Χρυσή Αυγή, η πορεία της ως πολιτικό κόμμα

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 134)
  • Ναι

    Ψήφοι: 106 79.1%
  • Όχι

    Ψήφοι: 25 18.7%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 3 2.2%

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,872 μηνύματα.
Eγω για να μην δινω στον εαυτό μου αλλωθι ενεργειων υποστηρίζω εδω και καποιους μήνες την ΧΑ. Εννοω φαίνεται το μονο πραγματικα αντισυστημικό κόμμα. Τι έκαναν πρίν δεν με ενδιαφέρει. Αν είναι ναζί τι να πω, στις μεθόδους τους πιο ναζί βρίσκω τις μνημονιακες συγκυβερνήσεις απο το 2012, και ο Κουβέλης ήταν και αριστερός υποτιθεται. Ασφαλής ψήφο "δημοκρατη" και αριστερού φαίνεται να παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, να την ριξεις και να έχεις την συνείδηση σου ήσυχδη ότι έκανες το καθήκον σου απέναντι στους συμπολίτες σου, πλην όμως ο ΣΥΡΙΖΑ όλο λεει λεει λεει και τιποτα δεν κάνει, οπότε θυμίζει πολύ ΓΑΠ του 2009 ή ακόμη χειρότερα Αντρέα στα χειρότερα του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stavri_

Τιμώμενο Μέλος

Η Stavri_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Barista. Έχει γράψει 4,687 μηνύματα.
Eγω για να μην δινω στον εαυτό μου αλλωθι ενεργειων υποστηρίζω εδω και καποιους μήνες την ΧΑ. Εννοω φαίνεται το μονο πραγματικα αντισυστημικό κόμμα.

:eek: ...Η πρώτη σας πρόταση έχει νοηματικά κενά. Υποστηρίζετε ΧΑ για να μην δίνετε το άλλοθι στον εαυτό σας πως στηρίζετε κόμματα που έχουν ασελγήσει εις βάρος της Ελλάδας και αδιαφορείτε για το αν το κόμμα που τελικά στηρίζετε ασελγεί εις βάρος του ανθρώπινου παράγοντα;; Άρα δε χρειάζεστε άλλοθι έτσι;
Και όταν λέτε αντισυστημικό, στην έννοια σύστημα συμπεριλαμβάνετε και το Δημοκρατικό πολίτευμα και τις αρχές του; Γιατί τότε ναι, η ΧΑ είναι αντισυστημικό κόμμα. Αδιαφορεί για την ανθρώπινη ύπαρξη άλλης "ράτσας", τραμπουκίζει, παρακάμπτει τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη ζωή-συμβίωση και γενικώς δρα άνισα, ρατσιστικά, επιθετικά με άμετρο μίσος.


Τι έκαναν πρίν δεν με ενδιαφέρει.

Μα δεν είναι Πριν κύριε Buggs , είναι και Τώρα και Μετά και Πάντα. Αυτή είναι η ιδεολογία τους. ("Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του!") Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοτώσει συνανθρώπους τους, έχουν ξυλοκοπήσει άλλους με βαναυσότητα;; Δε σας ενδιαφέρει ποιανού παιδί λάβωσαν "πριν"; Μήπως επειδή δεν ήταν το δικό σας; Αν αύριο το παιδί σας αποκτήσει δημοκρατική-ανθρωπιστική ιδεολογία και ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον σύνδεσμο και δεχτεί τις βολές του, τότε θα τους επικροτήσετε; Αν το παιδί σας επιλέξει να κάνει οικογένεια με αλλοδαπό άτομο, δε θα σας νοιάξει αν αυτομάτως μπει στην "Black List" με ότι αυτό συνεπάγεται; Αν σας περιορίσουν την ελευθερία σας (πράγμα που ήδη πράττουν) , θα το δεχτείτε με το χαμόγελο στα χείλη;

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 17,801 μηνύματα.
:eek: ...Η πρώτη σας πρόταση έχει νοηματικά κενά. Υποστηρίζετε ΧΑ για να μην δίνετε το άλλοθι στον εαυτό σας πως στηρίζετε κόμματα που έχουν ασελγήσει εις βάρος της Ελλάδας και αδιαφορείτε για το αν το κόμμα που τελικά στηρίζετε ασελγεί εις βάρος του ανθρώπινου παράγοντα;; Άρα δε χρειάζεστε άλλοθι έτσι;
Και όταν λέτε αντισυστημικό, στην έννοια σύστημα συμπεριλαμβάνετε και το Δημοκρατικό πολίτευμα και τις αρχές του; Γιατί τότε ναι, η ΧΑ είναι αντισυστημικό κόμμα. Αδιαφορεί για την ανθρώπινη ύπαρξη άλλης "ράτσας", τραμπουκίζει, παρακάμπτει τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη ζωή-συμβίωση και γενικώς δρα άνισα, ρατσιστικά, επιθετικά με άμετρο μίσος.
Μα δεν είναι Πριν κύριε Buggs , είναι και Τώρα και Μετά και Πάντα. Αυτή είναι η ιδεολογία τους. ("Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του!") Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοτώσει συνανθρώπους τους, έχουν ξυλοκοπήσει άλλους με βαναυσότητα;; Δε σας ενδιαφέρει ποιανού παιδί λάβωσαν "πριν"; Μήπως επειδή δεν ήταν το δικό σας; Αν αύριο το παιδί σας αποκτήσει δημοκρατική-ανθρωπιστική ιδεολογία και ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον σύνδεσμο και δεχτεί τις βολές του, τότε θα τους επικροτήσετε; Αν το παιδί σας επιλέξει να κάνει οικογένεια με αλλοδαπό άτομο, δε θα σας νοιάξει αν αυτομάτως μπει στην "Black List" με ότι αυτό συνεπάγεται; Αν σας περιορίσουν την ελευθερία σας (πράγμα που ήδη πράττουν) , θα το δεχτείτε με το χαμόγελο στα χείλη;Χωρίς να θέλω να συνηγορήσω σε καμία περίπτωση υπερ της ιδεολογίας (υπάρχει άραγε; :P) της Χ.Α., δεν θεωρείς ότι ο ψυχοσωματικός εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από το πολιτικό σύστημα της "νομιμότητας" π.χ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ... είναι ισάξιου επιπέδου; Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο είναι. :whistle: Ο ένας ρίχνει μπουνιές και χρησιμοποιεί όπλα, ο άλλος ασελγεί στην νοοτροπία, καταστρέφει γενιές ανθρώπων οδηγώντας τες στην ανεργία και στην κοινωνική παρακμή, ισοπεδώνοντας αρετές και ιδανικά. Θεωρώ ότι είναι πιο επώδυνη η μέθοδος του αργού θανάτου από τον θάνατο με χρήση άμεσης βίας. Όμως το αποτέλεσμα είναι θάνατος. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη Χ.Α. Βρίσκεται αλλού. Η ίδια η Ελληνική κοινωνία επιλέγει την αυτοκτονία της χωρίς να σέβεται ούτε τις νέες γενιές, για να μην αναφερθώ σε πιο λεπτά ζητήματα όπως πολιτισμός, παιδεία, διάλογος,.... Είμαστε μια χώρα που κάνουμε αυτό που μπορούμε και κάνουμε. Μέχρι εκεί. Δεν παλέψαμε για ιδανικά αλλά για καρέκλες σε "Κωλέττηδες". Αυτοί εμφανίζονται χρήσιμοι στον Ελληνικό λαό, χωρίς να προσφέρουν κάτι αλλά ούτε και να ρωτάνε αν είναι όντως χρήσιμοι. Επιβάλλονται χρήσιμοι. Μιλάς, μιλάμε για ελευθερία. Ελευθερία ποιας μορφής; Ο ένας προσπαθεί να πείσει το κοινωνικό σύνολο ότι είναι πιο καλός από τον άλλο. Ο άλλος κάνει το ίδιο. Αυτό δεν είναι ελευθερία, αλλά ψηφοφορία σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι διότι από πίσω, υπάρχει πολιτικό κόστος (που μεταφράζεται σε λεφτά). Τελικά έχει νόημα να μένουμε στο περιτύλιγμα; Ο κόσμος καίγεται και ασχολούμαστε για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ή όχι, ότι να καταργηθούν οι πανελλήνιες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stefanos-20

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 131 μηνύματα.
Αν διαβάσεις και άλλα μηνύματα μου σε άλλα νήματα θα δεις πως και στο όνομα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, αηδιάζω. Ίσως και περισσότερο από τη Χρυσή Αυγή γιατί τουλάχιστον η τελευταία τα λέει έξω από τα δόντια και ότι κακό προκαλεί είναι φανερό. Όμως δεν αναφέρθηκα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε αυτό το νήμα γιατί το θέμα ήταν το πολιτικό "κόμμα" της Χρυσής Αυγής. (Θα έβγαινα εκτός θέματος!:P)

Και πραγματικά θεωρώ σχεδόν το ίδιο ανεγκέφαλο και αυτόν που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη σήμερον ημέρα που πλέον γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει στη χώρα στα χρόνια της διακυβέρνησής τους. Είναι αδιανόητο να στηρίζεις αυτόν που σε καταπατά, σε κοροϊδεύει, σε εξαθλιώνει. Και όχι, δεν επηρεάζομαι από τα ΜΜΕ καθώς, ευτυχώς μπορώ να διαμορφώσω άποψη και από μόνη μου. Διαβάζοντας, ψάχνοντας, συζητώντας με διαλλακτικότητα. Αν δημιουργηθεί thread για τον πρώην δικομματισμό, ευχαρίστως να πω την άποψή μου και εκεί. Και θα έχουμε και όλοι πολλά να γράψουμε!;)
Α οκ,λαθος μου οντως.Παντως γενικα διαβαζοντας αποψεις αρκετων εδω μεσα,κατεληξα στο γεγονος οτι ολοι πανω κατω συνηδητοποιουν τι εχει συμβει ,εχουν σωστες και τεκμηριωμενες αποψεις και αυτο με ευχαριστει.Οπως αρχικως προειπα,η ΝΔ-πασοκ ειναι τεκμηριωμενα εγκληματικα κομματα,και οποιος ψηφιζει αυτα ,γινεται αυτοματα συνεργος και συνυπευθυνος στις χιλιαδες αυτοκτονιες που σημειωνονται εξαιτιας της εγκληματικης πολιτικης του μνημονιου τους και της υποθηκευσης του μελλοντος των επομενων και παροντων γενεων ,του εθνικου μας ορυκτου και οικονομικου πλουτου και γενικως στην υποδουλωση της Ελλαδας σε ξενα συμφεροντα.Και δυστηχως οι γεροι και οι γριες αυτης της χωρας ειναι εγκληματιες καθως συνεχιζουν να ψηφιζουν αυτα τα κομματα χωρις καθολου τυψεις ή ενοχες,αλλα εμεις φταιμε που δουλευουμε για να συντηρουμε το 1/3 του πληθυσμου της χωρας που ειναι γεροι.Απο κει προερχονται τα ποσοστα ΝΔ και Πασοκ.Δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε,ο Χιος τα ελεγε βεβαια ,ποιος τον ακουγε ομως?:D

Η Χρυση Αυγη ειναι εθνικιστικο κομμα,και ως εκ τουτου ειναι ακρως συντηρητικο .Ο λογος που το ψηφιζουν και οχι αδικα ειναι η τεραστια μεταναστευση σε συνδυασμο με την ανεργια κυριως καθως και το αντισυστημικο τους προφιλ και ο λογος που δεν ψηφιζουν Τσιπρα που ειναι επισης αντισυστημικος ειναι ακριβως αυτο,το θεμα της μεταναστευσης ,ηδη στη Θρακη εξελεγη τουρκικο κομμα και η κυβερνηση δεν εκανε τιποτα τοσα χρονια,ενω αμα ηταν στα χερια του Τσιπρα η του Βενιζελου(Τούρκογλου λεγεται κανονικα) θα φτιαχνανε τζαμια μες στο κεντρο της Αθηνας.Αυτο θα πυροδοτησει σιγουρα ανοδο της ΧΑ στις επερχομενες εθνικες εκλογες.Η ανοδος ακροδεξιων κομματων ειναι συντριπτικη στην Ευρωπη ,η Λε πεν στη Γαλλια πρωτη...για τον ιδιο λογο.Εμας δεν ειναι τιποτα το 10% παρολο που ολοι οι μεταναστες απο αφρικανικες και ασιατικες χωρες στη Νοτια Ευρωπη καταληγουν,λογω της συνθηκης Δουβλινου 2 που υπογραψανε οι κυριοι των εκαστοτε κυβερνησεων.Παιζεται μεγαλο παιχνιδι εις βαρος της χωρας και οι κυριοι των ΜΜΕ επιλεγουν με την προπαγανδα για τη ΧΑ να μας αποπροσανατολισουν απο τους υπευθυνους της οικονομικης υφεσης που ναι μεν ηταν χρηματοπιστωτικη υφεση,λογω της καταρρευσης των Lehman Brothers και θεωρητικα επληγησαν ολες οι οικονομιες λογω της παγκοσμιοποιημενης αγορας,δημιουργωντας τεραστια χρεη,προσπαθωντας να σωσουν τις τραπεζες οι κυβερνησεις .Το οτι μπηκαμε εμεις στην υφεση,ειναι γιατι πρωτον καποιοι φροντισαν να ειμαστε ενα κρατος που να μην παραγει,να μην κανει εξαγωγες ωστε να ξεπερασει τις εισαγωγες προκειμενου να επελθει μια ισσοροπια,που δεν φροντισε να δωσει κινητρα:να μειωνε τους μισθους ωστε να ειμαστε ανταγωνιστικοι και μικρο φπα ωστε να προσελκυσει επενδυσεις και αντιθετως ο παπους του παπανδρεου πηρε δανεια,αυξανοντας τους μισθους.Τα Ολυμπιακα εργα που τα πας?που καθονται και ερημαζουν.Επειδη μακροσκελω η ουσια ειναι μια ,μιλαμε για τεραστια οικονομικα εγκληματα και επαιξαν με πολλες εκατομμυριες ζωες,και καθεστε και ασχολειστε αμα η χρυση αυγη ειναι ετσι ή αμα ειναι αλλιως,ψηφιστε αφοβα χρυση αυγη:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,872 μηνύματα.
:eek: ...Η πρώτη σας πρόταση έχει νοηματικά κενά. Υποστηρίζετε ΧΑ για να μην δίνετε το άλλοθι στον εαυτό σας πως στηρίζετε κόμματα που έχουν ασελγήσει εις βάρος της Ελλάδας και αδιαφορείτε για το αν το κόμμα που τελικά στηρίζετε ασελγεί εις βάρος του ανθρώπινου παράγοντα;;

Πως δηλαδή ασελγεί; Με στοιχεία παρακαλω, παρουσιάστε το σαν να βρίσκεστε σε ενα δικαστήριο και να πρέπει να το αποδείξετε σε εναν δικαστή που δεν ξέρει τιποτα για το θεμα και θα κρίνει μόνο απο τα στοιχεία που θα παρουσιάσετε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,872 μηνύματα.
... και ο λογος που δεν ψηφιζουν Τσιπρα που ειναι επισης αντισυστημικος ...

συγγνώμη αλλα μέχρι σήμερα εκτός απο τις διαδηλώσεις όπου πανε για το θεαθείναι και βγάζουν τον καημένο το Γλεζο μπροστά να τρώει τα χημικά, 90 χρονων ανθρωπος, για να παρουν τις ψήφους, δεν έχω δεί τίποτα το αντιστυστημικό απο το ΣΥΡΙΖΑ εκτός απο παχιά λόγια στη Βουλή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 313 μηνύματα.
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένα κόμμα που υπάγεται σ' ένα συγκεκριμένο σύστημα να θεωρείται αντισυστημικό.
Τόσο η ΧΑ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο συστημικοί. Λειτουργούν και αναδεικνύονται μέσω ενός συγκεκριμένου συστήματος. Νομίζω είναι θέμα λογικής.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lowbaper92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο lowbaper92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,504 μηνύματα.
Και δυστηχως οι γεροι και οι γριες αυτης της χωρας ειναι εγκληματιες καθως συνεχιζουν να ψηφιζουν αυτα τα κομματα χωρις καθολου τυψεις ή ενοχες,αλλα εμεις φταιμε που δουλευουμε για να συντηρουμε το 1/3 του πληθυσμου της χωρας που ειναι γεροι.Απο κει προερχονται τα ποσοστα ΝΔ και Πασοκ.Δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε,ο Χιος τα ελεγε βεβαια ,ποιος τον ακουγε ομως?

Καλά, αυτή η αηδία με τους γέρους και τις γριές πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Οι γέροι και οι γριές βγάζουν αυτοδύναμες ΔΑΠ και ΠΑΣΠ στα πανεπιστήμια?
Και μην γυρίσει κανείς να μου πει για τις αριστερές παρατάξεις, καθώς ούτε τις υποστηρίζω, ούτε θα αρχίσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,872 μηνύματα.
Και μιας και μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις και αν ειναι ή δεν ειναι η ΧΑ ...

Το ΥΠΟΙΚ με τα νομοσχέδια σου αρμέγει τους μισθούς και σε τρελαινει στους φόρους για να δώσει τα λεφτά σου στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Οταν απο το πολύ το άρμεγμα δεν έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ, σου κόβουνε το ρεύμα και τον λογαριασμο της τον στέλνουν στην ΕΦΟΡΙΑ για να τον εισπραξει. Αν δεν πληρωσεις κι εκεί για 200 ευρώ σου παίρνουν το σπίτι και αν αντισταθείς οταν θα σε πετανε έξω σου στελνουν ΤΑ ΜΑΤ.

Αυτό μάλιστα, είναι οργανωμένο εγκλημα. Χωρίς οργάνωση τί σόι οργανωμένο θα ήτανε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,317 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs:
Και μιας και μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις και αν ειναι ή δεν ειναι η ΧΑ ...

Το ΥΠΟΙΚ με τα νομοσχέδια σου αρμέγει τους μισθούς και σε τρελαινει στους φόρους για να δώσει τα λεφτά σου στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Οταν απο το πολύ το άρμεγμα δεν έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ, σου κόβουνε το ρεύμα και τον λογαριασμο της τον στέλνουν στην ΕΦΟΡΙΑ για να τον εισπραξει. Αν δεν πληρωσεις κι εκεί για 200 ευρώ σου παίρνουν το σπίτι και αν αντισταθείς οταν θα σε πετανε έξω σου στελνουν ΤΑ ΜΑΤ.

Αυτό μάλιστα, είναι οργανωμένο εγκλημα. Χωρίς οργάνωση τί σόι οργανωμένο θα ήτανε;

Σωστά τα λές αλλά και η Χρυσή Αυγή όσο καιρό τουλάχιστον είχε κάποιο λόγο μέχρι την εποχή δηλαδή που άρχισαν οι προφυλακήσεις δεν είχε αντιδράσει σκληρά γύρω απο αυτά τα θέματα ούτε τώρα το κάνει μόνη της ψύχωση είναι οι αλλοδαποί και η αριστερά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 17,801 μηνύματα.
Τελευταία καθώς ο καιρός περνάει, βλέπω ότι συνηθίζουμε με τη Χ.Α. αλλά και με την "νόμιμη" (αλλά ηθική; :hmm: ) πολυκομματική δικτατορία της μεταπολίτευσης. Γιατί; Από τις αρχές Ιουλίου βλέπω ότι πολλοί νέοι, συνομήλικοί μου, ενδιαφέρονται μόνο για...καλές διακοπές. Νιώθω απέξω από όλο αυτό. Δεν με ταϊζουν και μένα από αυτό που ταϊζουν τόσο κόσμο. Το κουτόχορτο και τη συνήθεια. Οι μήνες και τα χρόνια περνούν...η υποκρισία μένει. Ποιον νομίζουμε ότι κοροϊδεύουμε-ετε; Υπάρχει κάποιο ιδανικό πλέον; Το καράβι βουλιάζει και εμείς για μια ακόμη φορά, ένα ακόμη 1897, μια ακόμη παραμονή του 1922,... κοιτάζουμε αναίσθητοι ή μάλλον αδιάφοροι το τέλος μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Τ,... κοιτάζουμε αναίσθητοι ή μάλλον αδιάφοροι το τέλος μας.

Νομίζω, πως φταίει, φίλε μου, η απώλεια κάθε εθνικού νοήματος, άρα και νομίσματος! Απλά και μ' άλλα λόγια , ούτε καν νομίζουμε, αν ήμαστε "Έλληνες" πια, από "εθνική άποψη"!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikaratrela

Νεοφερμένος

Ο nikaratrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Για άλλη μια φόρα γελοίοι οι χρυσαυγίτες. Κείμενα που μόνο ένας φασίστας ή βλάκας θα τα πιστέψει https://www.xryshaygh.com/index.php/...tokoumenta-fwtia-gia-thn-dolofonia-fussa-kata
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kerasi

Νεοφερμένος

Ο kerasi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Ε ρε Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται........!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edweimaste

Πολύ δραστήριο μέλος

Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,048 μηνύματα.
Πως δηλαδή ασελγεί; Με στοιχεία παρακαλω, παρουσιάστε το σαν να βρίσκεστε σε ενα δικαστήριο και να πρέπει να το αποδείξετε σε εναν δικαστή που δεν ξέρει τιποτα για το θεμα και θα κρίνει μόνο απο τα στοιχεία που θα παρουσιάσετε
Επειδη δε το βλεπεις εσυ δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. Πανε ρωτα τους μεταναστες να σου πουν και φερτους και στο "δικαστηριο" οπως λες. Που φοβουνται και τρεχουν να γλιτωσουν το ξυλο απο αυτους που στηριζεις. Το εχω δει μπροστα μου να γινεται. Μεταναστες αλλοδαποι που τρεχαν κυνηγημενοι να γλιτωσουν. Τι ωραια εικονα πολιτισμενου κρατους!!Χαρμα οφθαλμων θα ελεγα. Που ειναι η ελευθερια;; Το οτι δεν κυνηγανε τη δικη σου και τη δικη μου ρατσα δε σημαινει πως δεν ασελγουν εναντια στο ανθρωπινο ειδος! Ανοιξτε λιγο τα μυαλα σας. Μη βλεπετε μονο μεχρι τη μυτη σας. Δε με ενδιαφερει για τα αλλα κομματα και τη Χ.Α σε αντιδιαστολη με αυτα. Αυτη τη συζητηση δε θα τη κανω, διοτι ειμαι εναντιον και των δυο πλευρων, δε θα βγει ακρη και θα χαλασω και φαια ουσια. Αυτο που πρεπει να κανουμε πρωτα ειναι να μαθουμε να ειμαστε ανθρωποι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

x_xChristine

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα.
Αυτό που αν είσαι ενάντια της ΧΑ αμέσως σε λένε αριστερό ή κομμούνι, ή γενικά οπαδό οποιουδήποτε άλλου κόμματος είναι γελοίο.
Το οτι διαφωνούμε με τις ρατσιστικές, φασιστικές δράσεις και όλες τις ηλιθιότητες που υποστηρίζετε δεν σημαίνει ότι είμαστε υποστηρικτές αντίπαλου κόμματος. Καταλαβαίνω ότι σας φαίνεται δύσκολο και περίεργο ένα άτομο να έχει δικές του απόψεις αλλά συμβαίνει. Δεν λέγεται σύριζα δεν λέγεται ΚΚΕ ή αναρχία ή οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα βάζετε λέγεται ανθρωπιά.
Επίσης δεν είναι τυχαίο που οι οπαδοί και τα μέλη της χα είναι είτε βολεμένοι αμόρφωτοι και χωρίς παιδεία κωλόγεροι είτε κομπλεξικά δίποδα γεμάτα απωθημένα επειδή κανείς δεν τους έκανε ποτέ παρέα γιατί ήταν βόδια και αποφάσισαν να ενταχθούν στην χα για να ανήκουν κάπου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Poetofmadness

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Αυτό που αν είσαι ενάντια της ΧΑ αμέσως σε λένε αριστερό ή κομμούνι, ή γενικά οπαδό οποιουδήποτε άλλου κόμματος είναι γελοίο.
Το οτι διαφωνούμε με τις ρατσιστικές, φασιστικές δράσεις και όλες τις ηλιθιότητες που υποστηρίζετε δεν σημαίνει ότι είμαστε υποστηρικτές αντίπαλου κόμματος. Καταλαβαίνω ότι σας φαίνεται δύσκολο και περίεργο ένα άτομο να έχει δικές του απόψεις αλλά συμβαίνει. Δεν λέγεται σύριζα δεν λέγεται ΚΚΕ ή αναρχία ή οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα βάζετε λέγεται ανθρωπιά.
Επίσης δεν είναι τυχαίο που οι οπαδοί και τα μέλη της χα είναι είτε βολεμένοι αμόρφωτοι και χωρίς παιδεία κωλόγεροι είτε κομπλεξικά δίποδα γεμάτα απωθημένα επειδή κανείς δεν τους έκανε ποτέ παρέα γιατί ήταν βόδια και αποφάσισαν να ενταχθούν στην χα για να ανήκουν κάπου.

συμφωνω απόλυτα μαζι σου Χριστίνα αλλά κάνεις ένα λάθος φασίστες ειναι και μορφωμένα άτομα σε ένα μικρό μέρος που βολεύτηκαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τώρα το παίζουν χούντα και Εθνικισμός
Δυστυχώς η Χ.Α για μένα δεν ειναι το πρόβλημα αλλα μέρος του προβλήματος που λέγεται Ελληνική νοοτροπία...η αριστερά και ειδικά η λεγόμενη ριζοσπαστική Αριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει λύσεις και κάνεις αρκετές κωλοτούμπες....συναντήσεις με ΣΕΒ, Άγιο Όρος και απο εκει που έλεγε θα σκίσουμε τα μνημόνια τώρα έχουν πάει στην επαναδιαπράγματευση οδηγόντας δυστυχώς ένα μέρος του κόσμου προς του ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Χ.Α
Διότι η Χ.Α ειναι ΝΑΖΙ και όχι Πατριώτες όπως πάνε να μας περάσουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

x_xChristine

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα.
Μου φαίνεται πως έχουμε διαφορετική άποψη για το τι εστί μόρφωση. Άνθρωπος που υποστηρίζει τέτοιες πράξεις και πιστεύει στις λεγόμενες εθνικιστικές "ιδεολογίες" η γνώση δεν τον έχει αγγίξει καθόλου κι ούτε η κριτική του ικανότητα είναι αρκετά ανεπτυγμένη. Φυσικά απο πίσω υπάρχουν αρκετοί που δεν πιστεύουν στην δήθεν "ιδεολογία" και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά και το βόλεμα όπως λες. Απλά ως άνθρωπος θεωρώ την γνώση άχρηστη αν δεν συνυπάρχει με την κάποια ουσιώδη παιδεία. Και για το τελευταίο που είπες, ότι και καλά ο κόσμος που τους ψηφίζει το κάνει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή κτλ. "οδηγόντας δυστυχώς ένα μέρος του κόσμου προς του ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Χ.Α" πιστεύω πως ο κόσμος που το κάνει αυτό είναι το κύριο μέρος του προβλήματος. Και επέτρεψε μου και αυτούς να τους χαρακτηρίσω αμόρφωτους έως και ηλίθιους γιατί είναι οι πρώτοι που θα δικαιολογήσουν την ΧΑ για τις ναζιστικές της πράξεις και στο τέλος δεν θα παραδεχτούν καν ότι οι ίδιοι είναι φασισταριά λέγοντας το γνωστό "ε ποιους άλλους να ψηφίσω είναι οι μόνοι που θα κάνουν κάτι κτλ κτλ". Το ποιηματάκι του παραλόγου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,058 μηνύματα.
φασίστες ειναι και μορφωμένα άτομα σε ένα μικρό μέρος που βολεύτηκαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τώρα το παίζουν χούντα και Εθνικισμός
Δεν υπάρχουν μορφωμένοι φασίστες, λολ
φυσικά βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και κάποια ακροδεξιά κομμάτια της ΝΔ. Στο ΠΑΣΟΚ δε νομίζω.

η αριστερά και ειδικά η λεγόμενη ριζοσπαστική Αριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει λύσεις και κάνεις αρκετές κωλοτούμπες....συναντήσεις με ΣΕΒ, Άγιο Όρος και απο εκει που έλεγε θα σκίσουμε τα μνημόνια τώρα έχουν πάει στην επαναδιαπράγματευση οδηγόντας δυστυχώς ένα μέρος του κόσμου προς του ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Χ.Α
Μια χαρά δίνει λύσεις η αριστερά. Από την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και παραμονή σε ΕΕ και ευρώ ( από ΣΥΡΙΖΑ ) μέχρι και ολική άρνηση χρέους, εσωτερικό δανεισμό και εππιστροφή στη δραχμή ( εξοκοινοβουλευτικοί ). Το ότι μπορεί να μη μας αρέσει τίποτα από όλα αυτά δε σημαίνει πως δεν ακούγονται.

Κωλοτούμπες δε βλέπω εγώ έννοιες όπως ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση δεν αλληλοαναιρούνται αυτό που βλέπω είναι πως έχουν αλλάξει πια και έχουν υιοθετήσει κεντροαριστερή ρητορική ενώ μιλάμε για αριστερούς. Αναμενόμενο είναι εφόσον ζούμε σε ένα κράτος κατά κόρον απολιτικοποίητων αμόρφωτων ( μεθοδευμένα πάντα δε γεννιούνται έτσι οι άνθρωποι ) οι οποίοι ακούν και αναπαράγουν ότι τους πιπιλάνε όλη μέρα. Ναι το ξέρω ακούγεται γραφικό αλλά έννοιες όπως ΠΑΣΟΚv2 κλπ ποιος τις έβγαλε ο απλός σκεπτόμενος πολίτης;

Ο κόσμος ανέκαθεν έκρυβε ακροδεξιές ρίζες το οποίο είναι κάπως ειρωνικό αν σκεφτείς το παρελθόν τις Ελλάδας. Η αριστερά δε μπορεί να κάνει πολλά εδώ, ούτε στη δημόσια παιδεία έχει πρόσβαση ούτε στα ΜΜΕ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διοργανώνει ημερίδες και συγκεντρώσεις για να τους ονομάζουν μετά γραφικούς και χωρίς λύσεις ( από φιλοσόφους του καναπέ ).

Διότι η Χ.Α ειναι ΝΑΖΙ και όχι Πατριώτες όπως πάνε να μας περάσουν
Ναι όχι Γιάννης Γιαννάκης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top