Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,279 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,792 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,642 μηνύματα.
Φοβερές και οι σκιές στον τοίχο από τα στολίδια, να τα χαρείτε και καλά να περάσετε στις γιορτές Ραφαέλα μου <3
Έχει και led το ράφι από πίσω ίσως για αυτό ❤️ σε ευχαριστώ πολύ!
Πολύ όμορφο. Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι.
Ευχαριστώ Φώτη μου ! ❄️

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,792 μηνύματα.
Στολίσαμε και εμείς. Μένει μόνο να πάρω ένα κόκκινο χαλάκι το οποίο θα τοποθετήσω κάτω από το δέντρο για την φάτνη και τον Άγιο Βασίλη.

IMG_0231.jpeg

IMG_0230.jpeg

IMG_0233.jpeg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,279 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Στο σπίτι της γιαγιάς μου.

IMG_0248.jpeg

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,528 μηνύματα.
Πω ρε πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο κάθε χρόνο από αυτήν την διαδικασία και δυστυχώς εφέτος δεν θα έχω την τιμή να κάνω το σπίτι μου να φαίνεται ωραίο.

Στολίσαμε όμως ένα καχεκτικό δέντρο στο ΚΨΜ του στρατοπέδου :lol: . Ο φωτισμός έξω είναι για τα μπάζα, ένα έχει σχήμα ελάτου και καλά αλλά να μη πω με τι μοιάζει :skull:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,136 μηνύματα.
Πω ρε πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο κάθε χρόνο από αυτήν την διαδικασία και δυστυχώς εφέτος δεν θα έχω την τιμή να κάνω το σπίτι μου να φαίνεται ωραίο.

Στολίσαμε όμως ένα καχεκτικό δέντρο στο ΚΨΜ του στρατοπέδου :lol: . Ο φωτισμός έξω είναι για τα μπάζα, ένα έχει σχήμα ελάτου και καλά αλλά να μη πω με τι μοιάζει :skull:
δε θα πας καθόλου σπίτι σου;
Δεν πειράζει. Οι ξανθιώτισσες εκεί, φέρνουν στα στρατόπεδα κανα γλυκό; Οι εβρίτισσες το κάνουν.
Να περάσετε καλά, όπου και νά σαι. Έχεις χρόνια μπροστά σου να στολίζεις το σπίτι σου. Φέτος στόλισε το ΚΨΜ

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,528 μηνύματα.
δε θα πας καθόλου σπίτι σου;
Δεν πειράζει. Οι ξανθιώτισσες εκεί, φέρνουν στα στρατόπεδα κανα γλυκό; Οι εβρίτισσες το κάνουν.
Να περάσετε καλά, όπου και νά σαι. Έχεις χρόνια μπροστά σου να στολίζεις το σπίτι σου. Φέτος στόλισε το ΚΨΜ
Θα πάρουμε άδεια είτε για Χριστούγεννα (20-29 Δεκέμβρη) είτε για Πρωτοχρονιά (30-8). Ανάλογα σε ποιο group θα μας βάλουν.

Εδώ απάνω που μας έχουν έχει μόνο Πομακοχώρια. Οι μουσουλμάνοι δεν εορτάζουν τα Χριστούγεννα :/: .

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,136 μηνύματα.
Θα πάρουμε άδεια είτε για Χριστούγεννα (20-29 Δεκέμβρη) είτε για Πρωτοχρονιά (30-8). Ανάλογα σε ποιο group θα μας βάλουν.

Εδώ απάνω που μας έχουν έχει μόνο Πομακοχώρια. Οι μουσουλμάνοι δεν εορτάζουν τα Χριστούγεννα :/: .
Λοιπόν, θα σου βάζω φωτογραφίες απ τη γειτονιά μου. Έχουμε αρκετούς μουσουλμάνους και εδώ, αλλά οι λιγότερο συντηρητικοί στολίζουν έστω την αυλή. Υπάρχουν και οι μπουρκοφόροι, που είναι χαράμ να στολίσουν.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,839 μηνύματα.
@Scandal άλλαξε το background και το εικονίδιο;;; Είναι τέλεια! :alljumpy:

πλίζ κάνε το επιλογή να μένει με τις χιονονιφάδες αν κάποιος θέλει. Ελπίζω να επηρεάζει και το night mode
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν επηρεάζει το nightmode μεγαλύτερο κλέψιμο έχουμε να δούμε απο τον έλγιν

Scandal

Διαχειριστής

@Scandal άλλαξε το background και το εικονίδιο;;; Είναι τέλεια! :alljumpy:

πλίζ κάνε το επιλογή να μένει με τις χιονονιφάδες αν κάποιος θέλει. Ελπίζω να επηρεάζει και το night mode
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν επηρεάζει το nightmode μεγαλύτερο κλέψιμο έχουμε να δούμε απο τον έλγιν
Το έβαλα και στο night mode :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,839 μηνύματα.
Πρώτος κουραμπιές. Η άχνη ζάχαρη χτύπησε σα να είναι κοκαΐνη. ΚΑΥΛΑ

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,097 μηνύματα.
Φουρνίζω μελομακάρονα τώρα με την συνταγή που σας έγραψα.
Διπλή δόση.
Τώρα βγάζω το δεύτερο ταψί.
΄Αλλα δύο ταψιά περιμένουν.
Μύρισε όλο το σπίτι Χριστούγεννα.<3:D

American Economist

Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,557 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια