Black Friday 2024 - 29 Νοεμβρίου

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,282 μηνύματα.
Δεν τους πιστεύω, κλέφτες είναι
Πριν ένα μήνα, μέσα Οκτώβρη, πήρα ασύρματα ακουστικά κεφαλής από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Βλέπω στο σάιτ χθες ότι έχει αυξηθεί η τιμή από 30 που τα αγορασα στα 50€ 😂
Να δείτε που την άλλη Παρασκευή θα γράφουν ξανά 30€ ως δήθεν προσφορά.
Ναι, όλοι γίνανε Οσίες.

Προσφορά, τρέχχχστε προσσσσσφορά.

Τα προσφέρουνε ρε, κόβουνε κομμάτι από το ήπαρ και στο ψήνουν εκείνη την ώρα μπροστά σου σε φάση Teppanyaki grill style, μέρες να μου κοβει πελάτη μου και χρόνια να σου δίνει, ε προσφορά λέγω, προσεφορά.

Που να δουνε τον Ιταλό πραγματικό 30% κατω, οριζόντιο σε όλα τα είδη σε όλο το μαγαζί, επι πόσες Black Fridays, επί πόσα συναπτά έτη, σαπουνια, αρωματα, αρωματικά χώρου, κολώνιες, όλα κατω 30%. Έχει τόσο φόρτο εργασίας που κάνουν μετα να σου φτασουν 2 βδομάδες (ενω κανονικα θέλει 3 εργάσιμες).

Κι εδω πας στις ΓΟΥΑΚΑ ΜΑΚΑ ΦΟΝ αλυσίδες (κάθονται και στέλνουν newsletters με ολο χαζές ατάκες) και έχει ενα 5% κι αυτο σε κανα USB stick μέχρι τις 8 το πρωι και μεχρι ορίου 1 τεμάχιο ανα πελάτη και συνολικό απόθεμα φερ ειπείν 3 τεμάχια, και μόλις έρθουν οι πρώτοι 3 και πάρουν τα πρώτα 3 μετά μένεις κι εσυ με το "εξαντλήθηκε" να παίρνεις τα έτερα τρία (βλ. Late Night Offers)

Αστείοι.

Κομμένοι, χρόνια τώρα, πέραν εξαιρετικών αναγκών κι αυτό μέχρι την ελάχιστη παραγγελία δωρεάν αποστολής.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,984 μηνύματα.
IMG_0061.jpeg

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 468 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ξεκίνησα αναζήτηση για να πάρω το ps5, την blu-ray έκδοση (ήδη γλυκοκοιτάζω το god of war🥹😍), μιας και μετά από πολλά πολλά χρόνια το ps2 με άφησε 😢
Έχει κοιτάξει κάποιος τιμές; Σύγκριση κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
@akikos

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,984 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ξεκίνησα αναζήτηση για να πάρω το ps5, την blu-ray έκδοση (ήδη γλυκοκοιτάζω το god of war🥹😍), μιας και μετά από πολλά πολλά χρόνια το ps2 με άφησε 😢
Έχει κοιτάξει κάποιος τιμές; Σύγκριση κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
@akikos
Η προηγούμενη έκδοση του PS5 (αυτή που κυκλοφόρησε το 2020) υπήρχε σε δύο εκδοχές: Digital και Disc.
  • Digital Edition: Δεν έχει καθόλου μονάδα Blu-ray και δεν μπορεί να δεχτεί δίσκους (φυσική μορφή παιχνιδιών).
  • Disc Edition: Είχε ενσωματωμένη μονάδα Blu-ray για φυσική μορφή παιχνιδιών, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Η νέα "slim" έκδοση:​

Η νέα έκδοση του PS5, που ανεπίσημα ονομάζεται slim, έχει τις ίδιες δυνατότητες με την αρχική, αλλά υπάρχει σε μία μόνο εκδοχή.
  • Η νέα slim έκδοση είναι Digital. Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια σε φυσική μορφή (Blu-ray), χρειάζεσαι ξεχωριστή εξωτερική μονάδα Blu-ray που κοστίζει περίπου 119 ευρώ.
  • Παράδειγμα της μονάδας Blu-ray:
    Sony Disc Drive για PS5 Slim - 119 ευρώ.

Το PS5 Pro:​

Η νεότερη έκδοση, το PS5 Pro, με αυξημένες δυνατότητες, κοστίζει περίπου 799 ευρώ και ακολουθεί την ίδια λογική με τη slim έκδοση. Δηλαδή, η μονάδα Blu-ray πωλείται ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια που θα τρέχουν στο Pro θα τρέχουν και στις απλές εκδόσεις όσα χρόνια και να περάσουν.

Τι να προτιμήσεις:​

1. Αν θέλεις τη νέα έκδοση slim:
    Μπορείς να την πάρεις τώρα σε προσφορά (Digital στα 374 ευρώ) και να προσθέσεις αργότερα την εξωτερική μονάδα Blu-ray αν τη χρειαστείς:
    PS5 Slim Digital Edition - 374 ευρώ.
  2. Αν προτιμάς την αρχική έκδοση του PS5 με ενσωματωμένο Blu-ray:
    Ψάξε για προσφορά, αλλά μόνο αν τη βρεις σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.
Ευχαριστώ το chat gpt που οργάνωσε το κείμενό μου ώστε να είναι πιο εύκολα κατανοητό.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 468 μηνύματα.
Η προηγούμενη έκδοση του PS5 (αυτή που κυκλοφόρησε το 2020) υπήρχε σε δύο εκδοχές: Digital και Disc.
  • Digital Edition: Δεν έχει καθόλου μονάδα Blu-ray και δεν μπορεί να δεχτεί δίσκους (φυσική μορφή παιχνιδιών).
  • Disc Edition: Είχε ενσωματωμένη μονάδα Blu-ray για φυσική μορφή παιχνιδιών, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Η νέα "slim" έκδοση:​

Η νέα έκδοση του PS5, που ανεπίσημα ονομάζεται slim, έχει τις ίδιες δυνατότητες με την αρχική, αλλά υπάρχει σε μία μόνο εκδοχή.
  • Η νέα slim έκδοση είναι Digital. Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια σε φυσική μορφή (Blu-ray), χρειάζεσαι ξεχωριστή εξωτερική μονάδα Blu-ray που κοστίζει περίπου 119 ευρώ.
  • Παράδειγμα της μονάδας Blu-ray:
    Sony Disc Drive για PS5 Slim - 119 ευρώ.

Το PS5 Pro:​

Η νεότερη έκδοση, το PS5 Pro, με αυξημένες δυνατότητες, κοστίζει περίπου 799 ευρώ και ακολουθεί την ίδια λογική με τη slim έκδοση. Δηλαδή, η μονάδα Blu-ray πωλείται ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια που θα τρέχουν στο Pro θα τρέχουν και στις απλές εκδόσεις όσα χρόνια και να περάσουν.

Τι να προτιμήσεις:​

1. Αν θέλεις τη νέα έκδοση slim:
    Μπορείς να την πάρεις τώρα σε προσφορά (Digital στα 374 ευρώ) και να προσθέσεις αργότερα την εξωτερική μονάδα Blu-ray αν τη χρειαστείς:
    PS5 Slim Digital Edition - 374 ευρώ.
  2. Αν προτιμάς την αρχική έκδοση του PS5 με ενσωματωμένο Blu-ray:
    Ψάξε για προσφορά, αλλά μόνο αν τη βρεις σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.
Ευχαριστώ το chat gpt που οργάνωσε το κείμενό μου ώστε να είναι πιο εύκολα κατανοητό.
Ευχαριστώ για την οργανωμένη απάντηση!
Μία μικρή διόρθωση μόνο, η slim έκδοση, βγαίνει κανονικά και σε disk
https://direct.playstation.com/en-us/buy-consoles/playstation5-console-model-group-slim
Και υπάρχει και η digital. Μάλιστα, σιγά σιγά, είναι αποκλειστική αντί για το "κλασικό" ps5. (είναι όπως έχει γίνει και με το ps2 πχ, που είχε βγει η κανονική, η slim, και από ένα σημείο και μετά πωλούνταν μόνο η slim).
Και το pro οντως είναι μόνο ψηφιακό (δυστυχώς)
Θέλω την disk έκδοση, οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο και θα τσεκάρω τιμές/προσφορές. Δεν είδα ως τώρα για το black Friday, κάτι που να αξίζει

akikos

Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ για την οργανωμένη απάντηση!
Μία μικρή διόρθωση μόνο, η slim έκδοση, βγαίνει κανονικά και σε disk
https://direct.playstation.com/en-us/buy-consoles/playstation5-console-model-group-slim
Και υπάρχει και η digital. Μάλιστα, σιγά σιγά, είναι αποκλειστική αντί για το "κλασικό" ps5. (είναι όπως έχει γίνει και με το ps2 πχ, που είχε βγει η κανονική, η slim, και από ένα σημείο και μετά πωλούνταν μόνο η slim).
Και το pro οντως είναι μόνο ψηφιακό (δυστυχώς)
Θέλω την disk έκδοση, οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο και θα τσεκάρω τιμές/προσφορές. Δεν είδα ως τώρα για το black Friday, κάτι που να αξίζει
Ναι σωστά. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το πουλάνε σε πακέτο με το δισκάκι και κερδίζεις 20 ευρώ από το να τα έπαιρνες ξεχωριστά. Ουσιαστικά η ίδια κονσόλα είναι καθώς το δισκάκι αφαιρείται και μπορείς να το βάλεις σε digital κονσόλα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,952 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ με τόση πλύση εγκεφάλου από την προηγούμενη εβδομάδα για τις "εκπτώσεις black friday", μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι black friday ήταν η προηγούμενη κι όχι αυτή που μας έρχεται!

Έλεος πια με το κωλο marketing. :rant:

akikos

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,346 μηνύματα.
Έπεσα κι εγώ θύμα του καπιταλισμού και έκανα ολίγον πλουσιότερα τα Zara. Προς υπεράσπισή μου, πρώτη φορά ψωνίζω την Black Friday.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,255 μηνύματα.
Εγώ πριν 1 ώρα έκλεισα αεροπορικά εισητήρια, πριν λίγες μέρες έβρισκα από 180 ευρώ και πάνω με επιστροφή αλλά σήμερα βρήκα ευκαιρία και έκλεισα με 125 ευρώ.
Το πρωί θα πάω για ψώνια ρούχων.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,451 μηνύματα.
Βλέπω μ' έκπληξη (κι όχι μόνο σ' αυτό το forum) πως όλοι μιλούν για τις «μαϊμού» προσφορές (που συνήθως απλά δεν είναι όσο «γενναίες» θα ήθελαν κάποιοι) και κανείς δε μιλάει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο, δηλαδή τα «τεχνικά» προβλήματα που κάθε φορά όλως τυχαίως συμβαίνουν μέσα σ' αυτές τις μέρες!:whistle:

Και δεν εννοώ π.χ. το να πέσει ένα site από την πολύ επισκεψιμότητα και να χάσεις μια προσφορά ή να φανεί ένα προϊόν διαθέσιμο και να σε πάρει μετά τηλέφωνο ο έμπορος να σου πει ότι εξαντλήθηκε ενώ έχεις ήδη παραγγείλει (που εννοείται ότι συμβαίνει κι αυτό κατά κόρον κι όχι μόνο στα Ελληνικά μαγαζιά) ή κάτι παρόμοιο...π.χ. εμένα μου 'χει τύχει σε δύο περιπτώσεις γνωστών αλυσίδων (η μια γνωστή ηλεκτρικών ειδών που αρχίζει από «Κ» κι η άλλη που πουλάει είδη μόδας κι ομορφιάς κι έχει την επωνυμία του λεκανοπεδίου Αττικής:whistle:) είτε να μη λάβω το αναλογούν cashback (που ήταν αυξημένο σε σχέση με το «σύνηθες» λόγω των ημερών) είτε να μην περνάει η πληρωμή μου διαδικτυακά επειδή για να παραγγείλω τα προϊόντα που ήθελα ακολούθησα link από site που δίνει cashback!:rolleyes:

Αυτά είναι τα πραγματικά «καργιολίκια» που σε κάνουν να θυμάσαι σε τι μπουρδέλο χώρα ζεις κι από τι καθίκια ψωνίζεις!;)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,952 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,451 μηνύματα.
Νομίζω πάντως ότι σ' αυτό τον τομέα η Aegean Airlines είναι η «πρωταθλήτρια» εταιρεία στη χώρα μας κι όχι μόνο την εκάστοτε περίοδο της Black Friday αλλά σε κάθε της «προσφορά»!
Αλλά αυτοί είναι «κράτος», ποιος τους αγγίζει;:rolleyes:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,282 μηνύματα.
Νομίζω πάντως ότι σ' αυτό τον τομέα η Aegean Airlines είναι η «πρωταθλήτρια» εταιρεία στη χώρα μας κι όχι μόνο την εκάστοτε περίοδο της Black Friday αλλά σε κάθε της «προσφορά»!
Αλλά αυτοί είναι κράτος, ποιος να τους «αγγίξει»;:rolleyes:
Δε σε πιάνει ένα είδος ρίγης οταν ακούς τη λέξη "προσφορά";

ΠροΣφορά, Σ, Σ , ..Σφορά... Πυξ λαξ, γιατι έπαΠΣΠΣΠΣΠΣ πσι πσι πσι γατούλα, γιατι έπαΠΣΠΣΠΣες αγάπη θα θυμίζειςΣσςΣςσςΣ.

Κόβουν το ενα νεφρό τους και στο δίνουν Καπιταλοελληνέζοι. Προσφορά. Τρέχα δρόνε ψώνα ΤΩΡΑ, απο τα 830 μισθό να παρεις ΤΗΛΟΡΑΣΑΡΑ να βλέπεις ΤουρκΚανάλ, απο 499 ΜΟΝΟ 498 ΠΡΟΣΕΦΟΡΑ Σ..Σ...Σ...

Στο δίνω, στο προσφέρω, τραγουδώ ωσαννά με την 4Κ στα χέρια σαν καπιταλέζος να ρθεις να την πάρεις. Στην προσφέεεερω, δακρύζω, γονατίζω, σκυβω το κεφάλι ως Ιάπωνας και υψωνω τα χέρια, αριγκάτο γκοζαιμαστά σενπάι.

Ελλαδάρα δικέ μου. Κι οι δρόνοι τα χάφτουνε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,259 μηνύματα.
Αλλά αυτοί είναι «κράτος», ποιος τους αγγίζει;:rolleyes:

Πάντως εγώ πήγα στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα με την Aegean, πλήρωσα μόλις €57 πήγαινε έλα μέσω προσφοράς που μου έστειλε στο miles and bonus όπου είμαι μέλος.😂😂

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Πάντως εγώ πήγα στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα με την Aegean, πλήρωσα μόλις €57 πήγαινε έλα μέσω προσφοράς που μου έστειλε στο miles and bonus όπου είμαι μέλος.😂😂
Τόσο πάνε τα εισιτήρια Αθήνα-Ηράκλειο στον «Light» ναύλο (έχω πάρει κι εγώ κι από Αθήνα κι από Θεσσαλονίκη για εκεί πρόσφατα) και φθηνότερα ακόμη...ούτε λέω ότι η Aegean είναι καμιά κωλοεταιρεία όσον αφορά π.χ. τις υπηρεσίες της, ίσα ίσα που πλέον είναι απ' τις καλύτερες στην Ευρώπη (με κρατικό χρήμα βέβαια αλλά δεν πειράζει, χαλάλι), απλώς αυτά τα «30% έκπτωση» ή «έως 70% έκπτωση» που είδα τώρα είναι του κώλου τα εννιάμερα, έβαλα 5-10 προορισμούς σ' Ελλάδα κι εξωτερικό (τους οποίους έχω ξαναεπισκεφθεί με Aegean και ξέρω στο περίπου τις τιμές) κι οι τιμές είναι πάνω κάτω στα ίδια, οπότε αν π.χ. η Attica ή η Notos είναι για να τρώνε εκατοντάδες χιλιάδες € πρόστιμα για «παραπλανητικές εκπτώσεις» τότε η Aegean είναι για να την κλείσουν!:P

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,259 μηνύματα.
Αγόρασα χθες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Tommy Hilfiger αυτό το πουκάμισο.😁😁

IMG_0210.png

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,945 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,346 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια