Χειμώνας 2024 - 2025 / κακοκαιρία και χιόνια

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Εδώ πάντως Θεσσαλονίκη έλεγε σήμερα χιόνια μέσα στην πόλη και προφανώς δεν έχει τίποτα.
Εβρεξε μέχρι σκασμου το βράδυ και τωρα είναι όλα βρεγμενα. Τουλάχιστον έχει κρύο :clapup:
Έριξε λίγο χιονόνερο πριν

αύριο λέει χιονάκι και εννοείται θα το ρίξει αύριο και όχι σήμερα που κάθομαι

και είμαι και προσωπικό έκτακτης ανάγκης σε καιρικά να ανοίξω πρώτη τα χειρουργεία

Όποιος σκέφτηκε να βάλει εμένα που πάω με το αστικό πάντως είναι μεγάλος φωστήρας ✨

Εύχομαι να μην κάνει τίποτα Παναγία μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τέλεια..

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Όποιος σκέφτηκε να βάλει εμένα που πάω με το αστικό πάντως είναι μεγάλος φωστήρας ✨
ξέρεις, τα πρώτα χρόνια εργασίας, όλα τα ζόρικα με έβαζαν εμένα να τα κάνω. Το έλεγα λοιπόν στον πατερούλη μου και μου έλεγε, πως πάντα ο νεώτερος τα κάνει αυτά και επειδή είναι σωματικά σε καλύτερη κατάσταση. Όχι νοσηλευτικά, αλλά κάθε εργασία έχει το ζοριλίκι της

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
ξέρεις, τα πρώτα χρόνια εργασίας, όλα τα ζόρικα με έβαζαν εμένα να τα κάνω. Το έλεγα λοιπόν στον πατερούλη μου και μου έλεγε, πως πάντα ο νεώτερος τα κάνει αυτά και επειδή είναι σωματικά σε καλύτερη κατάσταση. Όχι νοσηλευτικά, αλλά κάθε εργασία έχει το ζοριλίκι της
Μα όλες είμαστε νέες δεν έχει να κάνει με αυτό.
Είναι τώρα μεγάλη ιστορία να συζητήσω και δεν μπορώ κιόλας, οπότε ναι

Πάντως δεν έχει να κάνει με τον ηλικιακό παράγοντα εδώ

ισχύει φυσικά και αυτό που λες

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Ο χειμώνας στην Ελλάδα φαίνεται από τις σελίδες αυτού του θρεντ...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Πραγματικά, πλέον στην Αττική δεν υπάρχει λόγος να τα σκας κάθε χρόνο το χειμώνα σε πετρέλαιο και αέριο. Αντε λίγο air condition στο πιο ακραίο κρύο να σπαει λίγο και ως εκεί.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Αντε λίγο air condition στο πιο ακραίο κρύο να σπαει λίγο και ως εκεί.
Στο χωριό μου ο πατέρας μου βάζει ξυλόσομπα και το σπίτι μέσα είναι φούρνος :P
Του λέω να βάζει λιγότερα ξύλα, αλλά δεν...

Πολύ ενοχλητική η πολλή ζέστη.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Τι ωραία ήταν σημερα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Μια ωραια ημέρα 😁😁

IMG_0872.png

rafaela11

Περιβόητο μέλος

IMG_1661.png
Μια ωραία μέρα για να κάτσεις σπίτι μόνο, όχι να δουλέψεις 😂

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Καλά και μια Αράχωβα δε θα με χαλούσε καθόλου...Κανένα Πήλιο...

Καλάβρυτα...

Υ.Γ. Και ύστερα ξύπνησα...
Αχ Πηλιο !!! Με ένα σπετσοφάι και κρασάκι δίπλα στο τζάκι

Καλά θα ήταν, όσο κάνω διάλειμμα τώρα ας ονειρεύομαι 😂

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Αν χιονίζει στην περιοχή σας, πείτε το να ζηλέψω λιγάκι :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια