Φιλικό ή ερωτικό;

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
Είναι πολύ βολικό το τσουβαλιασμα... :)

Εγώ θα ξανά πω

Θέλετε και πάτε, όλα φως φανάρι είναι, το παιχνίδι εμείς το κάνουμε.
<< Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες >>
<< Για ποια με πέρασες >>

Κάνει μπαμ από μακριά...ίδιες.. Ούτε copy paste

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Σίγουρα δεν ειναι όλες ίδιες και ειναι κακό να απαξιώνουμε τις γυναίκες. Στη τελική αυτο ειναι το παιχνίδι αμα θές συμμετέχεις.

Πχ εγω έχω δώσει πόιντ σε φίλο που πηγαινε και έκανε φλέρτ σε διάφορες και αμα κάποια δεν του άρεσε ο τροπος που μιλουσαν πχ τον έβρισκε αδιάφορο ή εβλεπε οτι δεν ψήνεται δεν ζητουσε τιποτα και έφευγε.

Σου λεει δεν μ αρέσει δεν θέλω... δε νομιζω να τον ανάγκασε καμία να περάσει απο έλεγχο βιογραφικού.

Οπως ειναι αυτές ελευθερες να επιλέξουν ετσι ειμαστε και εμείς.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

ετσι ειμαστε και εμείς.
Γι αυτό και πλέον έχουμε οδηγηθεί σε βίζιτες και πηδήματα μιας μέρας, λόγω της αρρωστημένης κατάστασης.

Τώρα αντιδράνε βέβαια και ξινίζουν...επειδή τρώνε το αγγούρι, ότι θα πρέπει να βγουν και αυτές <<έξω>> από την ζώνη άνεσής τους. Καλά να πάθουν και να πάθουμε.

Βίζιτα και είσαι ήσυχος και άστες να ψάχνονται σαν τους Εφιάλτες.

Σίγουρα δεν ειναι όλες ίδιες και ειναι κακό να απαξιώνουμε τις γυναίκες.
Σαν το στυλό BIC είναι...

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Αυτές δεν τρώνε κανένα αγγούρι φίλε.... αμα κάνεις εσυ τον υπερβολικά δύσκολο θα βρούν άμεσα άλλον.

Πάνε οι εποχές που οι γυναίκες ανέχονταν την αγένεια και την κακή συμπεριφορά που κάποιοι άντρες την ταύτιζαν με την αρρενωπότητα. Και για μένα καλά κάνουν. Ως ενα σημείο βέβαια γιατι κάποιες έχουν πάει στην αντίθετη πλευρά και φευγουν για πλάκα πράγμα φυσικα που τις κάνει να μην μπορούν να κρατήσουν αισθήματα σοβαρά με κάποιον. Αυτο ειναι το τίμημα οτι στο τέλος της ημέρας θα νιώθουν κενές και άδειες αν πετάγονται απο τη μια σχέση στην άλλη.

Δε ξέρω που αναφέρεσαι γενικά αλλα η αλήθεια ειναι πως ο ωραίος - ο μάγκας/ικανός πάντα θα βρίσκει να κάνει το κομμάτι του... παίζεται λίγο απο άποψη τύχης το θέμα καλή σχέση αλλα και εκει στο τέλος αμα εισαι εντάξει τη βρίσκεις την άκρη. Αν εισαι ιδιότροπος και περιεργος θα μεινεις πουκάλα για πολλά χρόνια.

Μεσα στους ιδιότροπους βάζω και αυτούς που ειναι μέτριοι εμφανισιακά και ψάχνουν μοντέλα και έχουν πολυ υψηλά στάνταρτ... ρε φιλε δε βλέπεις πως εισαι ; ελεος βρες καμια της σειράς σου ξέρω γω γενικά.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Αυτές δεν τρώνε κανένα αγγούρι φίλε.... αμα κάνεις εσυ τον υπερβολικά δύσκολο θα βρούν άμεσα άλλον.
27-35 δεν ψάχνουν για γαμπρό ; Το παιδί που θα αναλάβει τα <<χρέη>> ;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα στη ζωή κάνουν κύκλους, για το άντρα δυστυχώς μπαίνει στα βαθιά από νωρίς, αλλά ο τροχός γυρίζει στα πρώτα άντα...εκεί να δεις ωραία πράγματα.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Με μια μικρή υποσημείωση....γυναίκες αράχνες υπάρχουν, άντρες αράχνες υπάρχουν ;
Ιδού η απορία.

Όταν λοιπόν θα αντιληφθούν κάποιοι και κάποιες ότι στη ζωή αυτή όλα είναι δανεικά και αλλάξουν αντιμετώπιση ως προς τον άλλον/η τότε, ίσως, ίσως να αλλάξει η κοινωνία.

Πάντως η αυξητική τάση των διαζυγίων συνεχίζεται, γιατί αφού τα παιδιά είναι τόσο αγαπημένα....

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,612 μηνύματα.
Δυστυχώς αν κρίνω από τη συμπεριφορά πολλών ανδρών στην Ελλάδα σε καθημερινά θέματα, δεν θα έριχνα φταίξιμο στις γυναίκες. Το ερώτημα είναι απλό: γιατί να σε προτιμήσει; Για να φάει στη μάπα τη μπίχλα σου; Την ιδρωτίλα σου και τα πεταμένα χαρτόκουτα πίτσας στο σαλόνι;

Επειδή έχω γνωρίσει γυναίκες από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ασία αλλά και Αφρική, νομίζω ότι η προσέγγιση στο δυτικό κόσμο γίνεται με ανταλλαγή διαλόγων-αναπαραγωγή από αμερικάνικες τηλεσαπουνόπερες. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια και απλότητα από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν 2-3 κοινότυπες ιστορίες γύρω από την εμφάνιση, την οικονομική και κοινωνική προβολή κάποιου ή κάποιας ώστε να υπάρχει το ενδιαφέρον. Δηλαδή, ένα υποκινούμενο ενδιαφέρον με κάποιον έμμεσο σκοπό.

Γι' αυτό και δεν πετυχαίνουν οι γνωριμίες σε μεγάλο βαθμό επειδή οι δύο πλευρές ξεκινούν με καθορισμένες προσδοκίες και όχι με αυτό που θα προκύψει στο χρόνο. Αυτό για μένα είναι μια τελείως ψυχωσική συμπεριφορά γνωριμίας όταν αντί για τον άνθρωπο που βλέπεις, θα ήθελες κάτι άλλο που δεν βλέπεις αλλά σου έχει κάνει πλύση η αμερικάνικη καταναλωτική αγορά ότι θεωρείται όμορφο μέχρι να περάσει η μπογιά του.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,567 μηνύματα.
Αυτό είναι, εν μέρει, αλήθεια (το τελευταίο...).

Ειδικά και όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν τα κριτήρια για τις σχέσεις. Λιγότεροι παρορμητικές/οι και περισσότερο απαιτητικές/οι. Αποζητούμε όσο περισσότερο γίνεται σχέσεις "εκ του ασφαλούς" και έτσι η λογική καπελώνει το συναίσθημα και ούτε ρίσκο, ούτε τίποτα που μια συντροφική σχέση επιτάσσει...

Πληρώνουμε κι εμείς οι γυναίκες το τίμημα, για εδώ που φτάσαμε...

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς αν κρίνω από τη συμπεριφορά πολλών ανδρών στην Ελλάδα σε καθημερινά θέματα, δεν θα έριχνα φταίξιμο στις γυναίκες. Το ερώτημα είναι απλό: γιατί να σε προτιμήσει; Για να φάει στη μάπα τη μπίχλα σου; Την ιδρωτίλα σου και τα πεταμένα χαρτόκουτα πίτσας στο σαλόνι;

Επειδή έχω γνωρίσει γυναίκες από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ασία αλλά και Αφρική, νομίζω ότι η προσέγγιση στο δυτικό κόσμο γίνεται με ανταλλαγή διαλόγων-αναπαραγωγή από αμερικάνικες τηλεσαπουνόπερες. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια και απλότητα από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν 2-3 κοινότυπες ιστορίες γύρω από την εμφάνιση, την οικονομική και κοινωνική προβολή κάποιου ή κάποιας ώστε να υπάρχει το ενδιαφέρον. Δηλαδή, ένα υποκινούμενο ενδιαφέρον με κάποιον έμμεσο σκοπό.

Γι' αυτό και δεν πετυχαίνουν οι γνωριμίες σε μεγάλο βαθμό επειδή οι δύο πλευρές ξεκινούν με καθορισμένες προσδοκίες και όχι με αυτό που θα προκύψει στο χρόνο. Αυτό για μένα είναι μια τελείως ψυχωσική συμπεριφορά γνωριμίας όταν αντί για τον άνθρωπο που βλέπεις, θα ήθελες κάτι άλλο που δεν βλέπεις αλλά σου έχει κάνει πλύση η αμερικάνικη καταναλωτική αγορά ότι θεωρείται όμορφο μέχρι να περάσει η μπογιά του.
Κοιταξου λίγο στον καθρέπτη και ρώτα τον εαυτό σου , τι έγραψα τώρα;
Περίμενε να δεις αν απαντήσει.

Βέβαια κάποιοι ή κάποιες ορμωμενοι από την προβληματική συμπεριφορά τους βρίσκουν καταφύγιο στο να γίνουν αρεστοί υποστηριζοντας θεωρίες που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που παρουσιάζουν και δυστυχώς εμφανίζεται στη συνέχεια.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...και τα δύο φύλα το ίδιο ψάχνουν αλλά το εκφράζουν με διαφορετικούς τρόπους. Οι μεν άντρες θελουν κωλο, βυζια και πρόσωπο και φυσικά να έχει κάποια λογική εκτός και εάν είναι σε εκείνη την φάση της ζωής τους που δέχονται ο, τι προκύψει. Από την άλλη οι γυναίκες θέλουν μια σταθερή δουλειά ή εισόδημα, μια σοβαρότητα ( αυτό εκφράζουν), να είναι ωραίος και λίγο γυμνασμένος.

Υπάρχει και μια κατηγορία που αφορά το λέγειν, συνήθως αποτελείται από άνδρες. Η κατηγορία αυτή χαρακτηρίζεται από μέτρια /οκ εμφάνιση. Ωστόσο διακρίνεται για την άριστη χρήση του λόγου ( όχι σε ακαδημαϊκό επίπεδο) σε επίπεδο γνωριμιών. Έχοντας αντιληφθεί αυτο χαρακτηριστικό τους και συγχρόνως δείχνοντας τις προθέσεις του, κερδίζουν σε όλα τα επίπεδα.

Άμεσα ή έμμεσα και τα δύο φύλα είναι υπέρ της τοξική αρρενωπότητας εξαιτίας των αποφάσεων τους. Είναι απορίας άξιο πως τα ίδια άτομα διαμαρτυρονται ενώ την ίδια στιγμή οι αποφάσεις στη ζωή τους είναι αντιρροπες ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ακόμη παραπάνω την παρουσία τέτοιων χαρακτηριστικών στην κοινωνία. Υποθέτω ότι τους αρέσει χωρίς να το αντιλαμβάνονται.

Τέλος ένα σχόλιο για τους λαούς της Ασίας και Αφρικής, αμφιβάλλω πάρα πολύ για την θέση της γυναίκας στα ασιατικα νοικοκυριά πχ. Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία.

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

27-35 δεν ψάχνουν για γαμπρό ; Το παιδί που θα αναλάβει τα <<χρέη>> ;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα στη ζωή κάνουν κύκλους, για το άντρα δυστυχώς μπαίνει στα βαθιά από νωρίς, αλλά ο τροχός γυρίζει στα πρώτα άντα...εκεί να δεις ωραία πράγματα.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Με μια μικρή υποσημείωση....γυναίκες αράχνες υπάρχουν, άντρες αράχνες υπάρχουν ;
Ιδού η απορία.

Όταν λοιπόν θα αντιληφθούν κάποιοι και κάποιες ότι στη ζωή αυτή όλα είναι δανεικά και αλλάξουν αντιμετώπιση ως προς τον άλλον/η τότε, ίσως, ίσως να αλλάξει η κοινωνία.

Πάντως η αυξητική τάση των διαζυγίων συνεχίζεται, γιατί αφού τα παιδιά είναι τόσο αγαπημένα....

Δε ξέρω φίλε μου όλα αυτά ειναι θέματα που απο ένα σημείο και μετά τα χειρίζονται ψυχολόγοι. δεν μπορώ να κάνω τον ξερόλα. Και δεν ειμαι και εκει να ξέρω τι έγινε και ποιιος έφταιξε... τα βλέπεις και απο εδω μέσα , μπαίνουν να ρωτήσουν κάτι και κάνουν τα δικά τους.

Το μονο σίγουρο ειναι ότι καθένας και καθεμία.... στο τέλος ΟΠΩΣ στρώσει θα κοιμηθεί. Και όπως έλεγε και ο θρυλικός Λιβιεράτος

ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ (youtube.com)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,567 μηνύματα.
Δε ξέρω φίλε μου όλα αυτά ειναι θέματα που απο ένα σημείο και μετά τα χειρίζονται ψυχολόγοι. δεν μπορώ να κάνω τον ξερόλα.
Είσαι καλά ; Όλα οκ ;

Πολύ λιγομίλητος είσαι...
Το μονο σίγουρο ειναι ότι καθένας και καθεμία.... στο τέλος ΟΠΩΣ στρώσει θα κοιμηθεί. Και όπως έλεγε και ο θρυλικός Λιβιεράτος

ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ (youtube.com)
Ωραία ζεϊμπεκιά !!

Devil

Επιφανές μέλος

Είσαι καλά ; Όλα οκ ;

Πολύ λιγομίλητος είσαι...

χαχαχ μια χαρά ειμαι ναί... ε νταξει απο ενα σημείο και μετά οι πολλές αναλύσεις κουράζουν και εμένα και εσάς... τι να γράφω τωρα σεντόνια ; με τα ίδια ; :P

Ωραία ζεϊμπεκιά !!

Οντως κ μ αρέσουν οι ζεμπεκιές... τις χορεύω.

ΚΑΙ όπως λεει και το άσμα.... Μου λένε πως με ψάχνεις ... πως δεν μπορείς να κοιμηθείς!!!

Ε αν ειναι έτσι να πάω τοτε να την νανουρήσω !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια