Υπολογισμός Προϋπηρεσίας στον Ιδιωτικό Τομέα

giotatom

New member

Η giotatom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ειμαι Ιχθυολογος Τ.Ε. και κανω το αγροτικο της ειδικοτητας μου στο Υπουρ. Αγροτ. Αναπτυξης κ Τροφιμων με συμβαση ιδ. δικαιου ενος ετους. Παραλληλα δουλευω σε ιδιωτικη εταιρεια -part time- ως Ιχθυολογος Τ.Ε. Η εταιρεια με εχει ασφαλισει κανονικα στο ΙΚΑ αλλα τα ενσημα που μου κολλανε απ'οτι μου ειπαν ειναι μη συνταξιμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Η προυπηρεσια μου ως part time και σαν Ιχθυολογος απο την εταιρεια θα μετρησει με τα αντιστοιχα μορια σε μια μελλοντικη προκηρυξη της ειδικοτητας μου στο δημοσιο τομεα; Επισης θα ηθελα να μαθω εαν θα παρω προσαυξηση 50% της προυπηρεσιας του ενος ετους απο το Υπουρ. Αγροτ. Αναπτυξης κ Τροφιμων.
:/:
Ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Επιμηθέας

New member

Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 271 μηνύματα.
Ειμαι Ιχθυολογος Τ.Ε. και κανω το αγροτικο της ειδικοτητας μου στο Υπουρ. Αγροτ. Αναπτυξης κ Τροφιμων με συμβαση ιδ. δικαιου ενος ετους. Παραλληλα δουλευω σε ιδιωτικη εταιρεια -part time- ως Ιχθυολογος Τ.Ε. Η εταιρεια με εχει ασφαλισει κανονικα στο ΙΚΑ αλλα τα ενσημα που μου κολλανε απ'οτι μου ειπαν ειναι μη συνταξιμα.
Εκείνο που ξέρω είναι ότι πλέον των 250 το χρόνο είναι μεν μη συντάξιμα αλλά παίζουν κάποιο ρόλλο όταν πρόκειται να συμπληρώσεις το όριο των απαιτούμενων ενσήμων γιά σύνταξη.
 

Resident Evil

Well-known member

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.
Επισης θα ηθελα να μαθω εαν θα παρω προσαυξηση 50% της προυπηρεσιας του ενος ετους απο το Υπουρ. Αγροτ. Αναπτυξης κ Τροφιμων.
Παρόλο που αρμόδιο να σου απαντήσει είναι μόνο το ΑΣΕΠ ή/και κάποιοι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα [υπάρχουν τουλάχιστον 2 fora που "ειδικεύονται" σε τέτοια θέματα] γενικά η προϋπηρεσία σε ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΟΤΑ κτλ με κατάθεση της σύμβασης έργου (επικυρωμένη φωτοτυπία προφανώς) και βεβαίωση του εργοδότη που να αναφέρει το χρόνο απασχόλησης και τη συνάφεια της εργασίας με την προκυρησσόμενη θέση εφόσον ο συνολικός χρόνος απασχόλησης υπερβαίνει τους 24 μήνες (τμηματική ή συνεχόμενη απασχόληση στους παραπάνω φορείς) η προυπηρεσία μετράται με προσαύξηση 50%.
Επομένως, ο ένας χρόνος προϋπηρεσίας δεν είναι αρκετός για να υπολογιστεί προσαύξηση. Τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις εύκολα διαβάζοντας το ΦΕΚ οποιασδήποτε προκύρηξης (ισχύουν τα ιδια για όλες τις θέσεις εργασίας, ΠΕ ΔΕ ή ΤΕ, οποιαδήποτε ειδικότητας).

Για τα ένσημα του ΙΚΑ δυστυχώς δεν μπορώ να σε κατατοπίσω.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top