Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,470 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 537 μηνύματα.
54 ημέρες με σήμερα 😍 πολύ νωρίς για στόλισμα; 🥺🎄🙈
Παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνω, για κάποιο λόγο μπαίνω και νωρίτερα στο μουντ, από ό,τι παλαιότερα. Ίσως χρειάζεται στην καθημερινότητα αυτό το "μαγικό" των Χριστουγέννων 🥹✨❤️

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,815 μηνύματα.
Μη ξεχάσετε να πάρετε το ημερολόγιο μετά τα παραθυρακια και τα κρυμμένα σοκολατάκια ... Ανυπόμονοι 🙃

Καλό μήνα.. Ας απολαύσουμε το 🍁🍁🍁🍂 πρώτα

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,108 μηνύματα.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.
Φέτος τα Χριστούγεννα νιώθω λίγο περίεργα να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί :ermm: κάθε χρόνο ανυπομονούσα

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Άλλες 8 παρασκευές μεχρι τα χριστούγεννα

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,309 μηνύματα.
ΒΓΉΚΑΝ;

1730470627535.png
1730470709411.png
1730470764680.png

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Μη ξεχάσετε να πάρετε το ημερολόγιο μετά τα παραθυρακια και τα κρυμμένα σοκολατάκια ... Ανυπόμονοι 🙃

Καλό μήνα.. Ας απολαύσουμε το 🍁🍁🍁🍂 πρώτα

Καλό μήνα! Αχ τι τέλεια αυτά τα ημερολόγια. Κάθε χρόνο λέω θα πάρω, αλλά εν τέλη δεν 🥲 Αξίζουν;

Έχω αρχίσει να ξαναμπαίνω στο κλίμα!!
Θα πρέπει και να σκεφτώ δώρα για την οικογένεια.

Είμαι ακόμη με κοντομανικο 😂😂
Ναιιι εννοείται από τώρα για τα δώρα 😍 ειδικά αν θες κάτι σε ηλεκτρονικό, βολεύει και με την black Friday - εφόσον το βρεις σε πραγματική προσφορά. (εγώ παίρνω και puzzle, τα έχουν και αυτά σε καλές προσφορές, σε κάποια μαγαζιά. Αν ασχολείται κάποιος/ασχολείσαι)

Φέτος τα Χριστούγεννα νιώθω λίγο περίεργα να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί :ermm: κάθε χρόνο ανυπομονούσα
Είναι λίγο νωρίς ακόμα. Υπό την έννοια ότι τώρα θα αρχίσουν οι στολισμοί σιγά σιγά. Θα μπεις στο πνεύμα 🥹❤️

Από σήμερα θα πρέπει 🥹😍 το καλύτερο γλυκό το Χριστουγέννων κατ'εμέ 🥹🤤

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,108 μηνύματα.
εγώ παίρνω και puzzle, τα έχουν και αυτά σε καλές προσφορές, σε κάποια μαγαζιά. Αν ασχολείται κάποιος/ασχολείσαι)
Puzzle μόνο εγώ, οι υπόλοιποι στο σπίτι λένε τους πιάνει πονοκέφαλος μόνο που με βλέπουν 😂

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
• Holy Night by Mariah Carey

• Holy Night by Celine Dion

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,067 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.
Christmas GIF by MOODMAN

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,470 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,244 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,244 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια