%
 • ΔΞ/ΔΑ

  Ψήφοι: 3 3.2%

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,843 μηνύματα.
Φώτη η Ολίβια σού απαντούσε σε αυτό που είπες οτι αν το παιδί βλέπει τους γονείς του ως ομοφυλόφιλους θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο (πράγμα το οποίο δεν ξέρω γιατί είναι κακό αλλά πολλοί το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, λες κι είναι μίασμα και κακό να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος) και σού ειπε οτι αν ίσχυε αυτό, δε θα υπήρχε κανένας ομοφυλόφιλος με ετεροφυλόφιλους γονείς. Πρέπει να καταλάβουμε οτι τα ομοφυλόφιλα παιδιά έτσι γεννιούνται (τώρα αν κάποιος στην πορεία το επιλέξει δεν το ξέρω, ίσως να έχει συμβεί) αλλά ως επί το πλείστον η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Το παιδί δε "βλέπει" τη μαμά και τον μπαμπά και λέει "ας γίνω ετεροφυλόφιλος". Απλά ελκύεται από το άλλο φύλο χωρίς να το αναλύσει.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 7,796 μηνύματα.
Είδα αυτό στο facebook:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
  Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
 • Φορτώνει...
Top